Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Να δεις στο τέλος που θα μας πει και μαλάκες!

Δεν φταίει αυτός. Μια χαρά τον βρίσκω. Αντιμετώπισε πέρσι με τα εγκλήματα της Πολωνίας τη μίνιμουμ κριτική από 2-3, άντε 4 το πολύ δημοσιογράφους. Οι υπόλοιποι νόμιζαν είτε ότι προσφέρουν υπηρεσία στο ελληνικό μπάσκετ με το να του παρέχουν ''κάλυψη'', είτε ότι προσφέρουν υπηρεσία στον εμπνευστή του δημοσιογραφικού στρατού που δίκην θιάσου μετακινείται με πληρωμένα έξοδα! Είπαμε, ο επικίνδυνος και ο αδαής πολλές φορές μπαίνουν στο ίδιο ακριβώς τσουβάλι και ας έχουν εντελώς διαφορετικές προθέσεις.
Και τώρα ο Καζλάουσκας μας δουλεύει και ψιλό γαζί. Χθες το βράδυ από το ''σιχτίρι'' των όσων έβλεπα δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ με δηλώσεις κλπ. Διαβάζω σήμερα ότι είπε στις δηλώσεις του πως ''έφταιγε ότι σε δύο ματς δεν έπαιξαν Φώτσης και Σχορτσανίτης και χάλασε η χημεία της ομάδας''. Στο πρώτο ματς μας έλεγε ότι του λείπουν οι δύο παίκτες και τώρα που γύρισαν ότι φταίει πως έλλειπαν για δύο ματς! Φυσικά ο ηθικός αυτουργός δεν είναι ο ίδιος αλλά ο άνθρωπος που τον προσέλαβε με το σκεπτικό ''είναι καλός και φτηνός''! Τα υπόλοιπα αργότερα γιατί αν συνεχίσω θα δω το υπόλοιπο Μουντομπάσκετ πίσω από τα....κάγκελα του ιδρύματος Σινούρη!

18 σχόλια:

  1. apo to trito dekalepto elega extes oti an xasoume i itta anikei kathara sto kazlaouskas... paidika lathi... meta fantazomoun ti tha mporouse na kanei i thniki afti sto sigekrimeno mundobasket me enan obradovic ston pago... leme twra...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Paidia dn einai mono o Kazlauskas.O Fwtsis itan aparadektos,o zisis metriotatos opws kai p spanoulis.To eipes kai sy sti metadosi poses fores exase tn paikti tou o antwnakis stin amyna me apotelesma na kanoun party oi tourkoi mes stn raketa mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή πάντα μου αρέσει να τσιγκλάω (μέχρι να αρχίσουν τα δικά μας...) απλά θυμίζω αυτό:
    http://allstarkourouna.blogspot.com/2009/09/blog-post_9499.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. anwnime me allo proponiti dn tha vgazane afto oi paiktes mesa sto gipedo... to pio simantiko to eipe extes o korwnios.. oti pleon exoume xasei tin taftotita mas.... ola ksekinousan apo tin skliri amina... twra oute amina paizoume oute exoume taftotita stin epithesi oute tipota... opoios pairnei tin mpala soutarei triponto... ton mpourousi den ton exoume postarei se kanena aptous treis agwnes... asxeto poios einai o defteros pou kanei sxolio sto rwsia-kina ?? exei pei treis fores oti o ponkrashov einai eksairetikos souter kai gelaw monos mou!! plirwnontai aftoi oi anthrwpoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ μου αρέσει που το θέμα πήγε στην προπονητική, θα μπορέσω κι εγώ να πω αυτό που με... τρώει. Όλοι μιλάτε για το λάθος της ΕΟΚ να προσλάβει τον Καζλάουσκας, προσπερνώντας την αρχή του όλου θέματος, κατά την γνώμη μου πάντα. Γιατί έπρεπε να φύγει ο Γιαννάκης από την εθνική? Επειδή πήγε στον ολυμπιακό? ο Δημήτρης πιο πάνω είπε για τον Ομπράντοβιτς.. και λέω εγώ τώρα, αν ο Ζοτς χτυπούσε μετά το τέλος του παγκοσμίου την πόρτα της ΕΟΚ για να αναλάβει την ομάδα, θα τον έδιωχναν επειδή προπονεί τον ΠΑΟ? Τα λέω όλα αυτά επειδή εγώ ένα ξέρω. Η εθνική με τον Γιαννάκη στον πάγκο έπαιζε ΜΠΑΣΚΕΤ. Αν ο ''δράκος'' δηλαδή κοιμόταν, συμφωνα με την αγαπημένη καραμέλα των απανταχού άσχετων, ο Καζλάουσκας τώρα τι κάνει?
    @ Δημήτρης αν αναφέρεσαι σε έναν τύπο με περίεργη φωνή, όντως. Τα σχόλιά του τον εκθέτουν, και δεν δείχνει να το καταλαβαίνει κιόλας. Πάντως σε βεβαιώνω οτι πληρώνεται.
    @ Κουρούνα λίγο άσχετο, αλλά το περιοδικό δεν φαίνεται να συμμερίζεται την άποψή των περισσότερων απο εδώ μέσα για το..Dream Game (τρομάρα μας). Τώρα το πού είδε ο -συμπαθής και πολύ καλός κατά τα άλλα- αρχισυντάκτης σας τον αγώνα διαφήμιση και το οτι ο θόρυβος που έγινε άξιζε και με το παραπάνω.. δεν το ξέρω. Εκτός αν μιλάμε για διαφορετικά ματς. Σε κάθε περίπτωση θα πρότεινα να παρακολουθήσει το κανονικό dream game (spain vs usa). Oχι τίποτα άλλο, μας έχει συνηθίσει σε εύστοχα άρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ena wraio arthro pano http://www.basketblog.gr/Pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&i=6&t=1&c=41&m=1 exei arxisei kai mou aresei o kogalidis... gia afto pou les nomizw oti den exoume tin mpasketiki paideia san laos na dextoume oti o proponitis tis ethnikis mporei na einai kai proponitis tou panathinaikou i tou olimpiakou.. meta ksereis ti tha ginotan .. tha ekrinan tin dwdeka pou dialekse mexri kai ta lepta simmetoxis tou kathenos afou to antipalo stratopedo tha thewrouse oti prowthei tous paixtes tou.. persi i alitheia einai oti o super spanoulis kai i triti thesi tis ethnikis me tiflwse sto thema kazlaouskas... apo edw kai pera zouros mpartzwkas i Pepu Hernández.. allo kseno xeirotero aptous ellines dn thelw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α2 basket
    Να’ σαι καλά αδελφέ που μου φρέσκαρες τη μνήμη μου γιατί το είχα ξεχάσει! Μου έφτιαξε και λίγο το κέφι γιατί με τις αηδίες που διάβασα σε ένα σχόλιο του προηγούμενου ποστ ξενέρωσα εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και για να μιλάμε με γεγονότα και όχι αόριστα. ’Οποιος ανοίξει τώρα την τηλεόραση του και δει τον αγώνα Τουρκίας- Πουέρτο Ρίκο θα δει πόσο απλά και ορθόδοξα αντιμετωπίζουν τη ζώνη του Τάνιεβιτς οι Πορτορικάνοι. Κατευθείαν παίκτης ψηλός στο high post και κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν θα κερδίσουν αλλά ο προπονητής τους ούτε ίδρωσε με τη ζώνη! Και δεν είναι και τίποτε υψηλά μαθηματικά όλα αυτά. Απλή διάσπαση ζώνης είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή αυτά τα απλά δεν τα ξέρει ο Καζλάουσκας αλλά τα γνωρίζουμε εμείς? Εχθές ο Σόφο έκανε αμέσως 2 φάουλ και αναρωτιέμαι αν έχουμε άλλο κλασικό 5άρι.Αλήθεια αυτόν τον Ιλιασόβα ήταν αδύνατον να τον μαρκαρει κανείς ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σίγουρα πάντως ο Τσαρτσαρής δεν μπορούσε να τον προλάβει. Ζεστάθηκε ο Ιλιασόβα και μετά ήταν αργά. Με βάση τον τρόπο που παίζει ο Ιλιασόβα (μέσα έξω, με καλό σουτ αλλά και ικανότητα να ποστάρει) στο μαρκάρισμα του θεωρητικά μπορούσαν να τα καταφέρουν δύο πάίκτες: Ο Καιμακόγλου και ο Πρίντεζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελειώνει και το ματς της Τουρκίας. Μια χαρά το πήγαν οι Πορτορικάνοι. Στους 3 πόντους και έπεσαν αξιοπρεπώς. Δεν μέτρησα και πόση ώρα έπαιξε ζώνη ο Τάνιεβιτς...
    Οσο για αυτό που γράφει πιο πάνω ο Tasos... Ρώτα όποιον προπονητή, όποιου επιπέδου θέλεις και αν σου πει κάτι διαφορετικό έλα να τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμπέρασμα: Κάναμε τους Τούρκους να φαίνονται ομαδάρα! Μια κατά τα άλλα μέτρια ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αγαπητη κουρουνα εγω ενα ξερω,το εξης : ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ!!!! οι διεθνεις καλα κανουν κ δηλωνουν οτι δηλωνουν..κανεις παικτης δεν μπορει να βγει δημοσιως και να δηλωσει οτι αυριο παμε να χασουμε..οι υπολοιποι ομως,αναμεσα τους κ σεις οι δημοσιογραφοι, ας αφησουμε τους ηρωισμους κ τις ηθικολογιες κ ας μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..καλως η' κακως τους Ισπανους δεν τους εχουμε..ειτε με ειτε χωρις Γκασολ εδω και 4 χρονια μας κανουνε πλακα..αληθεια ποιος πιστευει οτι αυτη η εθνικη που αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα απεναντι σε αμυνες ζωνης και παιζοντας αμυνα παιδικης χαρας μπορει μεσα σε 3 μερες να αλλαξει εικονα και να πεταξει εξω διαδοχικα Ισπανους και Αμερικανους ??? καλυτερα ΦΕΥΓΑΤΟΣ και ΠΟΝΗΡΟΣ και ας παιξω με Γαλλους η'Λιθουανους με αυξημενες πιθανοτητες προκρισης παρα ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ επιλεγωντας ουσιαστικα τον αποκλεισμο απο την φαση των 16..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενίοτε λεγεωνάριε αυτό συναντάται και ως του ΦΕΥΓΑ Η μάνα... Δηλαδή φτάσαμε στο απόλυτο αδιέξοδο: Η απόψε ξεφτιλιζόμαστε στο όνομα ενός μεταλλίου που δεν είναι και σίγουρο ακόμη και 3οι να βγούμε ή πάμε με τον Υπνάουσκας στον πάγκο να αναστήσουμε τους Ισπανούς. Μπρος γκρεμός και πίσω... Καζλάουσκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω ξερω οτι εχουμε κανει μαγκες ολους αυτους που παιξαμε μεχρι τωρα με τις επιννοησεις κουτς και το ανυπαρκτο σκαουτινγκ του επιτελειου του.
    Απο δω και περα, ας το παρουν οι παικτες πανω τους το θεμα και ας αποφασισουν να κερδισουν μονοι τους. Οποιος και να'ναι ο αντιπαλος.. και φυσικα με αυτα που εχει δειξει η Ισπανια, δε νομιζω να πρεπει να περιμενουμε και πολυ ακομα για να παιξουν ακομα χειροτερα. Να η ευκαιρια λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. egw pistevw oti i ellada thelei na einai stis 5 kaliteres omades tou kosmou simera prepei na kerdisei... an katseis kai xaseis pernaei stin omada i logiki tou looser ase pou einai paara poli diskolo gia enan athliti n katsei na xasei...legionnaire mallon den exeis dei tin ispania fetos... einai pragmatika terastia efkairia gia mas na tous petaksoume eksw aptous 16 kai an stous 8 paiksoume me tn ameriki emfanistoume aksioprepeis k xasoume egw dn tha klaiw pou den pirame metalio... tha ta paroume stin meta-kazlaouskas epoxi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. sumfwnw me ton dhmhtrh. den mporeis na eisai kala me ton eauto sou an katseis na xaseis epithdes, opws kai na to kanoume. xilies fores na ftasoume mexri ekei pou mas a3izei, (symfwna me oles tis parametrous, oxi mono to roster mas) para na prospa8hsoume na klepsoume merikes 8eseis sthn katata3h me tropo pou den tairiazei me ton xarakthra mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή