Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Τεύχος 276

Προτίμησα να βάλω σήμερα μια ανάρτηση για το τεύχος 276 επειδή πληροφορήθηκα και σας πληροφορώ ότι εκτός λεκανοπεδίου -για λόγους πρακτόρευσης και διανομής- το περιοδικό θα κυκλοφορεί την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα. Στην Αττική κυκλοφορεί κανονικά την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα.
Στη δραχμή δεν ξέρουμε αν και πότε θα επιστρέψουμε αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτό το μήνα το σκληρό μπασκετικό νόμισμα είναι το...δολάριο. Στις 25 αρχίζει το ΝΒΑ και στο τεύχος αυτό θα βρείτε μια σπέσιαλ αναφορά στους πιο καυτούς free agent της....χειμωνιάτικης αγοράς αλλά και στους παίκτες που θα έρχονταν ή ήρθαν στην Ευρώπη και επιστρέφουν στη βάση τους. Ακόμη ένα πλούσιο δεκασέλιδο αφιέρωμα στο NCAA με τους σπουδαιότερους ρούκις της σεζόν, τα 10 πρώιμα φαβορί (διαβάζοντας το άρθρο νομίζω ότι έπρεπε κάπου μέσα στη δεκάδα να είναι και το Μισισίπι Στέιτ) αλλά και στον Μάικ Σιζέφσκι που συμπλήρωσε 903 νίκες και έγινε ο πολυνίκης κόουτς στην ιστορία του κολεγιακού...
Από ελληνική θεματολογία ξεχωρίζει η συνέντευξη του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς στον Νίκο Συρίγο. Για πρώτη φορά ο Γιάνκοβιτς τζούνιορ μιλάει για τον αδικοχαμένο πατέρα του και φωτογραφίζεται δίπλα στο πόστερ του Μπόμπαν που υπάρχει στο γήπεδο αλλά και στο μοιραίο καλάθι. Από κάθε άποψη μια συγκλονιστική συνέντευξη χωρίς φτηνούς λαϊκκισμούς και μελοδράματα στην οποία μου έκανε φοβερή εντύπωση η ωριμότητα του Γιάνκοβιτς. Διαβάστε τη και θα καταλάβετε...
Εξαιρετικές και οι τοποθετήσεις του Στίβεν Σμιθ στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μπουρλάκη. Ο νέος ξένος του Παναθηναϊκού δίνει επίσης ένα μικρό ρεσιτάλ ωριμότητας και αυτογνωσίας. Τρίτη μεγάλη συνέντευξη αυτή του Γιάννη Σφαιρόπουλου που μιλάει για την ΤΣΣΚΑ, τη ζωή χωρίς τον Κιριλένκο, τον Ολυμπιακό, την εθνική ομάδα και τον Κολοσσό Ρόδου. Τέταρτη μεγάλη συνέντευξη με μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογράφιση της Ολγας Χατζηνικολάου για το ρεκόρ των 81 σερί νικών του Αθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σημειώστε ότι ο φωτογράφος μας Παναγιώτης Τσαγκαμίλης πέτυχε να αποθανατίσει το...81 που σχημάτισε με το φως φακού η αθλήτρια του Αθηναϊκού. Ακόμη ψάχνουμε να βρούμε πως έγινε αυτό.. Πέμπτη μεγάλη συνέντευξη του Δημήτρη Βεργίνη ενός βετεράνου 24 ετών που μιλάει στον Παναγιώτη Χορόζογλου για την καριέρα του.
Δεν τελειώσαμε... Ο Παναγιώτης Χορόζογλου μπήκε στο μουσείο του μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη και κατέγραψε τα εκθέματα μεταξύ των οποίων υπάρχει ακόμη και το περιβόητο σακάκι του Ιωαννίδη. Θα τα δείτε σχεδόν όλα σε αντίστοιχες φωτογραφίες....Ενα στατιστικό θέμα του αρχισυντάκτη μας του Πανορμίτη Κωνσταντινίδη φωτίζει μια αθέατη πλευρά της Α1. Ακόμη δεν έχει βρεθεί ομάδα που σημείωσε 100 πόντους στο πρωτάθλημα... Στη στήλη του ειδικού ένα πρωτότυπο ιατρικό θέμα για τους τραυματισμούς του αχίλλειου τένοντα.
Φυσικά όλες οι μόνιμες στήλες και Κουρούνα σε μεγάλα κέφια... Παρότι με...πρόλαβαν οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου, Ομπράντοβιτς γράφω για το επικείμενο τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό αλλά και το που είναι πιθανό να βρίσκονται την επόμενη σεζόν Νικ Καλάθης και Ομπράντοβιτς. Επίσης στη νέα ρουμπρίκα της στήλης μου τα Basketball X/Files αποκαλύπτω με στοιχεία που πρώτη φορά δημοσιεύονται σε ελληνικό έντυπο τι εμπόδισε την ελληνοποίηση του Ρόνι Σεϊκέλι το 1983, γιατί και πως άναψε κόκκινο φως ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου και ποιοί ήταν οι εμπμνευστές του όλου σχεδίου. Μετά από 28 χρόνια η αλήθεια πίσω από μια ιστορία που όλοι ξέρουν αλλά ελάχιστοι μέχρι χθες που κυκλοφόρησε το περιοδικό γνώριζαν τις πραγματικές πτυχές του θέματος. Τέλος σε μια μίνι προσφορά μερικοί αναγνώστες θα κερδίσουν βραχιόλια power ballance ομάδων του ΝΒΑ που ΔΕΝ κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά για να τα βάλουν στον καρπό τους και να ζηλεύουν οι φίλοι τους. Χωρίς δόσεις υηπερβολής νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα τεύχη στην ιστορία του περιοδικού για να γιορτάσουμε (αυτό δεν θα το βρείτε πουθενά μέσα στο τεύχος) ότι μπήκαμε και επισήμως στον 7ο χρόνο ζωής του All Star Basket...

39 σχόλια:

  1. Δηλαδή είναι οριστικό. Γιαννακόπουλοι και Ομπράντοβιτς τέλος από Παναθηναικό.Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι μέχρι το καλοκαίρι.Το περιοδικό θα το πάρω αύριο αλλά υποθέτω ότι θα πάει Ρεάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά για τον Ομπραντοβιτς λογικό το βλέπω να μείνει Ευρώπη, ο Καλαθης όμως δεν θέλει να δοκιμάσει το ΝΒΑ? Μήπως είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε? Άσχετο, πρόσεξε κανένας τα 21 (!) ριμπάουντ του Motejunas χτες? Από πότε έγινε σοβαρός παίχτης αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια μικρή διόρθωση: ο Γιάνκοβιτς έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν για τον πατέρα του και μάλιστα αναλυτικά και με πικάντικες λεπτομέρειες. Μην μπαίνετε στην παγίδα της "πρώτης φοράς" για να κάνετε εντύπωση. Δεν τη χρειάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαι κατα 90% ο Paul στους Lakers.. Για να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μικρός Γιάνκοβιτς μου θυμίζει στον τόνο και την σοβαρότητά του ένα άλλο Σερβάκι που μεγάλωσε στην Ελλάδα, τον Ντούσαν Σάκοτα. Δεν συγκρίνονται οι εμπειρίες των δυο (btw ξέρει κανείς πώς πάει η υγεία του Σάκοτα; Κινδύνεψε πολύ από τραυματισμό πριν από 2 χρόνια), αλλά μοιάζουν πολύ στο ότι μιλάνε αιχμηρά και τολμηρά σε αντίθεση με σχεδόν όλους τους γηγενείς συνομιλίκους τους. Όσο για την επικείμενη διάλυση του Παναθηναϊκού, δεν πειράζει, τουλάχιστον έτσι θα σωθεί το Ελληνικό μπάσκετ (έτσι επιμένει τουλάχιστον ο μπασκετικός λαός του Σούπερ 3 σε πρόσφατη ανακοίνωσή του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε απεργοσπαστη, σταματα να με πατας τον καλο τον καημενο αρειανο. Δεν φτανει που εχουμε γινει οπως εχουμε γινει εχουμε και τους σουπεροπατερες να κανουν υποδειξεις. Τι καλα που θα ηταν να εμενε ο Σουμποτιτς. Δεν θα ειχαμε σουπεροπουλους και θα ειμασταν μια ωραια ατμοσφαιρα. Τωρα οι επαγγελματιες οπαδοι ξαναπιασαν ποστα...
    Θα κατσω να ψησω τον Μπανιωρα, να ξανασχοληθει με τον δελεαστικο ορο να τρωω εγω τις μαπες σε περιπτωση κινδυνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θέλουμε να δούμε πραγματικά ώριμες δηλώσεις θα πρέπει να πάμε στο παγκόσμιο εφήβων το 95.''Αποδείξαμε πως είμαστε ισάξιοι αν όχι καλύτεροι από αυτούς στο ΝΒΑ'' είχε δηλώσει ο Κακιούζης μετά την νίκη επί των ΗΠΑ(τους είχε αφήσει πάντως την υπεροπολία στο μπέιζμπολ).''Δείξαμε πως δε θέλουμε μαιμούδες,να φύγουν όλοι'' όπως είχε πει και ο Γιώργος-αξίζω τριακόσια εκατομμύρια δραχμές-Καράγκουτης κλπ.Ωραίο εκείνο το τρένο της εθνικής περηφάνιας,αλλά έκανε πολλές στάσεις στο Privelege.Κάθε φορά που ο Γιανκοβιτς και οι υπόλοιποι τωρινοί πάνε να το χάσουν,ας τους δείχνει κάποιος εκείνα τα βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Anonymos+ Panos 919
    Αν σήμερα πάντως έπρεπε να αποφασίσει ο Ομπράντοβιτς θα πήγαινε στον προορισμό...έκπληξη που γράφω. Και όχι στη Ρεάλ.
    Πάνο μάλλον δεν διάβασες τι γράφω για τον Καλάθη.
    Ο Μοντεγιούνας είναι σούπερ ταλέντο με κάκιστη νοοτροπία. Οταν αποφασίσει στην επίθεση να δυ7ναμώσει και να βάλει το κορμί του στη φωτιά μπορεί να αφήσει εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anonymos
    Δεν έχω δει ανάλογη συνέντευξη. Δεν πέφτω σε παγίδες εντυπωσιασμού, αν διαβάσεις τη συνέντευξη θα καταλάβεις τι εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απεργοσπάστης
    Ωραία λογική. Οτι δεν μπορούμε να φτάσουμε να το διαλύσουμε. Σε πιάνω φάουλ και μάλιστα σου καταλογίζω αντιαθλητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Tommygun
    Να δω Μπανιώρα στον Αρη και να πάρουν σειρά μετά όλοι οι θρύλοι της δεκαετίας του ’80. Χόρτης, ο Λάκης ο Παπαβασιλείου. Να ζούσε και ο Μάκης Νάτσης, ο Μπαρού και να έκλεινε το καρέ. Πάρε και προπονητή αυτόν που ψήφισε τον προϋπολογισμό του κράτους με τη λευκή σελίδα νούμερο 124 που την ανακάλυψε αλλά δεν ήξερε αν είναι άδεια από δόλο ή λάθος (ο άνθρωπος που τα ξέρει όλα δήλωσε μια φορά άγνοια). Και είσαι έτοιμος για νέα μεγαλεία. Τον Γιάννη Γιαννάκη μην τον ψάχνεις άδικα. Είναι δίπλα στο Ιβανόφειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ κουρούνα αύριο θα το πάρω το περιοδικό, όντως δεν είχα διαβάσει.. Τώρα όσον αφορά τον Μοτεγιούνας, όπως είχα πει και για τον Μπόγρη, είναι μόνο θέμα νοοτροπίας.. Ή δουλεύεις όπως και όσο πρέπει και πας μπροστά (πχ Καντέρ) ή αράζεις επειδή είσαι παιχταράς και έχεις τα ανάλογα αποτελέσματα (Μοτεγιούνας, Μούσλι κλπ κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητη Κουρουνα, επειδη σε καταλογιζω εμπαθεια μπροστα στα μεγαληποβολα σχεδια μου (επειδη εισαι κοκκινοπρασινος πραχτωρ και επιβουλευεσαι την μπουγατσομανα Σαλονικη) προπονητης θα ερθει ο ανθρωπος που εκτιμησε σωστα τον Ρου Ταρπλευ, ο ανθρωπος που πιστευει "στις συμπτωματικες συμπτωσεις", τον ανθρωπο που εριξε δυο ομαδες σε μια σαιζον Α1, τον Στιβ "the king" Γιατζογλου. Να σε δω τι θα κανεις οταν ξαναγυρισει στους τιτλους η ομαδα και πηγαινει απο τον ενα ευρωπαικο θριαμβο στον αλλο. Στην Εσπρεσσο θα καταντησεις να γραφεις για μπασκετ και θα περιγραφεις ποσο καθοριστικος ειναι με την μεστοτητα του παιχνιδιου του ο Νικος Ζησης.

    ΥΓ: Φοβερος τυπος και ο Μπανιωρας και η γυναικα του που μας κανει μαθημα στο ΙΕΚ Θερμης με θεμα τα τουριστικα, απιστευτος ανθρωπος.

    ΥΓ2: Εσενα για τιμωρια θα σε βαλω να ακους το new wave hit της εθνικης εφηβων, "που ειναι οι γιουγκοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γιάνκοβιτς είχε ξαναμιλήσει για τον πατέρα του σε τηλεοπτική συνέντευξη σε μια μεσημεριανή (...) εκπομπή πριν ένα χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Πάντως πολύ καλή συνέντευξη εκ βαθέων από τον νεαρό που δεν φοβάται να τα πει έξω από τα δόντια και να παραδεχθεί τα λάθη του. Πάντως ουδεμία ερώτηση δεν έγινε σχετικά με τον φετινό Πανιώνιο στον Βλαδίμηρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κουρούνα ελπίζω να κάνεις πλάκα. Προφανώς το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό προς τον Σούπερ 3 και την ανακοίνωσή του (τί άλλο να σου πω, ότι είμαι Παναθηναϊκός;). Δεν σε κακίζω πάντως, μάλλον θόλωσες από τον πρωτοφανή αριθμό σχολίων που συγκέντρωσε ποστ σου μετά από πολύ καιρό (την είπα κι εγώ την κακία μου, δεν έχεις παράπονο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή αυτό ήταν, όσο προλάβουμε φέτος να δούμε τον παναθηναϊκό και απο του χρόνου αντίο μπάσκετ; Πλέον στο μπάσκετ θα μείνουν... παικταράδες τύπου Χάινς; Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!
    Υ.Γ. Ακούγεται ότι και ο Διαμαντίδης πάει Ρεάλ. Αληθεύει;
    Υ.Γ.2 Πάντως το βάρος που θα αναλάβει ο Ιτούδης (αν μείνει και δεν φύγει και αυτός) θα είναι μεγάλο! Τόσο λόγω έλλειψης καλών παικτών, όσο και εξαιτίας της κληρονομιάς που θα αφήσει πίσω του ο Ζοτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tommygun
    Ξέχασες ότι είμαι και κίτρινος πράκτωρ. Οχι τύπου Μπρους Λι, ούτε λόγω ΑΕΚ (θα παρέμβει ο Χαρίδημος και θα έχουμε άλλα) αλλά λόγω κιτρινισμού. Για τον Μπανιώρα έχω καλή άποψη. Απλά ήταν από τους τύπους trade mark του Αρη τη δεκαετία του ’80 για αυτό σχολίασα ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Aπεργοσπάστης
    Sorry δεν διάβσα όλο το σχόλιο. Τους άλλους ξέρω μόνο να κατηγορήσω ότι δεν διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς όλη την παρέα
    Τα σχόλια δεν είναι δική μου υπόθεση...Τις μπηχτές και τα καρφιά τα γουστάρω αλλά τα σχόλια είναι κυρίως δική σας υπόθεση. Οπως έχει συμβεί κατ΄επανάληψη και ερήμην μου έχουν ανοίξει διάφορες ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Σε πολλές περιπτώσεις έχω απλά διαχειριστικό και όχι ενεργό ρόλο. Οταν θέλω να γράψω κάτι απλά το γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα σχολια κουρουνα ειναι και δικη σου υποθεση σε μεγαλο βαθμο.Οταν το μπλογκ εχει εικονα παραμελησης-εγκαταλειψης(με μη αναρτησεις σου και κυριως μη απαντησεις σε σχολια αναγνωστων σου)αυτο το κλιμα περναει και στους αναγνωστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν, ο Γιάνκοβιτς έχει μιλήσει στον κ. Μπακόλα και με φωτογραφίες μάλιστα του κ. Τσαγκαμίλη στο compra.gr. Ιδού και το σχετικό λινκ: http://www.compra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=322:2011-03-28-11-05-16&catid=50:1&Itemid=57
    Έχει μιλήσει επίσης στο daynews.gr απ' ότι φαίνεται στο http://www.opadoi.gr/forum/index.php?topic=12329.0 ,χωρίς να φαίνεται ο συντάκτης του άρθρου. Και στις δύο (ειδικά στην πρώτη)μιλά αρκετά για τον πατέρα του, άρα η φράση "Για πρώτη φορά ο Γιάνκοβιτς τζούνιορ μιλάει για τον αδικοχαμένο πατέρα του" μαλλον δεν ισχυει. Αν googlαρετε ισως βγουν κι αλλες, αυτες οι δυο ειναι στην πρωτη σελιδα αν γραψετε "ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κουρούνα
    δεν ξέρω αν θα φύγει ή όχι ο Ζοτς τελικά αλλά σήμερα διάβασα την συνέντευξη του για τα 45 χρόνια της Θ13 και ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα ΄΄εκτός και αν εσείς οι φιλαθλοι τους πείσετε να αλλάξουν την απόφαση τους΄΄. Αυτό για μένα είναι ξεκάθαρο μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας. Πείστε τους να μείνουν και θα είμαστε του χρόνου και πάλι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. paidia o nikos pappas se poia omada agwnizetai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κουρουνα
    Σε ποια ομαδα αγωνιζεται ο νικος ο παππας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πουθενά... Ανήκει στη Μπιλμπάο και από όσο ξέρω κάνει προπονήσεις μόνος του στον Πανελλήνιο στην Κυψέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε θα μας τρελανουν στο Μαρουσι, εμ εχουν αφησει ξεκρμαστη την ομαδα με την οφειλη στον Χομαν, εμ θελουν να διωξουν τον Λιναρδο και να φερουν ποιον? Εμενα? Καλος και ο Κωνσταντινου, δεν μπορει να γλυψει κανα ποδοσφαιρικο κοκκαλο απο τον βαζελο και πηγε στο Μαρουσι. Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα
    χθες παρακολούθησα τις βραβευσεις του ΠΣΑΤ. Το κορυφαίο γεγονός της βραδιάς: η βράβευση του Τοροσίδη για fairplay επειδή ασπάστικε τον Καπίνο στο ντέρμπυ από τον ΜΕΓΑΛΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.
    Α! και το επίσης κορυφαίο. Το μπάσκετ εντελώς χε___νο. Αν και την χρονιά που μας πέρασε ο παναθηναικός κατέκτησε ευρωπαικό και η εθνική ανδρών μπορεί να μην πήρε μετάλλιο αλλά για μια ακόμη φορά ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες οι δημοσιογράφοι θεώρησαν ότι το ποδόσφαιρο και η απλή πρόκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας στα τελικά του euro είναι μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο Σάντος δηλαδή άξιζε να βγει κορυφαίος προπονητής για την πρόκριση ο Ζούρος δεν άξιζε; Αναρωτιέμαι αν ήταν καν μέσα στις επιλογές των δημοσιογράφων.
    Το μόνο καλό φέτος ήταν ότι βράβευσαν αθλήματα που σημείωσαν επιτυχίες όπως το πόλο και δεν είναι από τα πλέον δημοφιλή
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλησπερα
    θα ηθελα αν μπορει ειτε η κουρουνα ειτε καποιος αναγνωστης και φιλος του μπασκετ να αναφερει τους ελληνες που αγωνιζονται σε ομαδες του εξωτερικου χωρις λεπτομερειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπιλμπάο: Μαυροειδής, Βασιλειάδης, Παππάς(δεν παίζει αλλά ανήκει σε αυτή)
    Αρμάνι Μιλάνο: Φώτσης, Μπουρούσης
    Γκραν Κανάρια: Μπράμος
    Σπάρτακ Πετρούπολης: Μαυροκεφαλίδης
    Κρεμόνα: Κακιούζης
    Μακάμπι: Σχορτιανίτης, Παπαλουκάς
    Μπιέλα: Χρυσικόπουλος
    Σιένα: Ζήσης
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η στήλη ρετρό γιατί εξαφανίστηκε από το περιοδικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Koυρουνα ξερεις τον λογο για τον οποιο ο παππας δεν εχει ομαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Ελπίζουμε να σας αρέσει και η δική μας. Αυτή είναι η νέα μας ιστοσελίδα 3-point-magazine.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. o Κακιούζης έφυγε από Κρεμόνα και πήγε Ρόμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @Κυριακή
    Αυτά είναι παμπάλαιες αμαρτίες. Στο ετήσιο δημοψήφισμα του ΠΣΑΤ οι δημοσιογράφοι ξορκίζουν τις...ενοχές τους και ψηφίζουν αθλητές που ούτε ξέρουν ποιοί είναι και με τους οποίους απαξίωναν όλη τη χρονιά να ασχοληθούν. Βεβαίως επειδή η πλειοψηφία των μελών είναι ποδοσφαιρόκαφροι (ούτε καν ποδοσφαιρόφιλοι) το μπάσκετ το έχουν σε διαρκή τιμωρία. Μην τα ξαναλέμε τώρα και αρχίζουμε την ίδια κουβέντα. Προσωπικά όχι απλά δεν ασχολούμαι ποιός κέρδισε αλλά νομίζω ότι την τελευταία φορά που ψήφισα η πεντάδα των καλύτερων αθλητών που είχα βάλει έμοιαζε με κάτι σαν....1- Τιιτ Σοκ, 2. Κοουσμα, 3. Τάρλάτς, 4. Τόμιτς, 5. Δήμος ή Σαμπάνης (δεν το θυμάμαι ακριβώς). Ο νοών νοείτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η πεντάδα των καλύτερων Ελλήνων αθλητών διευκρινίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Zoys
    Η στήλη ρετρό έκλεισε τον κύκλο της τουλάχιστον στη μορφή που δημοσιευόταν. Η διεύθυνση του περιοδικού έκανε μερικές ’’προσαρμογές’’ ανάλογα και με τις απαντήσεις των αναγνωστών στο γκάλοπ που κάναμε όταν γύρισε το περιοδικό σε μηνιαίο. Το γκάλοπ δεν έγινε για τα μάτια του κόσμου αλλά για να μάθει το περιοδικό τι αρέσει και τι όχι στους αναγνώστες του. Η σκέψη είναι να αντικατασταθεί σύντομα με κάτι εντελώς διαφορετικό αλλά ρετρό θεματολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος
    Το μπλογκ σας είναι όντως πολύ καλό και η θεματολογία του με ενδιαφέρει. Αλλά ρε παιδιά τι σχέση έχει με το...Τρίποντο; Αυτό δεν κατάλαβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα ευχαριστούμε για το σχόλιο σας και θεωρούμε και εμείς ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά. Αιτιολογείται στη βάση του ότι θέλουμε να πετυχαίνουμε καλάθια σε όλα τα γήπεδα! Είτε είναι μπασκετικά, είτε είναι κοινωνικά, είτε οτιδήποτε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή