Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Με ταχύτατες διαδικασίες οι ''κεφαλές'' της ΕΟΚ αποφάσισαν να συνεδριάσουν επί τουρκικού εδάφους και να βρουν πάραυτα λύσεις για το θέμα του προπονητή της εθνικής ομάδας. Με τα ρεφλέξ τους σε εξαιρετική κατάσταση, παρά τις δυσκολίες των καιρών και το κρίσιμο των στιγμών, αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες περί αρτηριοσκλήρωσης ανήκουν σε κέντρα αποφάσεων που απεργάζονται την καταστροφή του ελληνικού μπάσκετ. Ταύτα δήλωσε στο ξεκίνημα του λόγου του ο ισχυρός ανήρ της ομοσπονδίας. Ατυχώς, και επειδή ο λόγος του συνεχίζεται ακόμη δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη του θέματος και το μοναδικό που μπορούμε να προσφέρουμε στους αναγνώστες του μπλογκ είναι μια αποκλειστική φωτογραφία από την κρίσιμη συνάντηση της Πόλης.

6 σχόλια:

  1. Ta psemmata teleiwnoun.Egrapsa kai prin dyo meres sxetika.Bainoume se mayres epoxes.O Diamantidis teleiwse,o Papaloukas teleiwse,o Spanoulis kai o Zisis ftanoun siga siga sto telos(paizoun adiakopa apo to 2005 me megali edasi)kai apo ta nea paidia DEN yparxoun adikatastates.O Kalathis den xerw pws tha exelixthei alla mou fainetai ligos.Taladouxos apo ta nea paidia einai o Sloukas o opoios omws dn paizei oute sta dipla tou Olympiakou.Allo guard me prooptikh einai o Pappas pou exei ws plin tin taxitita tou.An valoume se ena ypothetiko plaisio tin Ethnikh opws tha nai se 3 xronia tha xoume ston asso ton Kalathi(Deyteros point guard?)sto dyo Pappa kai elpizw kapoion ek twn Zisi Spanouli sto tria Vasileiadi Vasilopoulo kai(?)Papanikolaou kai stous psilous Bourousi Pridezi Kaimakoglou xodro kai enan ek twn Koufou kai Sarikopoulou.Idwmen paidia alla i omada pou periegrapsa kai einai nomizw arketa pithani den me peithei KATHOLOU gia megala pragmata.I omada ayti otan ekane kati kalo eixe spoudious guard(Galis-Giannakis,Papaloukas-Diamantidis)kai kala triaria(Fanis,Alvertis,Kakiouzis).Pou na pas me Kalathi(metriotatos elpizw na diapseystw)kai tous mi oloklirwmenous Vasilopoulo-Papanikolaou-Perperoglou?Nomizw oti siga siga prepei na etoimazomaste gia dyskolous kairous,opws tha legan kai oi FFC...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο,αντικειμενικά,μετά και την αποχώρηση του Διαμαντίδη,θα ήταν να αυτοοριστεί κόουτς και play maker ο ίδιος ο βασιλακό.
    Όπως ο Σκοτ Σκάϊλς μια εποχή στον ΠΑΟΚ.
    Πού να μπλέκεις τώρα με πιτσιρικάδες όταν υπάρχει έτοιμη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. coco

    Και ποιός σου είπε ότι την τελευταία διετία δεν παρίστανε και τον προπονητή; Αν είχες διαβάσει το περσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του All Star Basket μετά το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας θα ήξερες και για τα...χαρτάκια στον Λιθουανό και δεν θα είχες απορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας βάλει λίγο νερό στο κρασί του ο "κύριος" Βασιλακόπουλος, ας καταλάβει το λάθος του και ας ξαναπροσλάβει το Γιαννάκη στην Εθνική.
    Θα σου πώ τότε αν θα επιστρέψουν στην Εθνική οι μέγιστοι (Διαμαντίδης-Παπαλουκάς).
    Φτάνει να υπάρξει στήριξη και απο τους συλλόγους κι όχι γκρίνια και βέτο.

    Υ.Γ. Μπορεί ο Γιαννάκης να μην πέτυχε στον Ολυμπιακό, αλλά για την Εθνική είναι ιδανικός για πολλούς λόγους. Περηφάνεια, αγάπη και πάθος για την Εθνική και επικοινωνία με τους παίκτες είναι μόνο λίγοι απο αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή