Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Σήμερα δεν έχει....

κείμενα εκτός αν φιλοτιμηθώ να ανεβάσω τίποτα αργότερα. Είναι η μέρα που παραδίδω τη στήλη μου στο AllStar και ξοδεύω εκεί τη λιγοστή φαιά ουσία μου. Δεν θα σας αφήσω όμως με παράπονο...

Ανεβάζω ένα νέο γκάλοπ αφού το προηγούμενο έληξε με πανηγυρική νίκη Παβλίσεβιτς που πήρε 50 από τις 160 ψήφους και κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση με 31% ως ο χειρότερος προπονητής όλων των εποχών. Παρότι είχε δουλέψει πριν από σχεδόν μια εικοσαετία στον Παναθηναϊκό (αρχές της δεκαετίας του ’90) απέδειξε ότι είναι διαχρονική αξία! Το 15% όσων ψήφισαν (24 νοματαίοι) δεν πείσθηκαν πάντως από την τρίτη θέση της εθνικής στην Πολωνία και προτίμησαν τον Καζλάουσκας.

Το επόμενο όμως θα είναι πραγματικά δύσκολο. Ψηφίστε ποιός είναι ο ιδανικός προπονητής για την εθνική ομάδα από μια λίστα που περιλαμβάνει όλα τα ονόματα που συζητήθηκαν στα σοβαρά ή όχι το μεσοδιάστημα της εποχής Γιαννάκης και μέχρι την πρόσληψη Καζλάουσκας. Φυσικά, υπάρχουν τα ονόματα του πρώην και του νυν ομοσπονδιακού προπονητή.

- Ευχαριστώ και για τα μέιλ και για τη θερμή υποδοχή που κάνατε στο μπλογκ που έφτασε γρήγορα γρήγορα μέσα σε έξι επτά μερούλες λειτουργίες πάνω από 1000 επισκέψεις... Unique visitors όπως τους λέει και ο mother hacker του περιοδικού (ονόματα δεν λέμε, μπλογκ για την Α2 έχει...) που επιμελήθηκε και όλα τα ’’γύρω γύρω’’ και τις γιρλάντες. Μέχρι και πολιτιστικές προτάσεις για βιβλία, μουσική και έργα έχουμε!

2 σχόλια:

  1. Ελπίζω να γουστέρνεις κυρίως εσύ jazz κι όχι ο Α2hacker...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @bhoy
    Μουσικά εγώ γουστέρνω διάφορα... Ρίξε μια ματιά στο τι ακούω κάθε φορά και θα καταλάβεις. Δεν είναι διαφημιστικό, είναι σε real time ότι ακούω το συγκεκριμένο διάστημα. Τώρα για παράδειγμα παίζουν Sonic Youth στο κλουβί

    ΑπάντησηΔιαγραφή