Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Ενα αναπάντητο ερωτηματικό αφήνει το Ευρωμπάσκετ....

Τι θα κάνει τώρα ο κόουτς ’’Δράκος’’... Από Δευτέρα γυρίζουν στον Ολυμπιακό ο Τεόντοσιτς και ο Σχορτσανίτης έχοντας στα πόδια τους μια διοργάνωση που έπαιξαν καταπληκτικά. Νομίζω ότι θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα ημερήσια ’’σαπουνόπερα’΄ του ελληνικού μπάσκετ για όλο τον χειμώνα.

5 σχόλια:

  1. θα είχε ακόμη περισσότερη πλάκα αν είχε βρει ο Ολυμπιακός Αμερικάνο playmaker και είχε ήδη δώσει δανεικό τον Teodosic και είχε αφήσει ελεύθερο και τον Σόφο μετά τη συμπεριφορά της περασμένης άνοιξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Athens Kam
    Δεν είναι απλό σενάριο ήταν μια πολύ σοβαρή πιθανότητα όλο το καλοκαίρι. Και θα ήταν η απόλυτη διαστροφή όσον αφορά τον Τεόντοσιτς...
    Οσον αφορά τον Σχορτσανίτη επειδή το εψω γράψει κατ’ επανάληψη στο περιοδικό πως και πως περίμενε να μείνει ελεύθερος στην αγορά ένας τύπος που το επίθετό του αρχίζει από ....Ομπρα και τελειωνει σε...ιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διαβάζω allstar απο το 1ο τεύχος και η στήλη σου είναι η αγαπημένη μου και η 1η που διαβάζω κάθε βδομάδα, οπότε είμαι ενήμερος. απλά θα ρίχναμε το γέλιο της αρκούδας αύριο αν είχε κάτσει η στραβή και τον είχαν δώσει τον Teodosic. πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά!!! μας έκαναν ξανά περήφανους!!! μεγάλοι μάγκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To thema pleon einai oti to lathos i' i m..a pes to kai diaforetika den egine kai o Giannakis exei duo akoma megala opla!! Tha ta ekmetaleutei? Mporei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε, τα όπλα έχουν αξία όταν κάποιος ξέρει ακριβώς τη λειτουργία τους! Διαφορετικά μπορεί να αποδειχθούν και εξαιρετικά επικίνδυνα.. Λέμε τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή