Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Θα έχει άλλη ευκαιρία ο Αργύρης;

Μετά την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και την ήττα από τον Ολυμπιακό ο προπονητής του Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει το πολύ μια ευκαιρία...Τον τελικό του Κυπέλλου. Κερδίζει και σώζει την (προσωπική του) παρτίδα! Αν φτάσει μέχρι το Ελληνικό διότι υπάρχουν ήδη κάποιοι που δεν το θεωρούν σίγουρο!

30 σχόλια:

  1. Τι πιστεύεις;; Οι γκρίνιες είναι άδικες ;;; Πήρε 3 ξένους στον άσσο και ακόμα δεν έχουμε άσσο. Καταντάω γραφικός αλλά έχω κολλήσει ότι από κει ξεκινάνε τα προβλήματα. Ο καημένος ο Διαμαντίδης ΕΛΕΟΣ πόσο να παίξει;; Να παίξει για τον άσσο;; Για το 2 ;;; Για το 3;;; Έπειτα, ώρες ώρες είναι λες και δεν υπάρχει καθόλου χημεία. Η ομάδα δείχνει τελείως ασύνδετη. Χάνεται μέσα στο γήπεδο τελείως ο επιθετικός προσανατολισμός της.Δεν βάζεικαθόλου τον Λάσμε στο 4 να πάρει πόντους από τον Σχορτσιανίτη στο 5. Ο Πεδουλάκης κάνει αλλαγές λες και έχει δύο ομάδες. Μία με Σχορτσιανίτη Καπόνο και μία με Λάσμε Μασιούλις. Τι προσπαθεί να κάνει;;; Εχει μπερδέψει τα μπούτια του μου φαίνεται. Είναι και άλλα, έχω ξενερώσει τώρα και δεν μπορώ να γράψω. (χαχα)
    Κουρούνα λέγε τι ξέρεις....χαχαχα πες τα όλα!!

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αυμφωνήσω με αυτούς που λένε να φύγει ο πεδουλάκης αλλά το θέμα είναι ποιος θα έρθει;Από τους Έλληνες ποιος θα μπορούσε να αναλάβει και ποιοι ξένοι υπάρχουν; Εγώ πάντως συμπαθώ τον πεδουλάκη και μου αρέσει άσχετα που οι λάθος επιλογές παικτών έχουν κάνει την ομάδα να δείχνει ασύνδετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι Κυριακή δεν έχεις άδικο αλλά και ο Πεδουλάκης κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Τρεις ξένοι στον άσσο πολύ μέτριοι και ο καθένας τους είχε διαφορετικό στυλ. Πώς να βρεις χημεία. (Μετράω και τον Κίτσεν). Μασιούλις, Λάσμε, Μπράμος πολύ καλές επιλογές. Γκιστ μέτριος. Όχι για Παναθηναϊκός. Και για να πάμε στα αποτελέσματα. 2 ήττες από Ολυμπιακό και 1 από Ίκαρο. (Το προσπερνάω)
    Στην Ευρωλίγκα όλα τα σοβαρά εκτός έδρας ματς τα έχασε. Χάνει από Ρεάλ, Φενέρ, Κίμκι (εντός-εκτός) και νίκησε μόνο την Καντού με 2 πόντους διαφορά και την Ολύμπια.
    Στο τοπ 16 μια από τα ίδια. Στα σπόρια και τα 3 ματς Ζαλγκίρις, Μάλαγα, Μπάμπεργκ και την εκτός έδρας με Άλμπα.
    Δεν λέω να του πάρει το κεφάλι και να τον αλλάξει άμεσα αλλά πρέπει να ξεμπλοκαριστεί. Εκτός και αν παραδώσει ο Παναθηναϊκός τα όπλα και πει : Κύριοι μέχρι εδώ είμαστε. Δεν πάμε για τίποτα! Αλλάζει το θέμα. Αυτό είναι το ταβάνι του Παναθηναικού;;; Αν δεν είναι τότε πρέπει να μπει ένας ορίζοντας μέχρι πότε επιτρέπεται να παίζει έτσι. Πρέπει να βρεθούν λύσεις. Έστω να ψαχτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακουω τωρα τους βαζελους και αισθανομαι φλας-μπακ απο δικα μου και αλλων συγγαυρων ολα τα προηγουμενα χρονια...ρε εμας μας πηρε 4 χρονια να φτιαξουμε ομαδα με χημεια εσεις περιμενετε απο την πρωτη χρονια μετα την καλοκαιρινη διαλυση να χετε χημεια?μην κρινετε με βαση το παρελθον ειναι αδικο για το σημερα...το λεω εγω που ειμαι παθων ως γαυρακι ολα τα προηγουμενα χρονια...τι χημεια λετε?με σχορτσανιτη και ουκιτς?αιωνια ταλεντα και οι 2,ωρολογιακες βομβες επισης.μιλαμε ο χοντρος ειδικα επειδη τον βλεπω ναι μεν εχει οντως μεινει μισος(αν και πρεπει να χασει και αλλο για να ειναι αθλητικα τελειος)αλλα τις ιδιες μαλακιες που εκανε παλια δεν τις εχει διορθωσει...κανει ηλιθια φαουλ με αποτελεσμα να φορτωνεται ευκολα και ακομα ρε γαμωτο δεν εχει μαθει να παιζει με πλατη.για μενα μεγαλη ομαδα με μοναδικο αξιοπιστο πενταρι σχορτσανιτη δε γινεται.δεν ειναι πληρης.για μενα πρεπει να φτιαξετε κορμο με πιτσιρικαδες,ελληνες κατα προτεραιοτητα με σταδιακους στοχους για τα επομενα χρονια.και προς θεου οχι αλλα εγκληματα τυπου σερμαντινι.δηλαδη διωξατε τον πιτσιρικα που ηταν και παμφθηνος για να κρατησετε τοτε ιων-αμυγδαλου-βουγιουκα και να εχετε φετος φροντ-λαιν πανκ-γκιστ και σχορτσανιτη?ο πεδουλακης για μενα και ο οποιος πρασινος κοουτς αυτης της περιοδου πρεπει να κριθει οχι ως διαχειριστης αλλα ως δημιουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημέρα
    προς Godfather εννοείται ότι κρίνεται εκ του αποτελέσματος ο κάθε προπονητής και άρα και ο πεδουλάκης αλλά ας καταλάβουμε κάτι. Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που έκαναν και κάνουν το έργο του πεδουλάκη είναι δύσκολο. Το λάθος φέτος έγινε από τον Δημήτρη και εξηγούμε για μη παρεξηγηθούμε. Με όλες τις δυσκολίες του καλοκαιριού στη στελέχωση του ρόστερ, με τι λάθος επιλογές σε κάποιους παίκτες και τις συνεχιζόμενες αλλαγές παικτών ο Δημήτρης πάνω στην αγάπη του για τον Παο, κάτω από την πίεση του κόσμου που σε σχόλια Τράκη τον ανέβαζε νέο Τζίγγερ τον κατέβαζε αλλά και το όνειρο για άλλο ένα αστέρι παρασύρθηκε και έθεσε ως βασικό στόχο όχι τη δημιουργία μιας νέας ομάδας και ότι προκύψει για φέτος αλλά το έβδομο αστέρι. Ε δεν γίνεται με νέα ομάδα που σε λίγους μήνες χτίστικε δύο φορές να σαρώσει και να νικήσει ομάδα που είναι ίδια με πέρσυ. Πολλοί δε παίκτες δεν έχουν ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα όπως ο Μπανκς, ο Καπόνο. Και συμφωνώ με αυτά που γράφει ο Rodia στόχος μας πρέπει να είναι αυτό που είχε αναφέρει και ο Δημήτρης σε μια ανακοίνωση. Χτίζουμε μια ομάδα για τα επόμενα 15χρόνια αλλά αυτό μάλλον πήγε περίπατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενδιαφέρουσες απόψεις αλλά έχω τις ενστάσεις μου.
    @Rodia,
    Καταρχάς δεν ισχύει ότι ο Ολυμπιακός περίμενε 4 χρόνια για να φτιάξει ομάδα με χημεία. Δεν κάθομαι να αναλύσω αλλά στην περσυνή ομάδα ο πιο παλιός ήταν ο Παπανικολάου που είχε 3 χρόνια σερί στην ομάδα. Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι έφτιαχνε χημεία με τον Πρίντεζη στην Μάλαγα, τον Σπανούλη στον Παναθηναϊκό και ούτω καθεξής.Η περσυνή του ομάδα ήταν 2ετίας το πολύ. Αλλά ανεξάρτητα με αυτό, θεωρώ υπερβολικό να θες 3-4 χρόνια να βρεις χημεία. Όσον αφορά τα υπόλοιπα περί Σχορτσιανίτη και ελληνικό κορμό παιχτών, συμφωνώ μαζί σου. Και πιστεύω ότι όποια ομάδα δώσει πρώτη φόρμα προπόνησης στους ξενιτεμένους Μπουρούση, Φώτση, Καλάθη, Καιμακόγλου κτλ και ''αξιοποιήσει'' τα ανερχόμενα ταλέντα παίζουν στην Ελλάδα, θα έχει σαφές προβάδισμα.

    @Κυριακή
    Ο Παναθηναικός επί Ομπράντοβιτς δεν πήρε 13 Ευρωλίγκες αλλά πήγαινε κάθε χρόνο για την κούπα. Αν ήθελε ο Γιαννακόπουλος ομάδα για να βγει 2η κτλ δεν θα έδινε αυτά τα εκατομμύρια. Θα έδινε 1-2 και πάλι δεύτερος θα ήταν. Ο πήχης είναι ψηλά και οφείλουν οι παίχτες και ο προπονητής να βγάλουν το 100%. Το να πεις ''ελα μωρέ καινούργια ομάδα είμαστε'' είναι το πιο εύκολο. Προσωπικά λοιπόν δεν πιστεύω ότι η ομάδα έχει βγάλει το 100% ώστε να κάτσει πάνω στην δικαιολογία ''Καινούργια ομάδα είμαστε αυτό μπορούμε''. Άλλωστε, οι αποτυχίες φέρνουν γκρίνια και σίγουρα αλλαγές. Το οποίο σημαίνει ότι και του χρόνου θα έχεις την ίδια ομάδα και του παραχρόνου και πάει λέγοντας.

    Τελοσπάντων. Ο χρόνος θα δείξει. Άλλωστε ο τελικός είναι κοντά και σε περίπτωση νίκης μια κούπα θα μπορούσε να αλλάξει το κλίμα και κυρίως την ψυχολογία. Επίσης ωραία τα λέμε εμείς και κάνουμε σενάρια αλλά η βασική προυπόθεση είναι να συνεχίσει να έχει την ίδια διάθεση ο Γιαννακόπουλος να προσφέρει στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "...ακόμη και σήμερα (και για πολλούς μήνες ακόμη) να απολογούμαι ενώπιον των δικαστηρίων για οφειλές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ προς το Δημόσιο, και αφετέρου να συνεχίζονται οι κατασχέσεις στα περιουσιακά μου στοιχεία και οι φυλακίσεις για ποινικές ευθύνες που ανέλαβα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη διοίκηση του Συλλόγου."

    Ενταξει, πειτε με κομπλεξικο με την ανεση σας, αλλα αυτο το σχολιο μου εφτιαξε την μερα. Ολοκληρη η συνεντευξη του Γιαννακη Καιλα εδω. Υπαρχει Θεος ρε φιλε τελικα και τον ακουει τον φτωχο αρειανο.

    http://www.xrimaonline.gr/221762/apantisi-damianidi-stin-kae-aris

    ΥΓ: Για τον ΠΑΟ δεν υπαρχει κανενας λογος να γινεται κουβεντα για σχεδιασμο οταν εχεις 6 αστερια στην φανελα και φωναζεις τον Αβγουλακη στον παγκο σου. Συγγνωμη παιδια, αλλα δεν γινεται να οδηγαει γυφτος φορμουλα 1. Μην μου πει κανεις οτι δεν μπορουσε να βρει καλυτερο ξενο η να επαιρνε Μαρκοπουλο απο τον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με τα παρακάτω. Μόλις χτες έμαθα οτι εδώ και λίγο καιρό παιχνίδια του εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ "παίζονται" στο live στοίχημα 2 ιντερνετικών μεγάλων εταιριών.
    Η προσωπική μου σχέση με το στοίχημα είναι μηδαμινή, κάποια μονόστηλα στο ΠΡΟΠΟ, πάνε 30 χρόνια που έπαιξα το τελευταίο τέτοιο.
    Ερωτήματα πολλά...είναι νόμιμο, είναι ηθικό, ποιος έδωσε άδεια κι αν οχι τι γίνεται απο εδώ και πέρα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε ρε kourounitsa, επιτέλους ένα θεματάκι να ανάψουν λίγο τα αίματα. Τα αυτάκια μου ακούνε "πλαγίως" για Μαλίκοβιτς που έλεγε παλιά και ο "τιτάνας" Φιλιππούσης. Νομίζω πολύ κόσμο, πάντως, απογοήτευσε το αγγλικό του Πεδουλάκη, τα στάγερ,ο μποχού κτλ. Προσωπικά, με τα όσα λάθη μπορεί να έγιναν στην πλήρωση του ρόστερ, ειδικά στο 1-2, εν τέλει, νομίζω, είμαι ικανοποιημένος με βάση τα οικονομικά δεδομένα (αλήθεια, ένα νούμερο 17 εκατομμυρίων που ακούγεται για το ρόστερ είναι αληθινό kourouna,γιατί τότε μιλάμε για έγκλημα φυγής Ζότς), οπότε την όλη αγωνιστική κατάσταση τη λούζεται αποκλειστικά ο RG. Nομίζω στον τελικό κυπέλλου πρέπει να είναι ή το φινάλε του ή μια νέα αρχή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @polykos
    Και εγώ άσχετος είμαι με το κουμάρι του στοιχήματος. Το ακούω για πρώτη φορά αυτό που γράφεις, δεν έχω προλάβει να το ψάξω. Θεωρώ τεράστια πληγή το στοίχημα είναι από τα λίγα που συμφωνώ με τον Βασιλακόπουλο. Κυρίως γιατί είναι ανεξέλγκτο ποιοί παίζουν και πως παίζουν στοίχημα. Αν πάντως συμβαίνει αυτό στα εφηβικά η ευθύνη βαραίνει τις τοπικές ενώσεις αφού υπό την αιγίδα τους γίνονται τα παιχνίδια και δευτερευόντως την ομοσπονδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Για ολους τους υπόλοιπους και σχετικά με τον Πεδουλάκη
    τις απόψεις μου τις έχω γράψει από το καλοκαίρι στο περιοδικό. Και κατά διαστήματα έγραφα και από λίγα. Νομίζω ότι την εποχή που όλοι αποθέωναν τη μεταγραφή του Ούκιτς είχα γράψει ολόκληρο θέμα με τον τίτλο ποιός θα έχει τη μπάλα; Και εξηγούσα ότι ήταν ο απολύτως λάθος παίκτης για παρτενέρ του Διαμαντίδη ενώ έλεγα ότι η περιφέρεια είναι πολύ ασθενική. Είχα εκφράσει και τις αμφιβολίες μου για τα πεντάρια και γενικά για τους ψηλούς. Αυτά λίγο ως πολύ δικαιώθηκαν στη διάρκεια της σεζόν. Και έγιναν εμφανή τα λάθη στη χημεία. Ο Πεδουλάκης δεν είναι ο καλύτερος στην επιλογή ξένων παικτών. Το ξέρουμε από το παρελθόν αλλά αυτό δεν είναι κακό. Οταν αναλαμβάνεις τέτοια θέση το πρώτο ζητούμενο είναι να αναγνωρίζεις τις αδυναμίες σου. Μπορούσε να πάρει ανθρώπους κοντά του που να ξέρουν....Πάω παρακάτω με το επόμενο κεφάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζήτημα νούμερο δύο
    Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι και μάρκετινγκ! Δεν είναι μόνο ότι πρέπει να είναι καλός αλλά να δείχνει και καλός. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο δεν ήταν ''κοουτσαρε καλά ή έκανε λάθη''. Το είχα γράψει και αυτό. Το λεγόμενο peristeri style που είχα αναφέρει στη στήλη μου και το έκαναν μόδα όλοι μετά. Εξω τα πουκάμισα, λυμένη γραβάτα και μπινελίκια στους διαιτητές από την πρώτη φάση. Αυτά για να πω την αλήθεια εμένα δεν με ενοχλούν. Τα επίσημα και τα ακριβά διαρκείας του Παναθηναϊκού ενόχλησαν. Για αυτό τα έγραψα...
    Οταν έπαιρναν ένα προπονητή έπρεπε να ξέρουν τι ακριβώς παίρνουν. Δεν φταίει αυτός... Ο Πεδουλάκης σε αυτό ήταν και είναι ο εαυτός του.
    Δεν προσπαθεί να δείξει κάτι άλλο. Αν δεν ταιριάζει στο μάρκετινγκ του Παναθηναϊκού είναι ένα άλλο ζήτημα. Προχωράω στο επόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ζήτημα τρίτο
    Το θέμα με τα αγγλικά του Αργύρη το θεωρώ ασύλληπτη αλητεία. Ολη η Ελλάδα ήξερε ότι δεν μιλάει καλά Αγγλικά. Το καλοκαίρι και είναι προς τιμήν του προσπάθησε να μάθει. Το θέμα δεν είναι πως μιλάει αγγλικά ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. Είδα τα σχετικά βίντεο, μου τα έστειλαν και δεν άκουσα να λέει ανοησίες ή λάθος πράγματα. Το στάγγερ σκριν δηλαδή πως προφέρεται; Θεωρώ ότι είναι μια καθαρά φτηνιάρικη λογική...
    Για μπάσκετ θα γράψω παρακάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το σοβαρότερο -για μένα- πρόβλημα του Πεδουλάκη δεν είναι ούτε ενδυματολογικό, ούτε πως μιλάει τα αγγλικά. Ο Πεδουλάκης είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα ως τώρα στην καριέρα του και ένα μειονέκτημα. Το πλεονέκτημα του ήταν το φοβερό ένστικτο που είχε στο κοουτσάρισμα. Νομίζω ότι σε λήψη αποφάσεων της στιγμής καλύτερος προπονητής ήταν μόνο ο Ομρπάντοβιτς που του άρεσε να τζογάρει με τις αποφάσεις του όταν κάτι δεν του πήγαινε καλά. Για να συνεχίσει να το κάνει ο Πεδουλάκης και στον Παναθηναϊκό έπρεπε να σβήσει το μειονέκτημα του.
    Το μειονέκτημα του είναι ότι όπου αλλού δούλεψε εκτός Περιστερίου (με εξαίρεση μια σεζόν στον Μακεδονικό) απέτυχε οικτρά. Γεγονός που μαρτυρά ανασφάλεια μακριά από χώρους που τον σέβονται και τους ελέγχει. Το Περισ΄τέρι είναι το μέρος που μεγάλωσε, τον ξέρει και ξέρει μέχρι τις πέτρες. Στον Παναθηνᨨικό η πίεση μεγαλώνει την ανασφάλεια και η ανασφάλεια εμποδίζει το ένστικτο να λειτουργήσει. Το ένστικτο λειτουργεί όταν δεν φοβάσαι. Με απλά λόγια: Αν νοιώθεις έτοιμος πραγματικά και κυρίως πνευματικά για μια τέτοια θέση δεν έχεις πρόβλημα με τίποτα. Διαφορετικά σου φταίνε και φταις σε όλα.
    Θεωρώ ότι αν ο Πεδουλάκης έχει την ευκαιρία και τον χρόνο να καταλάβει πραγματικά τι σημαίνει προπονητής του Παναθηναϊκού θα μακροημερεύσει. Αλλά δεν ξέρω αν έχει τον χρόνο ή αν πλέον είναι στην ομάδα με δανεικό χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κουρούνα πολύ σωστή η θέση που εξέφρασες λέγοντας ότι το ένστικτο λειτουργεί όταν δεν φοβάσαι. Συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια για να μην φοβάσαι πρέπει να έχεις παραστάσεις. Ίσως τίθεται ένα θέμα που βαριέμαι να σκεφτώ για να επιχειρηματολογήσω αυτή την στιγμή, για το αν έχει τις απαραίτητες παραστάσεις ή όχι ο Πεδουλάκης για να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό. Απλά το αναφέρω σαν προβληματισμό. Όπως το βλέπει ο καθένας.
    Και ξέρεις ποιά είναι η φάση;;; Ότι φέτος δεν δίνει εξετάσεις μόνο ο Πεδουλάκης. Εξετάσεις δίνει και ο Δ.Γιαννακόπουλος. Πρώτη του χρονιά και από τις ποιο κομβικές στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Σίγουρα υπάρχει πίεση και σε εκείνον. Και αν μου λες ότι στα επίσημα κοιτάνε το μήκος του πουκαμίσου τότε θα χουμε γούστα.
    Προσωπικά, αν το δω εντελώς ρεαλιστικά, σαν φίλος του Παναθηναικού, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να είμαι μέσα στις επιτυχίες ακόμα και αν κοουτσάρει ο ψευτοπαίχτης-κόουτς από τους Νεροχύτες. :-ppp (Για τα φιλαράκια μου αυτό!)

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοίτα αν κάποιοι στα επίσημα θέλουν καλοντυμένο προπονητή, ας ζητήσουν τον Πιανιτζάνι, αμφιβάλλω όμως αν θα τους αρέσουν τα αποτελέσματα που είχε με την Φενέρ... Επειδή στο ΟΑΚΑ κάθομαι ακριβώς δίπλα απο τα επίσημα, πιστεύω ότι δεν αξίζει να δίνουμε σημασία σε φραγκάτους Παναθηναϊκούς που έχουν κάνει το μπάσκετ σύμβολο status τα τελευταία χρόνια (αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι, οι φραγκάτοι τα σκάνε κιόλα στην ομάδα). Τεσπα, κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι τα πρωταθλήματα δεν τα κερδίζουν τα Hugo Boss, αλλά οι γνώσεις, το μυαλό και το μεράκι του κάθε προπονητή!

    Όσον αφορά τα Αγγλικά, τα έλεγες και το καλοκαίρι. Απλά θεωρώ ανεπίτρεπτο προπονητής σε ομάδα ΄τετοιου επιπέδου να μην γνωρίζει Αγγλικά...

    Όσον αφορά τις μεταγραφές, τις έκανε ο Αργύρης ή ο Γιαννακόπουλος;

    Εγώ εκεί που κατηγορώ τον Πεδουλάκη είναι για το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας! Είναι... ΑΝΑΡΧΟ! Δεν υπάρχει σχεδιο, λογική, κάτι... Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ (παρά μόνο όταν μπάινει ο Σοφοκλής που υπάρχει το σύστημα η μπάλα στο low post και μέτά το κώλο-κώλο ποστάρισμα του Σοφοκλή, που πλέον το έχει μάθει και ο πλέον άσχετος coach ομάδας... ΕΣΚΑ)! Σίγουρα ο Ούκιτς είναι απο τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΟ, αλλά δεν ευθύνεται αυτός για την ανυπάρξία επιθετικών συστημάτων (με τρανό παράδειγμα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα σύστημα για να σουτάρει ελεύθερος ο Καπόνο!!!!). Δεν ξέρω αν σε αυτό φταίει η προπονητική ικανότητα το Πεδουλάκη ή το ότι βρίσκεται έξω απο τα νερά του που λες εσύ...

    Γενικότερα, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι αν φύγει τώρα ο προπονητής, αλλά και πάλι δεν νομίζω να αλλάξει κάτι ο Αργύρης στον τρόπο που κοουτσάρει (και μας οδηγεί, ολοταχώς στην καταστροφή).

    ΥΓ Ο Μπαρτζώκας τα ίδια και χειρότερα λάθη κάνει, ειδικά με το κόλλημα που έχει με το rotation, αλλά τον έχουν σώσει οι 2 νικες επί ΠΑΟ και το ότι πρόλαβε να λήξει ο χρόνος πριν κάνει το τελευταίο σουτ η Μακάμπι στο ΝΟΚΙΑ!
    ΥΓ2 Πως βλέπεις τους Knicks και με Amare; Θα γελάσει επιτέλους το χειλάκι του... Spike Lee;;;
    ΥΓ3 Tommygun, μην ξεχνάς ότι ο Δαμιανίδης με τα όποια κακά του (και ναι είναι πολλά) πήρε το 2002 με την Genesis τον Άρη απο τον πάτο, τον οδήγησε στην κατάκτηση ευρωπαϊκού το 2003 (και με πολύ καλή ομάδα μάλιστα με Solomon, Stack κλπ), κυπέλλου το 2004 τελικού Uleb το 2006 και είσοδος σε euroleague το 2007... Γενικά ναι έχει κάνει πάααααρα πολλά λάθη στα οικονομικά, αλλά κατά την γνώμη μου έχει βοηθήσει τον Άρη (δυστυχώς βέβαια-και εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου- για την φετινή εικόνα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κωστα ξερεις ποιο ειναι το θεμα? Ξερεις γιατι με εχει πιασει το αναποδο μου με τον Δαμιανιδη? Γιατι πανω απ' ολα αδικησε τον εαυτο του, αφηνωντας τον εγωισμο του να κανει κουμαντο και στο τελος και την ομαδα κατεστρεψε και τον ιδιο του τον εαυτο. Γιατι σε ολους εμας εβγαζε ενα πεισμα (ενω ξερει μπασκετ) να δικαιωθει με το ζορι για επιλογες που εβγαζαν ματι οτι ειναι λανθασμενες. Ο κοσμος ενα πραγμα ηθελε να ακουσει: "συγγνωμη ρε παιδια, εκανα λαθος. Ελατε ολοι μαζι να τα βρουμε¨. Απο ενα σημειο και μετα εψαχνε να βρει ποιος του εφταιγε, θαρρεις και ηταν υποχρεωμενος ο κοσμος να βλεπει ομαδες ξερασματα που ντροπιαζαν την φανελα. Το εχω πει, εχω διαφωνησει πολυ κοσμο (και με την Κουρουνα, αλλα αυτη με συνηθισε και της χρωσταω και μεγαλη χαρη γι' αυτην την προσπαθεια), ο κοσμος δεν ειναι σκυλακι με λουρι να τον τραβαει ο καθενας κατα που θελει. Δεν του αρεσει αυτο που βλεπει, δεν παει γηπεδο, πως να το κανουμε? Τοσο απλο. Και πιστεψε με, οι σοβαροι αρειανοι, αυτοι που μπηκαν 21ο αιωνα, δεν εχουν ψευδαισθησεις. Θελουν απλως μια ομαδα φιλοτιμη να παλευει τα παιχνιδια. Γαμωτι δηλαδη, τοσο παραλογα πραγματα ζηταμε? Ας χασω ρε φιλε, δεν με πειραζει, δεν ειμαι κομπλεξικος. Αλλα να φτυσω αιμα, να τα δωσω ολα και να χασω. Οχι να ερχεται ο Ντουβνιακ και να μου κολλαει 36 ποντους και αντι να του χωσει ενας μια σφαλιαρα, να τον βλεπουν να μας )!((@*&!!

    Ο Δαμιανιδης λογικο ειναι να κουραστηκε. Δεν θα τον ελεγε κατι κανενας αν εφευγε. Ας εξαναγκαζε εν αναγκη την διαδοχη κατασταση, αλλα αφου εδειχνε οτι κανει αγγαρεια ας μην το συνεχιζε. Γιατι στο τελος αν θελεις να ξερεις Κωστα, για μενα μεγαλυτερο κακο παρα καλο μου εκανε. Τοτε οταν ανελαβε υπηρχε το οραμα να γινει κατι καλο και υπηρχαν και οι προυποθεσεις. Τωρα δεν υπαρχει τιποτα, δεν υπαρχει καποιος που να συμβολισει με την παρουσια του μια σταση οπως π.χ ηταν ο Αλεξανδρης. Δεν υπηρχε λογος να φυγει ο Αλεξανδρης, γιατι ηταν ισως ο τελευταιος που μπορουσε να δωσει την ψυχη του για να ξαναγινει ο Αρης μαχιμος και εν πασει περιπτωσει ξερει και απο μπασκετ. Ο Αγγελου δηλαδη με ποιο κριτηριο ηρθε? Ποια πορεια ειχε, ποια εχεγγυα, τι παραπανω εδωσε στο κοουτσαρισμα που δεν θα εδινε ο Αλεξανδρης? Σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι, δεν εχει να μου προσφερει κατι. Και να στο πω και πιο χοντρα? Ουτε Τρικαλα ειμαι ουτε καμια ομαδα της γειτονιας να κανει ο καθε κερατας το βιογραφικο του. Ξερεις ποιον θα εφερνα αν ηταν να φυγει ο Αλεξανδρης? Ειτε Γκεκο ειτε Κορωνιο. Σκεψου γιατι.

    Επισης δεν εχω καταλαβει (εκτος απο το να αποτελεσει βαση για πικαρισμα) τι εχει πια να προσφερει ο Δαμιανιδης. Εκανε ο,τι μπορουσε, εδωσε ο,τι εδωσε αφηστε τον πια, ας παμε παρακατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατ' αρχήν θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πλέον ο Δαμιανίδης δεν έχει κάτι να προσφέρει. Απλά είναι ένας άνθρωπος απο τα σπλάχνα του Άρη, που μαζί με την υπόλοιπη επενδυτική ομάδα της Genesis πήρε το τμήμα μπάσκετ όταν βρισκόταν ίσως στην χειρότερη καμπή της ιστορίας του και κατάφερε να το κάνει για μια 5-6ετία τουλάχιστον να αποκτήση κάτι απο την παλιά του αίγλη. Ακόμα και οι 2 μεγάλοι της Αθήνας ίδρωναν για να νικήσουν στο Αλεξάνδρειο, ενώ μην ξεχνάμε και τις νίκες στην Ευρωλίγκα! Σαφώς και είχε και έχει υπέρμετρο εγωισμό, σαφώς και προσπάθησε να επιβάλει επιλογές που όλοι βλέπαν ότι είναι λάθος, αλλά ποτέ δεν είχε την κουτοπονηριά και την μεγαλομανία του Mr Original που τα καπρίτσια του και οι χαζομαγκίες του κατέστρεψαν ολόκληρη την μπασκετική ΑΕΚ...

    "Ανταγωνιστική" ομάδα υπήρχε όσο υπήρχαν τα χρήματα της genesis και στην συνέχεια αυτά του Τζιβελέκη (αν και πιστεύω ότι απο την στιγμή που μπήκε περισσότερο κακό έκανε, παρά καλό, καθώς άρχισαν να σκορπάνε χρήματα στον... αέρα χωρίς σοβαρό σχεδιασμό και με προπονητές τύπου Χέμπερτ ή παίκτες που αλλάζαν κάθε φορά που άλλαζε και η... φορά του ανέμου). Πάντως μέχρι και την περίοδο 2009-10 η ομάδα και ονόματα είχε και ανταγωνιστική ήταν. Το μεγαλύτερο λάθος κατ' εμέ είναι αυτή η αλόγιστη σπατάλη, η έλλειψη σωστού μεταγραφικού σχεδιασμού (αφού αυτός ήταν του τύπου "έλα μωρέ και αν δεν μας βγει θα παρουμε άλλον..."-κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει βλ. φετινό ΠΑΟ), αλλά κυρίως η πώληση παικτών όπως ο Παπαναικολάου (το μεγαλύτερο έγκλημα του Άρη... γιατί 1. ποτέ δεν πήρε ευκαιρίες να πάιξει -για να παίζει ο... Γκαβέλ και ο Ράιτ 2. πούλησε έναν παίκτη που μπορούσε να ανεβάσει την ομάδα πολλά επίπεδα για να πάρει κάποιον κοινοτικό ή αμερικανό της πλάκας, με αποτέλεσμα ακόμα και τα λεφτά απο την μεταγραφή να πάνε πάλι στον... αέρα), ο Χρυσικόπουλος ή η μη απόκτηση του Σλούκα (απο τον Μαντουλίδη αν θυμάμαι καλά).

    Όσον αφορα τον Αγγέλου θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Τον θεωρώ αναλώσιμο όσο δεν πάει, υπερτιμημένο, με εμμονές και αγριάδα δεκαετίας ΄80 (αλά Ιωαννίδης) που πλέον δεν περνάει. Ο Αλεξανδρής είναι καλός προπονητης, με την δική του (παράξενη) νοοτροπία στα αποδυτήρια, αλλά έχει καταφέρει και έχει χτίσει χημεία στις ομάδες! Το 2002-2003 έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ και αυτό μεταφράστηκε σε ευρωπαϊκή κούπα, αλλά δεν ξέρω αν τελικά μπορούσε να διαχειριστεί την φετινή (αρρωστημένη) κατάσταση ή να δώσει ένα μήνυμα με την παρουσία του. Για Κορωνιό μαζί σου, για Γκέκο είναι μεγάλη ιστορία...

    Για να κλείσω λοιπόν, ούτε εγώ θα πήγαινα φέτος γήπεδο γιατί δεν θα άντεχα να βλέπω την ομάδα να παλέυει με τον... Ηλισιακό για την σωτηρία. Ο Δαμιανίδης, σαφώς και έχει κάνει πολλά και σοβαρά λάθη, αλλά δεν είναι ο αποκλειστικός υπέυθυνος για το φετινό έκτρωμα που βλέπουμε (εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου), δυστυχώς τα ίδια υπήρχαν μέχρι και πριν 2 χρόνια στον ΠΑΟΚ (μέχρι να έρθει ο Μαρκόπουλος και βάλει λίγη τάξη στο αγωνιστικό τμήμα τουλάχιστον). Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η πόλη ενώ βγάζει τόσα ταλέντα, έχει όλα τα εχέγγυα για να έχει 2 καλές ομάδες (βλ. γήπεδο, κόσμος κλπ), πάντα στο τέλος χύνει την καρδάρα με το γάλα. Ίσως η νοοτροπία των παραγώντων να είναι τελικά η κατάρα και του Άρη και του ΠΑΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Kostas
    Τις μεταγραφές με εξαίρεση τον Καπόνο τις έκανε ο Πεδουλάκης. Μόνο τον Καπόνο πήρε ο πρόεδρος. Στο θέμα του Δημήτρη ήμουν από τους πλέον επιφυλακτικούς και πίστευα ότι θα τα κάνει μαντάρα. Το έχω ξαναγράψει: Πήρε τον προπονητή που του πρότειναν ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ομάδα, πήρε τους παίκτες που του ζήτησε ο προπονητής και δέχτηκε όλες τις αλλαγές με εξαίρεση του Καπόνο που την έκανε μόνος του.
    Για την επίθεση τα λες πολύ σωστά και ξέχασα να κάνω ειδική αναφορά. Ξεκίνησε με την εντελώς λάθος λογική ''η μπάλα στον Σοφοκλή'' ποντάροντας σε ένα παίκτη που όλοι ήξεραν ότι στην καλύτερη περίπτωση θα έπαιζε (λόγω χρόνου συμμετοχής) στις μισές επιθέσεις της ομάδας. Μετά πήγε σε αυτά που ήξερε καλύτερα από οτιδήποτε άλλο: Ποστάρισμα σε όλα τα μις-ματς. Και κατέληξε ο Παναθηναϊκός να είναι εδώ και 1,5 μήνα μια ομάδα που ζει και πεθαίνει με το τρίποντα, να ποντάρει δηλαδή μόνο στο σουτ το οποίο στο ξεκίνημα της σεζόν υποτίθεται ότι ήταν το λιγότερο δυνατό σημείο της ομάδας. Και για τον Καπόνο συμφωνώ...
    Για τον Μπαρτζώκα συμφωνώ ότι κάνει επίσης λάθη αλλά δεν τον σώζει αυτό που λες. Τον σώζει ότι είναι ανοιχτόμυαλος, ακούει όσα του λένε, έχει διαφορετική λογική στη διαχείριση της ομάδας του. Σε τελική ανάλυση υπάρχει ένα δόγμα που το ενστερνίζομαι απόλυτα και το πιστεύω. Δεν είναι δική μου θεωρία αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σωστή. Στο σύγχρονο μπάσκετ και με τη συνδρομή της τεχνολογίας δυνητικά όλοι οι προπονητές έχουν προσβαση στις ίδιες πληροφορίες και στις ίδιες γνώσεις. Μετράει 1. πως τις χρησιμοποιεί ο καθένας και 2. ποιός κάνει τα λιγότερα λάθη. Και ο Ομποράντοβιτς λάθη έκανε και ο Ιβκοβιτς λάθη έκανε και ο Μεσίνα λάθη κάνει. Μετράει πια ποιός κάνει τα λιγότερα.
    Οι Νικς έχουν βολευτεί με το small ball. Στη θέση τους για να πάρω πρωτάθλημα θα έβγαζα στην αγορά μέχρι να τελειώσουν τα τρέιντ τον Αμάρε θα έπαιρνα δύο τρία καθαρόαιμα και θα γέμιζε το ρόστερ με ρολίστες. Έτσι κάτι γίνεται. Διαφορετικά το ρόστερ δεν αντέχει για κούρσα στα πλέι οφ...
    Μην ξεχνάς ότι στην Ανατολή όπου να'ναι γυρίζουν ο Γκρέιντζερ στους Πέισερς και (κυρίως) ο Ρόουζ στο Σικάγο. Δες την πορεία των δύο ομάδων χωρίς αυτούς και θα καταλάβεις ότι ο Σπάικ Λι μπορεί να γυρίσει μια ταινία για να μη χάνει τον χρόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουρούνα στα πλέι οφ σπάνια προχωράς με ρολίστες. Ας μείνει ο Αμάρε, μαζί με τον Καρμέλο και τον Νας είναι οι πιο διψασμένοι μεγάλοι παίχτες του ΝΒΑ για τίτλο. Οι Πέισερς με Γκρέιντζερ ή χωρίς δεν έχουν τα guts για πρωταθλητισμό, αν και τους υποστηρίζω προσωπικά. Όσο για τους Μπούλς, μακάρι να κάνω λάθος αλλά θα ενστερνιστώ την άποψη του Μπάρκλεϊ, ο Ρόουζ δεν πρέπει να γυρίσει αυτή τη σεζόν. Έχω πάθει χιαστό, καλά όλα αυτά που λένε για το 6μηνο κλπ, αλλά αν δεν περάσει ένας ολόκληρος χρόνος το σώμα δεν επανέρχεται πλήρως. Αν γυρίσει και κάτι δεν πάει τόσο καλά με τα πατήματα του (μεγάλη η πιθανότητα για εμένα) πιο πολύ θα μπερδέψει την ομάδα παρά θα την βοηθήσει.

      Διαγραφή
  20. @Tommy
    Είσαι ο μεγαλύτερος παραχαράκτης, λαοπλάνος καιο δημαγωγός που γράφει σχόλια σε αυτό το μπλογκ. Αλλά για αυτό μου αρέσεις, σε πάω και ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε για τον Αρη!!!!
    Τι παρέλαβε ο Δαμιανίδης; Μια σκόρπια ομάδα στα όρια της διάλυσης! Την πήγε στην Ευρωλίγκα, την ξανάβαλε στον μπασκετικό χάρτη και στο στέλος δεν άντεξε. Συμφωνώ ότι έκανε λάθη, συμφωνώ ότι έχει ευθύνες αλλά είναι ένας από εσάς, είναι άνθρωπος μέσα από τα σπλάχνα του Άρη και τον έχω δει να κλαίει μετά από παιχνίδι για λόγους που ούτε μπορείς να φανταστείς. Κάποια μέρα θα σου γράψω και άλλες αλήθειες, δεν είναι η ώρα και δεν έχω το ελεύθερο. Αν θέλει ας μιλήσει ο ίδιος, ξέρω ότι κατ΄επανάληψη του έχουν ζητήσει συνέντευξη από το περιοδικό και αρνείται να ανοίξει το στόμα του.
    Δεν είναι φίλος μου ο Δαμιανίδης, ούτε μου έχει κάνει μαγικά, μια φορά έχουμε βρεθεί εκτός γηπέδων και αυτή πριν από 6-7 χρόνια. Αλλά έχοντας γνωρίσει από κοντά το 90% των προέδρων που έχουν περάσει από το μπάσκετ τα τελευταία πολλά χρόνια θα σου γράψω μια κουβέντα που δεν θα αλλάξει: Ο Ντέιμιαν φοράει παντελόνια και ξέρει να τα τιμάει. Πολύ περισσότερο από τους περισσότερους που πέρασαν από το μπάσκετ. Και έχω μάθει στη ζωή μου όταν ένας άνθρωπος χωρίς να του ζητηθεί (και αυτό είναι σημαντικό) κάνει μια κίνηση καλής θέλησης να μην το ξεχνάω. Κάποια μέρα επίσης θα μάθεις τι εννοώ και δεν έχει σχέση με κάτι προσωπικό αλλά με το περιοδικό. Δεν έχω κερδίσει οτιδήποτε από τον Γιάννη αλλά είναι από τους λίγους, τους ελάχιστους που έκανε όχι μια αλλά πολλές κινήσεις καλής θέλησης για το περιοδικό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ κάποιος από εμάς. Τα γράφω όλα αυτά αν και κάποια πράγματα δεν λέγονται δημόσια, επειδή στο θέμα του περιοδικού έχω και ευαισθησίες και είμαι απαράδεκτα εξωστρεφής!
    Οταν κρίνω προπονητές δεν τους κρίνω με το συναίσθημα αλλά ούτε και αντικειμενικά (υπάρχει μόνο υποκειμενική άποψη). Ο Αγγέλου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, μεγαλύτερο από όσο πιστεύουν οι μη γνωρίζοντες στην περσινή πορεία του Ολυμπιακού. Συμφωνώ ότι είναι θερμοκέφαλος αλλά το έχω ξαναγράψει. Ετσι αδικεί τον εαυτό του και όχι παίκτες ή ομάδες που συνεργάζονται μαζί του. Επίσης θα σου γράψω κάτι που να το αξιολογήσεις και να μην τον προσπεράσεις. Ζει και αναπνέει για το μπάσκετ. Και στον ύπνο του μπορεί να παραμιλάει και να λέει συστήματα.
    Ο Μηνάς είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από το μπάσκετ. Δεν ξέρω αν ο Κώστας που δείχνει ενημερωμένος εννοεί ότι και εγώ είναι πολύ πιθανό. Αστο το ζήτημα Γκέκου είναι άλλη ιστορία. Θέλεις ένα προπονητή που μια ομάδα που πέρσι βγήκε τρίτη την παρέδωσε με το ένα πόδι στην Α2; Ασε δεν θέλω να γράψω παραπάνω πράγματα γιατί ο Μηνάς είναι από τις αδυναμίες μου λόγω χαρακτήρα.
    Ο Κορωνιός ενδέχεται να γίνει πολύ καλός προπονητής. Αλλά το δείγμα γραφής είναι πολύ μικρό. Ας δείξει τι αξίζει και μετά σχολιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αγγέλου ζει και αναπνέει για το μπάσκετ και μαζί με αυτόν ο Γιαννάκης, ο Πεδουλάκης, Ο Μπαρτζώκας, ο Πρίφτης, ο Σφαιρόπουλος, ο Ζούρος, ο Παπαχατζής, ο Σκουρτόπουλος, ο Φραγκιάς, ο Μαρκόπουλος, ο Μίσσας, ο Βετούλας και φυσικά ο Κατσικάρης. Υπάρχει Έλληνας προπονητής μπάσκετ που να μην αρέσει σε μπασκετικό δημοσιογράφο;

      Διαγραφή
  21. Ωραια, για πολλοστη φορα συμφωνησαμε οτι διαφωνουμε, οποτε κραταμε το σασπενς και στην σελιδα και κανουμε και νταβαντουρι δηλαδις να ερχεται και ο κοσμος. Με την λογικη του "πηρε την ομαδα τριτη, την εδωσε για Α2", οποιος προπονητης περασε μετα την δευτερη θητεια Ματσον (πιασαν οι καταρες μου για το Μαρουσι) δεν θα επρεπε να βρει δουλεια. Και μια βασικη λεπτομερεια: ο Δαμιανιδης εγινε ενας απο εμας, δεν ηταν. Ηταν Σουπερας, απλως ειχε αρκετο μυαλο και ηξερε αρκετο τοπι για να αποσχιστει απο τον Σουπερ 3, ο οποιος ειναι αλλη πονεμενη ιστορια στο μπακσετ λιγοτερο, στην μπαλα κυριως. Οσο χαζο και να ακουγεται, ξερεις ποτε ξεκινησε να χανει το ερεισμα του στον κοσμο ο Δαμιανιδης? Οταν αρνηθηκε να ριξει τον ΠΑΟΚ Α2 (τελικα κακως, οπως αποδειχθηκε). Μετα εγινε και η στραβη με τον Καναδο τουριστα και ηρθε και εδεσε.

    ΥΓ: Συγγνωμη για την χυδαιοτητα, αλλα αμα η http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B1 ηταν φορολογησιμη θα ειχαμε γινει Βατικανο. Κοπα Ντελ Ρει, εκπληκτικη ματσαρα Ρεαλ Μπαρτσα, Ισπανια, ανταγωνισμος, final 8. Κυπελλο Ελλαδος, ω τι εκπληξις, Βαζελιακος-Γαμβριακος με φοντο τον μαστραπα με τα δυο χερουλια, 900 ξεμεθυστοι στο γηπεδο, αδιαφορια πληρης. Ε, τι διαολο να διαφημισεις σ' αυτο το πρωταθλημα του http://2.bp.blogspot.com/-B-sAZ6xI1-U/UI2REvwrnDI/AAAAAAAAdhw/4wl7u_qa6Sg/s1600/d98u.jpg ? Θα μας τρελανουν εντελως δηλαδη. Φτανει πια αυτη η αηδια με τους ευρωπαικους τελικους, φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @tommygun
    Μακάρι πάντως η εικόνα που μας υποχρεώνει να δούμε η ΕΟΚ του ηγέτη που κρύβεται στη....Γερμανία και δεν θα είναι ούτε απόψε στο ελληνικό να ήταν του ίδιου κ.... σαν αυτόν του λινκ! Θα ήταν συμπαθέστατη ομολογώ. Σκέτη διαφήμιση για το μπάσκετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ε ναι και εσύ βρε tommygun ωραίο πωπό έβαλες!!!! Πάντως πέρα απο την πλάκα θέλω να μάθω ποιός θα το πανηγυρίσει με την καρδιά του αυτό τον... "τίτλο"! Μόνο τίποτες 15χρονα που θα κάνουν χαβαλέ την άλλη μέρα στο σχολείο δικαιολογούνται!

    ΥΓ Περιμένω με αγωνία να δω ποιά σοπράνο θα πει πάλι τον εθνικό ύμνο (γιατίς τα ΚΑΠΗ στην ΕΟΚ βλέπουν και ΝΒΑ)!
    ΥΓ2 Περιμένω με μεγαλύτερη αγωνία τα φωτάκια νέον (αλήθεια ποιός πουλάει ακόμα φώτα νέον;;;;) κατά την παρουσίαση!
    ΥΓ3 Έχω βάλει στοίχημα ότι το φετινό πανό στο κέντρο θα αλλάξει φέτος! Θα έχει την φάτσα του Βασιλακό, όπως ο Στάλιν στην ΕΣΣΔ (παρακαλούνται οι 900 κάφροι απο κάθε πλευρά να του υποβάλουν τα σέβη τους πρώτα).
    ΥΓ4 Τιμή και δόξα στις κούπες Ζεύς!!!! Θέλει πολύ... μαγκιά να βάλεις αυτοκόλητο με την στάμπα σου στον πάτο του κυπέλλου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Kostas
    Στο μοναδικό που έπεσες μέσα ήταν η κούπα Ζευς των 300 ευρώ. Τόσο κάνει το κυπελάκι έχω κάνει ρεπορτάζ στην εταιρεία από παλιά για όποιον το θυμάται. Μου είχε μείνει η απορία πόσο το πληρώνει η ΕΟΚ. Τα υπόλοιπα ήταν όπως πάντα και φυσικά ο Βασιλακόπουλος ως άλλος Νέρων παρακολουθούσε από απόσταση ασφαλείας τη Ρώμη να καίγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Mak
    Ο Πεδουλάκης βγήκε και ενισχυμένος από τη διαδικασία! Ακριβώς για αυτό που είπε. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ένα παιχνίδι που μέτραγε όσο ένας από τους τρεις τίτλους. Και στον εργοδότη του αρέσει το γεγονός ότι η ομάδα κερδίζει μέχρι τώρα τα παιχνίδια που μετράνε. Μπορεί να μην έχει κάνει κάποια υπέρβαση αλλά ότι νίκη θέλει σε Ελλάδα και Ευρώπη την παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβω δηλαδή, τα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος με Ίκαρο και Ολυμπιακό δεν "μετρούσαν"; Προφανώς και ήθελε νίκη στο ΣΕΦ ο Αργύρης και ειδικά μετά τις δηλώσεις του ΔΓ περί "εξοχικού" αλλά δεν του έκατσε.
      Σαφέστατα και βγήκε ενισχυμένος από τη διαδικασία, αλλά πρέπει να κάνει άλλη μια υπέρβαση για να παραμείνει στη δουλειά του.

      Διαγραφή
  26. @Mak
    Είναι άδικο και αστήρικτο αυτή τη στιγμή να υποστηρίζει κάποιος ότι υπάρχει θέμα Πεδουλάκη. Υπήρχε πριν τον τελικό και έχει ''αγοράσει χρόνο'' με την νίκη τουλάχιστον ως το τέλος του ΤΟΠ-16 (με τις χειρότερες των προϋποθέσεων μιλάω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή