Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Τα σενάρια για την εθνική

Η νίκη της Γαλλίας που συνεχίζει ως μοναδική αήττητη πριν από λίγο μέσα στη Ζίμενς Αρίνα ξεκαθάρισε μερικά την κατάσταση στον άλλο όμιλο αλλά και δείχνει στο περίπου τον αντίπαλο της εθνικής στη διασταύρωση των προημιτελικών.
Η πρώτη θέση του ομίλου θα κριθεί την Κυριακή στον αγώνα Ισπανίας- Γαλλίας. Ο νικητής τερματίζει πρώτος, ο ηττημένος δεύτερος, γεγονός που σημαίνει ότι αν η εθνική μας τελειώσει τρίτη στον όμιλο της (εξαιρετικά πιθανό σενάριο) θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του συγκεκριμένου αγώνα.
Από και και πέρα γίνεται χαμός...Και οι τέσσερις υπόλοιπες ομάδες, άλλες λιγότερο, άλλες με περισσότερο είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Την Κυριακή παίζουν Λιθουανία- Γερμανία και Σερβία- Τουρκία. το σίγουρο είναι ότι μένει εκτός ο ηττημένος του αγώνα Σερβίας- Τουρκίας που είναι τελικός ’’χάνεις βγαίνεις’’.  Εάν οι Λιθουανοί νικήσουν τους Γερμανούς προκρίνονται ανεξάρτητα άλλων συνδυασμών και παρέα με Σέρβους ή Τούρκους. Σε περίπτωση λοιπόν που τελειώσουμε δεύτεροι το πλέον πιθανό σενάριο είναι να βρούμε στη διασταύρωση τη διοργανώτρια Λιθουανία.
Τα υπόλοιπα σενάρια λένε τα εξής:
1. Νίκη Γερμανίας, νίκη Σερβίας. Προκρίνονται σίγουρα οι Σέρβοι αλλά η τέταρτη ομάδα και η κατάταξη θα κριθούν από τη διαφορά νίκης της Γερμανίας. Εάν οι Γερμανοί νικήσουν με 11 πόντους διαφορά περνάνε τέταρτοι με τρίτους τους Σέρβους. Εάν νικήσουν με πάνω από 11 πόντους περνάνε αυτοί τρίτοι και τέταρτοι οι Σέρβοι. Εάν νικήσουν με 10 πόντους διαφορά τότε αποκλείονται (σε αυτή την περίπτωση τρίτοι οι Σέρβοι, 4οι Λιθουανοί) και αν οι Γερμανοί νικήσουν με μονοψήφια διαφορά πόντω την τρίτη θέση παρά την ήττα τους παίρνουν οι Λιθουανοί με τέταρτους τους Σέρβους!
2. Νίκη Γερμανίας, νίκη Τουρκίας. Στην περίπτωση αυτή με δύο νίκες στην ειδική κατάταξη η Γερμανία τελειώνει τρίτη, η Λιθουανία τέταρτη και η Τουρκία μένει έξω.

9 σχόλια:

  1. Ενώ σε σεβόμαστε, πραγματικά "γαμάς" το άθλημα με το συνεχές τρολλάρισμά (sic!) σου περί διαφορών και θέσεων και ποια θα ταιριάξιε στο χιαστί η εθνική. Έλεος πια!
    Απόλαυσε το ομορφότερο άθλημα στη Γη και άσε τα μαθηματικά και τα στατιστικά για τη "Galanis S.A".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανώνυμε δε θέλω να το δεις ως αβάντα στην κουρούνα, αλλά ρε φίλε από αυτή τη λογική δε μπορούν να ξεφύγουν ούτε οι ομάδες. Κάτι που εύλογα επηρεάζει και την απόδοση τους. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala kaneis k mas les ta senaria,uparxei kosmos pou thelei na kserei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε λετε να δουμε καμια πλακα απο τα Γαλλακια?Λετε να ναι η χρονια τους και να χορτασαν σκαμπιλια?Εμεις θεωρητικα θελουμε Λιθουανια,αλλα δεν ξερω αν μπορουμε να αντεξουμε το ρυθμο τους,ειναι πολυ εμπειρη ομαδα(σχεδον σταφιδιασμενη).Να δουμε σημερα και τον Κουφο τι θα κανει απεναντι στον Κιριλενκο.Και κλειδι φυσικα θα ειναι ο Καλαθης,που οι διαφορες ζωνες και παγιδες του Μπλατ του ειναι γνωστες απο το Αμερικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pistevw simera tha kerdisoume,sigoura tha ginei skliro paixnidi kai arkei na anteksoun oi psiloi mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος
    Συμπάθα με αλλά είναι τηλεοπτική μετάδοση το μπλογκ για να σε ζαλίζω με διάφορα...αδιάφορα. Αυτό είναι ένα χρηστικό ποστάκι. Αντί να βρίζεις αύριο το βράδυ που θα ψάχνεις με ποιόν παίζουμε ή ποιός τερματίζει που ρίχνεις μια ματιά και τα βλέπεις όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Rodia
    Μια απορία έχω...Από που είναι γνωστές (λόγω Αμερικής) οι ζώνες του Μπλατ στον Καλάθη; Δεν σε αντιλήφθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δες σε στη Φλοριντα οπου σπουδασε ο Νικ τι ειδους μπασκετ παιζανε επι εποχης Καλαθη,συγκρινε το με το μπασκετ που επιδιωκει ο Μπλατ στη Ρωσια και θα καταλαβεις τι εννοω.Ο Μπλατ ειναι ενας κοους NCAA που απλα κοουτσαρει στην Ευρωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. profanws o rodia anaferetai sthn poluxrhsimopoihmenh matchup zone press pou o donovan ekane euaggelio se ka8e amyntiko drill twn gators, afou thn "phre" apo ton sticky Ricky :P
    allh zwnh den epaize to florida, ektos apo otan eixe noah-horford na paizoun termatofylakes katw apo to kala8i, an kai epifyllasomai giati den eixa parakolou8hsei kai para pollous agwnes tou sygekrimenou panepisthmiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή