Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Εμείς θα σε θυμόμαστε διαφορετικά (νυχτερινό update)

Ακόμη και αν δεν έβαζε ποτέ ξανά καλάθι με την εθνική εμείς θα τον θυμόμαστε για αυτό που έκανε στο Βελιγράδι. Και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Και αν δεν αλλάξει απόφαση και απόψε ήταν το τελευταίο του παιχνίδι εμείς θα τον θυμόμαστε γιατί εκείνο το βράδυ στο Βελιγράδι ξανάφερε το μπάσκετ στην κορυφή. Δεν θα τον θυμόμαστε σαν ηττημένο και αποκλεισμένο αλλά σαν τον παίκτη που ήταν ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΊΤΑΜΑ. Αν και έχω την αίσθηση ότι για μια ακόμη φορά ο Διαμαντίδης έβαλε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του όπως έκανε κάθε φορά που φόραγε τα λευκά-γαλάζια. Και πήρε πάνω του όλο το θόρυβο και τη φασαρία για τον άδοξο αποκλεισμό.

Παρά το ότι είναι άσχημη βραδιά πρόλαβα να κάνω και λίγο....ρεπορτάζ. Η απόφαση του Διαμαντίδη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ με το αποτέλεσμα της προσπάθειας της εθνικής στην Τουρκία. Εδώ και δύο μήνες ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ότι θα φύγει στο τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το ήξεραν και τουλάχιστον 2-3 ακόμη παίκτες της εθνικής στους οποίους το είχε πει εμπιστευτικά στις αρχές του καλοκαιριού. Αυτά για να μη΄γίνουν λάθος συνδυασμοί πραγμάτων και γεγονότων από το timing της ανακοίνωσης.


8 σχόλια:

  1. Δεν γίνεται να φύγει από την εθνική ομάδα ο πληρέστερος Έλληνας παίκτης κατά τη γνώμη μου όλων των εποχών. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Κάτι πρέπει να κάνουμε να ξαναγυρίσει. Ίσως να γίνει ο Ομπράντοβιτς προπονητής της εθνικής μήπως και τον πείσει να γυρίσει. Δεν ξέρω τι να πω δακρύζω ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω. Δάκρυα και πίκρα. Κρίμα. Άρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως πρέπει να ανοίξει (από ποιον,πάλι μεταξύ μας θα τα λέμε δηλαδή) το μεγάλο ζήτημα των (α)διακοπων των διεθνών?
    Να γίνεται ανα 4 χρόνια το Ευρωμπάσκετ?
    Να λιγοστέψουν τραυματισμοί,να λιγοστέψουν και απουσίες ονομάτων κλπ κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pisteua oti den 8a tou sygxwresw thn energeia kata tou teodosic, toso biaia pou dielyse thn eikona pou eixa gi auton, ws ton antipalo (ontas olympiakos) pou sevomai perissotero apo olous gia to h8os tou. ekana la8os fysika. dioti diabole (opws 8a elege kai o skounths) e3aitias autou tou PAIXTARA xorophdousa mish wra san trelos meta to triponto epi ths gallias, e3aitias tou fwnaza meta thn tapa ston paul sthn iapwnia, kai meta apo tosa kai tosa pou exei kanei gia thn omada. kaka ta psemata, ton diamantidh ton agaphse opoios parakolou8ei thn e8nikh, kai an ontws aposyr8ei ( eimai sigouros giati einai sta8eros kai eu8ys typos) prepei na timh8ei oso ligoi, ontas a3iokratika enas ek twn koryfaiwn pou forese thn fanela ths omadas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nai ayto to kalo paidi ton teodosic.kala tou ekane kai ton eftuse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sevasmos se afton ton athliti pou simadepse ta paidika mou xronia kai allakse ton elliniko athlitismo kai to basket mas.... mexri kai sto post gia tin apoxwrisi tou aptin ethniki tha arxisoume na leme gia ton panathinaiko kai ton olympiako?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. panos 919
    Εδώ δεν έχει τιμηθεί ο Γκάλης με ένα φιλικό προς τιμή του και ο Βασιλακόπουλος ξεκίνησε επί υπουργού Λιάνη ανένδοτο αγώνα να μη δοθεί το όνομα του στο ΟΑΚΑ και εσύ περιμένεις να τιμηθεί ο Διαμαντίδης; Μόνο οι φίλαθλοι (όχι οι οπαδοί) θα τον τιμάνε νυν και αεί για όσα έκανε στην εθνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδωσε τα παντα και κατι παραπανω. Ηταν πρωτος μεταξυ ισων. Αστερας και ομως δεν ντρεποταν το χαμαλικι, ουτε πουλησε ποτε μουρη σε προπονητη.
    Θα τον θυμομαστε για παντα, αν και ευχομαι η αποφαση του να ειναι προσωρινη λογω κοπωσης και οχ μονιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή