Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

H άλλη όψη του νομίσματος

Ένα παιχνίδι που άξιζαν να κερδίσουν και μια πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου έχασαν πριν από λίγο οι Σέρβοι. Με προκλητικά εχθρική διαιτησία που τους πέρασε….χειρουργείο με επιστημονικό τρόπο και άφησε τους Τούρκους να τους δέρνουν αλύπητα και ατιμώρητα για σαράντα λεπτά. Υπό άλλες συνθήκες θα λυπόμουν για όσα είδα αλλά νομίζω ότι οι Σέρβοι είδαν την άλλη πλευρά του νομίσματος. Αυτή που δεν είδαν σε τρεις ημιτελικούς εναντίον της εθνικής μας τη δεκαετία του ’90 ή σε ένα αντίστοιχο μεγάλο αγώνα τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2002 στην Ιντιανάπολη όταν ο Πιτσίλκας τους χάρισε ένα τίτλο που είχαν κερδίσει οι Αργεντίνοι. Στο μπάσκετ τελικά όλα είναι δανεικά αλλά όχι αγύριστα!

44 σχόλια:

  1. Ρε κουρουνάρε ωραία τα γράφεις αλλά δεν λές λεξη για αυτό τον τύπο της κρατικης τηλεορασης. Αυτό τον Χατζηευαγγελίου, Χατζηπαπαρίου, Χατζηαβατη η όπως διάβολο τον λενε. Εσυ πως τον ανεχεσαι δεν πληρωνεις ρευμα στο σπιτι σου και φορο στην ΕΡΤ. Ξεπερασε τα ορια της γραφικοτητας και παραλιγο στο μεγαλυτερο παιχνιδι των τελευταιων χρονων να τη κλεισουμε τη ρημαδα. ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη και αν συμφωνήσω με τη λογική σου-που δε συμφωνώ- η διαφορά είναι ότι από μεθαύριο οι Σέρβοι θα το ξεχάσουν και δε θα ξανασχοληθούν με το θέμα.Εξάλλου οι Σέρβοι έχουν δει την άλλη όψη του νομίσματος στην Ατλάντα το 1996 όταν με το στανιό έπρεπε να βγει ο Ντίβατς με πέντε φάουλ για να πάρουν μπρος οι Αμερικάνοι.Γιατί τη διαφορά δεν την κάνουν οι Στάνκοβιτς,αλλά το όνομα των ομάδων και η φύση του μπάσκετ,το οποίο είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε και η εύνοια που μπορεί να προσφερθεί σε μία ομάδα,να δικαιώνει τον καλύτερο..π.χ.σκληρή άμυνα παίζουν οι ομάδες που είναι καλύτερες στην άμυνα.Εν ολίγοις στο μπάσκετ φάουλ είναι ό,τι σφυρίζουν οι διαιτητές,οι Σέρβοι ας πρόσεχαν στην τελευταία επίθεση και αφού έχασαν,έχασαν δίκαια.Θα συνεχίσουν το χτίσιμο της ομάδας και από του χρόνου θα ξαναρχίσουν συλλογή χρυσών.Αρχή από αύριο.Πάλι η καημένη η Λιέτουβα θα την πληρώσει.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα δεν θα κρυφτώ, ήθελα να χάσουν οι Τούρκοι και θέλω να χάσουν αύριο. Αυτό από την...εθνικιστική του σκοπιά. Σαν ομάδα όμως δεν σου κρύβω ότι μου ήταν πάντα συμπαθείς. Σε πολλά εξωαγωνιστικά (πάθος, συμπεριφορά, ο τρόπος που τα θαλασσώνουν και μετά τρέχουν να τα ισιώσουν) μου θυμίζουν εμάς. Και σήμερα δεν μου πήγαινε χαρά να πανηγυρίζω τα καλάθια των Σέρβων. Και δεν το συζητάω, αν έπαιζαν με τους Ισπανούς, θα ήμουν Τουρκία με τα μπούνια.

    Να σου πω τί ζήλεψα όμως: Από την μια (θα με συγχωρέσεις) τους τόνους που κουβαλάνε τα Σερβάκια μέσα στα παντελόνια τους. Ειδικά οι Κέσελι, Τεό και Σαβάνοβιτς δεν καταλάβαιναν τίποτα. Εμείς αν παίζαμε με αυτήν την διαιτησία σήμερα από πότε θα έχει τελειώσει το ματσάκι; Από το 30', το 25' ή το ημίχρονο;
    Από την άλλη (και εδώ είναι το υπερτεράστιο γαμώτο) η Ελλάδα γιατί να είναι η μοναδική διοργανώτρια που έχει αδικηθεί σε μεγάλη στιγμή στα τελευταία 15 τουρνουά που θυμάμαι; Γιατί την μισή σημερινή διαιτησία να είχαμε το 95 και το 98 σίγουρα τα αποτελέσματα εκείνων των ημιτελικών θα ήταν άλλα. Και μην πει κάποιος για το 87. Ο χαμένος ημιτελικός του 98 ουσιαστικά σήμανε την αρχή της πτώσης του μπάσκετ στην Ελλάδα, ήταν τεράστια υπόθεση.
    Τέλος πάντων, εμένα η όλη φάση μου θυμίζει τρομερά 2001. Και τότε οι Τούρκοι χρειάστηκαν όλα τα θαύματα της Ανατολής για να περάσουν τελικό κι εκεί έχασαν εύκολα. Και όπως και ναχει, μια ομάδα κρίνεται στην διάρκεια. Αν είναι να κάνουν πάλι 9 χρόνια να διακριθούν, πολύ σούσουρο για το τίποτα.

    Απεργοσπάστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OTAN EGRAPSA EGO OTI PROSFEREI ASYLIA SE OLOUS TOYS MEGALODIMOSIOGRAFOUS MOY TA ESVISE TA SXOLIA GIATI ETHIKSA TON MOYSATO ARXIMASONO, TON SKOUNTI KAI TON PAPADOGIANNI TA FILARAKIA TOU. GIA TON XATZIPAPARA THS ERT POY DEN DINEI SIMASIA DEN THA MILISEI
    MAKIS, DIMOSIOGRAFOS TVN 800 EYRO APO TI THESSALONIKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BASKETFORUM.GR Τα πάντα όλα για τον πανμέγιστο, ένα, μοναδικό, αξεπέραστο Χατζηγεωργίου. Εκεί θα τα βρείτε όλα. Τα πάντα όλα για τις πιο θρυλικές ατάκες της ελληνικής τηλεόρασης. Ολόκληρο φαν κλαμπ έχουμε φτιάξει εδώ και χρόνια. Τώρα που τον πήρατε είδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι άλλο κάρβουνο.. Χατζηγεωργίου στον ημιτελικό? Δε μας λυπούνται καθόλου??? Καλά είμαι σίγουρος ότι έχει λίστα έτοιμη πριν τον αγώνα με (γραφικές-cliche) ατάκες και απλά τις τσεκάρει μόλις τις πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία πράγμα να έχεις παιδιά που παιζουν και να βλέπεις τα ματς χωρίς Χατζηπαπάρες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουρούνα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ μαζί σου. Όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος επισκέφθηκαν τους Σέρβους μαζεμένα απόψε στη μορφή των 3 χειρούργων της βραδινής αναμέτρησης. Το κρίμα είναι που δε μοιράστηκαν σε περισσότερα παιχνίδια από ένα για να δουν κι αυτοί τι ωραία είναι και αλλιώς. Ας είναι, θα αρκεστούμε στο αποψινό.
    Κατά τα άλλα, βέβαια, θα πρέπει να πούμε 2 πράγματα. Απόψε ήταν μία από τις χειρότερες βραδιές στην ιστορία του μπάσκετ από πλευράς διαιτησίας. Μια κραυγαλέα αλλοίωση αποτελέσματος από 3 πραγματικά ξεδιάντροπους διαιτητές. Και βέβαια δεν μπορεί να μην παραδεχθεί κανείς, ακόμα κι αν τους αντιπαθεί μέχρι εκεί που δεν παίρνει (όπως εγώ) ότι οι Σέρβοι έχουν μεγάλη ψυχή, μεγάλα αρχ.... που μέσα σε αυτό το γήπεδο και με αυτές τις συνθήκες έχασαν το παιχνίδι στον πόντο - κυριολεκτικά κατά λάθος. Γιατί, βέβαια, δεν είχαν καμία δουλειά να ανεβάσουν την άμυνά τους στο κέντρο του γηπέδου με 4.5 δευτερόλεπτα για τη λήξη. Για μένα το μεγάλο κέρδος για αυτούς απόψε είναι ότι κέρδισαν με την παληκαριά και την μπασκετοσύνη τους την εκτίμηση και το σεβασμό ακόμα και από αυτούς που δεν τους πάνε με τίποτα.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλεξάντερ Γκομέλσκι το 1987:Ακόμα και η Μαυριτανία θα το είχε πάρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to prwto sxolio pou grafthke gia to sygekrimeno post ths kourounas me ekfrazei apolyta. den ginetai na mas mhdenizei etsi ena apo ta kalytera paixnidia twn teleutaiwn xronwn. krima kai adiko. poso xatzhgewrgiou na ante3oume pia. poso? eleos. omws paidia as mhn leme polla. exoume 3 paixnidia shmera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H μια ομάδα περπατάει και...τα πατάει και η άλλη διαλέγει αντίπαλο.Όλα τα άλλα είναι για χαβαλέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε θες να τα ακούσεις; Εσύ δηλαδή τι είσαι, Σέρβος; Τι αναφέρεις τις βλακείες του Γκομέλσκι; Και που ήταν η ομάδα που περπατάεοι και τα πατάει από το 2003 έως το 2008 που η άλλη που διαλέγει αντίπαλο πήρε Ευρωμπάσκετ και παρολίγο και Παγκόσμιο και ήταν συνέχεια μέσα στα μετάλλια; Άσε τις μαλ..... λοιπόν, γιατί και η δική μας ομάδα τα έχει δείξει και πολλές φορές. Άντε να μη σου πω τίποτα χειρότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος
    Πληρώνω ρεύμα κανονικά και με το νόμο. Αλλά ότι και να γράψω δεν αλλάζει κάτι. Μιλάμε για δημόσιο έτσι;
    ’’Μάκη’’
    Βλέπω τον χαβά σου τον συνεχίζεις και μυαλό δεν βάζεις. Αν έπαιρνα πάντως 800 ευρώ για να γράφω στο μπλογκ θα ήμουν ευχαριστημένος. Υπάρχουν και πράγματα που γίνονται απλά γιατί τα γουστάρουμε!
    Ανώνυμος
    Το θέμα δεν είναι να διαβάσουμε εμείς ότι γράφουν στο Basketforum. Το θέμα είναι ο καθένας από εμάς που γράφει ή σπικάρει και εκτίθεται δημόσια να έχει τον κοινό νου και να αφουγκράζεται την άποψη μτου κόσμου. Άρα, άλλον έπρεπε να ενημερώσεις για την ύπαρξη του συγκεκριμένου θέματος στο φόρουμ σας και όχι εμένα.
    Ανώνυμος
    Την ίδια αίσθηση έχω περί....ανάγνωσης.
    haridimos
    Δεν έχεις μάθει ακόμη ότι οι τέλειες καταστάσεις ανάγονται στη σφαίρα της ουτοπίας;
    Υ.Γ. Δεν σβήνω κανένα σχόλιο όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αλλά για ένα απλό λόγο: Η κριτική είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας και αφού κανένα σχόλιο δεν έχει ξεφύγει της κοσμιότητας δεν έχω λόγο παρέμβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργο
    Μπορεί το μπάσκετ διαιτητικά ως άθλημα να ευνοεί όντως τον καλύτερο αλλά χθες διαμορφώθηκε αποτέλεσμα και σίγουρα δεν ευνοήθηκε ο καλύτερος αγωνιστικά. Μεταξύ ίσων για παράδειγμα τα σφυρίγματα δεν διαμορφώνουν μια διαφορετική εικόνα και κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απεργοσπάστης
    Εχουμε αρχίσει εσχάτως και έχουμε μια περίεργη ταύτιστη απόψεων! Επικίνδυνη θα έλεγα. Περιμένω την επόμενη απεργία να διαφωνήσουμε και να επιστρέψουμε στη συνηθισμένη ρουτίνα γιατί με τέτοια ταύτιση απόψεων με βγάζεις έξω από τα νερά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος
    Συμφωνώ ότι οι Σέρβοι έδειξαν μεγάλη ψυχή και για αυτό ακριβώς το λόγο έφτασα μέχρι και να τους λυπηθώ. Αλλά δεν δέχομαι τον μηδενισμό της δικής μας ομάδας. Οι
    Σέρβοι θα έβρισκαν το κουράγιο να γυρίσουν παιχνίδια όπως αυτό με τη Γαλλία το 2005 όπου οι 99 ομάδες στις 100 θα το είχαν παρατήσει ή να μεταμορφωθούν στα τελευταία οκτώ λεπτά του αγώνα με τη Σλοβενία στη Μαδρίτη; Κι΄εγώ απογοητευμένος είμαι από την εθνική αλλά δεν πλήρωσε ούτε το...περπάτημα των παικτών, ούτε την κακή τους διάθεση. Το ζήτημα είναι να αναδειχθούν οι ένοχοι και οι ηθικοί αυτουργοί που δέν είναι οι διεθνείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν...όταν,γράφω,όταν αποδεχτούμε πως η FIBA είναι της πλάκας ιστορία κι ότι απλώς επιλέγει κάποιες φρέσκιες αγορές για να πάρεις τις ανάσες του το μπάσκετ - που οι κύριοι αυτοί ούτε καν νούμερο 2 άθλημα παγκοσμίως δεν το θέλουν,τότε μπορούμε να συννενοηθούμε!

    Όσο για τον πατριώταρο που θίχτηκε για το 1987,νταξ πιτσιρίκια ήμασταν κι όσοι δεν είχαμε παππούδες που πολέμησαν στον εμφύλιο,γουστάραμε...(ξέρω 3 περιπτώσεις συνομιλίκων που ήταν με την ΕΣΣΔ,και μαγκιά τους)
    Αλλά αναρωτήθηκε κανείς για την κλήρωση,το ταμπλό/το bracket που λεν κι οι Αμερικ(λ)άνοι του 1987;;; Οι 3 καλύτερες ομάδες της ευρώπης στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα και στον απέναντι όμιλο,μόνο η...Ιταλία;;;

    υ.γ. όταν έβαζε τα χεράκια του ο Βασιλακό,κάποιοι από δω μέσα γούσταραν,ε;
    Ξεπεράστε τον αντιτουρκισμό και τον πολιτικό φιλοσερβισμό που καταντάει μπασκετικός αντισερβισμός όταν το θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε ΠΖ δεν καταλαβαίνω προς τί η επίθεση. Το Ελληνικό μπάσκετ δεν έχει να κρύψει τίποτα. Και ο Συρίγος έχει γράψει κάποτε ότι ο διαιτητής του τελευταίου αγώνα του ομίλου μας με την Γαλλία το 87 μας πήγε με τα χίλια για να μην αποκλειστούμε, και εδώ μέσα όλοι έχουμε παραδεχτεί ότι στον προημιτελικό με την Ισπανία το 95 (και λιγότερο το 98) υπήρξε 'καλή πρόθεση' έναντί μας και πολλά άλλα. Εδώ όμως οι Γερμανοί έχουν σηκώσει κούπα στο σπίτι τους, ο Ερέρος έπρεπε να βάλει σχεδόν 40 πόντους στον ημιτελικό του 99 για να αποκλειστούν οι Γάλλοι που έπαιζαν όλο τον αγώνα με 7, οι Τούρκοι το 2001 πέρασαν Κροατία και Γερμανία με φοβερό σπρώξιμο, για να μην θυμίσουμε (ξανά) την Ισπανία το 2007. Ε δεν θα ντρεπόμαστε μόνο εμείς, πώς θα γίνει.

    Και στο ΥΓ σου αντιφάσκεις. Αν μιλάμε εθνικά, τότε λογικά θα έπρεπε να συμπαθούμε την Σερβία και να αντιπαθούμε την Τουρκία. Αν μιλάμε μπασκετικά θα έπρεπε να συμπαθούμε την Τουρκία (που είπα ήδη ότι την συμπαθώ ως ομάδα) και να αντιπαθούμε την Σερβία. Εσύ θέλεις να είμαστε πολιτικά ορθοί όταν μιλάμε για την Τουρκία, και 'μπασκετικά' ορθοί όταν μιλάμε για την Σερβία. Δηλαδή μονά-ζυγά να είμαστε αποστειρωμένοι και καθώς-πρέπει παρακολουθητές και όχι φαν του αθλήματος ή της χώρας μας. Αν σε καταλαβαίνω καλά, μάλλον είσαι από εκείνους που υποστηρίζουν μια ομάδα μόνο αν την παίζουν στο στοίχημα. Και αν κρίνω από το βαθυστόχαστο σχόλιο περί ΦΙΜΠΑ, μάλλον δεν είσαι και πολύ συχνός στα μπασκετικά λημέρια μας.

    Απεργοσπάστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ με Πιζήτα.
    Το καλό πάντως είναι ότι δε μαζεύονται όλα τα φαντάσματα..Φαντάζεστε να μαζευτούν τα φαντάσματα του 87,τα φαντάσματα του Ντος και του Γιούγκερμπραντ του ημιτελικού του 89,το φάντασμα του λόρδου Βίεσλαβ διαχρονικά,το φάντασμα του λόρδου Λαμόνικα εσχάτως,τα φαντάσματα του ομίλου του 2007(όταν είχαμε παίξει και με τη Σερβία αν θυμάστε) τι είχε να γίνει;Ευτυχώς όμως όλοι οι άλλοι παίζουν μπάσκετ όχι τους Ghostbusters.Και μιλάω μόνο για επίπεδο Εθνικής ομάδας,δεν αναφέρομαι στις 3000 διοργανώσεις που διοργάνωσε η Ελλάδα,ούτε στις ποινές του Άρη στο Τορίνο,ούτε στο γέλιο που έριξε ο πλανήτης με τα νερά της ΤΣΣΚΑ,ούτε..ούτε..Εξάλλου αυτά οι περισσότεροι δεν τα ξέρουν,άκουσαν για έναν αγώνα το 95(γιατί για έναν αγώνα μιλάμε) και έρχονται κάθε χρόνο καλοκαίρι να βγάλουν απωθημένα.Οι Σέρβοι το 2005 δεν ασχολήθηκαν με τις διαιτησίες της Εθνικής(τα έχει δει κανείς τα παιχνίδια του ομίλου τουλάχιστον?).Ξεκίνησαν νέο προγραμμα στις μικρές ηλικίες,έβαλαν τα πιστσιρίκια των under 19 να παίζουν με τον Σλάβνιτς τα συστήματα της Ζελέζνικ και εμφανίστηκαν ξανά κύριοι.Περίπλοκες καταστάσεις για τη μεγάλη του Ιωαννίδη σχολή προφανώς.Πάντως προοδεύουμε.Το 2002 κλαίγαμε για τους πρωτοδεύτερους από το σπίτι,το 20010 τουλάχιστον ήμασταν και μεις στο τουρνουά.Άντε με το καλό να κάνουμε και καμιά κηδεία με τα δικά μας κόλυβα.Αν και χλωμό το βλέπω.Γιατί το basketacally correct θα ήταν αν υποστηρίξω πως η Εθνικη μπάσκετ έγινε μονόστηλο λόγω των ποδοσφαιρικών,αλλά αγαπητή κουρούνα πιστεύω πως έγινε μονόστηλο γιατί παίζει στη μοναδική χώρα που το μπασκετ είναι τσόντα για τη διαιτητοκουβέντα.Και για να μην ξεχνιόμαστε.Δεν είναι μόνο οι Σέρβοι αχώνευτοι,είναι και οι Ισπανοί.Να μη χαλαρώνουμε..Αυτά και καληνυχτώ ευχόμενος επιτυχία στον πιο υποτιμημένο μεγάλο προπονητή της Ευρώπης(μαζί με τον Ερέμιν),τον κόουτς Τάνιεβιτς.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάτω τα χέρια από τον τιτανομεγιστοτεράστιο Χατζητέτοιο. Από τη στιγμή που τα xanax που πήρα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό έπιασαν τόπο και κατάφερα να μη σπάσω την καινούργια μου LED TV, παραθέτω για όλους τους απανταχού θαυμαστές τα best of του διημέρου…
    Ημιτελικός Τουρκία-Σερβία
    - Η Φενέρμπαξε ενώθηκε με την Ούλκερ πριν από δύο χρόνια... (αντί για το 2006)
    - Ο Μάτσβαν ειναι "σειρα" του Κουφου και του Καλαθη των δυο Ελληνων που ηταν παροντες στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Εφήβων στην Ισπανία το 2008 (Ευρωμπάσκετ 2007, τουλάχιστον πέτυχε τη χώρα)
    - Ο Αρσλαν είχε κανει μεγαλο παιχνιδι με τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 7 τρίποντα (με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν αλλά δεν πειράζει, και στα δύο κάνει στάση ο Ηλεκτρικός)
    - Ο Τάνιεβιτς επιλέγει ζώνη 2-1-2 μία ζώνη "ματς-απ" μία ζώνη με παγίδες (τρία σε ένα δηλαδή... Που να βάλουν καλάθι οι Σέρβοι)
    Επίσης ακούσαμε: 14 φορές οτι ο Τζονλούμ πέρυσι πιαστηκε ντοπέ, 22 φορές οτι ο Σαβάνοβιτς παιζει στη Βαλένθια, 29 φορες ότι ο Πέροβιτς είναι 2.17, 34 φορές ότι ο Ονάν είναι ο καλύτερος αμυντικός της Τουρκίας, 45 φορές ότι ο Κέσελι προφέρεται "κέσελ" και ότι το "ι" δεν προφέρεται σαν τον Πάσπαλ(ι), 60 φορές ότι ο Ιλιάσοβα είχε 6/6 τριποντα με την Ελλάδα και 82 φορές ότι ο Τάνιεβιτς ειναι Βόσνιος (που να ήταν κιόλας...).
    - Κατάμεστο το Σινάν Ερντέν (κατά το Σεμίχ Ερντέν ένα πράμα...) από 15.500 φιλάθλους οι 16.000 εκ των οποίων είναι Τούρκοι" (όπως είχε πει κάποτε ο θρυλικός Μανόλο, «65ο λεπτό για την ακρίβεια 64ο»
    "Η μπάλα τώρα ζυγίζει ένα τόνο... Ισως και περισσότερο" (ένα διακόσια να το αφήσω;)
    Και best of the best
    "Εχουμε ένα φινάλε χιτσκοκικό, θριλερικό, γκρανγκινιολικό" (xanax, ποτήρι νερό και φύγαμε για τελικό…)
    Τελικός ΗΠΑ-Τουρκία
    - Ο Ονάν διαθέτει τα πιο γρήγορα πόδια στο παγκόσμιο μπάσκετ (Μπιμπ-Μπιμπ… Τα Looney Toons θα τον βάλουν πλέον αντίπαλο του θρυλικού Τογιότ)
    - Ψηλάαααααα Πολύ ψηλάααααα (άσχετο, αλλά το λέει τόσο ωραία και τόσο… συνέχεια)
    - Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν πέρασε τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις και έτσι ακυρώθηκε όλη τη σεζόν του (τι βλάκας που ήταν ο Καλιπάρι να πιστέψει όσα του καταλόγισαν από το NCAA…)
    - Ο Ομέρ Ασίκ δεν ξέρει καν τα βασικά του μπάσκετ (έλα μωρέ, ο θρυλικός Ταμέρ Οϊγκούτς καλύτερος ήταν)
    - Ο Ιλιασοβα σκιά του εαυτού του (στην 73η φορά που το είπε πηγε η σκιά –του Ιλιάσοβα ντε- και του βάρεσε σφαλιάρα. Σαν του Λούκι Λουκ ένα πράμα)

    I love D.H.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΠΙΚΕΡ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ......ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΙΓΚΟΥΑΝΤΑΛΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΙΓΚΟΥΑΝΤΟΛΑ....ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ,ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΑΙΜΙΝΓΚ ΣΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ...
    ΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..
    ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάτω τα χέρια από τον τιτανομεγιστοτεράστιο Χατζητέτοιο. Από τη στιγμή που τα xanax που πήρα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό έπιασαν τόπο και κατάφερα να μη σπάσω την καινούργια μου LED TV, παραθέτω για όλους τους απανταχού θαυμαστές τα best of του διημέρου…
    Ημιτελικός Τουρκία-Σερβία
    - Η Φενέρμπαξε ενώθηκε με την Ούλκερ πριν από δύο χρόνια... (αντί για το 2006)
    - Ο Μάτσβαν ειναι "σειρα" του Κουφου και του Καλαθη των δυο Ελληνων που ηταν παροντες στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Εφήβων στην Ισπανία το 2008 (Ευρωμπάσκετ 2007, τουλάχιστον πέτυχε τη χώρα)
    - Ο Αρσλαν είχε κανει μεγαλο παιχνιδι με τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 7 τρίποντα (με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν αλλά δεν πειράζει, και στα δύο κάνει στάση ο Ηλεκτρικός)
    - Ο Τάνιεβιτς επιλέγει ζώνη 2-1-2 μία ζώνη "ματς-απ" μία ζώνη με παγίδες (τρία σε ένα δηλαδή... Που να βάλουν καλάθι οι Σέρβοι)
    Επίσης ακούσαμε: 14 φορές οτι ο Τζονλούμ πέρυσι πιαστηκε ντοπέ, 22 φορές οτι ο Σαβάνοβιτς παιζει στη Βαλένθια, 29 φορες ότι ο Πέροβιτς είναι 2.17, 34 φορές ότι ο Ονάν είναι ο καλύτερος αμυντικός της Τουρκίας, 45 φορές ότι ο Κέσελι προφέρεται "κέσελ" και ότι το "ι" δεν προφέρεται σαν τον Πάσπαλ(ι), 60 φορές ότι ο Ιλιάσοβα είχε 6/6 τριποντα με την Ελλάδα και 82 φορές ότι ο Τάνιεβιτς ειναι Βόσνιος (που να ήταν κιόλας...).
    - Κατάμεστο το Σινάν Ερντέν (κατά το Σεμίχ Ερντέν ένα πράμα...) από 15.500 φιλάθλους οι 16.000 εκ των οποίων είναι Τούρκοι" (όπως είχε πει κάποτε ο θρυλικός Μανόλο, «65ο λεπτό για την ακρίβεια 64ο»
    "Η μπάλα τώρα ζυγίζει ένα τόνο... Ισως και περισσότερο" (ένα διακόσια να το αφήσω;)
    Και best of the best
    "Εχουμε ένα φινάλε χιτσκοκικό, θριλερικό, γκρανγκινιολικό" (xanax, ποτήρι νερό και φύγαμε για τελικό…)
    Τελικός ΗΠΑ-Τουρκία
    - Ο Ονάν διαθέτει τα πιο γρήγορα πόδια στο παγκόσμιο μπάσκετ (Μπιμπ-Μπιμπ… Τα Looney Toons θα τον βάλουν πλέον αντίπαλο του θρυλικού Τογιότ)
    - Ψηλάαααααα Πολύ ψηλάααααα (άσχετο, αλλά το λέει τόσο ωραία και τόσο… συνέχεια)
    - Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν πέρασε τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις και έτσι ακυρώθηκε όλη τη σεζόν του (τι βλάκας που ήταν ο Καλιπάρι να πιστέψει όσα του καταλόγισαν από το NCAA…)
    - Ο Ομέρ Ασίκ δεν ξέρει καν τα βασικά του μπάσκετ (έλα μωρέ, ο θρυλικός Ταμέρ Οϊγκούτς καλύτερος ήταν)
    - Ο Ιλιασοβα σκιά του εαυτού του (στην 73η φορά που το είπε πηγε η σκιά –του Ιλιάσοβα ντε- και του βάρεσε σφαλιάρα. Σαν του Λούκι Λουκ ένα πράμα)

    I love D.H.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάτω τα χέρια από τον τιτανομεγιστοτεράστιο Χατζητέτοιο. Από τη στιγμή που τα xanax που πήρα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό έπιασαν τόπο και κατάφερα να μη σπάσω την καινούργια μου LED TV, παραθέτω για όλους τους απανταχού θαυμαστές τα best of του διημέρου…
    Ημιτελικός Τουρκία-Σερβία
    - Η Φενέρμπαξε ενώθηκε με την Ούλκερ πριν από δύο χρόνια... (αντί για το 2006)
    - Ο Μάτσβαν ειναι "σειρα" του Κουφου και του Καλαθη των δυο Ελληνων που ηταν παροντες στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Εφήβων στην Ισπανία το 2008 (Ευρωμπάσκετ 2007, τουλάχιστον πέτυχε τη χώρα)
    - Ο Αρσλαν είχε κανει μεγαλο παιχνιδι με τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 7 τρίποντα (με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν αλλά δεν πειράζει, και στα δύο κάνει στάση ο Ηλεκτρικός)
    - Ο Τάνιεβιτς επιλέγει ζώνη 2-1-2 μία ζώνη "ματς-απ" μία ζώνη με παγίδες (τρία σε ένα δηλαδή... Που να βάλουν καλάθι οι Σέρβοι)
    Επίσης ακούσαμε: 14 φορές οτι ο Τζονλούμ πέρυσι πιαστηκε ντοπέ, 22 φορές οτι ο Σαβάνοβιτς παιζει στη Βαλένθια, 29 φορες ότι ο Πέροβιτς είναι 2.17, 34 φορές ότι ο Ονάν είναι ο καλύτερος αμυντικός της Τουρκίας, 45 φορές ότι ο Κέσελι προφέρεται "κέσελ" και ότι το "ι" δεν προφέρεται σαν τον Πάσπαλ(ι), 60 φορές ότι ο Ιλιάσοβα είχε 6/6 τριποντα με την Ελλάδα και 82 φορές ότι ο Τάνιεβιτς ειναι Βόσνιος (που να ήταν κιόλας...).
    - Κατάμεστο το Σινάν Ερντέν (κατά το Σεμίχ Ερντέν ένα πράμα...) από 15.500 φιλάθλους οι 16.000 εκ των οποίων είναι Τούρκοι" (όπως είχε πει κάποτε ο θρυλικός Μανόλο, «65ο λεπτό για την ακρίβεια 64ο»
    "Η μπάλα τώρα ζυγίζει ένα τόνο... Ισως και περισσότερο" (ένα διακόσια να το αφήσω;)
    Και best of the best
    "Εχουμε ένα φινάλε χιτσκοκικό, θριλερικό, γκρανγκινιολικό" (xanax, ποτήρι νερό και φύγαμε για τελικό…)
    Τελικός ΗΠΑ-Τουρκία
    - Ο Ονάν διαθέτει τα πιο γρήγορα πόδια στο παγκόσμιο μπάσκετ (Μπιμπ-Μπιμπ… Τα Looney Toons θα τον βάλουν πλέον αντίπαλο του θρυλικού Τογιότ)
    - Ψηλάαααααα Πολύ ψηλάααααα (άσχετο, αλλά το λέει τόσο ωραία και τόσο… συνέχεια)
    - Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν πέρασε τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις και έτσι ακυρώθηκε όλη τη σεζόν του (τι βλάκας που ήταν ο Καλιπάρι να πιστέψει όσα του καταλόγισαν από το NCAA…)
    - Ο Ομέρ Ασίκ δεν ξέρει καν τα βασικά του μπάσκετ (έλα μωρέ, ο θρυλικός Ταμέρ Οϊγκούτς καλύτερος ήταν)
    - Ο Ιλιασοβα σκιά του εαυτού του (στην 73η φορά που το είπε πηγε η σκιά –του Ιλιάσοβα ντε- και του βάρεσε σφαλιάρα. Σαν του Λούκι Λουκ ένα πράμα)

    I love D.H.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάτω τα χέρια από τον τιτανομεγιστοτεράστιο Χατζητέτοιο. Από τη στιγμή που τα xanax που πήρα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό έπιασαν τόπο και κατάφερα να μη σπάσω την καινούργια μου LED TV, παραθέτω για όλους τους απανταχού θαυμαστές τα best of του διημέρου…
    Ημιτελικός Τουρκία-Σερβία
    - Η Φενέρμπαξε ενώθηκε με την Ούλκερ πριν από δύο χρόνια... (αντί για το 2006)
    - Ο Μάτσβαν ειναι "σειρα" του Κουφου και του Καλαθη των δυο Ελληνων που ηταν παροντες στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Εφήβων στην Ισπανία το 2008 (Ευρωμπάσκετ 2007, τουλάχιστον πέτυχε τη χώρα)
    - Ο Αρσλαν είχε κανει μεγαλο παιχνιδι με τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 7 τρίποντα (με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν αλλά δεν πειράζει, και στα δύο κάνει στάση ο Ηλεκτρικός)
    - Ο Τάνιεβιτς επιλέγει ζώνη 2-1-2 μία ζώνη "ματς-απ" μία ζώνη με παγίδες (τρία σε ένα δηλαδή... Που να βάλουν καλάθι οι Σέρβοι)
    Επίσης ακούσαμε: 14 φορές οτι ο Τζονλούμ πέρυσι πιαστηκε ντοπέ, 22 φορές οτι ο Σαβάνοβιτς παιζει στη Βαλένθια, 29 φορες ότι ο Πέροβιτς είναι 2.17, 34 φορές ότι ο Ονάν είναι ο καλύτερος αμυντικός της Τουρκίας, 45 φορές ότι ο Κέσελι προφέρεται "κέσελ" και ότι το "ι" δεν προφέρεται σαν τον Πάσπαλ(ι), 60 φορές ότι ο Ιλιάσοβα είχε 6/6 τριποντα με την Ελλάδα και 82 φορές ότι ο Τάνιεβιτς ειναι Βόσνιος (που να ήταν κιόλας...).
    - Κατάμεστο το Σινάν Ερντέν (κατά το Σεμίχ Ερντέν ένα πράμα...) από 15.500 φιλάθλους οι 16.000 εκ των οποίων είναι Τούρκοι" (όπως είχε πει κάποτε ο θρυλικός Μανόλο, «65ο λεπτό για την ακρίβεια 64ο»
    "Η μπάλα τώρα ζυγίζει ένα τόνο... Ισως και περισσότερο" (ένα διακόσια να το αφήσω;)
    Και best of the best
    "Εχουμε ένα φινάλε χιτσκοκικό, θριλερικό, γκρανγκινιολικό" (xanax, ποτήρι νερό και φύγαμε για τελικό…)
    Τελικός ΗΠΑ-Τουρκία
    - Ο Ονάν διαθέτει τα πιο γρήγορα πόδια στο παγκόσμιο μπάσκετ (Μπιμπ-Μπιμπ… Τα Looney Toons θα τον βάλουν πλέον αντίπαλο του θρυλικού Τογιότ)
    - Ψηλάαααααα Πολύ ψηλάααααα (άσχετο, αλλά το λέει τόσο ωραία και τόσο… συνέχεια)
    - Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν πέρασε τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις και έτσι ακυρώθηκε όλη τη σεζόν του (τι βλάκας που ήταν ο Καλιπάρι να πιστέψει όσα του καταλόγισαν από το NCAA…)
    - Ο Ομέρ Ασίκ δεν ξέρει καν τα βασικά του μπάσκετ (έλα μωρέ, ο θρυλικός Ταμέρ Οϊγκούτς καλύτερος ήταν)
    - Ο Ιλιασοβα σκιά του εαυτού του (στην 73η φορά που το είπε πηγε η σκιά –του Ιλιάσοβα ντε- και του βάρεσε σφαλιάρα. Σαν του Λούκι Λουκ ένα πράμα)

    I love D.H.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάτω τα χέρια από τον τιτανομεγιστοτεράστιο Χατζητέτοιο. Από τη στιγμή που τα xanax που πήρα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό έπιασαν τόπο και κατάφερα να μη σπάσω την καινούργια μου LED TV, παραθέτω για όλους τους απανταχού θαυμαστές τα best of του διημέρου…
    Ημιτελικός Τουρκία-Σερβία
    - Η Φενέρμπαξε ενώθηκε με την Ούλκερ πριν από δύο χρόνια... (αντί για το 2006)
    - Ο Μάτσβαν ειναι "σειρα" του Κουφου και του Καλαθη των δυο Ελληνων που ηταν παροντες στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Εφήβων στην Ισπανία το 2008 (Ευρωμπάσκετ 2007, τουλάχιστον πέτυχε τη χώρα)
    - Ο Αρσλαν είχε κανει μεγαλο παιχνιδι με τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 7 τρίποντα (με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν αλλά δεν πειράζει, και στα δύο κάνει στάση ο Ηλεκτρικός)
    - Ο Τάνιεβιτς επιλέγει ζώνη 2-1-2 μία ζώνη "ματς-απ" μία ζώνη με παγίδες (τρία σε ένα δηλαδή... Που να βάλουν καλάθι οι Σέρβοι)
    Επίσης ακούσαμε: 14 φορές οτι ο Τζονλούμ πέρυσι πιαστηκε ντοπέ, 22 φορές οτι ο Σαβάνοβιτς παιζει στη Βαλένθια, 29 φορες ότι ο Πέροβιτς είναι 2.17, 34 φορές ότι ο Ονάν είναι ο καλύτερος αμυντικός της Τουρκίας, 45 φορές ότι ο Κέσελι προφέρεται "κέσελ" και ότι το "ι" δεν προφέρεται σαν τον Πάσπαλ(ι), 60 φορές ότι ο Ιλιάσοβα είχε 6/6 τριποντα με την Ελλάδα και 82 φορές ότι ο Τάνιεβιτς ειναι Βόσνιος (που να ήταν κιόλας...).
    - Κατάμεστο το Σινάν Ερντέν (κατά το Σεμίχ Ερντέν ένα πράμα...) από 15.500 φιλάθλους οι 16.000 εκ των οποίων είναι Τούρκοι" (όπως είχε πει κάποτε ο θρυλικός Μανόλο, «65ο λεπτό για την ακρίβεια 64ο»
    "Η μπάλα τώρα ζυγίζει ένα τόνο... Ισως και περισσότερο" (ένα διακόσια να το αφήσω;)
    Και best of the best
    "Εχουμε ένα φινάλε χιτσκοκικό, θριλερικό, γκρανγκινιολικό" (xanax, ποτήρι νερό και φύγαμε για τελικό…)
    Τελικός ΗΠΑ-Τουρκία
    - Ο Ονάν διαθέτει τα πιο γρήγορα πόδια στο παγκόσμιο μπάσκετ (Μπιμπ-Μπιμπ… Τα Looney Toons θα τον βάλουν πλέον αντίπαλο του θρυλικού Τογιότ)
    - Ψηλάαααααα Πολύ ψηλάααααα (άσχετο, αλλά το λέει τόσο ωραία και τόσο… συνέχεια)
    - Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν πέρασε τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις και έτσι ακυρώθηκε όλη τη σεζόν του (τι βλάκας που ήταν ο Καλιπάρι να πιστέψει όσα του καταλόγισαν από το NCAA…)
    - Ο Ομέρ Ασίκ δεν ξέρει καν τα βασικά του μπάσκετ (έλα μωρέ, ο θρυλικός Ταμέρ Οϊγκούτς καλύτερος ήταν)
    - Ο Ιλιασοβα σκιά του εαυτού του (στην 73η φορά που το είπε πηγε η σκιά –του Ιλιάσοβα ντε- και του βάρεσε σφαλιάρα. Σαν του Λούκι Λουκ ένα πράμα)

    I love D.H.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κάτω τα χέρια από τον τιτανομεγιστοτεράστιο Χατζητέτοιο. Από τη στιγμή που τα xanax που πήρα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό έπιασαν τόπο και κατάφερα να μη σπάσω την καινούργια μου LED TV, παραθέτω για όλους τους απανταχού θαυμαστές τα best of του διημέρου…
    Ημιτελικός Τουρκία-Σερβία
    - Η Φενέρμπαξε ενώθηκε με την Ούλκερ πριν από δύο χρόνια... (αντί για το 2006)
    - Ο Μάτσβαν ειναι "σειρα" του Κουφου και του Καλαθη των δυο Ελληνων που ηταν παροντες στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Εφήβων στην Ισπανία το 2008 (Ευρωμπάσκετ 2007, τουλάχιστον πέτυχε τη χώρα)
    - Ο Αρσλαν είχε κανει μεγαλο παιχνιδι με τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 7 τρίποντα (με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν αλλά δεν πειράζει, και στα δύο κάνει στάση ο Ηλεκτρικός)
    - Ο Τάνιεβιτς επιλέγει ζώνη 2-1-2 μία ζώνη "ματς-απ" μία ζώνη με παγίδες (τρία σε ένα δηλαδή... Που να βάλουν καλάθι οι Σέρβοι)
    Επίσης ακούσαμε: 14 φορές οτι ο Τζονλούμ πέρυσι πιαστηκε ντοπέ, 22 φορές οτι ο Σαβάνοβιτς παιζει στη Βαλένθια, 29 φορες ότι ο Πέροβιτς είναι 2.17, 34 φορές ότι ο Ονάν είναι ο καλύτερος αμυντικός της Τουρκίας, 45 φορές ότι ο Κέσελι προφέρεται "κέσελ" και ότι το "ι" δεν προφέρεται σαν τον Πάσπαλ(ι), 60 φορές ότι ο Ιλιάσοβα είχε 6/6 τριποντα με την Ελλάδα και 82 φορές ότι ο Τάνιεβιτς ειναι Βόσνιος (που να ήταν κιόλας...).
    - Κατάμεστο το Σινάν Ερντέν (κατά το Σεμίχ Ερντέν ένα πράμα...) από 15.500 φιλάθλους οι 16.000 εκ των οποίων είναι Τούρκοι" (όπως είχε πει κάποτε ο θρυλικός Μανόλο, «65ο λεπτό για την ακρίβεια 64ο»
    "Η μπάλα τώρα ζυγίζει ένα τόνο... Ισως και περισσότερο" (ένα διακόσια να το αφήσω;)
    Και best of the best
    "Εχουμε ένα φινάλε χιτσκοκικό, θριλερικό, γκρανγκινιολικό" (xanax, ποτήρι νερό και φύγαμε για τελικό…)
    Τελικός ΗΠΑ-Τουρκία
    - Ο Ονάν διαθέτει τα πιο γρήγορα πόδια στο παγκόσμιο μπάσκετ (Μπιμπ-Μπιμπ… Τα Looney Toons θα τον βάλουν πλέον αντίπαλο του θρυλικού Τογιότ)
    - Ψηλάαααααα Πολύ ψηλάααααα (άσχετο, αλλά το λέει τόσο ωραία και τόσο… συνέχεια)
    - Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν πέρασε τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις και έτσι ακυρώθηκε όλη τη σεζόν του (τι βλάκας που ήταν ο Καλιπάρι να πιστέψει όσα του καταλόγισαν από το NCAA…)
    - Ο Ομέρ Ασίκ δεν ξέρει καν τα βασικά του μπάσκετ (έλα μωρέ, ο θρυλικός Ταμέρ Οϊγκούτς καλύτερος ήταν)
    - Ο Ιλιασοβα σκιά του εαυτού του (στην 73η φορά που το είπε πηγε η σκιά –του Ιλιάσοβα ντε- και του βάρεσε σφαλιάρα. Σαν του Λούκι Λουκ ένα πράμα)

    I love D.H.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάτω τα χέρια από τον τιτανομεγιστοτεράστιο Χατζητέτοιο. Από τη στιγμή που τα xanax που πήρα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό έπιασαν τόπο και κατάφερα να μη σπάσω την καινούργια μου LED TV, παραθέτω για όλους τους απανταχού θαυμαστές τα best of του διημέρου…
    Ημιτελικός Τουρκία-Σερβία
    - Η Φενέρμπαξε ενώθηκε με την Ούλκερ πριν από δύο χρόνια... (αντί για το 2006)
    - Ο Μάτσβαν ειναι "σειρα" του Κουφου και του Καλαθη των δυο Ελληνων που ηταν παροντες στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Εφήβων στην Ισπανία το 2008 (Ευρωμπάσκετ 2007, τουλάχιστον πέτυχε τη χώρα)
    - Ο Αρσλαν είχε κανει μεγαλο παιχνιδι με τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 7 τρίποντα (με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν αλλά δεν πειράζει, και στα δύο κάνει στάση ο Ηλεκτρικός)
    - Ο Τάνιεβιτς επιλέγει ζώνη 2-1-2 μία ζώνη "ματς-απ" μία ζώνη με παγίδες (τρία σε ένα δηλαδή... Που να βάλουν καλάθι οι Σέρβοι)
    Επίσης ακούσαμε: 14 φορές οτι ο Τζονλούμ πέρυσι πιαστηκε ντοπέ, 22 φορές οτι ο Σαβάνοβιτς παιζει στη Βαλένθια, 29 φορες ότι ο Πέροβιτς είναι 2.17, 34 φορές ότι ο Ονάν είναι ο καλύτερος αμυντικός της Τουρκίας, 45 φορές ότι ο Κέσελι προφέρεται "κέσελ" και ότι το "ι" δεν προφέρεται σαν τον Πάσπαλ(ι), 60 φορές ότι ο Ιλιάσοβα είχε 6/6 τριποντα με την Ελλάδα και 82 φορές ότι ο Τάνιεβιτς ειναι Βόσνιος (που να ήταν κιόλας...).
    - Κατάμεστο το Σινάν Ερντέν (κατά το Σεμίχ Ερντέν ένα πράμα...) από 15.500 φιλάθλους οι 16.000 εκ των οποίων είναι Τούρκοι" (όπως είχε πει κάποτε ο θρυλικός Μανόλο, «65ο λεπτό για την ακρίβεια 64ο»
    "Η μπάλα τώρα ζυγίζει ένα τόνο... Ισως και περισσότερο" (ένα διακόσια να το αφήσω;)
    Και best of the best
    "Εχουμε ένα φινάλε χιτσκοκικό, θριλερικό, γκρανγκινιολικό" (xanax, ποτήρι νερό και φύγαμε για τελικό…)
    Τελικός ΗΠΑ-Τουρκία
    - Ο Ονάν διαθέτει τα πιο γρήγορα πόδια στο παγκόσμιο μπάσκετ (Μπιμπ-Μπιμπ… Τα Looney Toons θα τον βάλουν πλέον αντίπαλο του θρυλικού Τογιότ)
    - Ψηλάαααααα Πολύ ψηλάααααα (άσχετο, αλλά το λέει τόσο ωραία και τόσο… συνέχεια)
    - Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν πέρασε τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις και έτσι ακυρώθηκε όλη τη σεζόν του (τι βλάκας που ήταν ο Καλιπάρι να πιστέψει όσα του καταλόγισαν από το NCAA…)
    - Ο Ομέρ Ασίκ δεν ξέρει καν τα βασικά του μπάσκετ (έλα μωρέ, ο θρυλικός Ταμέρ Οϊγκούτς καλύτερος ήταν)
    - Ο Ιλιασοβα σκιά του εαυτού του (στην 73η φορά που το είπε πηγε η σκιά –του Ιλιάσοβα ντε- και του βάρεσε σφαλιάρα. Σαν του Λούκι Λουκ ένα πράμα)

    I love D.H.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάτω τα χέρια από τον τιτανομεγιστοτεράστιο Χατζητέτοιο. Από τη στιγμή που τα xanax που πήρα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό έπιασαν τόπο και κατάφερα να μη σπάσω την καινούργια μου LED TV, παραθέτω για όλους τους απανταχού θαυμαστές τα best of του διημέρου…
    Ημιτελικός Τουρκία-Σερβία
    - Η Φενέρμπαξε ενώθηκε με την Ούλκερ πριν από δύο χρόνια... (αντί για το 2006)
    - Ο Μάτσβαν ειναι "σειρα" του Κουφου και του Καλαθη των δυο Ελληνων που ηταν παροντες στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Εφήβων στην Ισπανία το 2008 (Ευρωμπάσκετ 2007, τουλάχιστον πέτυχε τη χώρα)
    - Ο Αρσλαν είχε κανει μεγαλο παιχνιδι με τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 7 τρίποντα (με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν αλλά δεν πειράζει, και στα δύο κάνει στάση ο Ηλεκτρικός)
    - Ο Τάνιεβιτς επιλέγει ζώνη 2-1-2 μία ζώνη "ματς-απ" μία ζώνη με παγίδες (τρία σε ένα δηλαδή... Που να βάλουν καλάθι οι Σέρβοι)
    Επίσης ακούσαμε: 14 φορές οτι ο Τζονλούμ πέρυσι πιαστηκε ντοπέ, 22 φορές οτι ο Σαβάνοβιτς παιζει στη Βαλένθια, 29 φορες ότι ο Πέροβιτς είναι 2.17, 34 φορές ότι ο Ονάν είναι ο καλύτερος αμυντικός της Τουρκίας, 45 φορές ότι ο Κέσελι προφέρεται "κέσελ" και ότι το "ι" δεν προφέρεται σαν τον Πάσπαλ(ι), 60 φορές ότι ο Ιλιάσοβα είχε 6/6 τριποντα με την Ελλάδα και 82 φορές ότι ο Τάνιεβιτς ειναι Βόσνιος (που να ήταν κιόλας...).
    - Κατάμεστο το Σινάν Ερντέν (κατά το Σεμίχ Ερντέν ένα πράμα...) από 15.500 φιλάθλους οι 16.000 εκ των οποίων είναι Τούρκοι" (όπως είχε πει κάποτε ο θρυλικός Μανόλο, «65ο λεπτό για την ακρίβεια 64ο»
    "Η μπάλα τώρα ζυγίζει ένα τόνο... Ισως και περισσότερο" (ένα διακόσια να το αφήσω;)
    Και best of the best
    "Εχουμε ένα φινάλε χιτσκοκικό, θριλερικό, γκρανγκινιολικό" (xanax, ποτήρι νερό και φύγαμε για τελικό…)
    Τελικός ΗΠΑ-Τουρκία
    - Ο Ονάν διαθέτει τα πιο γρήγορα πόδια στο παγκόσμιο μπάσκετ (Μπιμπ-Μπιμπ… Τα Looney Toons θα τον βάλουν πλέον αντίπαλο του θρυλικού Τογιότ)
    - Ψηλάαααααα Πολύ ψηλάααααα (άσχετο, αλλά το λέει τόσο ωραία και τόσο… συνέχεια)
    - Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν πέρασε τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις και έτσι ακυρώθηκε όλη τη σεζόν του (τι βλάκας που ήταν ο Καλιπάρι να πιστέψει όσα του καταλόγισαν από το NCAA…)
    - Ο Ομέρ Ασίκ δεν ξέρει καν τα βασικά του μπάσκετ (έλα μωρέ, ο θρυλικός Ταμέρ Οϊγκούτς καλύτερος ήταν)
    - Ο Ιλιασοβα σκιά του εαυτού του (στην 73η φορά που το είπε πηγε η σκιά –του Ιλιάσοβα ντε- και του βάρεσε σφαλιάρα. Σαν του Λούκι Λουκ ένα πράμα)

    I love D.H.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάτω τα χέρια από τον τιτανομεγιστοτεράστιο Χατζητέτοιο. Από τη στιγμή που τα xanax που πήρα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό έπιασαν τόπο και κατάφερα να μη σπάσω την καινούργια μου LED TV, παραθέτω για όλους τους απανταχού θαυμαστές τα best of του διημέρου…
    Ημιτελικός Τουρκία-Σερβία
    - Η Φενέρμπαξε ενώθηκε με την Ούλκερ πριν από δύο χρόνια... (αντί για το 2006)
    - Ο Μάτσβαν ειναι "σειρα" του Κουφου και του Καλαθη των δυο Ελληνων που ηταν παροντες στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Εφήβων στην Ισπανία το 2008 (Ευρωμπάσκετ 2007, τουλάχιστον πέτυχε τη χώρα)
    - Ο Αρσλαν είχε κανει μεγαλο παιχνιδι με τον Πανιώνιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 7 τρίποντα (με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν αλλά δεν πειράζει, και στα δύο κάνει στάση ο Ηλεκτρικός)
    - Ο Τάνιεβιτς επιλέγει ζώνη 2-1-2 μία ζώνη "ματς-απ" μία ζώνη με παγίδες (τρία σε ένα δηλαδή... Που να βάλουν καλάθι οι Σέρβοι)
    Επίσης ακούσαμε: 14 φορές οτι ο Τζονλούμ πέρυσι πιαστηκε ντοπέ, 22 φορές οτι ο Σαβάνοβιτς παιζει στη Βαλένθια, 29 φορες ότι ο Πέροβιτς είναι 2.17, 34 φορές ότι ο Ονάν είναι ο καλύτερος αμυντικός της Τουρκίας, 45 φορές ότι ο Κέσελι προφέρεται "κέσελ" και ότι το "ι" δεν προφέρεται σαν τον Πάσπαλ(ι), 60 φορές ότι ο Ιλιάσοβα είχε 6/6 τριποντα με την Ελλάδα και 82 φορές ότι ο Τάνιεβιτς ειναι Βόσνιος (που να ήταν κιόλας...).
    - Κατάμεστο το Σινάν Ερντέν (κατά το Σεμίχ Ερντέν ένα πράμα...) από 15.500 φιλάθλους οι 16.000 εκ των οποίων είναι Τούρκοι" (όπως είχε πει κάποτε ο θρυλικός Μανόλο, «65ο λεπτό για την ακρίβεια 64ο»
    "Η μπάλα τώρα ζυγίζει ένα τόνο... Ισως και περισσότερο" (ένα διακόσια να το αφήσω;)
    Και best of the best
    "Εχουμε ένα φινάλε χιτσκοκικό, θριλερικό, γκρανγκινιολικό" (xanax, ποτήρι νερό και φύγαμε για τελικό…)
    Τελικός ΗΠΑ-Τουρκία
    - Ο Ονάν διαθέτει τα πιο γρήγορα πόδια στο παγκόσμιο μπάσκετ (Μπιμπ-Μπιμπ… Τα Looney Toons θα τον βάλουν πλέον αντίπαλο του θρυλικού Τογιότ)
    - Ψηλάαααααα Πολύ ψηλάααααα (άσχετο, αλλά το λέει τόσο ωραία και τόσο… συνέχεια)
    - Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν πέρασε τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Μέμφις και έτσι ακυρώθηκε όλη τη σεζόν του (τι βλάκας που ήταν ο Καλιπάρι να πιστέψει όσα του καταλόγισαν από το NCAA…)
    - Ο Ομέρ Ασίκ δεν ξέρει καν τα βασικά του μπάσκετ (έλα μωρέ, ο θρυλικός Ταμέρ Οϊγκούτς καλύτερος ήταν)
    - Ο Ιλιασοβα σκιά του εαυτού του (στην 73η φορά που το είπε πηγε η σκιά –του Ιλιάσοβα ντε- και του βάρεσε σφαλιάρα. Σαν του Λούκι Λουκ ένα πράμα)

    I love D.H.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συχνότατος στα λημέρια...απλά σκέφτομαι πιο μπροστά με αποτέλεσμα να τα γράφω ολίγον τί χαοτικά.

    Μα η ουσία βρίσκεται στην FIBA.Tα άλλα ίσως να είναι και δικά μου προβοκατόρικα.Δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει με γεωπολιτικό προφίλ,με αθλητικό προφίλ,με οποιοδήποτε προφίλ.
    Προσωπικά,ήθελα ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΕΛΙΚΟ!!!
    ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ 2002;


    υ.γ. ευχαριστώ πάντως για τις υπενθυμίσεις φίλε (Ανώνυμε)Απεργοσπάστη.
    {Μπορείς να επιλέγεις να το γράφεις και στην αρχή του σχολίου αντί να παρουσιάζεσαι ως Ανώνυμος.Δε χρειάζεται να γράφεις κάποιο url}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πιζήτα και Γιώργο, δε γίνεται αλλιώς - θα σας μιλήσω άσχημα. Τι προσπαθείτε να μας πείσετε, ότι είσαστε αντικειμενικοί σχολιαστές; Γιατί στην πρεμούρα σας να το παίξετε ψευτο-ουδέτεροι έχετε καταντήσει αστείοι, για να μην πω γελοίοι.
    Ο Βασιλακόπουλος μας έβαλε σε δύσκολο όμιλο το 1987, από όπου περάσαμε με το ζόρι στο τέλος, για να γίνει τι; Να παίξουμε στους 8 με την Ιταλία που δεν είχαμε κερδίσει ποτέ στην ιστορία μας μέχρι τότε; Καλά ρε πού... μου, πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να χρησιμοποιήσει αυτό το επιχείρημα; Ο Γκομέλσκι είχε το θράσος να μιλήσει για το 1987, όταν στον πρώτο γύρο μας είχαν κλέψει τη νίκη με τη Σοβιετική Ένωση; Και πώς ακριβώς μας βοήθησαν στον τελικό με το Γιαννάκη έξω από το 35' με 5 φάουλ και το Φασούλα να τον ακολουθεί λίγο αργότερα; Τι διάολο, κάρβουνο καις ρε φίλε;
    Αλλά για να πάμε και στον άλλο. Ένας αγώνας είναι με τη Σερβία; Τι λες ρε φίλε; 3 ημιτελικοί μέσα σε 4 χρόνια, οι 2 μέσα στο σπίτι σου ήταν. Πού ήσουν εσύ τότε; Και αν αυτά είναι μόνο τα παιχνίδια με εμάς, τι να πουν και οι Λιθουανοί στον τελικό του 1995, οι Ρώσοι στον τελικό του 1998 και οι (γνωστοί) Αργεντίνοι στον τελικό του 2002. Δηλαδή εγώ θα πρέπει να τα ξεχάσω αυτά γιατί είναι "ξένα κόλυβα"; Ε, όχι ρε φίλε, δεν τα ξεχνάω γιατί αλλοιώθηκε η ιστορία του μπάσκετ και με πειράζει. Αν εσύ θες να γράφεις εκθέσεις λατρείας για τους "δασκάλους του μπάσκετ", λες και δεν υπήρξε άλλη σχολή στον κόσμο που πρόσφερε στο μπάσκετ, κάτσε και γράφε. Και κάτσε και μέτρα τα σφυρίγματα που πήρε η Ελλάδα για να αποδείξεις, τι αλήθεια; Ότι έχουμε υπάρξει συνολικά στην ιστορία μας πιο ευνοημένοι από τους Σέρβους; Ή από τους Ισπανούς; Ή από τους Ιταλούς; Ή μήπως από τους Σοβιετικούς παλιότερα; Διαβάζεις τι γράφεις ρε άνθρωπε; Ακόμα κι αν λάβεις υπόψη τα τελευταία 20 χρόνια που μπορέσαμε να κοιτάξουμε κατά διαστήματα στα ίσα και εκτός αγωνιστικών χώρων παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, ποιός σου είπε ότι το μπάσκετ ξεκίνησε το 1987; Έχεις υπόψη σου για πόσα χρόνια εμάς μας φέρονταν σαν πολίτες 3ης κατηγορίας; Πόσες διοργανώσεις πιο πριν έλυναν και έδεναν οι ανωτέρω χώρες; Σοβαρέψου λίγο γιατί δεν ξέρεις τι γράφεις πια.
    2 τελευταίες επισημάνσεις.
    1ον : Αυτοί που δόξάσαν αυτό το κωλόπαιδο τον Τεόντοσιτς (και τον Κέσελι και τον Ίβκοβιτς) γιατί είναι Ολυμπιακοί βγάζοντας έτσι τα απωθημένα τους για το πρωτάθλημα (του Βασιλακόπουλου, άρα της Εθνικής, σύμφωνα με τη λογική ουρακοτάγκου που προφανώς "ανέπτυξαν") έχουν κάνει τεράστιο λάθος που έμπλεξαν την Εθνική σ'αυτή την παραζάλη τους. Να πάνε να %$&^%(%*%, πρώτα και πάνω απ'όλα αυτοί και κατά δεύτερον οι Παναθηναϊκοί που βάλανε στη μέση τη δική μας αγαπημένη ομάδα, την Εθνική, και της αλλάξανε τα φώτα αυτό το καλοκαίρι.
    2ον : Έχει πέσει στην αντίληψή μου μια ιδιαίτερη συμπάθεια απέναντι στους Σέρβους από Θεσσαλονίκη μεριά. Κάτι σα να είναι η ομάδα που τους εκφράζει περισσότερο. Και βάζουν και τη θεωρητική σάλτσα του στυλ, "ήρθαν στην Ελλάδα και μας έμαθαν μπάσκετ οι τρισμέγιστοι Σέρβοι προπονητές, οι Σέρβοι είναι σχολή, ρε" και κουραφέξαλα. Όλα αυτά γιατί, επειδή η Εθνική Ελλάδας είναι στο μυαλό σας η ομάδα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, δηλαδή της Αθήνας; Θα ξεκολλήσετε ποτέ ρε με το αιώνιο κόμπλεξ σας για την πρωτεύουσα; Που είναι όλοι οι άλλοι φίλοι σας εκτός από τους "χαμουτζήδες"; Έχει καταντήσει εδώ και πολύ καιρό γραφικό έως θλιβερό πια αυτό το πράγμα - δεν το καταλαβαίνετε;
    Λυπάμαι για τον επιθετικό τόνο μου, αλλά δε γίνεται κι αλλιώς αφού έτσι νιώθω. Στην τελική πρέπει κάποιος να είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. as mhn gemisoume to topic me tis atakes tou Anyperblhtou. krima einai na tis epanalambanoume epi mataiw. na pros8esw tapeina ston filo anwnymo pou edwse resital, thn apokalypsh pou h kalosynh tou D.X mas ekane, legontas pws o iguodala einai apo tous kalyterous mploker tou nba para to ypsos tou ( o an8rwpos den htan kan mesa stous 100 prwtous stis tapes thn sezon pou perase) kai oti o eric gordon 8ewreitai sthn amerikh enas apo tous kalyterous amyntikous panw sthn mpala (oute kan plhsiase, o gordon thn perasmenh xronia-kai prwth tou sto nba- 8ewrh8hke ws ena konto 2ari me polu kalo sout).. ton akous kai ma8aineis mpasket re paidi mou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ giannhs den 8a asxolh8w me ta ths diaithsias. stekomai mono se auto pou les gia tous serbous proponhtes. pisteuw file mou pws h ellada den evgale mexri twra proponhtes konta sto mege8os twn koryfaiwn serbwn. epishs, goustara polu teodosic, ivkovic, keselj kai genika serbia dioti phge, epai3e to mpasket ths ws omadara, kai efyge me to kefali pshla. teleia k paula. oxi logw olympiakou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δε νομίζω πως χρειάζεται να ασχολιούμαστε άλλο...
    Ο καθείς έχει την άποψή του.Εγώ είχα ήδη κολλήσει το μικρόβιο (παιδί δημοτικού) ήδη,από το Παγκόσμιο του 1986.Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα,παρά πολλές υποκειμενικές αλήθειες.οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φίλε Γιάννη όχι ότι σε αφορά ,αλλά δεν είμαι από τη Θεσσαλονίκη,είμαι από την Ήπειρο και εδώ ζω από φοιτητής και μετά,άλλο που υποστηρίζα ομάδα της από μικρός.(λόγω μπάσκετ).Δεύτερον τις νοοτροπίες που καταγγέλεις τις κατήγγειλα πριν από σένα.Τρίτον αυτές τις νοοτροπίες ακολουθείς εσύ και ας μην το καταλαβαίνεις(το θέμα είναι κοινωνιολογικό όχι τοπικό).Τέταρτον ακριβώς επειδή η Εθνική μπάσκετ είναι η αγαπημένη μου ομάδα ever θέλω να απομακρυνθεί από οπαδούς με τέτοιες λογικές.Κατά τα άλλα από την πόλη έρχομαι και επειδή δε σε βλέπω σχετικό με το άθλημα,δε θα μπω σε συζήτηση.Αλλά αυτά παθαίνεις όταν μπλέκεις με το ιντερνετ.Άλλη φορά θα στέλνω τις απόψεις μου με μειλ στην κουρούνα.


    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν και ψυχολογικα σκοτωμενος (ελεγα να τελειωσω τον στρατο να ηρεμησω και τωρα παρακαλω να ξαναμπω μεσα) να γραψω και εγω μερικα σχολια.

    1. Η λογικη του πατσισματος θα ειχε καποια βαση εαν η ομαδα που γδαρθηκε ειχε ακομη Πασπαλι, Ντιβατς, Ντανιλοβιτς, Ομπραντοβιτς και ους υπολοιπους "αχωνευτους". Τωρα που εχει νεα παιδια τι νοημα εχει να κανουμε συγκρισεις για το τι εγινε προ 10ετιας? Ειναι σαν να επιβαλουμε τιμωρια σε γερμανο λοχαγο επειδη πριν 70 χρονια ο παπππους του συμμετειχε στον Β' Παγκοσμιο. Επισης κουρουνα το δανεικα αλλα οχι αγυριστα δεν ισχυει. Θα ισχυε μονο εαν πηγαιναν τα μεταλλια στους δικαιους κατοχους τους. Απο την στιγμη που αυτο δεν προκειται να γινει, τι μιλαμε?

    2. Και το 1995 και το 1998 η Εθνικη Ελλαδος δεν ειχε το υλικο που θα υποστηριζε μια βοηθεια απο την διαιτησια. Ποιος Μπακατσιας, ποιος Παταβουκας, αυτους και μεσα στο καλαθι να τους εβαζες σιδερο θα εβρισκαν. Μην ξεχνιομαστε κιολας.

    3. Ρε ανωνυμε, 40 φορες το ιδιο σχολιο. Ατομα με μισο εγκεφαλο ειμαστε και δεν φτανει το σημα? Ενταξει, καταλαβαμε, παραπερα.

    4. Γιαννη, εσενα μπορει να σου αρεσει οποιαδηποτε μπασκετικη σχολη και ειναι δικαιωμα σου. Δικαιωμα σου δεν ειναι να γραφεις μπουρδες και σαχλαμαρες ισοπεδωνοντας ο,τι βρεις μπροστα σου. Προσωπικα εαν εγω γουσταρω τους Σερβους ειναι διοτι κατω απο αντιξοοτατες συνθηκες συνεχιζαν να βγαζουν ταλεντα, ξερουν αψογα τα βασικα του μπασκετ και καλως η κακως ως Ενωμενη Γιουγκοσλαβια στο παρκε εκανε παπαδες. Εαν τωρα εσυ θεωρεις οτι ολοι οσοι γουσταρουν Σερβια το κανουν επειδη δεν γουσταρουν την εθνικη ελλαδος και αντιπαλευουν ετσι "το κατεστημενο της Αθηνας", πασο. Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα: η μπαλα ειναι πορτοκαλι και στρογγυλη, με πολλα σπυρακια και αναπηδα οταν την πεταξεις στο εδαφος...

    5. Παρακαλεισθε οπως κυριε Γεωργιε να αποστελνετε και σε υμας τας αποψεις σας, διοτι εις την παρεα μου πλην ενος ηρωικου Παοκτζη οι υπολοιποι εστραφησαν εις την λατρειας της ποδοσφαιρικης μπαλας και εχωμεν παραμενει ωσαν απομαχοι να συζητωμεν εις τοιουτον το φορουμ. Ευχαριστω τα μαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Tommygun, Μπαοκάρα και Μπαρτιζάν και τα μυαλά στα κάγκελα. Μία ερώτηση μόνο : ποιά ομάδα βάζεις πιο ψηλά; Την Εθνική Ελλάδος ή τον Μπάοκ; Γιατί για μένα ισχύει το "η Εθνική να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμ.....", όχι το ανάποδο.
    Τα βασικά του μπάσκετ να πάτε να τα μάθετε εσείς. Γιατί στην περίπτωσή μου ατυχήσατε - είμαι ήδη προπονητής ομάδας μπάσκετ. Την ειρωνεία και τη χολή σας την επιστρέφω, λοιπόν, και με ιδιαίτερη χαρά.
    Τώρα για το Γιώργο από την Ήπειρο, όσο θέλεις εσύ να απομακρυνθούν φίλαθλοι της Εθνικής με τέτοιες λογικές σαν εμένα, άλλες 10 φορές θέλω κι εγώ να απομακρυνθούν φίλοι της Εθνικής με λογικές σαν τη δική σου, που μόνο άσχημα λόγια έχεις βρει να γράψεις τόσο καιρό εδώ μέσα. Αν αυτή είναι η αγαπημένη σου ομάδα (ever, μην ξεχνάμε) θα ήθελα να δω τι γράφεις για τις άλλες.
    Κι αν δεν μπορείς να ακούς αντίθετες απόψεις ή κάποιον να σου το λέει όταν γράφεις παπάρες, βεβαίως να στείλεις προσωπικά mail στην κουρούνα. Άσε το παλιο-internet, όπου μπλέκεις μωρέ, για μας τους υπόλοιπους.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλά όλα τα άλλα ρε παιδιά, αλλά την κουρούνα τη ρωτήσατε αν θέλει να λαμβάνει τα εμέιλ σας; Καλό κουράγιο κουρούναααα
    Σοβαρά τώρα, τι σας έπιασε; Εντάξει να τσακωνόμαστε για τη δικιά μας ομάδα, για τον Καζλάουσκας, τον Βασιλακόπουλο, ή για κάτι άλλο δικό μας ρε παιδί μου να το καταλάβω. Αλλά να σκοτωνόμαστε για τους Σέρβους; Και χρησιμοποιώντας επιχειρήματα του στυλ «ωφελήθηκαν το 95 – να πληρώσουν τώρα;» Πάτε καλά; Δηλαδή ότι οι Σέρβοι είναι από τις μεγαλύτερες σχολές με τεράστια προσφορά στο παγκόσμιο μπάσκετ θα λυθεί από εμάς εδώ μέσα; Ή να συζητάμε αν έχουν ευνοηθεί περισσότερο από τη διαιτησία διαχρονικά οι Σέρβοι, οι Ισπανοί ή οι Έλληνες; Ξαναρωτάω, πάτε καλά; Ευχαριστώ πολύ, και η ντριμ τιμ δεν νομίζω να αδικήθηκε ποτέ από τους γκρίζους!!!
    Πάντως, για τους νεώτερους, επιτρέψτε μου να πω ότι απόψεις που λένε ότι στον όμιλο του 87 ευνοηθήκαμε επειδή πέσαμε με ΕΣΣΔ, Γιουγκοσλαβία, Ισπανία και Γαλλία και μετά διασταυρωθήκαμε με Ιταλία που δεν την είχαμε κερδίσει ποτέ, είναι επιεικώς γελοίες και ανιστόρητες. Όπως επίσης και οι μετά εικοσαετίας δήθεν προβληματισμοί Συρίγου για τον διαιτητή του τελευταίου αγώνα με την Γαλλία στον όμιλο που έπρεπε να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε. Και να προσθέσω για τους παλαιότερους ότι θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ο εν λόγω πατριάρχης των ελλήνων μπασκετικών μας είχε πρήξει τα συκώτια όλο τον προηγούμενο χειμώνα – του 86-87 εννοώ, από τότε που έγινε η κλήρωση – για το πόσο άδικη είναι η «κλήρωση-ορισμός» όπως έλεγε. Και επί του προκειμένου, καταρχήν δεν είπε ποτέ ο Συρίγος ότι μας ευνόησε ο διαιτητής. Το μόνο που είπε ήταν ότι δεν έπρεπε σύμφωνα με τους κανονισμούς να σφυρίξει τον αγώνα, ως διαιτητής προερχόμενος από χώρα που μετείχε στον δικό μας όμιλο. Τόσο συγκεκριμένο και τόσο «φλου» όπως ξέρει να κάνει κάθε σωστός λαοπλάνος που ξέρει ότι έχει να κάνει με ιθαγενείς. Τίποτα συγκεκριμένο αλλά αρκετά ψαγμένο για να φαίνεται ότι «κάτι υπάρχει από πίσω». Φούμαρα δηλαδή. Προφανώς η απάντηση είναι ότι η ΕΣΣΔ από την οποία προέρχονταν ο (Αρμένιος αν δεν κάνω λάθος) διαιτητής, δεν είχε να κερδίσει τίποτα από οποιοδήποτε αποτέλεσμα του Ελλάδα-Γαλλία. Αλλά, εκτός αυτού, το σημαντικότερο είναι ότι ο ρέφερι δεν έπαιξε κανέναν μα κανέναν ρόλο στον αγώνα. Για όσους δεν είχαν την τύχη να δουν ζωντανά τον αγώνα, δόξα τω Θεό υπάρχουν βίντεο του αγώνα, μπείτε και δείτε. Με κάτω τα χέρια τους κερδίσαμε από το ημίχρονο. Λοιπόν, μη τα βλέπουμε όλα περίεργα απλώς και μόνο για να έχουμε κάτι να λέμε τα κρύα βράδια του χειμώνα. Και κάτι τελευταίο. Γίνομαι γραφικός, το ξέρω, αλλά παιδιά πιστέψτε το: το μπάσκετ παίζεται και κρίνεται μέσα στο γήπεδο όσο και να μιλάμε και ότι και να λέμε για διαιτησίες, φίμπες, ευρωλίγκες, Συρίγους, και δεν ξέρω και γω τι άλλο!
    Αριστοτέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ζητώ συγνώμη αρχικά από την ¨κουρούνα¨.
    Οκ,έχω γελοία,ανιστόρητη άποψη.Απλώς την άκουσα από ραδιοφωνικό talkshow{sic!} και την έψαξα και την αναπαράγω για να δείξω πως όλα τα πράματα έχουν και την dark τους οπτική.Τώρα αν είμαι εγώ ο μικρός,¨μετά Χριστόν προφήτης¨ πάω πάσο.Λίγη πονηράδα θέλει για να γίνει αντιληπτό αυτό που έγραψα για το (έπος του) 1987!

    υ.γ. (1) επαναλαμβάνω πως το όλο format{sic!} της διοργάνωσης εδώ και χρόνια είναι για τα μπάζα-κι ας διαφωνεί η ¨κουρούνα¨.
    υ.γ. (2) παιχτικά και μόνο,άξιζε η Σερβία να περάσει ή κάνω λάθος;Μπορεί...
    υ.γ. (3) σεβασμός στην ζώνη του Τάνιεβιτς,αλλά μόνο και μόνο γι΄αυτό να πάει για τελικό,πάει πολύ...
    υ.γ. (4) ένας εξωγήινος μπασκετικός θα σκεφτόταν:"Α!Τί ωραία,μια τεράστια χώρα πήρε την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.Σαν τους γείτονές τους κι αυτοί,θα βαράνε με μιαν πορτοκαλή μπάλλα". Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε.
    υ.γ. (5) ρε παλουκάρια μην αρπαζόμαστε,μια ωραία διαδυκτιακή παρέα είμαστε,κάποιοι το έχουν πάρει πολύ πατριωτικά (κυριολεκτικώς όμως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς Γιαννη:

    Ειμαι αρειανος, οχι μπαοκτζης. Οπως εχω γραψει και αλλη φορα γουσταρω περισσοτερο τον Αρη απο την Εθνικη Ελλαδος. Μετα λοιπον απο αυτην μου την ομολογια, δεχομαι να κατεβω στο Συνταγμα και να λιθοβοληθω ως προδοτης της χωρας.

    Το τι γουσταρει καποιος ειναι δικο του καπελο. Ποτε δεν ειχα ιδιατερο δεσιμο με καποια εθνικη ομαδα, διοτι δεν συμπαθω την Ελλαδα ιδιαιτερα ως χωρα. Θα μπορουσες να το πεις οτι οι πολιτικες μου πεποιθησεις επηρεαζουν και τις αθλητικες. Αλλα αποψεις του στυλ "επειδη ειμαστε απο την Θεσσαλονικη, συμμαχουμε με τα ορθοδοξα αδερφια και πολεμουμε το κατεστημενο της Αθηνας" ειναι ακραιες, αν οχι γελοιες.

    Μπραβο σου που ξερεις παραπανω το αθλημα. Απο παιδεια ομως βλεπω ενα μεγαλο κενο. Και ο αθλητισμος προυποθετει και παιδεια φορες φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παρακολουθώ αλλά δεν παρεμβαίνω για πολλούς λόγους. Μ’ αρέσει η μπασκετική αντιπαράθεση μέσω επιχειρημάτων και δεν θέλω να μπω στη μέση ’’καπελώνοντας’’ τη μια ή την άλλη άποψη με τα δικά μου πιστεύω τα οποία ούτως ή άλλως έχω τη δυνατότητα να γράφω όποτε θέλω. Τα μέιλ και τα σχόλια δεν με ενοχλούν γιατί είναι καλό να αφουκγραζόμαστε τι λέει ο κόσμος που μας παρακκολουθεί και ειδικά οι μπασκετικοί και όχι να κλεινόμαστε στο...καβούκι μας και να πιστεύουμε ότι μόνο εμείς λέμε και γράφουμε τα σωστά! Ακόμη και με λίγο παραπάνω ένταση ο κόσμιος διάλογος προσφέρει και δεν αφαιρεί και κάνω κέφι να διαβάζω αντί να απαντάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σωστό το μαύρο πτηνό. Είμααστε όλοι παθιασμένοι, τρελοί μπασκετικοί : άλλος με την ομάδα του, άλλος με την ομάδα της χώρας του, όλοι αγαπάμε πολύ. Είτε έχουμε παιδεία είτε όχι!

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. tsakwneste gia to poios kserei pio poli basket kai gelaw monos mou... anti na asxolithoume me tous wraious agwnes pou eginan sto mundobasket asxoloumaste me to poia ethniki exei sprwxtei pio poli .. eleos... gia mena to na thimasai imerominies kai pote pire koupa poios kai pote adikithike dn einai deigma 'basketosinis'... epitrepste mou na pistevw oti oso kwloxaraktiras kai alazwnas kai an einai o sirigos ( otan ton akouw na kontrarei ton gio tou thelw na ton deirw oso den paei allo ) kserei polla kantaria basket panw apolous... kserei apo proponitiki .. kserei apo basket! egiklopaidikes gnwseis ston toli kotzia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή