Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

O Αέρινος και το μοντέλο









Τα δάκρυα του Μάικλ την ώρα που γινόταν μέλος του Hall of Fame και έμπαινε στο μουσείο των ''αθανάτων'' του μπάσκετ φαντάζομαι ότι όλου και κάπου τα είδατε... Λίγοι είδατε την κυρία που τον συνόδευε στην τελετή και για πρώτη φορά εμφανίσθηκε παρέα του. Τη λένε Ιβέτ Πριέτο και είναι η (όχι και τόσο) καινούργια γυναίκα στη ζωή του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών! Φυσικά, όπως κάθε αθλητής (ή πρώην) αθλητής που σέβεται τον εαυτό του ο Τζόρνταν δεν μπορούσε παρά να διαλέξει ένα μοντέλο.
Η κυρία Πριέτο που είχε διαλέξει για την τελετή ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα (για να είναι σίγουρη ότι δεν θα ξεφύγει της προσοχής κανενός) έχει γεννηθεί στο Μαιάμι αλλά οι ρίζες των γονιών της είναι από την Κούβα.
Κυκλοφορούσε διακριτικά δίπλα στον Τζόρνταν από το καλοκαίρι του 2008 όταν Αμερικανός παπαράτσι τους είχε ''συλλάβει'' σε ταξίδι για κοινές διακοπές.
Γενικά πάντως η κυρία Πριέτο δεν έχει στην ατζέντα της πολλά τηλέφωνα σούπερ σταρ. Ο μοναδικός διάσημος με τον οποίο έβγαινε ραντεβού παλαιότερα είναι ο τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας τζούνιορ, γιος του Χούλιο Ιγκλέσιας...
Το ζευγάρι ζει πλέον παρέα στο Μαιάμι της Φλόριντα σε ένα μικρό σπίτι-παλάτι στο κέντρο μίας έκτασης μερικών χιλιάδων στρεμμάτων την οποία αγόρασε πρόσφατα ο Μάικλ παίρνοντας ένα ταπεινό δάνειο από Αμερικάνικη τράπεζα για το οποίο πληρώνει 200.000 δολάρια το χρόνο. Η κυρία Πριέτο είναι μόλις 30 ετών, οι φήμες των κουτσομπολίστικων εντύπων στην Αμερική έλεγαν ότι επρόκειτο να γίνει κυρία Τζόρνταν τον περασμένο Δεκέμβριο και οι νεότερες λένε ότι είναι έγκυος κάτι για το οποίο κανείς δεν μπορεί να πάρει όρκο βλέποντας την στις φωτογραφίες.
Ο Μάικλ αισίως έφτασε τα 46 και έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη του Χουανίτα που κράτησε 19 χρόνια! Είχαν γνωριστεί το 1984 σε ένα εστιατόριο, παντρεύτηκαν το 1987 και το 2002 η Χουανίτα κατέθεσε μια πολυσέλιδη αίτηση διαζυγίου όπου ζητούσε διαζύγιο και τη μισή περιουσία (μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια δηλαδή όχι σπουδαία πράγματα) του ''Αέρινου''. Το highlight της αίτησης διαζυγίου ήταν οι εκθέσεις ιδιωτικών αστυνομικών που είχε προσλάβει η Χουανίτα για να παρακολουθούν τον Μάικλ και η καταγραφή των εξωσυζυγικών του σχέσεων!
Διότι ως γνωστόν ο Μάικλ είχε και έχει τέσσερις μεγάλες αγάπες στη ζωή του: Το μπάσκετ, τις γυναίκες, το γκολφ και τα.... καζίνο. Το 2002 ένα μήνα μετά την κατάθεση διαζυγίου η Χουανίτα έκανε δημόσια δήλωση στον Τύπο ότι την αποσύρει και δίνει στον γάμο της άλλη μια ευκαιρία αλλά τελικά το ζευγάρι χωρίς μεγάλη φασαρία χώρισε κάποια στιγμή το 2006. Πάντως εδώ που τα λέμε υπάρχει μια ποιοτική αναβάθμιση στο γούστο του ''Αέρινου''....

2 σχόλια:

  1. Οταν τον βγάλουν από την κατάψυξη και τον δέσουν όρθιο σε κανένα μπαλκόνι σαν τον ’’Ελ Σιντ’’ θα είναι το πρώτο που θα του πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή