Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Σιγή...ιχθύος η ομοσπονδία για τον παιδεραστή-προπονητή!

Προφανώς, τα γερόντια της ομοσπονδίας μπάσκετ ή δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους ή το πιθανότερο κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Ούτε μισή ανακοίνωση καταδίκης του εμπλεκόμενου (χρησιμοποιώ τη λέξη για τυπικούς και μόνο λόγους αφού πάντοτε ισχύει το τεκμήριο αθωότητας) στο σκάνδαλο παιδεραστίας του Ρεθύμνου 47χρονου γυμναστή και προπονητή μπάσκετ Νικολάου Σειραγάκη. Τον διέγραψαν από τα κιτάπια τους ή δεν έχουν πάρει είδηση ότι ήταν συνεργάτης του αναπτυξιακού προγράμματος της ομοσπονδίας; Ξέχασαν ότι προ τρειτίας ήταν στο επιτελείο των προπονητών της Μεσογειακής ομάδας; Αν τα ξέχασαν ή καμώνονται ότι δεν τα θυμούνται να τους τα θυμίσω.
Ο λαλίστατος κύριος Βασιλακόπουλος δεν βρήκε δύο λόγια να πει ή φοβάται ότι θα του ασκηθεί κριτική για το αναχρονιστικό και αστείο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ που παραμένει ίδιο εδώ και 30 χρόνια;
Περιμέναμε καλύτερα ρεφλέξ και από τον Σύνδεσμο προπονητών του οποίου ο Σειραγάκης όχι μόνο ήταν μέλος αλλά διατέλεσε ουκ ολίγες φορές και ομιλητής σε σεμινάρια του συνδέσμου στην Κρήτη! Και από εκεί κουβέντα...
Σαφώς και οι πράξεις του Σειραγάκη δεν ενοχοποιούν κανένα άλλο έστω και αν εγείρουν μερικά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο διαλέγει τους ανθρώπους που δουλεύουν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα η ομοσπονδία... Επιλογές που συνήθως έχουν να κάνουν με δημόσιες σχέσεις, τοπικά αλισβερίσια, ενίοτε και κομματικά ρουσφέτια... Ξεχνάνε τεχνηέντως ότι δεν είναι το πρώτο ανάλογο σκάνδαλο που ’’κτυπάει’’ το μπάσκετ, ούτε καν το πρώτο ανάλογο περιστατικό στα λεγόμενα ’’φυτώρια’’. Μάλλον όλες αυτές τις μέρες ο κ.Βασιλακόπουλος είχε άλλες δουλειές και οι συνεργάτες έπιναν τσαγάκι στα κατά τόπους ΚΑΠΗ...
Εννοείται ότι το αναπτυξιακό πρόγραμμα είναι ότι πιο....αναχρονιστικό υπάρχει. Και μόνο που το πρόγραμμα αυτό δεν μπόρεσε ποτέ να ανιχνεύσει το ταλέντο του Διαμαντίδη (δεν έπαιξε ποτέ σε εθνικές παίδων και εφήβων) και ο Παπαλουκάς κόπηκε από την εθνική εφήβων γιατί σύμφωνα με την άποψη του τότε προπονητή της ’’δεν έκανε για πλέι μέικερ και τεσάρια έχουμε πολλά’’ φτάνει και περισσεύει.
Υ.Γ. 1 Είμαι αγριεμένος με το όλο θέμα και με χτυπάει κατακέφαλα η υποκρισία και η σιωπή. Θεωρώ την παιδεραστία, την παιδοφιλία και την παιδοκτονία τις πλέον σιχαμερές πράξεις που μπορεί να διαπράξει ανθρώπινο ον και είναι το μοναδικό σημείο στο οποίο συμφωνώ με τον....Καρατζαφέρη. Για ενόχους τέτοιων πράξεων έπρεπε να είναι σε ισχύ η θανατική ποινή. Αντ΄αυτού το σύστημα αποφάσισε προ ετών να τους βάζει όλους μαζί στην ίδια φυλακή για να μην τους παίρνουν....νουμεράδα οι συγκρατούμενοι τους και ειδικότερα οι βαρυποινίτες. Βλέπετε, σε ορισμένα πράγματα ο κώδικας των φυλακών είναι πολύ πιο σωστός από τον νομικό κώδικα.

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με +1.000 σε ότι λες, και για την απουσία ανακοίνωσης, και για τον αναχρονισμό του αναπτυξιακού και για όλα, (αν και δεν είμαι και 100% σίγουρος για αυτό με τον Καρατζαφέρη) αλλά, τι σχέση έχει ο παιδεραστής με το αναπτυξιακό της ΕΟΚ; Αν είχε γίνει καταγγελία και την αγνόησαν το καταλαβαίνω αλλά έτσι στα ξεκάρφωτα; γκεμπελισμός και πάλ; Α, και μια και μιλάμε για αυτούς τους παλιοπούστηδες, ξέρετε τι είχαν κάνει μια φορά στην επαρχιακή πόλη από όπου κατάγομαι σε έναν τέτοιον; τον είχαν πιάσει οι γονείς, τον είχαν βάλει στα τέσσερα, του έχωσαν από πίσω μία τρόμπα ποδηλάτου (ναι, από αυτές τις παλιές, τις μεταλικές, τις μαύρες) και τον φούσκωσαν μέχρι που έσκασε. Του πετάχτηκαν τα μάτια έξω κυριολεκτικά σας λέω. Μόνο τέτοιου είδους τιμωρίες τους αξίζουν γιατί έχουμε αρρωστήσει πάρα πολύ κοινωνικά πλέον! Άντε, καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λέγεμαι "διχτάκι".
    Έχουμε και λέμε: αναπτυξιακό-μικτή Κρήτης-κριτήρια επιλογής-η υποταγή στον ψυχικό και σωματικό βιασμό και εκβιασμό του παιδεραστή-προπονητή. ΕΤΣΙ συνδέονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή