Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

AllStar Basket (Τεύχος 184)

Αφού το καθιέρωσα θα το συνεχίσω ξεφυλλίζοντας κάθε Τρίτη βράδυ το τεύχος που την επόμενη θα είναι στα περίπτερα. Σας ενημερώνω λοιπόν έγκυρα και έγκαιρα ότι όποιος δεν αγοράσει σήμερα το All Star Basket θα χάσει μεταξύ (πολλών άλλων) και τα εξής ενδιαφέροντα:

Δύο σούπερ παρασκηνιακά ρεπορτάζ με στοιχεία, ονόματα και αποδείξεις. Το ένα αφορά τον Γιόνας Καζλάουσκας και σε έξι αποκαλυπτικές σελίδες υπάρχει όλη η άγνωστη ιστορία που αφορά μεταξύ άλλων το πως, που και γιατί έγινε η πρόσληψη του, τις αληθινές σχέσεις του με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και όλα όσα έγιναν στη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ μακριά από τα φώτα και την επικαιρότητα αλλά εντός της εθνικής. Στο δεύτερο ρεπορτάζ με τίτλο ’’Ανεμό-μιλος στον Ολυμπιακό’’ ο Νικήτας Αυγουλής γράφει και εξηγεί ποιά είναι η πραγματικότητα στον Ολυμπιακό σε σχέση με τον πολυσυζητημένο Μίλος Τεόντοσιτς και τι συμβαίνει με τον Σέρβο και τον Γιαννάκη. Με απλά λόγια θα μαθετε γιατί είναι άλλος ο Μίλος του...χειμώνα και άλλος ο Μίλος του καλοκαιριού! Δεν τελειώσαμε...

Ο Δαμιανός Παπαχατζής ’’εξομολόγησε’’ τον ήρωα του Ευρωμπάσκετ Βασίλη Σπανούλη που ρίχνει το γάντι και ζητάει να του βάλουμε και πιο...δύσκολα!

Ο Βασίλης Σκουντής βρήκε 48 λόγους (24 και άλλους 24) που του άρεσε το Ευρωμπάσκετ. Overdose από το Α ως το Ω

Ο Γ. Μπακόλας έχει αποκτήσει ειδικότητα στις συνεντεύξεις με τις ωραίες μπασκετμπολίστριες αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Η πρώτη συνέντευξη της Μιλίτσα Ντάμποβιτς και αποκλειστική φωτογράφιση της σε ελληνικό έντυπο. Ποιά είναι η κυρία Ντάμποβιτς; Η Σέρβα καλλονή που θα παίζει φέτος στο Φάληρο. Θα τη δείτε στο κοντινό μέλλον φωτογραφημένη σε όλα τα ελληνικά life style περιοδικά που μόλις την αντιληφθούν θα κάνουν... ουρά!

Ο Χάρης Γεωργούλας αναλύει το φαινόμενο Προχορόφ και τη Ρωσική διείσδυση στο ΝΒΑ. Στο Παγκόσμιο Χωριό ο Γιάννης Ψαράκης έψαξε και βρήκε την αξιολόγηση των εθνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια με βάση τις επιδόσεις του σε όλες τις διαβαθμίσεις. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μάλλον έκπληξη... Ολα η αγωνιστική δραστηριότητα της εβδομάδας αφού η σεζόν για τους ’’μικρούς’’ ξεκίνησε, όλες οι μόνιμες στήλες του περιοδικού και φυσικά με τη γνωστή μου σεμνότητα σας ενημερώνω ότι στην Page 23 σας έχω μια σπέσιαλ αποκάλυψη. Ποιος παίκτης της εθνικής δεν θέλει να ξαναπαίξει στην ομάδα και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση... Θα έγραφαν όλοι οι άλλοι για...παρασκήνια και θα έμενε η Κουρούνα απέξω;

8 σχόλια:

  1. ολα ωραια μας τα παρουσιασες... αλλα με κιτρινα γραμματα και ασπρο φοντο απο πισω... εκανα κολπάκια για να τα διαβασω... χαθηκε ενα λαχανι... ενα τιρκουαζ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To άλλαξα... Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dn nomizeis oti 8a itan kalo na anevazes st internet tn stili s ap to periodiko???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλαράκο ή φιλενάδα, ανώνυμε ή ανώνυμη...
    Αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης στο περιοδικό. Αλλοι λένε στο μπλογκ να ανεβάζω θέματα που μπαίνουν και στο AllStar για να μάθουν και όσοι δεν διαβάζουν το περιοδικό τι γράφω. Μεταξύ μας αλλά μην τους το πεις το θεωρώ χαζομάρα αυτό... Μετά γιατί να πληρώσει ο άλλος για να αγοράσει το περιοδικό αφού την καλύτερη στήλη του, δηλαδή τη δική μου τη διαβάζει τζαμπέ στον καλωδιοχώρο; Εδώ γράφω τα θέματα της ημέρας να τα συζητάμε και να κάνουμε κέφι και εκεί κρατάω θέματα που κανείς άλλος δεν γράφει και τα σερβίρω (με νέο μάλιστα lay out από αυτή τη βδομάδα που μου έφτιαξε ο γραφίστας ο Θανάσης που είναι καλό παιδί και με ταϊζει και παλιός μπασκετμπολίστας του Τρίτωνα και άλλα πολλά που δεν μπορώ να γράψω) κάθε Τετάρτη. Ασε που στο ρημάδι το ιντρμέτι δουλεύει και ’’κλέψει-ράιτ’’ και θα ανοίξω άλλες ιστορίες. Αν έγραφα εδώ ποιός παίκτης της εθνικής δεν θέλει να ξαναπαίξει στην ομάδα σε 10 λεπτά θα το είχε και το σάιτ της κουτσής Μαρίας. Αν δεν εκτιμάς την ειλικρίνεια μου πες μου να σου γράψω ψέμματα την άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. euxaristw poli gia tn apadisi...sevasti i 8esi ths kourounas apla einai gegonos pws t internet einai pio prosvasimo meso ap t periodiko.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο ίντερνετ δεν λειτουργούν όλες οι αισθήσεις. Ξεφυλλίζοντας και το χαρτί λειτουργεί η αφή! Ασε που αν γίνει και ένα μπλακ άουτ μετά θα δούμε όλοι πόσο προσβάσιμος είναι ο ’’έξω κόσμος’’ και τα περίπτερα... Η Κουρούνα το φιλοσοφεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε απαντηση αυτου που ζηταει ο φιλος ανωνυμος εχω να πω το εξης:Ολοι εμεις που μεγαλωσαμε με Τριποντο καθε Τριτη και τωρα περιμενουμε την Τεταρτη για να παρουμε το all-star basket δεν μπορουμε να ζησουμε μονο με ιντερνετ.Καλο βεβαια και το blog με αρκετες αποκαλυψεις αλλα αλλο πραγμα το περιοδικο.
    Υ.Γ.Κουρουνα μαλλον πρεπει να αρχισεις να λες περισσοτερα οναματα γιατι αν δεις τα παρασκηνια θα δεις οτι καποιες φορες γραφουν τα ιδια με σενα αλλα βαζοντας και το ονομα!(αν κι εσυ εισαι αξεπεραστη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στέφανε δεν νομίζω ότι μου λείπουν τα ονόματα και οι...διευθύνσεις. Το αντίθετο θα έλεγα. Λέω επικίνδυνα πολλά. Οσο για τη...σύμπτωση αυτό σημαίνει δύο πράγματα...
    1. Οτι και άλλοι στο περιοδικό έχουν καλές πηγές ή 2. έχουν βάλει κοριό στο κλουβί και ακούνε τι λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή