Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Έκλεισε Μποχωρίδη ο Παναθηναϊκός

Για τον Λούντζη που ανακοινώθηκε σήμερα σας τα είχα γράψει προ δεκαημέρου περίπου. Ο επόμενος παίκτης που λογικά θα ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα από τον Παναθηναϊκό είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη. Το τελευταίο εμπόδιο που υπήρχε στη συμφωνία των δύο πλευρών ξεπεράστηκε χθες.

57 σχόλια:

  1. ".... Το τελευταίο εμπόδιο που υπήρχε στη συμφωνία... " ήταν, μήπως, αυτό?

    https://twitter.com/SferaSports/status/480848375827693568

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ακρίβεια, το εμπόδιο ήταν ο πρώην μάνατζερ του Μποχώ, ο Λώτσος.
    Την εξυπηρέτηση έκανε ο Γιώργος Σφαιρόπουλος, αδελφός του Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά όλα...Αυτό ήταν το τελευταίο εμπόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουρουνα μπορεις να πεις ενα λογο για τον οποιο ο Αρης θα πουλησει τωρα και οχι μετα το πανευρωπαικο νεων?Χρηματα για το μπαν βρηκε,μεσα στο καλοκαιρι δόσεις 99 δεν εχει...ποιος ο λογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τι θα αλλάξει μετά το Ευρωπαϊκό δηλαδή; Θα ανέβει η αξία του Μποχωρίδη και πόσο ακριβώς πιστεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε που αν διάβαζες τη στήλη μου στο περιοδικό θα ήξερες εδώ και δύο μήνες ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και δεν θα ήσουν αγανακτισμένος σήμερα. το πρόβλημα ήταν ότι για να συμφωνήσει και ο παίκτης έπρεπε να πάει στις διαπραγματεύσεις με άλλο μάνατζερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατσε ρε κουρουνα.. δηλαδη μας λες οτι το εμποδιο ηταν ο μανατζερ δηλαδη ο Λωτσος? Δηλαδη η διοικηση του Αρη δεν ειναι εμποδιο?

    Η διοικηση του Αρη εχει δηλαδη συμφωνησει να δωσει τον πιο ελπιδοφορο παικτης που δεν εχει buy-out το συμβολαιο του σε μια ομαδα με την οποια δεν εχει καμια απολυτως συμπαθεια? ισα ισα το αντιθετο.. δηλαδη αυτο που λες εσυ ειναι οτι η ΚΑΕ Αρης εχει συμφωνησει στο ποσο με την ΚΑΕ Παναθηναικος οταν απο την ΚΑΕ Αρης βγαινει οτι δεν εχουν μιλησει καν? Και οταν λες επομενα 24ωρα ποσα θα ειναι?1,2, 22, 52?

    Για ποιο λογο να εχει συμφωνησει στο ποσο τωρα η διοικηση του Αρη οταν τον παικτη μπορει να τον δει ολη η ευρωπη σε λιγες μερες και να ερθουν προτασεις κι απο αλλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασφαλως και θ'ανεβει η αξια του μετα το πανευρωπαικο.Περιμενε και θα δεις.Οσο για το τι εγραφες δεν εισαι και η Θεια βιβλος του μπασκετ,εγραφες οτι κι ο Βεζενκοφ ειναι κλεισμενος στην Εφες.
    Ο μανατζερ εχει αλλαξει εδω και 3 μερες.
    Ας ερθει ο ΠΑΟ να κανει προταση γιατι προς παρον επισημη κρουση δεν εχει γινει στην ομαδα.
    Με τα ποσα που γραφονται και αγουγονται ομως ο Αρης δε πουλαει,δε καιγεται να πουλησει,αλλος καιγεται ν'αγορασει.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία τα λέτε παίδες, αλλά διαφωνώ ότι θα ανέβει η τιμή του παίχτη μετά το ευρωπαϊκό. Δεν μπορώ να θυμηθώ πωλήσεις Ελλήνων παιχτών σε ομάδες εξωτερικού με καλά λεφτά, ακόμα και όταν οι μικρές εθνικές έπαιρναν χρυσά μετάλλια. Μπορείτε εσείς;;;; Επίσης σκεφτείτε ότι για να γίνει μια μεταγραφή σε ομάδα στο εξωτερικό θα πρέπει να θέλει και ο παίχτης. Έχει λογική να πει ο Άρης όχι στα σίγουρα λεφτά του Παναθηναικού, με κίνδυνο να μείνει άλλον έναν χρόνο στον Άρη και μετά δεν θα πάρει ούτε μπαλωμένο βρακί;;;;;
      Και φυσικά ο Άρης καίγεται και παρακαίγεται να πουλήσει....του χρόνου ο παίχτης έτσι και αλλιώς κουνάει μαντήλι και ο Άρης δεν θα πάρει φράγκο......

      ΥΓ: Κουρούνα να θεωρήσω ως αστείο αυτό που γράφτηκε κάπου περί 1 εκ. ευρώ;;;;

      Διαγραφή
    2. Αν ο παικτης εχει καλους μ.ο. και βγει απο την αφανεια της ελλαδιτσας (οχι οτι δεν εχει γινει ηδη αλλα λεμε) γιατι να μην ανεβει η τιμη του παικτη? ο Παπανικολαου απο ενα απλο prospect εφτασε να πιασει υπεραξια τοτε με τον ΟΣΦΠ μονο και μονο απο τις εμφανισεις του στην εθνικη νεων.

      Ο Αρης φυσικα και εχει να πει οχι στα σιγουρα(στα ποια?!?) λεφτα του ΠΑΟ. Οι οπαδοι του Αρη σε πληρφορω οτι θα προτιμησουν η διοικηση να τον δωσει σε ομαδα του εξωτερικου παρα σε ΟΣΦΠ/ΠΑΟ. Αυτο αν δεν το ηξερες ισχυει και για τον Παοκ αν ηταν στην ιδια θεση.

      Ο παικτης δεν κουναει μαντηλι οπως ειπε ο αγανακτισμενος. Εχει αλλα 2 χρονια συμβολαιο. Με μια καλη σεζον στην Α1 οι μετοχες του ανεβαινουν ακομα πιο πολυ. Φυσικα και θα πρεπει να εχει την συμφωνη γνωμη του παικτη αλλα αν ερθει προταση απο καλο συλλογο εκτος Ελλαδος γιατι να πει απαραιτητα οχι ο Μποχωριδης? Και στην τελικη ο παικτης εχει συμβολαιο χωρις ρητρα. Ο Αρης μπορει να τον πουλησει χωρις να ρωτησει.

      Το ειπε εξαλλου και ο ιδιος ο Μποχωριδης.
      http://www.gazzetta.gr/basketball/article/626060/den-einai-sto-heri-moy-tha-meino-i-tha-fygo-apo-ton-ari

      Επαναλαμβανω οτι ο Αρης ΔΕΝ καιγεται να πουλησει.

      Ο Αρης καιγεται μονο για το ban της FIBA κι αυτο μπορει να το παρακαμψει χωρις την παραμικρη πωληση.

      Διαγραφή
    3. Τάδε έφη Νίκος Λώτσος, πρώην μάνατζερ του Μποχωρίδη:Επιπροσθέτως και διαβλέποντας ότι για τρίτη συνεχή μετεγγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός εμμένει στην στάση του –για λόγους που δεν γνωρίζω– να συνεργάζεται και να μην επικοινωνεί μαζί μου για την διεκδίκηση παικτών τους οποίους εκπροσωπώ, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι εδώ και περισσότερο από 10 ημέρες, έχω ειδοποιήσει τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ότι –για ηθικούς λόγους– τον απαλλάσσω απ' τη συμβατική υποχρέωση που είχαμε συνάψει, έτσι ώστε να διαπραγματευθεί την σημαντική, για την εξέλιξη της καριέρας του, μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, με κάποιον άλλο συνάδελφό μου. Θα διαψεύσετε και τον μάνατζερ του παίκτη που παραιτήθηκε ούτως ώστε να πάει σε άλλον μάνατζερ και να υπογράψει με τον Παο

      Διαγραφή
  9. Φυσικά και δεν είμαι η θεία(;) Βίβλος του μπάσκετ. Το ερωτηματικό πάει στην έκφραση γιατί δεν την έχω ξανακούσει. Γράφω όσα ξέρω τη στιγμή που τα μαθαίνω ή που πρέπει να τα γράψω και κρίνομαι για αυτό. Επειδή σε βλέπω φρέσκο εδώ στα σχόλια του blog να θυμηθείς να ξαναπεράσεις. Μην είσαι one hit wonder και θα τα ξαναπούμε για το θέμα. Φιλικά και χωρίς...αγανακτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @godfather...αλλα δυο χρονια συμβολαιο εχει ο Μποχωριδης.Οσο για τις πωλησεις μετα απο τουρνουα μικρων εθνικων ομαδων θυμησου τι εγινε το 2009.
    Δλδ επειδη ηρθε ο ΠΑΟ να αγορασει πρεπει να κανουμε και μετανοιες?Δε πας να αγορασεις απο τα Τρικαλα,απο 21 τιτλους θα αγορασεις,θα πληρωσεις και υπεραξια που απορρε απο το ταβανι του παλε
    @κουρουνα
    Το Θειο,τα Θεια...οπως λεμε το Θειαο δωρο,η Θεια λειτουργεια κλπ...
    Το αγανακτησμενος εχει κανει απο το τροπο που διαλεξε ο ΠΑΟ να παιξει μπαλα στο συγκεκριμενο....ο Αρης επισημα δεν εχει ενοχληση απο κανενα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά έκανες και με διόρθωσες για το συμβόλαιο, έκανα λάθος και εκτέθηκα. (Καιρός να αλλάξω κονσελιέρι).
      Προσπαθώ όπως με συμβούλεψες, να θυμηθώ τι έγινε το 2009 και δεν μπορώ. Σαφώς και αναφέρεσαι στην μία περίπτωση του 2009, τον Παπανικολάου. Διότι ο Σλούκας είχε πάει στον Ολυμπιακό από το 2008 και ο Μάντζαρης πήγε το 2011ενώ ο Παππάς ήταν ήδη στην Μπιλμπάο από το 2008. Δεν νομίζω κανείς άλλος να έγινε καμιά μεταγραφάρα....οικονομικά μιλάω.
      Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν ..... συγκρίνεις τα οικονομικά δεδομένα του 2009 με του 2014;;;
      Αλλά ακόμα και έτσι.....πώς είσαι τόσο αρνητικός χωρίς να ξέρεις τι προσφέρει ο Παναθηναικός;;;'Η έστω τι ΘΑ προσφέρει...
      Μήπως τελικά το ''επίσημα'' που λες για την διοίκηση του Άρη είναι μόνο για να μην χαλάσουν οι οπαδοί την μεταγραφή (όπως λέει και ένας φίλος παραπάνω) ....
      Και επειδή είπες ότι δεν πας να αγοράσεις από Τρίκαλα......ε δεν έρχεται να αγοράσει η Kolopetinitsa BC. Ο Παναθηναικός έρχεται με 49 εγχώριους τίτλους και 6 ευρωπαικά.....

      Διαγραφή
    2. @HOOP
      Πόσο πιστεύεις ότι είναι δλδ η αξία του παίχτη που θα έπρεπε να προσφέρει ένας σύλλογος για να τον πάρει;;; Πόσο καλή σεζόν δλδ πρέπει να κάνει ;;; Περιμένεις με τον Άρη 7ο-8ο και με τόσα οικονομικά προβλήματα, να ρθει σύλλογος και να τα ακουμπήσει υπεραξία;;;; Πόσα ακούμπησε η Αρμάνι (που τα χει κιόλας) στην μέση (!!) της σεζόν για τον Αθηναίου;;; 200.000;; Ευχαριστημένος;;;;
      Μόνο ''Έλληνας'' θα μπορούσε να πληρώσει υπεραξία για Έλληνα παίχτη στο εξωτερικό και αυτό υπό πολλές προυποθέσεις.
      Μήπως τελικά το πρόβλημα δεν είναι η ενδεχόμενη πώληση του Μποχωρίδη...αλλά η ενδεχόμενη πώληση του Μποχωρίδη στον Παναθηναικό;;;; Μήπως ο Παναθηναικός είναι το πρόβλημα;;

      Διαγραφή
    3. Φυσικα και ειναι ο ΠΑΟ το προβλημα.
      supply and demand.
      Ο Αρης θα δεχτει να δωσει τον παικτη με λιγοτερα σε ομαδα του εξωτερικου.
      Αυτο ειναι δεδομενο.
      Λιγοτερα απο 500 χιλιαρικα δεν θα δεχτει ο Αρης σε καμια περιπτωση για τον ΠΑΟ.
      Για ομαδα του εξωτερικου μπορει να παει και με λιγοτερα.

      Διαγραφή
    4. Αφού εσύ αποφασίζεις και καθορίζεις την τιμή πώλησης των παικτών του Άρη να ειδοποιήσουμε τον Γιαννακόπουλο πως ο Αρβανίτης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είναι αναρμόδιος για να διαπραγματευτεί πωλήσεις παικτών και ότι η συμφωνία που υπήρχε εδώ και καιρό για την πώληση του Μποχωρίδη με 300.000 δεν ισχύει και πως πρέπει να διαπραγματευτεί ξανά την τιμή πώλησης με εσένα. Α! και το buy out στο συμβόλαιο του Βενζέκοφ είναι στα 250.000. Σε βολεύει ή τα θεωρείς λίγα γιατί αν τα θεωρείς λίγα μίλησε με τον παίκτη να κάνει καινούργιο συμβόλαιο με μεγαλύτερη ρήτρα η οποία θα ταιριάζει στο πρεστίζ του συλλόγου.
      Υ.Σ Ο Άρης δεν καίγεται μόνο για το απαγορευτικό αλλά για το οικονομικό. Μαντήλι να κλάψει δεν έχει. Και περιμένει πως και πως πώληση Μποχωρίδη και Βενζέκοφ ούτως ώστε να εξασφαλίσει χρήματα τόσο για να πληρώσει τους διακανονισμούς με τους παίκτες και να αρθεί το απαγορευτικό όσο και να πάρει προπονητή που ακόμα δεν έχει και να φτιάξει μια αξιοπρεπή ομάδα.

      Διαγραφή
    5. Δεν ξερω απο που αντλεις την παραπληροφορηση σου αλλα συμφωνια δεν υπαρχει.

      Δεν υπαρχει καν διαλογος μεταξυ Παο και Αρη.

      Τα λεφτα για την αρση του ban υπαρχουν και ειναι στην ακρη και τα εδωσε τα περισσοτερα ο Πλιακης.
      Το buy-out του Βεζενκοφ ειναι οντως 250.000 ευρω. Μαζι με την εφορια παει στα 308 περιπου.
      Ο Αρης θα προσπαθησει να παρει οσα περισσοτερα μπορει απο την πωληση Μποχωριδης ΑΝ και ΟΤΑΝ ερθει προσφορα και υπαρξει διαπραγματευση. Τωρα δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ. Μονο αερας κοπανιστος στα media. Χτυπανε στο ψαχνο οι δημοσιογραφοι τωρα που γυρναει.

      Αν ο Αρης χρειαζοταν τα λεφτα θα εψαχνε ο ιδιος για αγοραστη στον Μποχωριδη. Θα βγει στο σφυρι ετσι κι αλλιως το επομενο καλοκαιρι αλλα κι αυτο με ορους του Αρη.

      Τι δεν καταλαβαινεις?

      Διαγραφή
  12. Τι εγινε το 09? Πηγε ο Παπας στη Μπιλμπαο και αυτο γιατι δεν ρισκαρε κανεις απο τους μεγαλους να επενδυσει πανω του μετα καμωματα του. Μετα χρυσο σε πανευρωπαικο και αργυρο σε παγκοσμιο (αν θυμαμαι καλα) και τι αλλο εγινε? Πηγε κανεις αλλος εξω? Δηλαδη και 200-300-400,000 να παρει ο Αρης για τον Μποχωριδη ποσα περιμενεις οτι θα παρει απο ευρωπαικη ομαδα οταν τα ποσα που δινονται για φτασμενους παιχτες με δυσκολια αγγιζουν το ενα εκατομμυριο και οι μεταγραφες ειναι λιγες γενικα. Αλλο πραγμα να σε ενοχλει το οτι, οπως λες, ο Παναθηναικος πηγε πρωτα στο παιχτη και κατοπιν στον Αρη (αν υποθεσουμε οτι εγινε ετσι που εκτος δεν βλεπω το λογο γιατι θα το ξερεις εσυ) αλλο το να περιμενεις να πιασεις τη καλη απο το Μποχωριδη. Οταν εδωσε ο ΟΣΦΠ το ενα εκατομμυριο για το Παπανικολαου αφενος ηταν προ κρισης αφετερου μιλαγαμε για παιχτη που ειχε 2 μεταλλια σε επιπεδο Εθνικων με φοβερες εμφανισεις. Ο Μποχωριδης δεν εχει δειξει τιποτα συγκριτικα σε επιπεδο εθνικων ομαδων. Αλήθεια τι προτασεις ειχε ο Αρης τοτε πλην του ΟΣΦΠ (και το ΠΑΟ αν υποθεσουμε οτι ειχε κανειπροταση οπως λεγανε μερικοι) και γιατι δεν τον πουλησε εξω? Ηταν ΟΚ με το κατεστημενο της Αθηνας τοτε ή απλα δεν υπηρχε προταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @AGANAKTISMENOS
    Επειδή μπέρδεψες και τα Τρίκαλα στο σχόλιο σου:
    Το γεγονός ότι ένας σύλλογος δεν έχει τους τίτλους και την μπασκετική παράδοση ενός άλλου συλλόγου δεν τον κάνει ντε και καλά οσφυοκάμπτη, όπως υπονόησες με την ατάκα για τις μετάνοιες. Και για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, αυτό δεν το γράφω λόγω εντοπιότητας (σ.σ.: οι παλιοί αναγνώστες του blog γνωρίζουν). Το ίδιο θα έγραφα, αν είχες αναφέρει αντί για τα Τρίκαλα τον ΚΑΟΔ ή τον Κολοσσό Ρόδου ή την Νίκη Βόλου ή τους Ίκαρους Σερρών ή την Δόξα Λευκάδας ή το Ηράκλειο ή, ή, ή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Κυριακη
    Η συμφωνια υπαρχει οπως ηταν κλεισμενος ο Βεζενκοφ?
    (του οποιου το buy out ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να παρω απο ελευθερο παικτη που ειχε δικαιωμα να υπογραψει οπουδηποτε αλλα υπεγραψε στον Αρη.Ας ησουν ανοιχτοματης να το παρεις περσυ ελευθερο να μην εχεις να πληρωνεις ρητρες)
    Οσο για τα υπολοιπα που λες πολλη παραπληροφορηση....
    Αν θες το Μποχω θα πληρωσεις αυτα που θελει ο πωλητης και οχι οτι θελει να δωσει ο ΔΓ για να κανει το κομματι του.
    @Κουρουνα
    αυτον με τους χαρακτηρισμους γιατι δε το σβηνεις?
    @Raest
    Γι'αυτο ο Αρης θα πουλησει (αν πουλησει) μετα το πανευρωπαικο και οχι τωρα.
    Εχετε πολλη μεγαλη πλακα...και καιγεται ο ΠΑΟ να αγορασει και θα καθορισει τη τιμη...ε δε παει ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως η πρεμούρα ντε και καλά να αλλάξει ο μάναντζερ, δεν συνάδει με την απόλυτη θέση που εκφράζει ο "aganaktismenos".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κουρούνα αληθεύει οτι ο ΠΑΟ πήρε Παπαγιάννη? Αν ναι με διαφορά η καλύτερη κίνηση του καλοκαιριού, και πολλά μπράβο. Αρκεί να παίξει και να μην καεί, γιατι τέτοιο ψηλό η Ελλάδα είχε να δει απο την εποχή του Κουφού (ο οποίος κάηκε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλυτερα να εμενε εκει που ηταν οπως κι ο Παπαπετρου. Θα επαιρναν παιχνιδια με συνομηλικους τους, θα ειχαν προπονητες που θα ενδιαφερονταν να τους βελτιωσουν κι οχι να παρουν παση θυσια το πρωταθλημα για να σωσουν το τομαρι τους κι οταν ερχονταν η ωρα θα εκαναν το βημα παραπανω ειτε προς Ευρωπη ειτε προς ΝΒΑ. Και θα ειχαν προικα κι ενα πτυχιο

      Διαγραφή
    2. ο Ιβανοβιτς με ολα του τα στραβα θυμηζετε για την βελτιωση των νεων

      Διαγραφή
  18. Συμφωνούμε απόλυτα, το μπράβο πήγαινε στην ομάδα που κινείται ελληνικά και με βάση το μέλλον, εφόσον όπως είπα οι προθέσεις είναι σοβαρές. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο παίχτης επέλεξε Ελλάδα ενώ είχε προτάσεις απο σοβαρά σχολεία, αλλά άκουσα οτι ο ΠΑΟ του επιτρέπει να τελειώσει το λύκειο στο westtown και μετά να έρθει να παίξει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταρχας να καταγγειλω στο site οτι δαμιανιδικος δακτυλος εσβησε την υπερσχολιαρα μου και με αναγκαζει να την ξαναγραψω ενω ειχα γραψει τοσο ωραια.
    Εντελως συνοπτικα λιπον γιατι αι δουλειες τρεχουν.

    1. Ο Μποχωριδης δεν πιανει στην πιατσα πανω απο 150αρι. Η τα παιρνεις και βαζεις ποσοστο μεταπωλησης κανα τριανταρι για μελλοντικη μασα, η...

    2. Η κρατας τον παικτη ξενερωμενο, πραγμα που ειναι ο,τι χειροτερο, χανει σ' αξια και περιμενεις κανα γυφτο μαζι με τα κομοδινα να φορτωσει κι αυτον. Αλλωστε εκει που πηγε το μπασκετ παρινεις απο Α2 και εισαι πασακας. Σαν εκεινο τον πιτσιρικα τον Σερβο που τσιμπησε ο Ικαρος.

    3. Μαθετε να σεβεστε τις ομαδες τις περιφερειας, διοτι η καλη συμπεριφορα δεν εβλαψε κανεναν. Αντιθετα τα μαγκιλικια με 21 τιτλους και 29 κατασκευαστες πλυντηριων, κοστιζουν σε συμπαθειες, κι αν προσωπικα καποιος δεν εχει προβλημα να ειναι αντιπαθης, καλα κανει. Ως ομαδα ομως δεν σε παιρνει οταν δεν εχεις λεφτα. Για περισσοτερες πληροφοριες απευθυνθειτε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που κανει σερβις κατι Ζασταβα για τις νεες τσιπουρο τουρ στην επαρχια.

    4. Γιατι πειραζουν τα φραγκα του βαζελου? Εγινες δηλαδη ανταγωνιστης του και πας να παρεις πρωταθλημα? Για να ξερουμε τι λεμε κιολας.

    5. Ο αγοραστης κανονιζει την τιμη απο την στιγμη που ο πωλητης βρισκεται σε πιεση. Για περισσοτερες πληροφοριες κοιταξτε την αγορα ακινητων. Επισης το επιχειρημα " Ο Αρης δεν εχει αναγκη να πουλησει" μου θυμιζει κατι οικογενειακα τραπεζια που απο ευγενεια λες "μα οχι, ευχαριστω, μ' ειναι υπεραρκετη η μεριδα" και καταληγεις να τρως και τα τραπεζομαντιλα.

    Ψιτ αγαπουλες, χωριο ειναι η Ελλαδιτσα μας. Μην κοροιδευομαστε -και- μεταξυ μας.

    Κυριακη, πες τον Τρακη να παρει εμενα τηλ, του κανω ενα πακετακι 3Α σενιο και μορτικο. Και παιρνουμε και κανα δανεικουλη. Πως σ' ακουγεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Respect.
      Ρεαλιστής. Μπράβο ρε Τόμιγκαν

      Διαγραφή
    2. Για το υπ'αριθμ 5 σε παίρνω στην φαμίλια όποτε θέλεις.... ;-)

      Για ξαναπές αυτό με τον δανεικούλη λίγο πιο δυνατά......γιατί κάτι μου λέει ότι θα χει και δανεικούλη η ιστορία.....

      Διαγραφή
    3. Κάτι μου λέει ότι ο Μποχωρίδης θα πουληθεί...αλλά θα συνεχίσει για έναν χρόνο ακόμα στον Άρη......

      Διαγραφή
    4. Στην Ευρωπη ο Μποχωριδης δεν πιανει 150 αυτη τη στιγμη ισως. Μετα το U20 θα πιανει περισσοτερα. Φυσικα και πιανει περισσοτερα εντος συνορων. Αυτο εχει να κανει με την εθνικοτητα του και την αναγκη που εχουν οι 2 της Αθηνας για να "ελληνοποιησουν" το ροστερ τους. Το ολο show του ΔΓ ειναι για να πουλησει διαρκειας.

      Για αυτο ακριβως το λογο θα προτιμησει και η διοικηση του Αρη να τον δωσει εκτος Ελλαδας. Οχι επειδη ο Αρης φετος θα γινει ανταγωνιστης αγωνιστικα αλλα για να ικανοποιηθει το οπαδικο συναισθημα.

      Εκτος κι αν ο ΔΓ αποφασισει να τα σκασει.

      Επειδη ξενερωσε ο Μποχωριδης και θελει να ειναι με το ταιρι του τον Χαραλαμποπουλο και τα παιδια της cool σκηνης στην κατασκηνωση δεν σημαινει οτι ο Αρης δεν πρεπει να τον κρατησει. Αλλοιμονο αν ενας 19χρονος παικτης με συμβολαιο χωρις ρητρα εχει το "leverage" για να υπαγορευει πολιτικη σε οποιονδηποτε συλλογο ειτε αυτος ειναι ο Αρης ειτε ο Παοκ ειτε ο Πανιωνιος ειτε οποιοσδηποτε.

      Ο Μποχωριδης εχει συμβολαιο και οφειλει να το σεβαστει σαν επαγγελματιας. Αν θελει 2 χρονια να το παιξει ξενερωμενος μπορει να το κανει και να χασει 2 απο τα καλυτερα χρονια της καριερας του για εξελιξη. Η μπορει να βαλει κατω το κεφαλι και να δουλεψει και να παει μακρια.

      Διαγραφή
    5. Κάτσε φίλε γιατί θα με τρελάνεις...Δέκα φορές έχω σχολιάσει λες και μιλάμε για τον Πέντραγκ Ντανίλοβιτς πριν μια 20ετία. Δηλαδή αν ο Μποχωρίδης...κάτσει στον Άρη άλλα 2 χρόνια -στον Άρη που θα παλεύει εκεί μεταξύ 6η-8η θέση-....θα έχει την ίδια εξέλιξη σαν αθλητής, σαν να έχει πάει στον Παναθηναϊκό (ή στον Ολυμπιακό δεν είναι το θέμα η ομάδα πλέον νομίζω σε αυτά που γράφονται) που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα παίζει στην Ευρώπη κάθε εβδομάδα και με Ιβάνοβιτς προπονητή;; Είναι δυνατόν να το πιστεύεις αυτό;;;Τι να πω....δηλαδή αν κατέβει ο Άρης χωρίς ξένους και είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας τι θα πεις του Μποχωρίδη;;; Κοίταξε τα λάβαρα στο ταβάνι;;; Είναι σοβαρές ατάκες αυτές;;;;
      Επίσης, αν θες την γνώμη ενός Παναθηναϊκού, στα καλαμπαλίκια μου αν πάρει ο Γιαννακόπουλος τον Μποχωρίδη ή τον Λούντζη, για να πάω να πάρω διαρκείας. Δηλαδή ένας Παναθηναϊκός που έχει δει τόσους παιχταράδες από το 1993 και μετά, θα πάει να πάρει διαρκείας επειδή ο Γιαννακόπουλος πήρε τον Λούντζη, τον Παπαγιάννη και τον Godfather ?? Εντάξει, άστο είσαι αλλού....Και σε πληροφορώ ότι ΗΔΗ πολύς κόσμος του Παναθηναϊκού (βγάζω τον εαυτό μου απέξω) κοιτάει με μισό μάτι τα γεγονότα (βλ.Λάσμε-Μασιούλις-Μπράμος) και περιμένει τις εξελίξεις.......Ποιός Μποχωρίδης;;;
      Όπως θα λεγε και ο Ζοτς....''Ειιι φίλε, Panathinaikos είσαι!''
      Φιλικά έτσι .....και χωρίς παρεξήγηση διότι τον Άρη τον γουστάρω, τον αγάπησα, έμαθα το μπάσκετ με αυτόν αλλά μην ακούω και χαζομάρες....
      Όσο πιο γρήγορα κάνει το βήμα ο Μποχωρίδης τόσο το καλύτερο για αυτόν.....Απλά πράγματα.

      ΥΓ: Κουρούνα.......υπάρχει περίπτωση πρότασης σε........................Μασιούλις ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  20. Τομυγκαν πολυ μιζερια ρε μεγαλε( διανθισμενη βεβαια με το εξυπνακιστικο υφακι που πας να περασεις ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε μπλογκ)
    Πραγματικα ντρεπομαι που υπαρχει Αρειανος με τετοια νοοτροπια.
    Οπως ειδες απο σημερα κατι αλλαζει.
    Ο Μποχωριδης πιανει στην αγορα τοσα οσα ειναι η καψα του ΔΓ να τον υπογραψει, για τα ποσα που λες και αυτα που θελει να δωσει ο ΠΑΟ δε φευγει απο τον Αρη εδω ειμαστε και θα το δεις.
    Οσο για τα υπολοιπα ασχολιαστα,
    Μια αναφορα μονο για τις ομαδες της περιφερειας και το Τρικαλα που ειπα,καλλιστα στη θεση των Τρικαλων θα μπορουσα να ειχα χρησιμοποιησει το παοκ,πανιωνιος,αεκ η οτι αλλο θες.
    Οταν μιλας για Αρη μιλας για 21 τιτλους,τα λαβαρα το ταβανι,την ομαδα που εμαθε μπασκετ τους Ελληνες,τηε τριτη ομαδα σε ττλους στην Ελλαδα ε οταν θες να κανεις ντηλ θα πληρωσεις και την υπεραξια που απορρεει απο αυτα οπως τη πληρωσαν οι Αγγελοπουλοι το 09.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, δεν είναι το θέμα ότι ανέφερες συγκεκριμένα τα Τρίκαλα. Οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη Γη κι αν είχες βάλει στην θέση τους, τα ίδια θα σου έγραφα εγώ. Επειδή μια ομάδα δεν έχει τους τίτλους, το brand name και την μπασκετική παράδοση του Άρη, δεν πάει να πει ότι γίνεται με το στανιό οσφυοκάμπτης. Εκεί ακριβώς είναι η δική μου παρατήρηση.
      ΥΓ: Στα περί υπεραξίας και σου 'πα - μου 'πες, με κάλυψαν οι υπόλοιποι (polykos, tsarteristas, Tommygun).

      Διαγραφή
    2. Πάντα όταν διαβάζεις βιαστικά (σ.σ.: κι εγώ μάλιστα εκτός αυτού είχα και το... μισό μυαλό μου στα ματς του Μουντιάλ που ξεκινάγανε σε ένα μισάωρο!), κάτι χάνεις... Οπότε σε συνέχεια από αυτά που έγραψα παραπάνω:
      Το να μην σου αρέσει ο τρόπος γραφής κάποιου είναι απόλυτα σεβαστό. Γούστο σου - καπέλο σου, που λένε. Το να μην συμφωνείς με τις απόψεις και τις θέσεις του είναι επίσης απόλυτα σεβαστό. Ξανά μανά, γούστο σου - καπέλο σου. Το να ντρέπεσαι όμως για το ότι ένας άλλος φίλαθλος της ομάδας που υποστηρίζεις δεν έχει την ίδια θεώρηση των πραγμάτων με αυτήν που έχεις εσύ, δεν στέκει... Δεν έχω καμία διάθεση να σε προσβάλω μ' αυτό το σχόλιο, ούτε να το παίξω δικηγόρος του Tommygun. Ο άνθρωπος, άλλωστε, απάντησε και είμαι σίγουρος ότι δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους συνηγόρους. Τα γράφω όλα τούτα, όμως, μόνο και μόνο γιατί δεν γίνεται να σχολιάζω μια (με όλο το συμπάθιο, αλλά έτσι φαίνεται στα δικά μου μάτια) στείρα, οπαδική άποψη (περί ομάδων που κάνουν μετάνοιες και τεμενάδες, μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν πάρει όσους τίτλους έχει κατακτήσει η δική σου ομάδα) και να παραβλέπω μια άλλη (άστοχη κατά την γνώμη μου) ατάκα, που είναι μπολιασμένη με τα ίδια υλικά οπαδισμού και κατηγοριοποιεί εμμέσως τους φιλάθλους της όποιας ομάδας.
      ΥΓ: Πίστεψέ με, όλα αυτά σου τα λέω με ειλικρινή φιλική διάθεση.

      Διαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προφανώς και απλά συζητάμε, δεν είμαστε εμείς που διαπραγματευόμαστε αντιπροσωπεύοντας παίκτες και ομάδες. Οπως σωστά υπενθυμίζεις τα τρόπαια του Αρεως (εγώ δεν τα ξεχνάω, με μάτωσαν), δεν πρέπει να ξεχνάς και την κακή κατάσταση οικονομικά της σημερινής ομάδας. Ισως η υπεραξία της αύρας ισοσκελίζεται απο την αδημονία να μπεί και κανα φράγκο στα ταμεία, που τους μπηκε πρόσφατα κι άλλος βραχνάς, το μεροκάματο του Νικ. Υποθέτω οτι περί το τέλος Ιουλίου θα μάθουμε τις όποιες συμφωνίες γίνουν για το Μποχώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @The Hoop

    Σωστα. Διοτι ποιο παιδακι δεν θελει να φορεσει φανελα Μποχωριδη? Ποιος ακραιφνης μπασκετοφιλος δεν περιμενει τον επομενο Δημητρη Διαμαντιδη να κανει δωδεκα τα ευρωπαικα τροπαια? Τωρα σοβαρα τα πιστευετε ρε παιδια η τρολαριζομαστε? Γιατι αμα τρολαριζομαστε καλα παμε, αμα μιλαμε σοβαρα υπαρχει θεμα. Εχει ψησει κανεις οπαδο για διαρκειας με ταλεντο? Πλακα με κανετε?
    Επισης κατσε να γινει καμια στραβη και να τραυματιστει ο μικρος (φτου μακρυα). Θα σου δωσουν κανα κουτι χαρτομαντιλα να κλαις την συμφωνια.


    Εσυ τι προοπτικη εχεις να προσφερεις στον πιτσιρικα? Η εισαι τοσο αστεια σαν ομαδα που εξαρτασαι τοσο πολυ απο εναν 19χρονο? Η Παρτιζαν δηλαδη γιατι πουλαει τους πιτσιρικαδες της και εχει ετοιμο τον επομενο πισω απο αυτον? Θελει να φυγει και καλη υγεια να εχει.Τωρα μπορει, τωρα θελει, τωρα περνα η μπογια του. Αυριο παθαινει χιαστο (μακρυα απο εδω) και μετα ετσι κι αλλιως θα ειναι ο Αρης το ταβανι του. Εχε ετοιμο τον επομενο πιτσιρικα να παρει την θεση του η κανε εκτενες σκαουτινγκ και εχε μια λιστα απο πιτσιρικια στα Βαλκανια και φερτον. Εσυ δηλαδη στην δουλεια σου θα ηθελες να σε κρατανε με το ζορι? Εχει κανενα νοημα αυτο? Ελευθερη αγορα εργασιας δεν υπαρχει στο αθλητισμο?

    Επισης θα ελεγα σε τι εκτιμηση το εχω το οπαδικο αισθημα, αλλα εχει καποια στανταρτ ευπρεπειας το site. Θα κοιταξω εγω δηλαδη να κανω συμφερουσα συμφωνια με τον ΠΑΟ για να ξεμπλοκαριστει η ομαδα και θα με απασχολησει αμα στεναχωρηθει ο Ζουπερ 3. Που μου εξαφανισε το ποδοσφαιρικο τμημα. Που 'σαι ρε Ραπτοπουλε, και χανεις τετοια.

    @ Αγανακτισμενος
    Εγω ντρεπομαι που εισαι Αρης και ενα χρονο ειχες απληρωτο τον Πελεκανο. Ο καθενας με τις ντροπες του βλεπεις. Ο Αρης δεν θα γινει μεγαλος επειδη ετσι γουσταρουμε, Θα γινει μεγαλος επειδη θα οργανωθει με ανθρωπους που αγαπαν την ομαδα,Θα εχει προπονητη για μεγαλο χρονικο διαστημα καθως και συνεργατες με τους οποιους θα καταρτησει μακροπνοο σχεδιο απο τα πιο μικρα ηλικιακα επιπεδα. Θα αναπτυξει σχεσεις με αλλα μπασκετικα κλαμπ ανα την Ευρωπη, θα οργανωνει φιλικα διεθνους εμβελειας προωθοντας ετσι και το brandname Θεσσαλονικη, Θα πληρωνει στην ωρα του, θα εχει θυγατρικες ομαδες για την καλυτερη αναπτυξη των ταλεντων του και οι ακαδημιες του θα προωθουν παικτες, οχι απο αναγκη, αλλα απο ποιοτητα. Θα εχει χορηγιες, θα παραγει κοινωνικο εργο και δεν θα ειναι ζητουλας και κλαψιαρης οπως ειναι τωρα, που ηθελε ο Δαμιανιδης τον Μπουταρη να πληρωνει τα κερατιατικα της ευρωπαικης πορειας με λεφτα του δημου, δηλαδη κατ' επεκταση δικα μου.Αυτος ειναι ο δικος μου Αρης, αυτος θα ειναι η ομαδα που με περηφανεια θα φοραει στο στηθος τον Θεο του Πολεμου και θα κανει εμενα περηφανο, οχι για τους τιτλους, αλλα για το καλο μπασκετ που θα παιζει και τις ευρωπαικες πορειες θα αφησουν εποχη. Οχι να ερχονται στο Παλε και να κανει ο καθενας το κομματι του.

    Αυτο θα γινει με δουλεια και οργανωση. Οχι με νταηλικια και τζαμπα μαγκιες.

    Τα υπολοιπα, ουτε εγω τα σχολιαζω. Γιατι αμα εσυ νομιζεις οτι ο Γιαννακοπουλος δεν θα φαει το βραδυ, επειδη εσυ θα κρατησεις Μποχωριδη, γυρνα πλευρο μην πιαστεις. Πιανεις μια περιπτωση που οι Αγγελοπουλοι το παιζαν απλες (γιατι με την καμια δεν θα εδινε καποιος 1 μυριο για παικτη που δεν επαιζε με την ομαδα του- αλλη κλασικη περιπτωση βλαβης και εμεις, βαζαμε κατι ουγγρικα σαλαμια να παιζουν) και το εχεις κανει παντιερα. Ε, δεν παει ετσι μεταγραφικα, ειδικα στο μπασκετ που τα οικονομικα μεγεθη ειναι σαφως μικροτερα.


    Οι 21 τιτλοι ειναι η παρακαταθηκη για να δουλεψουμε σκληρα. Οχι να καθομαστε σαν Ελληναρες και να λεμε τι εκαναν οι προγονοι και να καμαρωνουμε. Τι κανουμε τωρα, τι θα κανουμε μετα και πως θα διασφαλισουμε αυτο το μετα. Ετσι (ξανα)γινονται οι ομαδες μεγαλες.

    Tsarteristas, Godfather παιδια να ειστε καλα για τα σχολια. Κερναω ρετσινες αμα αξιωθουμε να τα πουμε απο κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tommygun πραγματικά απολαμβάνω να διαβάζω τα σχόλια σου. Ακόμα και σχόλια σου για σοβαρά θέματα τα γράφεις με απίστευτο χιούμορ.
      Υ.Σ Αν είχα το νούμερο του Γιαννακόπουλου πρώτα θα τον έπαιρνα εγώ να του πω να ρίξει και σε εμένα κανένα πενηντάευρω και μετά θα το έδινα και σε εσένα.

      Διαγραφή
    2. Tommygun κανεις την λαθως υποθεση οτι ολοι οι αρειανοι σκεφτονται σαν κι εσενα. Υπο το δικο σου πρισμα θα πρεπει ο Αρης να πουλησει υποτελικα τον Μποχωριδη. Για παρα πολλους λογους η διοικηση του Αρη δεν θελει να το κανει αυτο. Αν δεν τους καταλαβαινεις (η παριστανεις οτι δεν τους καταλαβαινεις - περι τρολαρισματος το αναγνωσμα) εγω δεν θα σου τους εξηγησω γιατι εχουμε κι αλλες δουλειες να ασχοληθουμε.

      Ο Αρης εχει εκφρασει επισημως δια μεσου της διοικησης οτι σε τετοια συμβολαια θα προσπαθει να πουλησει τον παικτη τον τελευταιο χρονο του συμβολαιου, δηλαδη του χρονου. Αυτο δεν ειναι κανα μυστικο.

      Οτι μπορει θα κανει σαν συλλογος αναλογα με τους αγωνιστικους στοχους του, το πορτοφολι του και τα χρεη του.

      Διαγραφή
  25. Εγω αγανακτισμενε παροτι γαυρακης κατι Αρειανοι σαν τον Τομμυγκαν με κανουν να συμπαθω τον Αρη περισσοτερο απο τις υπολοιπες-ουδετερες- ομαδες.Ειναι οι ιδιοι τυποι που οταν ο τιτανικος του γκερσον εσπαγε εδρα μες στο αλεξανδρειο για να περασει τελικους κοντρα στον βαζελο με αυτο το απιθανο τουρλουμπουκι που χε φτιαξει το 2006-2007 και ο εξαιρετικος εκεινη τη χρονια αρης εχανε μεγαλη ευκαιρια να ξαναβρεθει σε τελικους υστερα απο χρονια αποθεωναν την ομαδα τους αναγνωριζοντας την τεραστια προσπαθεια και υπερβαση της.Αυτα και τιποτα αλλο απο μενα επειδη σου απαντησε νομιζω αποστωμοτικα ο ιδιος.
    Μερικα θεματακια τωρα για σχολιασμο αμα γνωριζουμε.
    1)Ποιος ακριβως ο ρολος του Γκαλη στην ομαδα?Και τα παλια θεματα με Γιαννακη εχουν λυθει αν ευσταθει πως ο τελευταιος προοριζεται για κοουτς του χρονου?
    2)Το 3 το παρατησαμε εμεις τα γαυρακια?Προοριζουμε δηλαδη βασικο Παπαπετρου και μπακαπ για ανασες τον Λοτζεσκι?Ματσιουλις,Μπραμος που ακουγονταν απορριφτηκαν?
    3)Μπορει κανεις να μου εξηγησει τη λογικη του να παιρνεις Λαφαγιετ(χωρις να τον ξερω καλα τον παικτη) ενω παιζει ελευθερος ο δοκιμασμενος και τιμιοτατος Τζαμον Γκορντον?
    4)Τον πιτσιρικα Παπαγιαννη ο βαζελας τον παιρνει για βασικο η για να τον "καψει" ?
    Χαιρετισματα στους παλιους γνωριμους επι ευκαιρια,δεν γραφω πια συχνα αλλα διαβαζω ακομα ανα καιρους τι γραφεται :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ο Ματσιούλις και ο Μπράμος είναι ανώτεροι των Λοτζεσκι και Παπαπέτρου?

      Διαγραφή
    2. Για τον Παπαπέτρου λόγω ηλικίας το δέχομαι. Ο Ματσιούλις δεν "στρίβει" όμως που λέμε, και δεν έχει τεχνική στο παιχνίδι του. Απο την άλλη ο Λοτζεσκι έχει συγκέντρωση που δεν έχω ξαναδεί, και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα βασικά του μπάσκετ. Στο μπασκετικό χρηματιστήριο ίσως ο Ματσιούλις είναι ανώτερος, αλλά εγώ για την θέση 3 θα έπαιρνα τον Λοτζέσκι με κλειστά μάτια, ο άνθρωπος αποφεύγει το λάθος όπως ο διάολος το λιβάνι. Και είναι και καλύτερος σουτερ.

      Διαγραφή
  26. Eρωτημα 2ο
    Αν ισχυει το πως ο Βασιλακο θα τραβηξει το θεμα με τους Αγγελοπουλους για το ζητημα των παικτων μηπως ανοιγει τον ασκο του αιολου και για αλλα θεματα που θα προκυψουν με αφορμη την-οποια-ποινη?Γιατι με την ιδια λογικη δεν θα πρεπε να τιμωρηθουν οι Διαμαντιδης,Μαυροκεφαλιδης,Σχορτσανιτης και τοσοι και τοσοι αλλοι για τις απουσιες τους?Η οι ποινες αφορουν συλλογους και οχι παικτες?Τελικα το ζητημα που χει προκυψει εχει καποια ουσια η ειναι παιχνιδι επιβολης ενδεχομενως σε συναρτηση με τις εξελιξεις στον ΕΣΑΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1. Ο ΔΔ από τότε που αποσύρθηκε δεν κλήθηκε ξανά, άρα δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας του.
    2. Ο Μαυροκεφαλίδης είχε τιμωρηθεί (εδώ γελάνε) και η ομάδα του έκανε προσφυγή στη FIBA και η τιμωρία του πήγε περίπατο.
    3. Σχορτσιανίτης νομίζω το ίδιο με το 2.
    Όσον αφορά τους παίκτες του ΟΣΦΠ, Σπανούλης έχει δηλώσει επίσημα (μάλλον) πως δεν θα κατέβει αυτό το καλοκαίρι, άρα θα πρέπει να μην κληθεί καν, το ίδιο και ο Περπέρογλου. Για τους άλλους λογικά όσοι είναι να κληθούν θα πρέπει α) κατεβαίνουν με δική τους πρωτοβουλία αψηφώντας τις εντολές της ΚΑΕ ή β) δεν εμφανίζονται καθόλου. Στο α) ας τα βρουν με την ΚΑΕ και στο β) ας τα βρουν με την ΕΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Από Alexandris Vagelis
    Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.. Μου ζητήθηκε για μια ακόμη φορά στη ζωή μου να βοηθήσω τον ΑΡΗ από κ.κ Γεωργουλη κ Κουρόγλου να κάνει ενα νέο ξεκίνημα.. παράλληλα με το αγωνιστικό να υπάρχει και έλεγχος διαχείρισης ( ο νοών νοείτο ).. Άφησα το Μαρούσι και αγαπημένους φίλους και ήρθα.. Τα χρήματα της συμφωνίας ανέλαβε οικειοθελώς να πληρώσει η ΣΑΡΙΣΑ με δημόσια ανακοινωσή της.. Απο τα 50χιλ. της πρώτης χρονιάς πληρώθηκα 12χιλ. Πρίν απο το πρωτάθλημα της δεύτερης χρονιάς μου ανακοινώθηκε στο γραφείο του στο Διαβαλκανικό του ιατρού Κωνσταντίνου Καραπαναγιώτη παρουσία του βοηθού μου Δ. Παπαδόπουλου ότι απο τα υπόλοιπα υπαρχει κούρεμα δεδουλευμένων 18χιλ. με το έτσι θέλω και τα υπόλοιπα σε δόσεις.. Έκτοτε χάθηκε απο τον ορίζοντα και δεν σηκώνει τηλέφωνα.. Αλλά πάντα πρώτος στα επίσημα στους αγώνες..
    Συνεχίζεται.. για να μην σας κουράζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @τομυγκαν
    τι σχεση εχουν τα επι δαμιαν που αναφερεις και το τι λεε ο Αλεξαντρης για τη Σαρισα με τη παρουσα διοικηση.Τσουβαλιαζεις τα παντα.Τρικυμια.Η δε αναφορα σε πελεκανο ειναι περα για περα ψεμμα.Καθυστερησεις υπηρχαν οπως σε ολες τις ομαδες οχι ομως αυτο που λες.
    Τες πα δε προκειται να συμφωνησουμε και μη κουραζουμε αλλα σε καθε περιπτωση ο Αρης δε θα γινει μεγαλος κανοντας τα χατηρια του ΔΓ .Θα πουλαει οταν θελει να πουλησει και οταν οι οικονομικοι οροι ειναι τετοιοι που τον συμφερουν.
    @Rodia
    Mαλλον δε τα ξερεις καλα τα του Αρη.Η αποθεωση που λες δε μετουσιωθηκε σε διαρκειας την επομενη χρονια.
    @Ραφαηλ
    Πραγματικα ντροπη,αγανακτηση,απογοητευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου εξηγείς, λεβέντη μου, προς τι ακριβώς η "ντροπή, αγανάκτηση, απογοήτευση", μπας και καταλάβω κι εγώ; Πάντως - μ' όλο το συμπάθιο και πάλι - ένα θέμα με την ντροπή για αυτούς που διαφωνούν μαζί σου το έχεις...

      Διαγραφή
    2. για τις αποψεις του τομυγκαν.Θα μας απαγορεψεις να εχουμε και γνωμη?
      Δλδ εγω εχω θεμα επειδη τις θεωρω απαραδεκτες,εσυ τι ακριβως εχεις?

      Διαγραφή
    3. Είναι δικαίωμά σου, γούστο σου και καπέλο σου να θεωρείς απαράδεκτες τις δηλώσεις του Τσιαντούλα, του Tommygun, του Φ, του Χ, του Ψ κτλ. και να τις κριτικάρεις κάθε ώρα και στιγμή. Επίσης, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να σου απαγορέψει να τις διατυπώνεις όποτε θέλεις. Αυτά όμως ισχύουν και από την ανάποδη, δηλαδή όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου έχει κι εκείνος τα ίδια δικαιώματα... Δεν σου είπα ότι έχεις θέμα με τις δηλώσεις του Tommygun, αλλά με την χρησιμοποίηση της λέξης "ντροπή" και "ντρέπομαι". Επειδή δεν σου αρέσουν τα σχόλια του οποιουδήποτε, δεν είναι ανάγκη και να αισθάνεσαι ντροπή... (Άλλο ντροπή, άλλο κριτική, ε;) Ο κάθε σχολιαστής είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει και εξ αυτών κρίνεται... Συν τοις άλλοις, είμαι της λογικής ότι ο καθένας μας σ' αυτήν την ρημάδα την ζωή καλά θα κάνει να ντρέπεται για την πάρτη του και όχι για τους άλλους, οπότε μου φάνηκε υπερβολική η έκφρασή σου... Πάντως, αν σε πρόσβαλα με την τελευταία πρόταση του προηγούμενου σχολίου μου, σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη... Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να σε θίξω... Όλα τα υπόλοιπα όμως είναι η άποψή μου και νομίζω ότι έχω κάθε δικαίωμα να την εκφράζω.

      Διαγραφή
  30. Παρά το ενδιαφέρον πολλών ομάδων (ανάμεσά τους και του Παναθηναϊκού), Σάσα Βεζένκοφ και Λευτέρης Μποχωρίδης μένουν πιθανότατα στον Άρη, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, στην εφημερίδα «Arena Press».

    «Είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά νομίζω ότι τις έχουμε εξαντλήσει. Ο Σάσα έχει ρήτρα, αλλά αγαπάει τον Άρη και θέλει να παραμείνει. Κάτι που θα ήταν ευχής έργον για μας. Ο Λευτέρης είναι παιδί μου, τον έχω σαν γιό μου. Έχει κλειστό συμβόλαιο με τον Άρη και δεν πωλείται. Αλλά επειδή προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια γνήσιων Αρειανών, αν έρθει κάτι πολύ μεγάλο για εκείνον, μια ευκαιρία ζωής, δεν θα του την στερήσουμε. Όλα όμως, θα γίνουν προς το συμφέρον του Άρη», τόνισε. - See more at: http://www.basketplus.gr/index.php/rss-aris-basketball/item/62454-o-arvanitis-milaei-gia-vezenkof-kai-boxoridi#sthash.47tVDmUG.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για να τα παρουμε ενα ενα:

    1. Το σχολιο Αλεξανδρη το ποσταρα, ανεξαρτητα με την ροη των ειδησεων, επειδη θεωρησα οτι το θεμα Μποχωριδη εχει κλεισει. Εκφρασαμε ο καθενας την αποψη του, διαφωνησαμε και τελος. Το ποσταρα κυριως διοτι θεωρω τον Αλεξανδρη πολυ πιο Αρειανο και παντελονατο απο κατι αλλους νοματαιους που φαγανε καλα απο τον συλλογο και περιμενα να κανει τις αποκαλυψεις του επωνυμα. Και επειδη αυτα τα ατομα που προβαλλει ειναι πρωτη μουρη στα επισημα και εχουν και αποψη. Καλο να ειναι να αρχισουν να ξεκαθαριζουν λιγο τα πραγματα, γιατι επι χρονια δινω στην ομαδα το υστερημα μου και με αυτο το υστερημα καποιοι το παιζουν προεδροι και μαγκες.

    2. Εγω θα σχολιασω μονο οτι ανεπτυξα ολοκληρο πλανο (σε πολυ εμβρυακη μορφη βεβαια) γαι το πως θα μπορεσει ο συλλογος να γινει ξανα αξιομαχος και η κατακλειδα ηταν "εμεις δεν πουλαμε τον Μποχωριδη". Απ' αυτο και μονο καταλαβαινω πολλα και δεν προκειται να συνεχισω αλλο.

    3. Εγω ντρεπομαι για αλλα πραγματα στον Αρη. Αλλα θεωρω χασιμο χρονου να καθισω να τα εξηγησω, προφανως γιατι ενοχλουν εμενα και μερικους αλλους κι οχι την πλατεια μαζα του κοσμου.

    4. Υπαρχει ωραιο παρασκηνιο και πολυ διασκεδαστικο σχετικα με Βεζενκοφ-Μποχωριδη-Λωτσο-Αρβανιτη. Αλλα ως γνωστον ο Αρης δεν ξεπουλαει και ξανα προς την δοξα τραβα.

    tsarteristas, ντροπη που αμφισβητεις τον προεδρο. Για τιμωρια να γραψεις στον πινακα: 'Ο Χερμπερτ ειναι καλος προπονητης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή