Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Τρεις διαιτητές αρνήθηκαν να παίξουν την εθνική μας (λόγω Βασιλακόπουλου)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Κρήτη με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Στα δύο τελευταία ματς της εθνικής έχει κατέβει από τα επίσημα μια φορα για να βρίσει τους διαιτητές επειδή δεν του άρεσαν τα σφυρίγματα τους, ενώ στον αγώνα με τη Σλοβενία έβρισε και τα μέλη της γραμματείας επειδή κάποια στιγμή από λανθασμένο χειρισμό έτρεξε λανθασμένα ο χρόνος!
Ο Βασιλακόπουλος ταραγμένος όσο ποτέ στο παρελθόν αποδεικνύει πλέον με τη συμπεριφορά του ότι η επιτυχία της εθνικής νέων αποτελεί ένα προσωπικό του στοίχημα. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την πρώτη φάση στον στενό του κύκλο κατηγορούσε ευθέως τον Κώστα Μίσσα και για τις επιλογές του στην τελική δωδεκάδα και για τις επιλογές του στο κοουτσάρισμα!
Το θέμα πάντως έχει πάρει διαστάσεις αφού τρεις διαιτητές ζήτησαν από τη ΦΙΜΠΑ να τους εξαιρέσει από τους επόμενους αγώνες της εθνικής μας. ''Αν ορισθώ πείτε του Βασιλακόπουλου ότι θα τον πετάξω έξω από το γήπεδο'', είπε μάλιστα ο Σλοβένος διαιτητής που είχε και μια έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ! Τελικά και παρά τις απειλές της ΦΙΜΠΑ για τιμωρία οι τρεις διαιτητές επέμειναν και πέτυχαν την εξαίρεση τους από τα τελευταία παιχνίδια της εθνικής νέων στο Εΰρωμπάσκετ!

79 σχόλια:

  1. Μόνο για τον Βασιλακόπουλο μιλάς εσύ; Σου έκλεψε τη γκόμενα; αμάν κόλλημα ρε αδελφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολυ καλα κανει.Εχει το σθενος και τα γκατς να ξεμπροστιαζει αυτον που κατεστρεψε το καλυτερο πρωταθλημα της Ευρωπης καποτε,την Εθνικη ομαδα πλεον που εχει γινει κεντρο διερχομενων και γενικοτερα το Ελληνικο μπασκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανωνυμα ξερω και εγω για ποια γκατς μιλας,εσυ η σαινι εισαι η διαβαζεις πολυ κοκκινο σανο.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  3. 1) Ο Βασιλακόπουλος... μπαρκάρισε από την Κρήτη ή ακόμα;
    2) Η ελληνοποίηση του Παναθηναϊκού θα περιοριστεί στους Λούντζη και Παπαγιάννη; Γιατί κι ελληνοποίηση δεν μπορείς να πεις ότι είναι η απόκτηση ξένου βασικού (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) σέντερ και ξένου γκαρντ. Τίποτα άλλο μεταγραφικό υπάρχει; Με τον Αθηναίου (που είχες γράψει προ καιρού) τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ tsarteristas:
      1) Θυμάμαι ότι στην συνέντευξη Τύπου στο τέλος της σεζόν, ο Δ.Γ. είχε πει ότι θα δοθεί έμφαση στο ελληνικό στοιχείο στις μεταγραφές. Βάσει των όσων ελληνικών ξέρω, δεν συμπέρανα από τα λεγόμενά του ότι εννοούσε διατήρηση ενός ήδη υπάρχοντος ελληνικού κορμού. Φαντάστηκα ότι ο Παναθηναϊκός θα κυνηγούσε Έλληνες παίκτες (Βασιλειάδης, Βουγιούκας κ.α.). Φαντάστηκα ακόμα - ακόμα ότι θα παρέμενε ο διεθνής Μπράμος παρότι έκανε κακή χρονιά, γιατί είναι Έλληνας με πολλά χρόνια μπροστά του για μπάσκετ. (Άλλωστε ούτε ο Φώτσης έκανε σούπερ χρονιά, ενώ κι ο Μαυροκεφαλίδης μπορεί να έκανε καλό τελείωμα σεζόν, αλλά επί ένα δεκάμηνο ψαχνόταν, χωρίς βέβαια να φταίει αποκλειστικά ο ίδιος.)
      2) Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι ο Χαραλαμπόπουλος (τεράστιο ταλέντο) θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ' αυτόν που είχε ο Αποστολίδης φέτος. Ο Λούντζης είναι ζήτημα αν θα μπει έστω και 3-4 φορές στη 12άδα (πράγμα λογικό). Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι 2 διαφορετικοί προπονητές μέσα σε μία σεζόν δεν εμπιστεύτηκαν τον Παππά, αν και στο χέρι του είναι να κάνει μία νέα αρχή φέτος. Θα την κάνει όμως; (Προσωπικά το εύχομαι.) Σίγουρα δεν με ενθουσίασε η απόκτηση του Μπατίστα. ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Το ότι προορίζεται για βασικός το διάβασα σε ένα σχόλιο - απάντηση της Κουρούνας στον Godfather σε προηγούμενο post. Δεν έχω ιδέα τι έγραψε αυτός που εννοείς, δηλαδή ο Λαούδης. Κι όπως σου έχω ξαναπεί, διαφωνώ στα 9 από τα 10 πράγματα που λέει. Άλλωστε κι όταν διάβαζα την εφημερίδα στην οποία νομίζω ότι γράφει ακόμα ("Goal"), ουδέποτε διάβαζα τις δικές του αναλύσεις. Αλλά, αν θεωρήσω ότι σε κάτι έχει δίκιο κι αυτός κι οποιοσδήποτε άλλος, θα το πω, ανεξάρτητα από την καθολική μας διαφωνία σε άλλα θέματα. ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ. Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν υπήρχε Έλληνας σέντερ υψηλού επιπέδου ελεύθερος. Αλλά αφού αρχής εξαρχής θα πήγαινε η ομάδα σε ξένη λύση, γιατί δεν κράταγε τον Λάσμε; Προσωπικά τον θεωρώ καλύτερο του Μπατίστα. Αν το θέμα είναι οικονομικό, πάω πάσο. Δεν τα βάζω εγώ τα λεφτά από το πορτοφόλι μου.

      Διαγραφή
    3. @tsarteristas
      Για "ελληνοποιηση" μιλησε ο ιδιος ο Γιαννακοπουλος και φυσικα τα παπαγαλακια του. Μεχρι στιγμης εχει ενισχυθει εξαιρετικα το παιδικο-εφηβικο τμημα αλλα οχι η πρωτη ομαδα. Ο Διαμαντακος που ανεφερες απεδειξε περιτρανα οτι ειναι εντελως ανετοιμος για να αγωνιστει στην πρωτη ομαδα. Αργος (πολυ αργος, παρα πολυ αργος), αδυναμος, ατεχνος. Λουτζης ειναι για να παρει εμπειριες στο εφηβικο, ο Παπαγιαννης τα ιδια (ασχετα εαν πλασαριστηκε ως η 2α παρουσια του Χακιμ). Ο μονος ο οποιος μπορει να παιξει 10-15 λεπτα στην Α1 ειναι ο Χαραλαμποπουλος. Εαν ο Γιαννακοπουλος δεν φερει τουλαχιστον ενα εκ των Μποχωριδη/Βεζενκοφ (δικη μου προτιμηση ο πρωτος) θα μιλαμε για παταγωδη αποτυχια. Ειδικα με τους τυχαιους που εχει φερει για ξενους μεχρι τωρα και το ΥΠΕΡ-φιασκο Ματσιουλις.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. @tsarteristas
      Αν ο Διαμαντακος δεν ηταν 2.17 θα περναγε απαρατηρητος. Οταν παιζεις με αλλα παιδακια που τους ριχνεις 10 ποντους και βαλε στο κεφαλι δεν εχει τοση σημασια που δεν μπορεις να κανεις πιβοτ γιατι θες κανα τεταρτο της ωρας για να στριψεις ή οτι δεν μπορεις να παιξεις πικ εν ρολ γιατι μεχρι να κοψεις εχει ληξει ο χρονος επιθεσης. Παιρνεις επιθετικα rebound και φαινεσαι ωραιος. Οταν ομως παιξεις με αντρες (οπως εσυ υποστηριζεις οτι ειναι ετοιμος να κανει) αυτα δεν θα σε αφηνουν να τα κανεις. Και οταν βγεις να καλυψεις πικ εν ρολ στην αμυνα θα αφησεις μαυρη τρυπα πισω σου. Συνεπως ΔΕΝ εισαι ετοιμος για 12αδες οτι και να λενε καποιοι επαιοντες των τσαρτερ στη μπλογκοσφαιρα. Αυτο και ενα πιτσιρικι το καταλαβαινει δεν ειναι καμια σοφια συνεπως ειναι λογικο να το διαβαζεις στα διαφορα φορα. Ενα αυτο.
      Παταγωδης αποτυχια θα ειναι το να μην ερθει καποιος απο τους Βεζενκοφ/Μποχωριδη. Οχι τοσο αγωνιστικη οσο με βαση τις οσες εξαγγελιες εγιναν περι ελληνοποιησης. Βεβαια παρακολουθω τα αρμοδια παπαγαλακια και τις κυβισθησεις που πραγματοποιουν (εντυπωσιακες ομολογουμενως) αλλα εμενα μου προκαλουν θυμηδια. Εαν εσενα σε καλυπτουν προβλημα σου. Τα πιτσιρικια στα φορα παντως γελανε μαζι τους.
      Οι ξενοι που εχουν ερθει μεχρι τωρα ειναι τυχαιοι. Ενας ουρουγουανος ψηλος που του καναμε πλακα οποτε το πετυχαιναμε ενας αμερικανος που επαιζε στο πρωταθλημα γαλλιας και ενας που περασε απαρατηρητος στην υπερδυναμη του Ερυθρου αστερα. Αν εξαιρεσεις το Μπατιστα που ειναι γνωστο μεγεθος (και σιγουρα χειροτερος του Λασμε) οι αλλοι 2 ειναι στη καλυτερη περιπτωση λαχεια. Τωρα εαν εσυ βολευεσαι στη λογικη του "κατσε να δουμε μπορει να βγει" (λογικη που χαρακτηρισε 33 χρονια βαρδινογιαννισμου στο ποδοσφαιρο με τα γνωστα αποτελεσματα) καλα κανεις και βολευεσαι. Αλλα εγω προσωπικα δεν θα ακολουθησω. Αν εσυ πιστευεις οτι ομαδα που διατεινεται οτι δινει σε ενα παιχτη (Καλαθη) 2εκ δολλαρια το χρονο ειναι λογικο να αγοραζει ξενους με 180 χιλιαρικα καλα κανεις. Εγω ειμαι εξαιρετικα δυσπιστος... Περιμενω να διαψευσθω. Αλλα ο χρονος περναει και η διαψευση δεν ερχεται.
      Και κατι για το Χαραλαμποπουλο και τελος. Αυτο που εγραψα για το Χαραλαμποπουλο ειναι οτι μπορει να παιξει 10-15 λεπτα στην Α1. Αφενος γιατι ειναι ελαχιστα ανταγωνιστικη πλεον και αφετερου γιατι απο τους "πιτσιρικαδες" ειναι εμφανως ο πιο ετοιμος αθλητικα να κοντραριστει με αντρες.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Ελα παμε να το κανουμε τελειως λιανα μπας και καταλαβεις.
      Λες "Χαραλαμπόπουλος και Διαμαντάκος στη 12άδα". Οταν το διαβασα αυτο υπεθεσα οτι εννοουσες την 12αδα της αντρικης ομαδας του ΠΑΟ. Αυτης που παιζει ο Διαμαντιδης και (θα) προπονει ο Ιβανοβιτς δηλαδη. Και σε αυτο το πνευμα απαντησα οτι "Ο Διαμαντακος που ανεφερες απεδειξε περιτρανα οτι ειναι εντελως ανετοιμος για να αγωνιστει στην πρωτη ομαδα". Γιατι ειναι αργος, ατεχνος και καθολου αθλητικος. ΟΚ εσυ τον ειδες σε μια διοργανωση Νεων με κακο επιπεδο, παρεβλεψες οτι η Εθνικη πατωσε (ειναι βολικο να τα φορτωνουμε στο Μισσα γιατι δεν πηρε φασεις ο διαμαντακος-το να μην μπορει να βγαλει φασεις ο Διαμαντακος δεν σου περασε απο το μυαλο) μετρησες ποντους και rebound και θεωρησες οτι μπορει να παιξει στη 12αδα του ΠΑΟ. Μαλιστα το εχτισες τελειως γραφοντας οτι "Τι πάει να πει παίζεις με άλλα παιδάκια που τους ρίχνεις 10 πόντους; Ίδια ηλικία δεν είναι; Αυτους δεν θα βρει απεναντι του σε 2-3 χρόνια;" Ναι καποιους (αν και αμφιβαλλω) μπορει να βρει σε 2-3 χρονια. ΦΕΤΟΣ δεν θα βρει ΚΑΝΕΝΑ. Και αυτοι που θα ΒΡΕΙ μπροστα του (οντας παιχτης του ΠΑΟ) θα τον κανουν να φανει σαν αυτο που ειναι ΤΩΡΑ. Ενα ψηλο και αχαρο ΣΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ. Θελει 2 με 3 χρονια δουλεια για να μπει στον πρωτη ομαδα για λογους που εξηγησα και μπορει στον αδαη (εσενα λεω) να μην ειναι προφανες αυτο αλλα αν καποιος εχει μια ιδεα και δεν ενδιαφερεται να δικαιωσει το Γιαννακοπουλο το καταλαβαινει σε ενα ημιχρονο. Αυτο ηταν λοιπον το ενα σημειο διαφωνιας μας.
      Το 2ο ηταν η συνεπεια των λογων και των πραξεων της ΚΑΕ Παναθηναικος. Η οποια εξηγγειλε ελληνοποιηση, στοχοποιησε Μποχωριδη και Βεζενκοφ (το γεγονος οτι ο Βεζενκοφ εχει βουλγαρικο διαβατηριο δεν τους απασχολησε οποτε ρωτα αυτους και οχι εμενα) και καταφερε να μην παρει κανενα. Ενω πουλησε το γνωστο σανο made in Peiraias (για τις συνεπειες παρατεταμενης χρησης του απευθυνσου στο Γιαννη Στρ) περι Λουτζη, Παπαγιαννη (17χρονο με opt out). Και απλα ειπα οτι εαν ενας εκ των 2 δεν ερθει (μποχωριδης/Βεζενκοφ) θα προκειται περι παταγωδους αποτυχιας. Το οποιο δεν ξερω γιατι σου φανηκε τοσο εξοργιστικο.
      Συνεχιζω...

      Διαγραφή
    8. Παμε τωρα στους ξενους. Εγω δεν θυμαμαι αλλα εσυ ξεχνας οτι το Μπατιστα τον πετυχαμε και στη Μακαμπι και αφησε εξαιρετικα γλυκες αναμνησεις στο front line μας (το πιανεις το υποννοουμενο πονηρουλη ε?). Επισης οταν ο Μπατιστα ειχε κανει εκεινο το καλο παιχνιδι που θυμασαι ηταν 24-25, οχι 31, και επαιζε στη 2η καλυτερη ισπανικη ομαδα, οχι σε τουριστικα θερετρα της Ισπανιας και σε μικρομεσαιες ομαδες της Τουρκιας. Αλλα ο Παναθηναικος ανασταινει και νεκρους.
      Παμε στο Νελσον. Τι λες ρε φιλε. EuroCUP ε? Ε ναι εδω θα συμφωνησουμε, εαν το μετρο μας ειναι το ...EuroCUP ΟΚ ειναι αξιολογος. Αλλα επειδη την τελευταια φορα που κοιταξα παιζαμε EuroLEAGUE (διαφορετικη διοργανωση κατα ΤΙ πιο δυσκολη) θα μου επιτρεψεις να γελασω ...Χο χο χο...
      Βεβαια αυτος που γελαει περισσοτερο ειναι ο Γιαννακοπουλος. Που εχει υπογραψει 3 ξενους με λιγοτερα απο οτι του κοστισε ο Λάσμε. Και παμε στο ζουμι.
      Ολο αυτο το πανηγυρακι με ελληνοποιησεις, χαμηλο μ.ο. ηλικιας κλπ που στησανε τα κυβερνητικα ΜΜΕ ηταν για να κρυφτει ο απωτερος στοχος. Που ηταν να μειωθει δραστικα το μπατζετ. Το οποιο εμενα με βρισκει συμφωνο ή τουλαχιστον μη διαφωνουντα. Τοσα μπορει/θελει τοσα βαζει εχει καθε δικαιωμα. Αλλα ας το πει. Και οχι να μου λεει για ελληνοποιησεις και για ξενους "αν και οπου χρειαστουν" (και μετα να αγοραζει στα πανερια) γιατι δεν τρωω σανο (και ειδικα αυτον τον ανοστο που μαγειρευουν κατω στο Πειραια.
      Αλλα μου τη δινουν και κατι τυποι σαν εσενα που τον καταπινουν αμασητο και καθονται 3 ωρες τη μερα σε σταση λωτου για να πεισουν τους ευατους του οτι ο Νελσον ειναι παιχταρας (που τον ανακαλυψαμε στα 30 του εμεις οι εξυπνοι) και ο Μπατιστα ειναι ο παιχτης που ηταν πριν 7 χρονια και, ενδεχομενως, οτι η ομαδας μας εχει τους ιδιους στοχους που ειχε πριν 7 χρονια και δεν μικραινει μερα με τη μερα. Και αν προσπαθουσες να πεισεις μονο τη παρτη σου κανενα προβλημα. Ολοι εχουμε δικαιωμα στην αρνηση της πραγματικοτητας και δεν ειμαι εγω αυτος που θα σου τη στερησω. Αλλα κανε μας τη χαρη και μην προσπαθεις να πεισεις και εμας αναμασωντας τις ανοησιες του πρασινοφρουρου και των λοιπων κυβερνητικων. Αντε παλικαρι μου...

      Διαγραφή
    9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    10. Οντως δεν τον αντιμετωπισαμε εμεις με την Μακαμπι θυμομουν λαθος. Εχεις δικιο. Ηταν καιρος να εχεις και καπου δικιο βεβαια για λογους αυτοεκτιμησης και μονο οποτε χαιρομαι που εστω και αθελα μου σου προσεφερα μια στιγμη χαρας. Κατα τα αλλα δεν απαντησες βεβαια αλλα ενταξει δε πειραζει απο πνευματικα παιδια του Κ. (gameover) Γκοτζου δεν περιμενα κατι καλυτερο. Και το "αλαφουζακι" απο κατι τυπους σαν εσενα που εχετε εθιστει στο τσατσιλικι και στο να παπαγαλιζετε οπισθοφυλλα ειναι μαλλον ευσημο οποτε αν θες να με θιξεις βρες κατι αλλο και ξαναπροσπαθησε. Οσο για το Νταμπιζα προσωπικα μου ειναι συμπαθης και ποτε δεν αισθανθηκα την αναγκη να χειροδικησω εις βαρος του. Τουλαχιστον αυτος το ψωμι του το δουλευει. Ενω κατι περιφερομενα τσατσακια σα και του λογου σου τα παιρνουν αδικα...

      Διαγραφή
    11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    12. Τσατσακο, αμα δε σου αρεσει η ειρωνεια, μην ειρωνευεσαι γιατι αν ανατρεξεις στην αρχη του νηματος εγω εκανα ενα σχολιο για τον Διαμαντακο και την επικοινωνιακη πολιτικη της ΚΑΕ και συ μιλησες για μικρα παιδια. Να παραφρασω και ενα αγγλικο ρητο "αμα δεν αντεχεις τη ζεστη μη μπαινεις στη κουζινα". Δεν ξαναασχολεισαι μαζι μου? Ω τι κριμα. Και ησουν τοσο διασκεδαστικος.
      Βασικα να ζητησω και ενα "συγγνωμη" απο τον διαχειριστη του μπλογκ γιατι ξεφτυλιστηκε το θεμα αλλα επειδη σαν συλλογος εχουμε υποφερει πολυ απο οσφυοκαμπτες, τσατσους και τα παπαγαλακια τους ωσαν του λογου σου επρεπε να απαντησω. Αληθεια, σοβαρα μηπως εχεις εμμισθη σχεση με καμια Πρασινη και το πηρες τοσο βαρια?

      Διαγραφή
    13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  4. 1)ο Βασιλακοπουλος εδινε υπερογκα ποσα σε παικτες και δεν ειχε να τους πληρωσει (εχουν πολη πλακα μερικοι )η ο Βασιλακοπουλος εβαλε την οριτζιναλ να διωξει Φιλιπου και κατεστρεψε το πρωταθλημα 2)επιδη καλη η προπαγαντα αλλα επι Ιωανηδη κ απο οτι λενε παιχτες που παιζαν Ελλαδα(κ οχι μονο στον Παναθηναικο εκεινα τα χρονια)οχι με τον ποιο καθαρο τροπο τα πρωταθληματα τα παιρνε ο Ολυμπιακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιοι είναι αυτοί οι παίχτες; Έτσι για να μάθουμε και οι υπόλοιποι, που δεν γνωρίζουμε...

      Διαγραφή
  5. το εαν εχει κανει λαθοι και βρισκεται υπο πιεση κ αυτα που γραφει το korouna ειναι αλλο θεμα με την προπαγαντα τον Ολυμπιακων κ τον Αγγελοπουλων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βασιλακόπουλος, αντί να ασχολείται με τους διαιτητές, καλό θα ήταν να ασχοληθεί με όλα όσα γελοία έγιναν πριν το τουρνουά...εθνική ομάδα που δέχεται 3 παιχτες, χωρίς προετοιμασία, μια εβδομάδα πριν το τουρνουά, είναι για σφαλιάρες...και η 8αδα, πολύ μας είναι...επίσης, καλό θα ήταν να ασχοληθεί και με όλα όσα έγιναν (και θα γίνουν) και στην εθνική ανδρών...ήδη παίχτες αρνήθηκαν την συμμετοχή, άλλος γιατί δεν...νιώθει έτοιμος, άλλος γιατί θυμήθηκε να κάνει εγχείρηση...Αύγουστο μήνα στον τραυματισμένο(;) του αγκώνα (κανείς δεν έμαθε πότε και πώς τραυματίστηκε) και άλλος για να κάνει...ατομικές προπονήσεις...και έπεται συνέχεια στην γραφικότητα...και καλά του κάνουν όσο ο ίδιος συμπεριφέρεται γραφικά και δεν κόβει...πισινούς (με το μπαρδόν)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οταν το Ελληνικο πρωταθλημα ηταν το καλυτερο της ευρωπης οι ομαδες διναν παραπανω λευτα απο οτι μπορουσαν κ για αυτο τωρα δεν ειναι το καλυτερο τι φτεει λοιπων ο Βασιλακοπουλος σε αυτο? απο εκει κ επειτα κακος κ λαθος του που δεχτηκε τον εκβιασμο Αγγελοπουλων(να εκβιαζεις μεσο εθνικης ειναι οτι χειροτερο)επρεπε επρεπε αν δεν τους αφηνε ο ολυμπιακος οτι λεει ο νομος κ ουτε να δεχεται παιχτες χωρις προετοιμασια κ καλος δεν καλεσε στην εθνικη οποιους δεν ηθελαν με το ζορε κανεις δεν μπορει να παιξει η κ να παιξει δεν θα προσφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Red Alexander ακομα να δω με με επιχειρηματα πως ο Βασιλακοπουλος καταστρεψε το καλυτερο πρωταθλημα της Ευρωπης. αντιθετος εγω σου απαντησα με επιχειρηματα πως κατασταφηκε το καλυτερο πρωταθλημα της Ευρωπης το αστο λοιπων σε σενα

      Διαγραφή
    2. Ποια ειναι τα επιχειρηματα σου το οτι καποιοι παιχτες του Ολυμπιακου ¨ομολογησαν¨ κοκκινο κατεστημενο.
      Και θες να κανεις και διαλογο μεσω ανυποστατων ποστ?Στο τι φταιει ασε να γνωριζουν καποιοι περισσοτεροι απο εσενα.
      Δεν χρειαζεται να πλατιαζουμε σε αυτον εδω τον χωρο με οτι αυτο συνεπαγεται.

      Διαγραφή
    3. 1)Ελληνικα καταλαβενεις? 2)οταν οι ομαδες διναν παραπάνω απο οσο αντεχαν οικονομικα(μηπως τους το λεγε ο Βασιλακοπουλος αυτο ?)κ δεν ειχαν να πληρωσουν τους παιχτες που εφερναν κ χρωστουσαν ποιος εφταιγε ? γιατι αυτα ο Βασιλακοπουλος εφταιγε για πες μου? οπως για πες εστω 1 για διγμα επιχειρημα σε αυτα που λες?

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν και η ερώτηση δεν απευθύνεται σε μένα, μπορώ να σου πω τις προτάσεις μου (με την άδειά σου φυσικά); Κάποιος βετεράνος αθλητής, σχετικά νέος σε ηλικία που έχει ασχοληθεί με διοίκηση...π.χ. Φασούλας...Αν δεν σου κάνει, όπως και ο Ιωαννίδης, επειδή έχουν ταυτιστεί με τον Ολυμπιακό, ρίχνω και άλλο όνομα...Παταβούκας...Προφανώς υπάρχουν κι άλλοι πολλοί...απλά έδωσα το στίγμα για το τι θα θεωρούσα εγώ ιδανικό...κάποιον σχετικό με το άθλημα, που δεν ασχολείται πλέον από άλλο πόστο, ωστόσο, έχει ασχοληθεί σε διοικητικό πόστο σε άλλο τομέα...και κυρίως, νέος σε ηλικία, με φρέσκα μυαλά...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλή πρόταση επίσης...αν ψάξεις, θα βρεις κι άλλους υποψήφιους...για όλους υπάρχει το τέλος και η ώρα της απόσυρσης...του Βασιλακόπουλου, αυτή η ώρα, έχει έρθει προ πολλού...

      Διαγραφή
  9. Αν και όποτε τεθεί θέμα, θα πρότεινα Μίλτο Λαζαρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να υποθεσω οτι το "καλυτερο πρωταθλημα της ευρωπης" ηταν τοτε που το επαιρνε ο "τιμιος" Γιαννης Ιωαννιδης, αυτοαποκαλουμενος και ως "καθηγητης της αλητειας", με τον Ολυμπιακο του "κρυσταλλινου" Σωκρατη Κοκκαλη? Δηλαδη πολλα μπορει να καταλαγισει κανεις στον Βασιλακοπουλο και συμφωνω στα περισσοτερα που του προσαπτει η κουρουνα αλλα το να κατηγορειται για τα χαλια του πρωταθληματος ειναι ανοητο. Οπως και να τον κατηγορει ολυμπιακος για το οτι στην εθνικη υπαρχουν κλικες (η εξης μια: του Βασιλακη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι αδερφέ...το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης ήταν μέχρι την χρονιά που δεν γνωρίζαμε το ζευγάρι του τελικού, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα...δηλαδή, μέχρι τη σεζόν 2001-2002....Προφανως και κατά την άποψή μου, δεν εμπλέκεται σ΄αυτό ο Βασιλακόπουλος...ωστόσο, για την Εθνική, επίτρεψέ μου να πω ότι ισχύει...όχι οι κλίκες, αλλά ότι προσπαθούσε και κατάφερνε να επιβάλλει παίχτες στους εκάστοτε προπονητές μετά την εποχή Γιαννάκη...είναι γνωστό το τι έγινε πέρσι με τον Φώτση αλλά και με τον Μπουρούση (δεν εξετάζω το αν ο Τρινκιέρι έκανε λάθος ή σωστά που δεν ήθελε κανέναν από τους δυο, απλά αναφέρω τα γεγονότα που μάθαμε εκ των υστέρων)...που προφανώς, δεν έπιασε φέτος με τον Κατσικάρη, ο οποίος είχε πάει διαβασμένος στα ραντεβού του με τον Βασιλακόπουλο, πριν αναλάβει την Εθνική...διαβασμένος από την πρότερη εμπειρία του, καθώς δεν ήταν η πρώτη χρονιά στην οποία συζητούσε με την ομοσπονδία για την ανάληψη της Εθνικής...όσο για την κλίκα του...Βασιλάκη, μπορείς να το κάνεις πιο λιανά τι ακριβώς εννοείς; Γιατί όλο το περσινό καλοκαίρι, οι φίλοι του ΠΑΟ έλεγαν διάφορα (από το ότι "έφαγε" πρόωρα τον Παππά μέχρι ότι πήγε να φάει τον Φώτση)...και τελικά, φέτος που απουσιάζει ο...Βασιλάκης, κανένας από τους δυο παίχτες που προανέφερα, δεν κλήθηκε καν στην Εθνική...μπορείς λοιπόν να μου πεις τι ακριβώς εννοείς;

      Διαγραφή
    2. @Γιαννης Στρ
      Κατ'αρχας να πω οτι το ποστ στο οποιο απαντησες το αναρτησα σε λαθος σημειο γιατι ηταν απαντηση σε προηγουμενο χρηστη οποτε δινει και καποιες λαθος εντυπωσεις οντας ξεκομμενο και οχι ως μερος ενος νηματος. Για τη κλικα του Βασιλακη εννοω οτι ειναι γνωστο οτι στην Εθνικη λυνει και δενει η λεγομενη γεννια του 02 (της Λιθουανιας). Χωρις αυτο να σημαινει οτι ο ΒΑσιλακοπουλος δεν κανει αυτα που γραφεις ή δεν συμπεριφερεται σατραπικα. Αυτο που με ενοχλει εμενα δεν ειναι οι επιθεσεις στο Βασιλακοπουλο ειναι η προσπαθεια που γινεται να μπουνε κατω απο το "χαλι" που γραφει "ευθυνες ΒΑσιλακοπουλου" λαθη αλλων. Με κυριο παραδειγμα τους Αγγελοπουλους. Σε οτι εχει να κανει με τον Φωτση και τον Παππά, εγω ως "φιλος του ΠΑΟ" θεωρουσα και θεωρω οτι εφοσον ο προπονητης δεν ηθελε το Φωτση κακως ο Φωτσης πηγε τελικα με την Εθνικη. Ανεξαρτητα με το οτι απο οτι αποδειχθηκε ΚΑΙ ο Φωτσης (ο οποιος τιμωρηθηκε χωρις να φταιει) ΚΑΙ ο Παππάς (ή εστω ενα ακομα γκαρντ) ειχαν θεση στο μπουλουκι που κατεβασε ο Τρινκερι.

      Διαγραφή
    3. Η δημιουργια λαθος εντυπωσεων εγκειται στο οτι εγινε αναφορα για το καλυτερο πρωταθλημα της Ευρωπης?
      Οτι ακομα και τωρα που η Εοκ προσπαθει να ανοιξει παραθυρακι να σφυριζει ο Τανατζης μεχρι τα 60 του ειναι και αυτο λιθαρακι ως προς την δημιουργια ¨¨αρνητικων¨¨ εντυπωσεων μαλλον.
      Εχεις αποδειξη σε οσα παραθετεις για την κλικα του Βασιλη.
      Ο οποιος Βασιλης btw επαιζε με διαστρεμα περσι και εβγαλε ολη την χρονια με 2 και 3 ενεσεις πριν απο καθε ματς.Εγω μπορω να μιλησω για αλλες ¨γνωστες¨ κλικες αλλα σεβομενος τον χωρο θα αποφυγω να ανοιξω μια τοσο δυσαρεστη κουβεντα.
      Οσον αφορα τωρα τους χαρακτηρισμους¨καθηγητη της αλητειας¨ αλλοι τους επικαλεστηκαν και δεν παει και αρκετος καιρος.
      Για τον ¨κρυσταλλινο¨ Σωκρατη Κοκκαλη τωρα τι να πρωτοσχολιασω.Ευτυχως που τα τελευταια 15 χρονια ηρθε επιτελους η ¨καθαρση¨ και λυτρωθηκε το αθλημα.

      Διαγραφή
    4. @Raest Thetyrant
      Με το συμπάθιο, αλλά η γενιά του 02, ξεκινάει και τελειώνει στον Βασιλάκη; Αν όχι, γιατί μίλησες για κλίκα του Βασιλάκη και όχι για κλίκα του 02; Οι ευθύνες του Βασιλακόπουλου στο ελληνικό μπάσκετ ξεκινούν από τα της Εθνικής και ολοκληρώνονται στα τα της διαιτησίας....πέραν τούτου ουδέν...κι επειδή οσονούπω, η αρμοδιότητα της διαιτησίας θα μεταφερθεί στον ΕΣΑΚΕ, η μόνη ευθύνη του θα είναι τα της Εθνικής...ακόμα, λοιπόν, κι αν υπάρχει κλίκα του Βασιλάκη ή της γενιάς του 02, πάλι δική του ευθύνη είναι να την διαλύσει (αν όντως υπάρχει)...και κάτι τελευταίο...όλα όσα έγιναν στην Εθνική Νέων, μπορεί να έχουν ξεκινήσει από τους Αγγελόπουλους, ωστόσο, η απόφαση να δεχθούν τους παιχτες του Ολυμπιακού μια εβδομάδα πριν το τουρνουά, είναι της Ομοσπονδίας...και επίτρεψέ μου να πω ότι είναι τουλάχιστον αστεία...αυτά για τις ευθύνες του Βασιλακόπουλου...

      Διαγραφή
    5. Ο Αντρέα Τρινκιέρι συμφώνησε με τον Βασίλη Σπανούλη ότι η Εθνική Ελλάδας χρειάζεται αλλαγές σε δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα. Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν θα είναι εκείνος, που θα τις υλοποιήσει, καθώς βρίσκεται στην... πόρτα της εξόδου από την "γαλανόλευκη", σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Τρινκιέρι στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "sport-express.ru" παραδέχθηκε ότι η παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας ήταν αποτυχημένη και πως έκανε πολλά λάθη: "Η παρουσία μας στη Σλοβενία μπορεί να χαρακτηριστεί με μόνο μία λέξη: Αποτυχία. Την ίδια στιγμή, έκανα κι εγώ πολλά λάθη, τα οποία οδήγησαν σε καταστροφικά αποτελέσματα. Δε μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους παίκτες. Έκαναν ό,τι μπορούσαν. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κλείσουμε με νίκη απέναντι στην Κροατία. Αποχωρούμε χωρίς καν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ ταξιδέψαμε στο Ευρωμπάσκετ με σκέψεις για μετάλλιο". "Γνωρίζω τι έχει στο μυαλό του... οχι καμια κλικα Σπανουλη

      Διαγραφή
  11. Βtw παγκοσμια πρωτοτυπια σε ολες τις χωρες παγκοσμιως οπου ο πρωταθλητης θα εχει μολις ενα διεθνη και αυτον εκτος 12 δας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας μην το γενικεύουμε γιατί έτσι φαίνεται ότι ο Κατσικάρης είναι κομπλεξικός. Ο πρωταθλητής εδώ διαθέτει τους εξής υποψήφιους διεθνείς:
    Διαμαντίδης (έχει αποσυρθεί από εθνική),Παππάς (δεν έπαιζε καν στον ΠΑΟ), Μπράμος (δεν έκανε την καλύτερη του χρονιά και έμεινε ελευθερος από την ομάδα),Γιάνκοβιτς (κλήθηκε στην Εθνική), Φωτσης (ο μόνος που ίσως μπορούσε να κλήθει και δεν κλήθηκε) και Μαυροκεφαλίδης (τραυματίας).
    Ας μην είμαστε άδικοι με τον Κατσικάρη λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετούς από τους λίγους έτσι κι αλλιώς Έλληνες που διέθετε στο ρόστερ του...Μπακατσιάς, Σιγάλας, Παπανικολάου και Φασούλας...βλέπεις, εκείνες ήταν οι εποχές των...ελληνοποιήσεων τύπου Τάρλατς, Τόμιτς, Νάκιτς....καθώς και των Σοκ, Κούουσμα και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων...

      Υ.Γ. Πότε ο Βορεάδης διέκοψε αγώνα του ΠΑΟ εις βάρος του και του στέρησε την Ευρώπη; Δεν ρωτάω ειρωνικά...σοβαρά ρωτάω...γιατί τη μόνη διακοπή που θυμάμαι είναι το 2003 αν δεν απατώμαι, στην Γλυφάδα με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, όπου διακόπηκε το παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού (και τιμωρήθηκε με -2 από την επόμενη σεζόν)...τότε, με το περιστατικό με το μπουκάλι στον Μποντιρόγκα που το επέστρεψε στην εξέδρα...

      Υ.Γ.2 Τότε που συνέβαιναν όλα αυτά που λες, ο Ολυμπιακός στα 5 σερί πρωταθλήματά του, είχε παίξει και 3 τελικούς Ευρωλίγκας, κερδίζοντας τον έναν...και στις πορείες γι΄αυτούς τους 3 τελικούς, βρήκε τον ΠΑΟ στην πορεία του...στους δυο χαμένους τελικούς, τον βρήκε στον ημιτελικό, στον δε κερδισμένο τον βρήκε στον προημιτελικό και τον κέρδισε 2 φορές...χωρίς καμικάζι Κουκουλεκίδη, χωρίς Παπαδημητρίου με επιπεφυκίτιδα και χωρίς Λάρυ Βορεάδη να διακόπτει κάποιο παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟ...Αντίθετα...στα τελευταία 5 χρόνια, ο Ολυμπιακός πήρε 2 ευρωλίγκες και έπαιξε έναν ακόμα τελικό, αλλά την ίδια στιγμή πήρε μόλις ένα πρωτάθλημα...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γι΄αυτό, φταίνε οι διαιτητές...απλά για την ιστορία θυμίζω κάποια γεγονότα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

      Διαγραφή
    2. Για την ιστορία που λες κι εσύ, στο πρώτο πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ (ΕΣΑΚ τότε), την περίοδο 1992-1993, ο μόνος διεθνής του Ολυμπιακού ήταν ο 20χρονος Σιγάλας (Μπακατσιάς, Φασούλας ήρθαν την επόμενη χρονιά). Τώρα το πως τα πήρε τα 2 πρώτα από τα 5 σερί, όποιος έβλεπε μπάσκετ τότε ξέρει. Και για να μη λέω γενικότητες να σου θυμίσω πως το 1992-1993 ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε στο τέταρτο τελικό διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία και το 1993-1994 στον πέμπτο τελικό οι παίκτες του ΠΑΟΚ πείστηκαν με το ζόρι να τελειώσουν το ματς παίζοντας με κατεβασμένες κάλτσες.

      Διαγραφή
    3. @Γιαννης Στρ
      Περι ΥΓ2. Και ο Παναθηναικος δεν πηρε πρωταθλημα το 2002 και ας ηταν πρωταθλητης ευρωπης. Το πηρε η ΑΕΚ ουσα η πρωτη ομαδα που γυρισε σειρα απο 0-2. Η μονη ομαδα που δεν εχανε πρωταθληματα ηταν ο ΟΣΦΠ του Ιωαννιδη και του Σωκρατη Κοκκαλη. Με Βασιλακοπουλο και τοτε. Ο ΟΣΦΠ δεν δικαιουται γενικως να ομιλει για τη διαιτησια στο μπασκετ. Ουτε και για το Βασιλακοπουλο. Γιατι αποτελει μεγιστη αχαριστια...
      Οσο για τη κλικα του Βασιλακη βλεπει κανεις ποιοι παιζουν, φιλοι, κουμπαροι κλπ... Ευκολο ειναι. Βεβαια μπορεις καποιοι να πιστευουν οτι τον Σπανουλη τον επιβαλλει ο Ζησης. Αποψεις ειναι αυτες...

      Διαγραφή
    4. Εσύ μου ανέφερες μια χρονιά, εγώ πάλι, σου ανέφερα δυο τετραετίες σε διαφορετικές εποχές...μπορείς, ωστόσο, να πιστεύεις ότι είναι το ίδιο και το αυτό τα δυο παραδείγματα, το δικό σου και τα δικά...όσο για τον Ζήση, αν θεωρείς ότι παίζει με μέσο στην Εθνική, παρακαλείσαι να μας υποδείξεις κάποιον καλύτερο, του οποίου την θέση κλέβει ο Ζήσης, επιβαλλόμενος από τον κουμπάρο του, τον Σπανούλη...επίσης, μπορείς να μου απαντήσεις , ποιος επέβαλε τον Ζήση φέτος που δεν παίζει ο Σπανούλης, ποιος τον επέβαλε το 2011, χρονιά που πάλι έλειπε ο Σπανούλης και,κυρίως, ποιος τον επέβαλε στην Εθνική πριν κληθεί ο Σπανούλης σ΄αυτή (2004)...βλέπεις, ο Ζήσης, αν και ένα χρόνο μικρότερος από τον Σπανούλη, καλείται στην εθνική ανδρών ανελλειπώς από το 2001....με το συμπάθιο αδερφέ, αλλά κάνει μπαμ από μακριά ότι έχεις το θεματάκι σου (ως φίλος του ΠΑΟ προφανώς) με τον Σπανούλη και η εμπάθειά σου ξεχειλίζει...

      Διαγραφή
  14. Να μου επιτραπεί να διορθώσω κάτι. Στην ελληνοποίηση του ΠΑΟ δε νομίζω οτι είναι εφικτό να συμπεριληφθεί ο Βεζένκοφ, αν βέβαια γίνει η μεταγραφή αυτή, αφού είναι Βούλγαρος.

    Ερώτηση προς γνώστες....που είναι ο Λιανός?? Τι κάνει αυτή η ψυχή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Γιάννης Στρ
    Φυσικά και διακόπηκε παιχνίδι εις βάρος του Παναθηναϊκού. Καθαρά εγκυκλοπαιδικά (και χωρίς να θέλω να σχολιάσω τον λόγο που είχε διακοπή το παιχνίδι τότε κτλ κτλ ούτε για αν μπορούσε το ματς να συνεχιστεί κεκλεισμένων των θυρών κτλ κτλ) ήταν η σεζόν 1991-92, με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ. Γίνανε επεισόδια 7 λεπτά πριν το τέλος το ματς διεκόπη οριστικά, ο Παναθηναϊκός μηδενίστηκε, η ποινή μεταφέρθηκε στα πλέυ οφ και ο χαμένος πόντος έστειλε τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρώπης.
    Αν και είχα υποσχεθεί να μην απαντάω σε προπαγανδιστικά περί διαιτησίας κτλ.....δεν μπορώ τρελαίνομαι...ειδικά όταν βλέπω να επαναλαμβάνονται πονηρές προπαγανδιστικές ατάκες του στυλ ''στα τελευταία 5 χρόνια, ο Ολυμπιακός πήρε 2 ευρωλίγκες και έπαιξε έναν ακόμα τελικό, αλλά την ίδια στιγμή πήρε μόλις ένα πρωτάθλημα...'' χωρίς να αναφερθεί τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν πήρε και αυτός 2 ευρωλίγκες;;; 2009 και 2011;;; Δηλαδή έπρεπε υποχρεωτικά να πάρει και πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός επειδή πήρε ευρωλίγκα;;; Ποιό πρωτάθλημα θες της τελευταίας πενταετίας να στο δώσω βρε αδερφέ;;; Το φετινό;;; Το χασες από μόνος σου. Με μπρέικ και στο ματς-κούπα στο ΣΕΦ έπαιξες το χειρότερο σου ματς. Στο δε 5ο ματς μια από τα ίδια! Πέρσυ;;; Κατά κράτος. Περάστε σκουπίστε τελειώσατε. Το 2011;;; Στο 4ο τελικό, 1’ λεπτό τραυματίζεται ο Διαμαντίδης, έχεις μέγιστη ευκαιρία να κάνεις το μπρέικ (στο μπρέικ) και το χάνεις μόνος σου με τις χαμένες βολές Παπαλουκά-Μαυροκεφαλίδη. Μήπως ήθελες το πρωτάθλημα του 2010;; Τότε που βρυκολακιάσαμε μήπως κερδίσει ο Ολυμπιακός;;; Μήπως του 2009;;; Σε καμιά σειρά από αυτές δεν άξιζε να το πάρει ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός δικαιούται να μουρμουράει για το noncall του Πεν …ΑΛΛΑ ‘’ξεχνάει’’ να αναφέρει ότι ήταν στο 3ο ματς της σειράς και όχι σε ματς που έδινε τίτλο……

    ΥΓ: Συμφωνώ με τις απόψεις ότι δεν γίνεται να στηριχθεί ο Παναθηναϊκός μόνο στον Μπατίστα και τους πιτσιρικάδες στην θέση 5.
    Στο προηγούμενο ποστ της κουρούνας το αναλύω περισσότερο…

    Τάκης Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα....ακόμα μια επικοινωνιακή πρωτοτυπία Δ.Γιαννακόπουλου το θέμα που βγήκε προς τα έξω, στην φωτογραφία που έβγαλε με τον Καλάθη να κρατάει μια φανέλα του Παναθηναϊκού. Παρόλο που έπεσε αρκετό κράξιμο....εγώ βλέπω:
      α) Διέψευσε και τους πλέον δύσπιστους που τον περίμεναν στην γωνία να τον κράξουν ότι παραμύθιαζε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για δήθεν επαφές, συμφωνία κτλ......
      β) Καθαρίζει απέναντι στον κόσμο και πετάει πλέον το μπαλάκι σχεδόν αποκλειστικά στον Καλάθη......σαν να του λέει.....''μεγάλε τώρα άμα θες...μην έρθεις και βγάλτα πέρα μόνος σου με τον κόσμο......''

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  16. Κατ΄αρχάς, η τελευταία 5ετία ξεκινάει από τη σεζόν 2009-10 (αφού μόλις έχει ολοκληρωθεί η σεζόν 2013-14)...σ΄αυτή λοιπόν την 5ετία, ο ΠΑΟ έχει πάρει μια Ευρωλίγκα και έχει μια συμμετοχή σε φάιναλ φορ...και όχι αδερφέ, δεν θέλω να μου χαρίσεις κανένα πρωτάθλημα, όσο γαλαντόμος και αν είσαι..αφενός, γιατί δεν μπορείς (αφού δεν τα κατέκτησες εσύ), αφετέρου γιατί δεν μου ανήκουν (αφού ούτε εγώ αγωνίζομαι)...από εκεί και μετά, βλέπω ότι είσαι πολύ "ευαίσθητος" και τρελαίνεσαι με τις...πονηρές προπαγανδιστικές ατάκες μου, τις οποίες αναπαρήγαγες, αλλά απ΄ό,τι φαίνεται δεν είσαι το ίδιο "ευαίσθητος" και με τις πονηρές ατάκες ομοϊδεατών σου του στυλ "όποιος βλέπει μπάσκετ, ξέρει πώς έπαιρνε τα πρωταθλήματα επί Ιωαννίδη ο Ολυμπιακός"...ο μόνος λόγος, λοιπόν, για τον οποίο ανέφερα τις δυο 5ετίες του Ολυμπιακού, ήταν για να απαντήσω κι εγώ με την σειρά μου σ΄αυτές τις προπαγανδιστικές ατάκες των ομοϊδεατών σου...ανέφερα, λοιπόν, τις δυο 5ετίες, στις οποίες ο Ολυμπιακός έπαιξε από 3 τελικούς Ευρωλίγκας σε κάθε μια απ΄αυτές, αλλά είχε τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα στην Ελλάδα...αυτά από μεριάς μου και δεν πρόκειται να επανέλθω στο θέμα, γιατί δεν έχω να συμπληρώσω τίποτα απολύτως....ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...καλό καλοκαίρι κα καλά μπάνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Γιάννης Στρ
      Χαχαχα ωραία τα λες. Άρα με την λογική σου, μόλις ξεκινήσει η σεζόν αυτά που λες τόση ώρα δεν θα ισχύουν. Θα χουμε μπει σε νέα ''πενταετία''. Δεν θα μετράει το φάιναλ φορ του 2010 που πήγε ο Ολυμπιακός τελικό;;; Σωστά;;; Σωστά! Λάθος μου τότε. Εγώ απλά έκανα την αφαίρεση 2014-2009 και μέτρησα γεμάτα 5 χρόνια που είναι 6 αγωνιστικές σεζόν. Έχεις δίκιο. Δεν αλλάζουν και πολλά βέβαια σε αυτά που έγραψα πιο πάνω….
      Πριν μπεις για βουτιά.....σου είπα την γνώμη μου για την ‘’πενταετία σου’’. Από κει και πέρα, η μπασκετική ευαισθησία μου, φίλε μου, είναι μια χαρά. Όσο μου επιτρέπεται φυσικά φιλοξενούμενος σε ένα μπλοκ, διαβάζοντας τις γνώμες και τις απόψεις του καθενός. Το αστείο είναι ότι φυσικά δεν φαντάστηκες καν το ενδεχόμενο να μην συμφωνώ με τα ''προπαγανδιστικά'' που αμφισβητούν (όπως είπες) τα δικά σου πρωταθλήματα. Αυτό είναι η απόδειξη ότι δεν διαβάζεις καν τι γράφω απλά από το συμπέρασμα και μόνο ότι είμαι Παναθηναϊκός υποθέτεις ότι θα συμφωνώ με όλες τις απόψεις περί Παναθηναϊκού. Δεν κάθεσαι καν να σκεφτείς και να πεις. ‘’Ρε μήπως έχει δίκιο;;;;’’ Άλλωστε εγώ απάντησα σε αυτά που είπες εσύ. Τα δικά σου σχόλια σχολίασα. Εσύ μου ζητάς να ευαισθητοποιηθώ σε αυτά είπε κάποιος άλλος;;;
      Σε αφήνω να πιστεύεις ότι νομίζεις....απλά όπως προσπάθησα πριν να δω ένα-ένα κάθε πρωτάθλημα της τελευταίας 5ετίας που δεν πήρε ο Ολυμπιακός (ως όφειλε σύμφωνα με την άποψη των Ολυμπιακών λόγω καλής ‘’πορείας’’ στην Ευρώπη ή λόγω ‘’σεβασμού’’ όπως είπε ο πρόεδρός σου πριν κάτι μέρες-κοίτα σύμπτωση και συ το ίδιο είπες πάνω κάτω) γράψε μου και εσύ αν θέλεις, τα επιχειρήματά σου για να αποκρούσεις την ''πράσινη προπαγάνδα'' που σου κάνανε για την πενταετία του Κόκκαλη. Άντε αφού άνοιξες τέτοια συζήτηση. Είχες ομαδάρα;;; Καλύτερη πχ από τον ΠΑΟΚ;;; Πχ....γράψε μου τι θυμάσαι για εκείνο το ματσάκι στο ΣΕΦ στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ που πήρες το πρωτάθλημα ....το θυμάσαι καθόλου;;; Ή έστω έχεις επιχειρήματα να πεις ότι πήρες τα πρωταθλήματα δίκαια;; Μην ξεχνάς ότι τότε είχες απέναντι και ΠΑΟΚ και δυνατό Άρη και δυνατό Πανιώνιο, Ηρακλή. Καμία σχέση με τώρα.
      Και μετά επανέλθεις δεν επανέλθεις, κάνε και καμιά βουτιά.....

      Διαγραφή
    2. Και το βασικότερο φίλε...ο Παναθηναϊκός δεν έχει να αποδείξει πώς πήρε πρωταθλήματα τα τελευταία 5 χρόνια........διότι τα παίρνει τα τελευταία 15 χρόνια.....μεγάλη διαφορά....

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Αλχημειες και σοφισμοι για να βγει η ανοησια. Σε περιπτωση που σου διαφευγει το 10 που πηρε η Μπαρτσελονα την Ευρωλιγκα πρωταθλητρια αναδειχθηκε η Καχα στην Ισπανια. Με Break. Επισης κατι αναλογο συνεβη και φετος οπου ο Μπαρτσελονα συνετριβη στο Φ4 απο τη Ρεαλ και 3 βδομαδες μετα της πηρε το πρωταθλημα με break. Το καταλαβαινω οτι για καποιον που επι Ιωαννιδη απαγορευονταν με βουλευμα να χασει ειναι δυσκολοχωνευτο αλλα συμβαινει αρκετα συχνα και συμβαινει και διεθνως. Οποτε βολεψου με το non-call του Πεν και μην πας σε πιο συνθετη συνωμοσιολογια γιατι δεν σου βγαινει

      Διαγραφή
    6. @Τsarteristas...το μόνο απλό είναι ότι κάνεις άλματα λογικής ή έχεις δυσκολία στην κατανόηση...είδες πουθενά να γράφω ότι μόνο του Ολυμπιακού ήταν αντρίκεια ή να αμφισβήτησα κάποιο πρωτάθλημα του ΠΑΟ; Και το ξαναγράφω και για σένα και τον ομοϊδεάτη σου...ο μόνος λόγος που έκανα την σύγκριση των δυο πενταετιών είναι για να απαντήσω σ΄αυτούς που αμφισβήτησαν τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού...ελπίζω αυτή την φορά να έγινα κατανοητός...από εκεί και μετά, αν δεις πουθενά να γράφω ότι ο Ολυμπιακός έχασε πρωτάθλημα που άξιζε, παρακαλώ πολύ να μου το υποδείξεις...έχω παράπονα από συγκεκριμένα παιχνίδια αλλά πίστεψέ με, δεν είναι αυτά που όλοι έχετε στο μυαλό σας...επειδή, ωστόσο, κανένα απ΄αυτά δεν ήταν σε τελευταίο τελικό, που να κρίνει το πρωτάθλημα, απλά θα πω ότι κάποιες χρονιές, αφαιρέθηκε το δικαίωμα από τον Ολυμπιακό στο να ελπίζει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος...το αν το ή τα έπαιρνε τελικά, δεν θα το μάθουμε ποτέ...Είμαστε οκ τώρα;

      Διαγραφή
    7. @ Raest Thetyrant...πάλι τα ίδια...σύγκριση μεμονωμένων χρόνων και με διαφορετικούς πρωταγωνιστές (Ταού στο πρώτο παράδειγμα, Μπαρτσελόνα στο δεύτερο) με μια σειρά ετών στην Ελλάδα με τον ίδιο πρωταγωνιστή...ανόητος μπορεί να είμαι αδερφέ, γιατί όλη η σοφία κατοικοεδρεύει στον εγκέφαλό σου και δεν περισσεύει τίποτα και για εμάς τα φτωχαδάκια τω πνεύματι...επίσης, δεν πήγα σε καμιά συνωμοσιολογία...τα γεγονότα ανέφερα και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του κατά το δοκούν...οι ανόητοι σαν και μένα κάνουν αλχημείες και σοφισμούς για να προβάλλουν την ανοησία τους, οι έξυπνοι σαν εσένα, δίνουν άστοχα παραδείγματα και νομίζουν ότι απάντησαν αποστομωτικά κιόλας...Για περισσότερες λεπτομέρειες, δες την απάντηση που μόλις έγραψα στον ομοϊδεάτη σου, τον τσαρτερίστας...

      Διαγραφή
  17. @ Godfather
    Eδώ και καιρό έχω αποσυρθεί απο σχολιασμό... διαιτητικών, οπαδικών κλπ κλπ, αλλά τέτοια άποψη και απο παλιό μέλος στο μπλογκ της κουρούνας.. Θα αρκεστώ στο να πιστέψω οτι παρασύρθηκες λίγο στην υποστήριξη της ομάδας σου. Μιλάω για το τελευταίο σχόλιο. Επειδή δηλαδή έχει 15 η 125 η 100000 πρέπει να μην ασχοληθεί κανένας με τα 1,2,5, η όσα θέλεις που βρωμάνε λίγο? κουβέντα να γίνεται, φιλικά πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @panos919
      Ο λόγος που ανέφερα την 15ετία ήταν μόνο και μόνο να δείξω την διάρκεια. Μια ομάδα με διάρκεια 15 χρόνων ουσιαστικά έχει αφήσει πολύ λίγα πράγματα που δεν έχει αποδείξει. Ο Ολυμπιακός της εποχής Κόκκαλη ήταν μια καλή ομάδα που έφτασε στο ταβάνι της σε μια πενταετία και τέλος. Άργησε πάρα πολύ να ξαναγίνει ανταγωνιστικός. Γι αυτήν την διαφορά μίλησα. Και αυτό επειδή ο φίλος προηγουμένως συγκρίνει αυτές τις δύο περιόδους. Ο ένας είχε μια πενταετία…αλλά για τον Παναθηναϊκό ήταν η ..τρίτη σερί πενταετία του. Δεν μπορεί να τα βάζει στο ίδιο καζάνι.
      Από κει και πέρα, αν θες την άποψη μου, θα σου πω το εξής. Από τα όσα θυμάμαι αγωνιστικά από την εποχή 1992-1997 ο Ολυμπιακός φαινόταν ‘’ανίκητος’’ όχι μόνο αγωνιστικά. Όχι μόνο Ελλάδα. Και στην Ευρώπη πολλές φορές. Τυχαία μου ρχονται κάποια γεγονότα αλλά δεν τα γράφω για να μην αρχίσει ο φαύλος κύκλος. Γενικά ήταν ‘’δυνατός’’. Όπως είναι και τώρα είναι ‘’δυνατός’’ στην ευρώπη. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό. Τελευταία πράξη: Ημιτελικός Φ4 2012 με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ.
      Τέλοσπαντων ότι έγινε το 1992-1997 έγινε. Θες να το πεις μαγκιά του Ολυμπιακού;;; Μαγκιά του Ιωαννίδη;;; Μαγκιά του Κόκκαλη;;; Πες το όπως θέλεις…
      Για το τώρα, πάνω κάτω έχω γράψει παραπάνω την άποψή μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θες κάτι περισσότερο…

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνοι υπο αυτό το πρίσμα, αλλά πάντα κάποιος θα είναι δυνατός που λες κι εσύ, θα έχει δηλαδή το παρασκήνιο μαζί του.. Είτε ο Ολυμπιακός των 90s, είτε ο ΠΑΟ απο το 2005 και μετά, είτε ο Α, ο Β, ο Χ, ο Ψ.. Απο τη στιγμή που η κατάσταση δεν διαφαίνεται να αλλάζει, η μόνη λύση είναι να το δούμε/δείτε πιο ελαφρά το θέμα, στο κάτω κάτω ούτε εμείς πληρώνουμε, ούτε σόι έχουμε Αγγελόπουλους , Γιαννακόπουλους και λοιπούς εις -ους.

      Διαγραφή
    3. @Godfather...μάλιστα...το συμπέρασμα που βγαίνει, λοιπόν, είναι ότι η διαιτησία στην Ευρώπη είναι χάλια και κάνει αβάντες στους "δυνατούς", ενώ φαντάζομαι ότι στην Ελλάδα, όλα είναι καλώς καμωμένα...αλήθεια, ο ΠΑΟ, είναι πουθενά "δυνατός" ή τα καταφέρνει κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες;

      Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός, εκτός από "δυνατός" στην Ευρώπη, ήταν και...ντοπέ...αυτό ήταν το πόρισμα των σοφών και ουχί ανόητων σαν και μένα, που βγήκε τουλάχιστον από την προπέρσινη χρονιά...

      Διαγραφή
  18. @godfather
    μιλάς για αυτό https://www.youtube.com/watch?v=rWjHF7e9y0I
    Καλό όμως είναι να βάζουμε το κάθε γεγονός στη χρονική του στιγμή. Δεν θα αλέθουμε τα πάντα στον καλό το μύλο, όπως μας "κάθεται". Τότε λοιπόν τα ματς διακόπτονταν και κάποτε.
    Τώρα υπάρχουν άλλα σταθμά, αστο να μην το σχολιάσουμε παραπέρα.

    Ρε φιλαράκια, σόρρυ, μήπως είδατε πουθενά το Λιανό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @polykos
      Aφού το εξήγησα πιο πάνω. Ο λόγος που ανέφερα τον αγώνα ήταν επειδή αναφέρθηκε και κάποιος ρώτησε πότε συνέβη αυτό. Και επισήμανα ότι δεν το σχολιάζω απλά το αναφέρω εγκυκλοπαιδικά. Άλλωστε είμαι ενάντια σε κάθε μορφή βίας και επεισοδίων στα γήπεδα και πίστεψέ με έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση όταν βλέπω επεισόδια της ομάδος που υποστηρίζω. Εννοείται πως δεν υπάρχουν επιχειρήματα για να στηρίξω καμιάς μορφής επεισοδίου και δεν πρόκειται να το κάνω.

      Διαγραφή
  19. Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για διακοπές αγώνων και να γίνεται αναφορά στα επεισόδια "τη σεζόν 1991-92, με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ. Γίνανε επεισόδια 7 λεπτά πριν το τέλος το ματς διεκόπη οριστικά, ο Παναθηναϊκός μηδενίστηκε, η ποινή μεταφέρθηκε στα πλέυ οφ και ο χαμένος πόντος έστειλε τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρώπης." δηλαδή ανούσια πράγματα και καταπίνουμε αμάσητο πρόσφατο αγώνα τελικών πλει-οφ όταν ο Μπάρλος κοίτονταν αιμόφυρτος στο κέντρο του ΟΑΚΑ και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικότατα!!! Για να δείξουμε τι; Ότι επειδή έγινε μια διακοπή σε ένα παιχνίδι κανονικής περιόδου πριν σχεδόν 25 χρόνια εις βάρος του ΠΑΟ επί Βασιλακόπουλου επικρατεί ισονομία (μπορώ να προσθέσω και άλλα χαριτωμένα περιστατικά στο ΟΑΚΑ που περάσανε στο ντούκου); Αστεία πράγματα. Προσθέτω πως στο ΣΕΦ έχουν γίνει ήδη δυο διακοπές αγώνα εις βάρος του Ολυμπιακού σε αγώνες τελικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εστω και με μια μερα καθυστερηση: χρονια πολλα, παντα γερος, παντα δυνατος Νικο Γκαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Tsarteristas...απαντάω και ελπίζω να το δεις, γιατί δεν μου κλικάρει το "απάντηση" κάτω από το σχόλιό σου....καθόλου άδικες αν μου επιτρέπεις, μιας και δεν αναφέρεσαι σε μένα...απλά, είναι κομματάκι περίεργο ο ίδιος διαιτητής (Βορεάδης) να είναι τόσο εύθικτος με ένα μπουκάλι που έπεσε στον Μποντιρόγκα (και καλά έκανε και ήταν εύθικτος) στο ματσάκι της Γλυφάδας, αλλά και το ίδιο αναίσθητος στο 3ο ματσάκι του ΟΑΚΑ, το 2005 ή 2006 (δεν θυμάμαι την ακριβή χρονολογία), όταν μετά τον τραυματισμό του Μπάρλου στην αρχή του αγώνα και ενώ ο Ολυμπιακός ήθελε να φύγει από το γήπεδο, να απειλεί την αποστολή με μηδενισμό έτσι και δεν συνέχιζε...φαντάζομαι να συμφωνούμε σ΄αυτό...ή μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς για το 2005 που βγήκες 8ος και παίξαμε ζευγάρι ο 1ος με τον 8ο;;;;;΄Η μιλάς για το 2006 που ήσουν πάλι σκουπάτος 3-0;;; Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.......ξεκίνησες να μιλάς για διαιτησία, ότι χάνεις τους εγχώριους τίτλους ενώ παίρνεις τους ευρωπαικούς...λες και συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αυτό και τώρα το έχεις γυρίσει στα επεισόδια κτλ κτλ....Πρέπει να περάσουμε από κόσκινο όλα τα επεισόδια να δούμε ποιός αδικήθηκε ποιο πολύ και ποιος πιο λίγο.
      Εγώ ξέρω ότι έχουν γίνει καφριλίκια εκκατέρωθεν.......και δεν θυμάμαι να διεκόπη ΚΑΝΕΝΑ ματς και πουθενά εκτός από τα 2 ματς παρωδία στο ΣΕΦ......που διεκόπησαν πολλές φορές πριν την οριστική τους, το ένα περίπου 1 λεπτό πριν το τέλος κατά τις 2 τα μεσάνυχτα και αφού είχε δωθεί εντολή να αδειάσει το γήπεδο και οι οργανωμένοι κάτσανε με τσαμπουκά μέσα και το άλλο πέρσυ που επίσης για κάνα δύωρο τους ψάχναμε πίσω από τις κουρτίνες. Αυτά βέβαια δεν ήταν τα μόνα, αφού άλλες χρονιές στο ΣΕΦ αφού μπορώ να θυμηθώ φωτοβολίδες σε πάγκους που πήρανε φωτιά, μολότωφ, διακοπές για πάνω από μια ώρα ΠΡΙΝ ξεκινήσει το ματς, μπουκάλια ούζο, κοτρώνες και πολλά άλλα......
      Σίγουρα θα έπρεπε να χουν διακοπεί πολλά περισσότερα ματς για πολύ μικρότερες αφορμές ....ΌΜΩΣ......
      Δεν νομίζω όμως ότι σου στέρησαν τα επεισόδια ΟΥΤΕ ΕΝΑ πρωτάθλημα φίλε........

      Διαγραφή
    2. @Godfather....πάλι τα ίδια...είτε εγώ δεν γράφω καλά την ελληνική γλώσσα, είτε εσύ δεν την αντιλαμβάνεσαι σωστά...είδες πουθενά να γράφω ότι μου στέρησαν οι διακοπές πρωτάλημα;...Μπορεί να μη μου στέρησαν το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν, όμως, μου στέρησαν το πλεονέκτημα έδρας του επόμενου....για τα άνισα μέτρα και σταθμά μιλάω αδερφέ...κι απ΄ό,τι καταλαβαίνω, μιας και οι αναφορές σου είναι μόνο για παιχνίδια στο ΣΕΦ, τα υπόλοιπα που θα μπορούσαν να διακοπούν, ήταν μόνο αυτά που έγιναν στο ΣΕΦ...προφανώς το ΟΑΚΑ είναι εκκλησία κι ακόμα πιο προφανώς θεωρείς ότι δεν έπρεπε να έχει διακοπεί κανένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ...έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις...τέλος πάντων, το υπεραναλύσαμε το θέμα και χαλάσαμε και το ποστ, καθώς όσα συζητάμε είναι παντελώς άσχετα με το θέμα του...η κουβέντα είναι ατέρμονη και χωρίς ουσία...ούτε εσύ θα μου αλλάξεις άποψη, ούτε κι εγώ την δική σου...

      Διαγραφή
    3. @Γιάννης Στρ
      Εντάξει ρε φίλε, είμαι χαζός κ γω (το ίδιο είπες και σε κάποιον άλλο πιο πάνω) και δεν μπορώ να σε καταλάβω. Τι να κάνω;; Συγχώρα με, ένα λύκειο έβγαλα ... δεν μπορώ προφανώς να καταλάβω την δημιουργική γραφή σου.....
      Δεν θα συνεχίσω πολύ γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις συνεχώς...αυτοαναιρείσε μόνος σου...οπότε γίνεται συνεχώς ένας φαύλος κύκλος πολύ κουραστικός.
      Ουσιαστικά λες ότι δεν έχασες κανένα πρωτάθλημα που να άξιζες να το πάρεις αλλά διαμαρτύρεσε επειδή θα μπορούσες να πάρεις πλεονέκτημα έδρας που και αυτό όμως, δεν ξέρεις σίγουρα ότι θα σου έδινε πρωτάθλημα....Φυσικά δεν αναφέρεις πόσες φορές πήρε πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός από ματς που διεκόπη στο ΣΕΦ;;; ΜΗΔΕΝ!!! 0 !!! ΖERO....Για ποιά άνισα μέτρα και σταθμά λες;;; Κατάλαβες γιατί σου λέω ότι αυτοαναιρείσε μόνος σου;;;;
      Θα προσπαθήσω να στα κάνω πιο ψιλά ακόμα....μονόλεπτα....προφανώς και δεν έχεις χάσει πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας.Αυτό το ξεκαθαρίσαμε...αλλά και προφανώς αναφερόμουν και στις 2 έδρες όταν μιλούσα για επεισόδια. Και επαναλαμβάνω ΜΟΝΟ 2 ματς έχουν διακοπεί και αυτά διεκόπησαν όταν φτάσαμε σε τραγελαφικά επίπεδα...2ωρες διακοπές....2 τα μεσάνυχτα να κυνηγάμε τον κόσμο πίσω από τις κουρτίνες....

      Σημείωση: Πρόπερσυ το ξέρεις πολύ καλά ότι το ματσάκι το διεκόψατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.......Αλλά το κάνατε γαργάρα και αυτό.......

      Διαγραφή
  23. Μια γενική τοποθέτηση επειδή δεν μου αρέσει η λογική των σχολίων...
    Προσωπικά αλλά νομίζω ότι αυτό αποτελεί και θέση του περιοδικού είμαστε εξαιρετικά κριτικοί στο θέμα εθνική ομάδα. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ της εθνικής αλλά στον τρόπο λειτουργίας της. Το ξεκινήσαμε από το 2007 με αναφορές και πολύ μεγάλα ρεπορτάζ μετά το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας και το ταραχώδες καλοκαίρι. Κάθε χρόνο αποκαλύπτουμε με σειρά στοιχειοθετημένων ρεπορτάζ όσα γίνονται στην ομάδα και μέχρι τώρα τίποτε δεν έχει διαψευστεί. Αντίθετα όλα έχουν περάσει ως ''δεδομένα'' στην ιστορία της ομάδας.
    Δεν με απασχολεί πόσους διεθνείς έχει ο Ολυμπιακός, πόσους ο Παναθηναϊκός και διάφορα άλλα από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Με απασχολεί ο λάθος τρόπος λειτουργίας της ομάδας. Τρανή απόδειξη η ιστορία του Κουφού. Πήγε ο Μίσσας στην Αμερική και γύρισε λέγοντας ότι οι παίκτες θα παίξουν κανονικά. Λες και δεν ήξερε ότι με τον Κουφό (και πρόσωπα του συγγενικού του περίγυρου) είχαν δημιουργηθεί θέματα από το 2009. Τότε τα άφησαν οι Τσαγκρώνηδες και τα έκρυψαν κάτω από το...χαλάκι. Τα είχε γράψει εκτενώς το περιοδικό αν θυμάμαι καλά αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία. Απόδειξη ότι η εθνική λειτουργούσε μέχρι τώρα τουλάχιστον με λογική ομάδας ΕΣΚΑ.
    Πέρασαν οι μήνες και δεν έγινε τίποτε με τον Κουφό. Και έρχεται η μέρα που λέει όχι. Είτε γιατί δεν γούσταρε, είτε γιατί δεν τον άφηνε το Μιλγουόκι. Τεράστια έκπληξη; Φυσικά όχι. Για όσους ξέρουν και είναι υποψιασμένοι ήταν εύκολο στοίχημα. Εγραφα όλους αυτούς τους μήνες στο ίδιο πνεύμα και εδώ και στο περιοδικό. Να δούμε πόσοι θα έρθουν από την Αμερική και πόσοι κακοί μάνατζερ θα φταίνε για όσους δεν έρθουν! Δεν είμαι προφήτης, απλά ψάχνω τα θέματα...Παραπέμπω σε σχετικές απαντήσεις μου κλπ. αλλά και σε δημοσιεύματα της στήλης μου.
    Θέλω να πιστεύω ότι ο Κατσικάρης που άλλαξε το επιτελείο της εθνικής θα φέρει μια νέα νοοτροπία. Για την ώρα δεν το βλέπω. Βγήκε και έκανε μια οργισμένη δήλωση συμπεριλαμβάνοντας και τον μάνατζερ του παίκτη. Να ρωτήσω κάτι: Με τον Γιάνκοβιτς ή τον Σλούκα μίλησε απευθείας ή μέσω του μάνατζερ τους; Φαντάζομαι ότι μίλησαν απευθείας όπως και με τους άλλους διεθνείς. Με τον Κουφό γιατί ήθελε μάνατζερ ενδιάμεσο; Γιατί δεν μιλούσε ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ώστε να ξέρει εξ΄αρχής τι συμβαίνει και να είναι υποψιασμένος ή να λύσει το όλο θέμα εφόσον λυνόταν; Απλές απορίες αφελούς πτηνού....
    Αυτό είναι το πρόβλημα μου με τον Βασιλακόπουλο. Οπως η εθνική δεν είναι τσιφλίκι του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού (ακόμη και αν είχαν από 12 διεθνείς και όχι τους λιγότερους αθροιστικά των τελευταίων χρόνων, μόλις 4 και οι δύο μαζί) έτσι δεν είναι και προσωπικό μαγαζάκι του μπαρμπα-Γιώργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια απάντηση σε δύο από τα σχόλια που με αφορούν...
    Στον πρώτο σχολιαστή που δεν πρέπει να είναι πολύ τακτικός αναγνώστης μου. Με τον Βασιλακόπουλο σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω τίποτα. Ούτε μου έκανε κάτι, ούτε του έκανα κάτι πέραν της κριτικής. Θεωρώ εδώ και 7-8 χρόνια ότι είναι πλέον ένας ξεπερασμένος παράγοντας που τον άφησαν πίσω οι εξελίξεις.
    Στον tsarteristas: Αλλο θέμα γράφω για κάτι και άλλο το υποστηρίζω. Σαφώς και δεν βλέπω πρόοδο αν αναμετρηθούν σε δύο χρόνια από τώρα στις εκλογές o 72χρονος Ιωαννίδης με τον 77χρονο Βασιλακόπουλο! Θεωρούσα ως δεδομένο (επειδή είσαι μάλλον αναγνώστης και της έντυπης μορφής της Κουρούνας από ότι έχω καταλάβει) ότι γνωρίζεις την απάντηση. Σίγουρα δεν θεωρώ και λύση την προώθηση του νούμερο 1 δελφίνου Τσαγκρώνη στη θέση του προέδρου. Ο Στεργάκος είναι για μένα εξαιρετική επιλογή αλλά δεν βλέπω τον λόγο να παρατήσει τις επικερδείς ενασχολήσεις του στις διεθνείς επενδύσεις για μια θέση που ορατά τουλάχισοτν δεν θα του αποφέρει τίποτε οικονομικά. Ο Ζομπανάκης; έχει αμερικάνικη λογική αλλά στα μείον του ότι είναι απόλυτα κυκλοθυμικός όπως έχει δείξει με τις αποφάσεις του στο Ρέθυμνο. Στο μπάσκετ υπάρχουν ακόμη και σήμερα που δεν διαθέτουμε παράγοντες μεγάλης εμβάλειας άτομα με κύρος και διάθεση αλλά νομίζω ότι δεν είναι δουλειά μου να τα υποδείξω. Αρκεί να έχουν τη διάθεση να βγουν μπροστά και να προσφέρουν κάτι που εμποδίζουν οι μεθοδεύσεις Βασιλακόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελευταίο σχόλιο για να μπω και εγώ στο....τριπάκι της ερυθρο-πράσινης διαμάχης. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ ομάδα που κυριάρχησε εντός γηπέδων χωρίς να κυριαρχεί και εκτός! Το ίδιο έγινε με τον Παναθηναϊκό στη δεκαετία του '70, τα ίδια με την αυτοκρατορία του Άρη στα 80'ς, τα επανέλαβε ο Ολυμπιακός επί Κόκκαλη και τώρα είναι η εποχή του Παναθηναϊκού. Ολα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ελπιζω να μην πληγωθηκε πολυ βαρια το οπαδικο αισθημα του Ζουπερ 3 απο την πωληση Μποχωριδη στον ΠΑΟ. Κρατησε χαρακτηρα ο κατοσταρικος και διαπραγματευθηκε μεχρις εσχατων, ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Εκτος απο το γελιο που εριξα, ευχομαι να καταλαβαν μερικοι πως δουλευουν οι νομοι της πιατσας και κυριως πως μπορεις να δουλευεις μ' αυτους τους νομους της πιατσας και να μην γινεσαι καραγκιοζης αλλα να βγαινεις και κερδισμενος απο το αλισβερισι.

    Σ' αλλα νεα ο Γιαννακης εκλεισε στην ΑΕΚ. Ηθελε μεν να κλεισει στον Αρη της καρδιας του, αλλα υπηρξαν σοβαρα εμποδια: την μια ειχε το Καρουζελ στην τηλεοραση, την αλλη δεν ειχε σελα το ποδηλατο, την τριτη κοιταχτηκε στον καθρεφτη και χαλασαν τα κεφια του, τελος παντων σοβαροι λογοι, που καθε λογικος φιλαθλος καταλαβαινει. Βεβαια θα πει κανεις οτι πολυ απλα μπορουσε να πει οχι στην προταση του Αρη, αλλα αφου τα κοροιδα παρακαλανε χαλαμε χατηρι? Ετσι κι αλλιως σε επιπεδο συλλογων μετα το Μαρουσι εχει διαγραψει υπερλαμπρη πορεια με κορυφη το ΦΑΠ-ΦΟΥΠ-ΦΑΠ της Μπαρτσελονα σ' εκεινον τον τελικο, γνωστο και ως τελικο της κωλοφαρδιας, μια και θυμομαστε ολοι ποσο οργανωμενα και δουλεμενα εσωσε ο Τσιλντρες (αλλο κομοδινο κι αυτος). τον ημιτελικο με την Παρτιζαν.

    Σε αλλες ειδησεις εντυπωση προκαλεσε αλγεινη εντυπωση η αστοχια σφαλιαρας του Παπαθεοδωρου στον Κονιαρη, καθως και η ριψη της διαπιστευσης του στον παικτη. "Σκοτωσε το μπασκετικο μελλον του αθλητη" εγραψαν τα "Σπορ που Βρωμαν", "Ιωαννιδης: Μια φαπα την ημερα, του Βασιλη (Λυπηριδη) φτιαχνει την μερα, το μπουκαλι, το μπουκαλι κανει τον Σιγαλα αλανι" εγραψε η "ωρα Για Τραμπζονσπορ". Επι του θεματος εκφραστηκαν βετερανοι Βιετναμ,πιστοι χριστιανοι, υπολανθανοντες χουντικοι καθως και ο μεσος ελληνας που ψοφαει να βγαλει τα ψυχολογικα εκει που πον παιρνει και ποτε εκει που τον πρεπει, καθως και το πνευμα της Αλικης Βουγιουκλακη. Επι του θεματος παντως δεν τοποθετηθηκε ο Βεζιρης Βασιλακο, ο οποιος αναρρωνει απο το σοκ της κατακτησης του ευρωπαικου απο τους Μεμετηδες αλλοθρησκους που μετα την Πολη, πηραν και την Κρητη και ο Παλιολογος καντηλιαζει που οταν αναστηθει πρεπει και να ξεμαρμαρωσει και να βαραει υπερωριες. Διπλα του ο αοκνος Κολοκυθας του αλλαζει κομπρεσες και τον παρηγορει: "σωπασε κυρ Γιωρικα μου και μην πολυδακρυζεις, γιατι θα ερθουνε καιροι, δυσκολοι, ανταριασμενοι, να πιασει ποστο ο Λιανος, ποστο κι ο Δαμιανιδης, και τοτε Γιωργακη μου την γυραμε την βαρκα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για τον Μποχωρίδη μην τα λες σε μένα...Πες τα σε εκείνους τους παράξενους που εμφανίσθηκαν εδώ μόλις είχα γράψει ότι ο παίκτης έχει κλείσει και προσπαθούσαν να με πείσουν ότι ο Αρβανίτης είναι ο Σαμαράς και ο Γιαννακόπουλος ο Τόμπσεν της Τρόικας και θα έτρωγαν όλο το καλοκαίρι στη...διαπραγμάτευση! Και ότι θα ανέβαινε η αξία του μετά το Ευρωμπάσκετ. Ευτυχώς τηρήθηκαν τα συμφωνημένα γιατί με το Ευρωμπάσκετ του Μποχωρίδη θα πλήρωνε ο Άρης...
    Μια σημείωση: Αν έχεις μείνει λίγο πίσω στα γεγονότα ο κολοκυθάς μας έχει αφήσει χρόνους. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και είναι κάποιου είδους συμβολισμός αυτός που γράφεις αλλά παραείναι μακάβριος. Ακόμη και για το χυδαίο black χιούμορ μου.
    Για τον Γιαννάκη γράφεις σαν και εκείνον που νόμιζε ότι θα βγει ραντεβού με την Ζιζέλ, άντε με τη Βίκυ Καγιά τέλος πάντων και όταν του είπε όχι έβγαλε βρώμα ότι είναι....άσχημη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....σιγά που δεν πήρε χαμπάρι κοτζάμ τομγκάν ότι Κολοκυθάς ιζντέντ.
      Ούτε είναι μακάβριος.
      Είρων, ναι (...εκείνο το "άοκνος", θα έπρεπε να σε είχε βγάλει από το δίλημμα).
      Δεν φέρνει άλλωστε κοντά στον Κολοκυθά τον Βασιλακό, αλλά το ανάποδο.
      (...θέλω -γκουχ- να πιστεύω, δηλαδή...)
      Και πάνω απ' όλα, κλασσικά απολαυστικός. Σχεδόν Λουκιανός. (Κουχί δε Κηλαηδόνης)

      Διαγραφή
  28. Κουρούνα, μήπως ξέρεις που είναι ο Λιανός?
    Κάνει νευράκια ή κολπάκια??
    Αφελής ή ένοχος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τελικά κουρούνα πέσαμε και οι δυο έξω.. Ούτε nba θα πάει φέτος ο Pleiss ( οι Thunder δεν θέλουν να δώσουν το buy-out, τον έκλεισαν όμως για το 2015), ούτε όμως 3 εκατομμύρια είναι η τιμή του, αν ισχύει η ιστορία με την Μπαρτσελόνα (οτι δηλαδή τον αγόρασε για ένα εκατομμύριο)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εκανα ηρακλειες προσπαθειες να αναστησω την Cologne 99ers αλλα εσεις κατευθειαν να με κακολογησετε. Ειπα να δωσω μια μεταφυσικη διασταση στο κειμενο, αλλα ως γνωστον τι να περιμενω απο δαμιανιδικους (Κουρουνα)? Καλο λογο? Πιο ευκολα να δωσει φραγκο ο κατοσταρικος παρα να γινει αυτο. Γνωριζω οτι συγχωρεθηκε ο Κολοκυθας, καλη του ωρα εκει που βρισκεται και υγεια να εχει ο Βασιλακοπουλος. Σε κανενα σας δηλαδη δεν εχει τυχει να εχει φαει κατραπακια κι απανω στο ζορι του το ψυχολογικο εκει στο μισουπνι να δει καμια γιαγια αγαπημενη, που εκανε τους κιοφτεδες σαν ναρκες, καποιο προσωπο που του λειπει και που εφυγε βρε αδερφε? Εαν οχι, εισθε ψευτες και ντροπη σας. Απο εδω και περα δηλωνω υπευθυνα οτι τα εκπαγλου καλλονης και εμπλεα ιδεων κειμενα μου θα τα παραδιδω απευθειας στον φιλο μας τον συννεφοπλυμενο, διοτι οι υπολοιποι μονο πικρες με κερνατε.

    Αχ, Λουκιανος. Τραβαω την ανεμελη κομη μου κατα συρροη, που μας ειχαν δωσει στο σχολειο καποια κειμενα του και τα εχασα. Και ηταν και ωραιες οι μεταφρασεις κιολας. Αντιθετα κατι αλλα κοτρωνια της θεωρητικης κατευθυνσης επεζησαν στο παταρι του σπιτιου, σαν τις κακιες πεθερες.

    Αμα εγινε ο Γιαννακης Ζιζελ, κλειστο το pc οπως εισαι και εφυγες για παραλιες. κατσε κανα 20ημερο, πες "εχω παθει κολουμπρα" στο αφεντικο και μην γυρισεις πριν το 20μερο. Αμα φτασαμε να θεωρειται ΚΑΙ ο Γιαννακης τοσο προπονητης, οσο μοντελο ειναι το Ζιζελ (πως λεμε το μωρο, το γιαβρι, το πιπινι), τοτε μονο μια λυση υπαρχει:

    https://www.youtube.com/watch?v=jscm9tNZ2RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή