Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Νέο τεύχος του All Star

Οποιος δεν το έχει διαβάσει ακόμη απλά...έχασε

12 σχόλια:

  1. Δε λέω, μου αρέσει που παραμένει πάνω-πάνω το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο, αλλά το μπλογκ είναι παρατημένο .. φαίνεται και από τα σπαμοσχόλια που μένουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιθανόν το μπλογκ να χρειάστηκε να το παρατήσει ο οικοδεσπότης, για να ασχοληθεί με την απείρου καλλους έρευνα (συγνώμη ρεπορταζ) όσον αφορά τους λόγους που πέφτει ο Πανιώνιος απο την Α1.
    Αν ποτέ ξανανοίξει το μπλογκ μπορούμε να πούμε περισσότερα, αλλά καλό θα είναι η κουρούνα να πετάξει προς την Αγ. Ανδρέα 14 στα 2 κλειστά, να τα πούμε απο κοντά, γιατί έχει μείνει ακόμα στην εικόνα του ανοικτού και προφανώς τηλέφωνο, φαξ και ιντερνετ, έχουν πάρει την θέση αυτιών και ματιών.
    Νάμαστε όλοι καλά και να μου προσέχετε τους κλεπτοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @polykos (όποτε το δεις) Επειδή ο Κουρούνας το έκλεισε το μαγαζί (δεν ξέρω αν εξήγησε γιατί στο περιοδικό, δεν το παίρνω πια), δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαθεί η παρέα που είχε φτιαχτεί εδώ μέσα. Κυριακή, tommygun, Λεβέντης, bhoy και αρκετοί άλλοι κάναμε καλή κουβεντούλα. Αν θέλετε (αν μπαίνετε πια εδώ μέσα, που δεν νομίζω, αλλά αν...) δώστε σημεία ζωής. Εγώ τσεκάρω ακόμα αυτήν την σελίδα μια φορά τις δυο βδομάδες μπας και φανεί φως.

    Απεργοσπάστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα, μπας και δώ κάποιο "πουλί να πετάει".
    Μάταια, όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως μου την δίνει που δεν μας λένε ξεκάθαρα ότι το έχουμε παρατήσει το μπλογκ ώστε να σταματήσουμε να μπαίνουμε τελείως να κλείσει να τελειώνει η φάση. Ούτε τα πρωτοσέλιδα του περιοδικού δεν βάζουν πλέον. Τέλος κύριοι. Δυστυχώς μόνο το hoopfellas πλέον μας έμεινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι πιστεύω τσεκάρουμε το μπλογκ, τακτικά ή όχι.. Αλλά φως δεν φαίνεται.. κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.facebook.com/sopist2007/posts/903315899728964?notif_t=notify_me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπον μαγκες στο fb θα με βρειτε ως Panagiotis Tamtakos, το email μου ειναι ptamtakos82@gmail.com κανονιστε να κανουμε μια ξηγα, να κανουμε μια κλειστη ομαδα στο fb να λεμε το καημο μας.

    American, this is your last chance. Use it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα στους εναπομείναντες πιστούς!
    Διάβασα στην Κουρούνα του τελευταίου All Star Basket ότι ο ΟΣΦΠ δουλεύει εδώ και καιρό μια μεταγραφή-έκπληξη.
    Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να είναι η μεταγραφή-έκπληξη;


    υ.γ. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρίξτε μια ματιά κι εδώ, γράφει και ο Tommygun

    http://badbasket.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλύτερος αναλυτής από τον Γιώργο Πάνου, δεν υφίσταται.

    http://www.b-ballguru.blogspot.gr/

    https://el-gr.facebook.com/giorgos.panou.basket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω σχολιάσει ποτέ στο blog σου αλλά ήμουν τακτικός αναγνώστης όπως και του περιοδικού. Παλιός Τρίποντος που εδώ και χρόνια ψάχνει σοβαρές μπασκετικές γωνιές και βρίσκει ελάχιστες. Όσων την πένα γουστάρω, και πίστεψέ με είναι ελάχιστοι, την βρίσκω από ‘δω κι από ‘κει. Άλλος στο ένα site, άλλος στο άλλο. Σκόρπια κι ανοργάνωτα πράγματα. Θα ήταν ευχής έργο όλοι εσείς οι παλιοί συντελεστές του μοναδικού αυθεντικού μπασκετικού εντύπου (καλό το ALL STAR BASKET αλλά ΤΡΙΠΟΝΤΟ δεν ξαναβγαίνει, μην αρχίσω τις συγκρίσεις μεταξύ των αρθρογράφων γιατί θα στάξω δηλητήριο) να φτιάχνατε ένα site αμιγώς μπασκετικό. Να παίρνατε μαζί σας και 2-3 νέους που είναι αξιόλογοι. Ένα ωραίο μπασκετικό site που λείπει σήμερα.
    Χωρίς να συμφωνώ πάντα με όσα έγραφες αναγνώριζα εδώ δύο χαρακτηριστικά που με κέρδιζαν. Το ένα ήταν ότι δεν φοβόσουν να τσαλακωθείς. Ότι γινόσουν ένα με τους αναγνώστες. Έβγαζες εμμονές, είχες τα κολλήματά σου, έπαιρνες ρίσκα που άλλοτε σου έβγαιναν κι άλλοτε όχι και γενικά δεν κώλωνες στην έκθεση. Το δεύτερο ήταν οι σχολιαστές. Σαν εκπαιδευμένοι από καιρό μέσα στην κουρούνεια φιλοσοφία. Καλής ποιότητας χιούμορ, ουσιώδεις διαφωνίες, σοβαρή κουβέντα και μπόλικες πνευματώδεις ατάκες.
    Ξαφνικά, το blog ερήμωσε. Ένα παρατημένο blog του οποίου οι φανατικοί αναγνώστες και τακτικοί θαμώνες κάθονται και μοιρολογούν πάνω απ’ τα ερείπια. Γιατί, ρε κουρούνα; Είναι λίγοι οι χώροι στο αχανές internet που μπορεί κάποιος να διαβάσει κάτι καλογραμμένο, εύστοχο, έξυπνο για όποιο θέμα τον αφορά. Και να κουβεντιάσει σαν άνθρωπος με όσους μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις και γούστα. Γιατί στερείς απ’ το πιστό κοινό σου αυτό το βήμα;
    Η αρθρογραφία στο περιοδικό δεν αρκεί. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Η μηνιαία σου επικοινωνία μέσω μιας στήλης στον έντυπο τύπο είναι παλιάς κοπής. Επί της ουσίας δεν υφίσταται επικοινωνία. Ακόμη κι αν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές (έχω καταλάβει ποιος είσαι και πόσο πολυάσχολος) θα έπρεπε να βλέπεις το blog ως ένα διάλειμμα. Ως μια ανάσα απ’ την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ελπίζω να μην μάσησες από απειλές ή εκβιασμούς.
    Σε προκαλώ να επιστρέψεις σ’ αυτό εδώ το μετερίζι. Το έχει ανάγκη ο χώρος, το κοινό σου και είμαι σίγουρος κι εσύ ο ίδιος. Ε, η ίδια ήθελα να γράψω.

    Γύρνα πίσω, μωρή κοπριτοκουρούνα!!!

    ΤΡΙΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή