Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Αμείλικτα και αναπάντητα ερωτηματικά

Το αδιέξοδο που έχει περιέλθει το Μαρούσι με την επιλογή από τον δήμαρχο κ.Πιτούλη των νέων ιδιοκτητών δεν είναι τυχαίο. Μερικά ερωτήματα που αξίζουν απάντησης κυρίως από την πλευρά του δημάρχου που υποκριτικά πλέον ωρύεται για τους ανθρώπους που ο ίδιος υπέδειξε και επέλεξε:

1. Είχαν τα συγκεκριμένα άτομα παρεμφερή συμπεριφορά (παλαιότερα) σε ομάδα βόλευ δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στον τότε πρόεδρο της ομοσπονδίας Στέλιο Προσαλίκα;

2. Γιατί ενώ είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον δεν ανέλαβαν ποτέ τη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού;

3. Αληθεύει ότι πίσω τους βρίσκεται ο λεγόμενος και ’’βασιλιάς της υπαίθριας διαφήμισης’’ κ.Βρυώνης και αν ναι γιατί τόσο καιρό δεν εμφανίζεται; Υπάρχει κάποιος ανεξήγητος σε μας λόγος που δεν πρέπει να συνδεθεί με επιλογές του Δήμου Αμαρουσίου;

4. Ποια εταιρεία διοργάνωσε το καλοκαίρι ένα δίμηνο τουρνουά μπιτς βόλεϋ και ποδοσοφαίρου σε εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, που ανήκουν στον Δήμο Αμαρουσίου με το ευτελές (κατά την άποψη μας) τίμημα των 3.000 ευρώ μηνιαίως;

Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω στο ακέραιο με τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης που πρέπει πλέον πολύ σοβαρά να σκεφτεί το ενδεχόμενο του ελέγχου στοιχείων κλπ. Όσων ατόμων η εταιρειών εκδηλώνουν την επιθυμία να αναλάβουν τη διοίκηση ΚΑΕ. Και όχι (με σωστά επιχειρήματα επαναλαμβάνω) να επεμβαίνει εκ των υστέρων και αφού έχει γίνει η ζημιά!

4 σχόλια:

  1. To NBA περασε απο κοσκινο τον Ρωσο μεγιστανα Προκχοροφ,προτου αγορασει τους Νετς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Ellhniko prwtathlima teleiwnei.Me tn Mesogeiaki Liga ti ginetai?Proxwraei?Kai an poioi tha nai sybaiktes twn aderfwn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΝΒΑ όμως για να εγκρίνει την αγορά μιας ομάδας βάζει το ζήτημα σε ψηφοφορία. Και ψηφίζουν οι υπόλοιποι 31 ιδιοκτήτες. Στην Ελλάδα κάθε....σωτήρας εμφανίζεται και μετά τον ψάχνουμε. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τα λέει καλά για το Μαρούσι αλλά δεν ξεχνάω ότι ήταν αυτός που πρόκρινε με προσωπικές ενέργειες τη....μεταγραφή Δρόσου από την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω το θέμα της Μεσογειακής Λίγκας. Ακόμη είναι περίπου...μύθος και όχι μια πραγματικότητα για την οποία μπορούμε να μιλήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή