Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Το ελληνικό μπάσκετ έλυσε όλα του τα προβλήματα....

και μπορεί να πάει χωρίς άγχος για ύπνο. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κατάφερε να κερδίσει εκλογές! Σήμερα το πρωί εξελέγη πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ στη θέση του αποδημήσαντος Ανδρέα Μιαούλη. Σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση βρέθηκαν 14 έγκυρα ψηφοδέλτια νυσταγμένων, πειθήνιων συμβούλων-χειροκροτητών. Ελαβον: Γιώργος Βασιλακόπουλος 14, FIBA 0, Λευκά- Ακυρα 0.

9 σχόλια:

 1. Εδώ έγινε κλήρωση στην Α1 με τις μισές, σχεδόν, ομάδες να μην έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Μόνο στην Ελλάδα...

  Γιάννης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιάννη το κακό είναι ότι στο τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό στο τέλος θα το πάρουν και θα παίξουν. Αυτό είναι το δράμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. για την top-chef/master-chef κλήρωση με τον ΟΣΦΠ-ΠΑΟ να πέφτει εντελώς συμπτωματικά την ...25η αγωνιστική, καμιά κουβέντα βλέπω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εντελως συμπτωματικα.Και εντελως συμπτωματικα η κληρωση κυπελλου θα βγαλει τα 2 πλυντήρια του ελληνικου μπασκετ μαζι στον τελικο για 4η συνεχομενη χρονια.Εντελως συμπτωματικα ομως

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. haridimos
  Πέραν του ότι πήραν για πρώτη φοά κλειδάριθμο αλλά κατόπιν κλήρωσης μου εξηγείς πως μπορεί να φτιαχτεί μια κλήρωση ώστε δύο ομάδες να παίζουν ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αγωνιστική. Γιατί όσο και να σπάω το κεφάλι μου δεν βρίσκω τρόπο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. πήραν και οι δυο ομάδες κλειδάριθμο .
  Και όταν πήρε τον ένα ο ένας, αυτόματα πήγε ένας άλλος στον άλλο .
  Με το συγκεκριμένο συνδυασμό, το ραντεβού ήταν συγκεκριμένο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άσε μας ρε haridimos. Τι κουλή θεωρία συνομωσίας είναι αυτή πάλι. Τσ τσ τσ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

  Εντάξει ο Βασιλακόπουλος έχει τα κουσούρια του και τα θετικά του.. Δεν είναι ώρα να κάνουμε ανάλυση. Ας πούμε και ότι έκλεισε τον κύκλο του. Ποια είναι η διάδοχη κατάσταση; Ποιοι είναι σπουδαίοι παράγοντες του αθλητικού κινήματος που έχουν τα φόντα και τις ιδέες να πάνε το άθλημα ένα βήμα μπροστά; Προσωπικά δε βλέπω φως στον ορίζοντα από τους υπάρχοντες και με παρθενογέννεση δε θα προκύψει κάποιος άλλος αλλά μόνο μέσα από τη διαδρομή του στον αθλητικό χώρο.

  Και από το χώρο του ΕΣΑΚΕ μια από τα ίδια. Ο Οικονομίδης δεν έχει βάλει ψηλά τον πήχη αλλά πάλι αυτός είναι πρόεδρος..
  Δεν είναι πολύ μακρυά οι εποχές που οι πρόεδροι-παράγοντες είχαν φρέσκες ιδέες όραμα και στόχους αλλά τελευταία βρίσκονται σε τέλμα.
  Και αφού ούτε η κρίση που περνάμε , που θεωρητικά δίνει την ευκαιρία να δοκιμαστούν νέα πράγματα και πρόσωπα έχει αποτύχει ας συνεχίσουμε στα τετριμένα αλλά ας μη γκρινιάζουμε κιόλας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Isiah
  Δεν θα συμφωνήσω στο ελάχιστο με όσα γράφεις... Κατ΄αρχήν στην ΕΟΚ για να εμφανιστεί διάδοχη κατάσταση πρέπει κάποιος να της το επιτρέψει. Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου αλλάζει μόνο όταν κάποιος περάσει τα 80+ (και δεν είναι σίγουρο αφού υπάρχουν δύο ογδοντάχρονοι αυτή τη στιγμή στο ΔΣ) ή όταν κάποιος αποδημήσει εις Κύριον! Πως θα διακριθεί ένας νέος παράγοντας; Μη σου πω ότι η διαδικασία των εκλογών είναι τέτοια που δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα εμφανιστεί έστω αντιπολίτευση. Εδώ και 30 χρόνια από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 ψηφίζουν τα σωματεία που έχουν φτάσει τα 1300 και ουκ ολίγα είναι σφραγίδες που εμφανίζονται με εκπροσώπους όλως τυχαίως πολύ....γνωστούς μόνο και μόνο για να ψηφίσουν στις εκλογές! Στελέχη με ικανότητες και δυνατότητες απομακρύνθηκαν μόλις σήκωσαν ’’φωνούλα’’ διαμαρτυρίας στον πατερούλη.
  Στον ΕΣΑΚΕ εμφανίστηκαν κατά διαστήματα άνθρωποι με ικανότητες και διάθεση και όλοι τους ρωτούσαν ’’σε υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός¨’’ ενώ η δεύτερη ερώτηση ήταν αν έχει την έγκριση του Βασιλακόπουλου. Αυτό που γράφεις είναι ότι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε στο ελληνικό μπάσκετ. Να το αφήσουμε όπως είναι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή