Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

New kid in town



Ξαφνική άφιξη χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη του 30χρονου Βόσνιου Μάρκο Σκέκιτς  (2μ.07) για να πάρει μια θέση  στον Άρη. Ο Σκέκιτς που αγωνίζεται κυρίως στη θέση 4 έπαιξε για πολλά χρόνια σε Σέρβικες ομάδες και η καλύτερη στιγμή του ήταν η παρουσία του στην ομάδα έκπληξη της Γερμανίας πριν δύο χρόνια την Ολντεμπουργκ. Μαζί της κατέκτησε τον τίτλο και την περασμένη χρονιά σε δέκα αγώνες της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα είχε μέσοι όρο 8,2 πόντους και 4,7 ριμπάουντς.



16 σχόλια:

  1. Εμπρος για την κατακτηση της Ευρωλιγκα, του Διηπειρωτικου, του παγκοσμιου, του διαλαγαξιακου, του διασυμπαντικου και λοιπων πρωταθληματων.

    Ρε παιδια, ουτε εγω που εχω εννομο συμφερον να μην βγει τριτος ο Πανιωνιος (δεν βρισκω με τιποτα γαιδουρινα αυτια) δεν κανω ετσι. Παρτε το αποφαση οτι η χρονια παει στα σκουπιδια. Οι αλλαγες τωρα ειναι ματαιες, επρεπε να γινουν νωριτερα, αλλα νωριτερα δεν ειχανε μυαλο καποιοι. Καλοφαγωτα τα σκαγια τωρα.

    Σαν παικτης ειναι αξιοπρεπεστατος παντως, αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα τον καψουμε και αυτον. Χαθηκε να τον κλειναμε για την επομενη σαιζον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουρουνα ο Τομμυ δεν ξεχνα το στοιχημα που ειχαμε βαλει το Σεπτεμβρη σχετικα με το αν θα βγει Ευρωπη ο Πανιωνιος.Εσυ μηπως το ξεχασες?Γιατι ο ορος ηταν αμα βγω αληθινος να ανοιξεις θρεντ που να εξυμνεις το Ροντια και τη διορατικοτητα του.Στο θυμιζω για να μην ξεχνιομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ειναι εξυπνοι θα τον κρατησουν και για του χρονου. Πολυ καλος παικτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην τον τσιγκλας, διοτι πατωσε και στην προβλεψη του για αναγεννηση του μπασκετ της Σαλονικης και μασαει τα πουπουλα του απο τα νευρα. Πρεπει να αρχισω τα βουντου, με εχει αποπροσανατολισει ο αλλος ο ακατανομαστος με τους 4 σερβους στο Φ4 και δεν μπορω να ριξω οση γκαντεμια θελω στον Πανιωνιο.

    The Hoop: Εξυπναδα και διοικουντες του Αρη ειναι δυο εννοιες ασυμβιβαστες φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού κατάφερε να κόψει τον Τέρι νομίζω ότι αξίζει να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Πίξι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξεχνάω τα στοιχήματα και όταν χάνω πληρώνω Rodia.. Αν όντως επαληθευτείς θα είναι η πρόβλεψη της χρονιάς γιατί όταν το έγραφες ο Πανιώνιος δεν πρέπει να είχε κάνει ούτε σεφτέ στο πρωτάθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουρούνα
    το ξέρω ότι το θέμα με τον Σπανούλη έχει καιρό που τελείωσε αλλά σήμερα διάβασα μία συνεντευξη που έδωσε στο γαύρο σε κάποιο site του παναθηναικού συγκεκριμένα τα πράσινα νέα και στη συνέχεια στο άρθρο έγραφε κάποια στοιχεία και γεγονότα που ο Σπανούλης επίλέγει να μην τα θυμάται και επειδή ο καθένας τα λέει και τα γράφει όπως τον συμφέρει θέλω να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις και να μου πεις τι γνωρίζεις. Εσένα σε εμπιστεύομαι πιο πολύ αφού είσαι αντικειμενικός ως προς το θέμα.Αληθεύει ότι ο σπανούλης έπαιρνε τηλέφωνο τον Θανάση Γιαννακόπουλο και ζητούσε από το Χιούστον να πληρώσει τους Ρόκετς (και στη συνέχεια τους Σπερς) για να γυρίσει πίσω. Πως όταν ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι είπε στον μάνατζερ του ότι σταματάει να ασχολείται μαζί του, ο ίδιος έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε πως τώρα θέλει να μείνει. Επίσης στην απάντηση του σπανούλη αν κατά τη διάρκεια της σεζόν πέρσι μιλούσε με τον ολυμπιακό ο παίκτης απαντά όχι, το άρθρο όμως αναφέρει αυτά τα γεγονότα:Το γεύμα τον Μάρτιο στην Βάρκιζα με τους ανθρώπους της ομάδας τι ήταν; Η εντολή στον μάνατζερ πριν τα πλέι οφ να αρχίσει συζητήσεις γιατί έχεις προτάσεις στα χέρια σου τι ήταν; Και ξέρεις κάτι; Επειδή ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται κανείς δεν ξεχνάει την "σύμπτωση" ότι η σύζυγος σου και η μητέρα σου έμεναν στο ξενοδοχείο της αποστολής του Ολυμπιακού στο Βερολίνο.
    Το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο.Που έκανες παζάρια από την πρώτη στιγμή και έλεγες σε δημοσιογράφους, παράγοντες, σερβιτόρους στην Μύκονο και όποιον άλλο σε ρωτούσε ότι "ας ανεβάσει λίγο την προσφορά ο Παναθηναϊκός και μένω.Που ο μάνατζερ σου πήγε στην Βιανέξ και μιλούσε μόνο για οικονομικά.Α! και επίσης αναφέρει ότι την περίοδο που ήταν στην αμερική οι Γιαννακόπουλοι συνέχιζαν να του πληρώνουν το σπίτι του;
    Συγνώμη αν σε κουράζω και αν σε κάνω να ξανασχοληθείς με αυτό το θέμα αλλά θέλω να δω τι είναι αληθινό και τη οπαδιλίκι και προπαγάνδα.Ευχαριστώ προκαταβολικά ακόμα και αν δεν θελήσεις να ξανασχολήθείς με το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω το ειπα Rodia, ετσι και γινει αληθεια η προβλεψη σου (εγω θα ηθελα βασικα Μαρουσι, μπας και διακριθει καμια ομαδα με κιτρινη φανελα) αλλα ρε φιλε, αμα ολοι ειναι αναπηροι στο μυαλο η στην τσεπη ας βγει ο Πανιωνιος. Παντως στο ξαναειπα: τον λογαριασμο για τα αυτια θα τον στειλω στον Δαμιανιδη, γιατι φετος το πηρε πανω του να τα κανει τοσο *@*&@^%!!! Τωρα θυμηθηκε να παρει παικτες, που τα παρατησαν ολοι. Οταν φωναζαμε εμεις, εκανε "οικονομικη διαχειρηση". Βγες να παιζεις τωρα Eurochallenge, να γελαν και τα παρδαλα κατσικια.

    Προς ανωνυμο: φιλαρακι, αρειανος ειμαι, αλλα για την συνεντευξη Σπανουλη ενα θα πω: οι καλες κουβεντες κανουν και τους καλους φιλους. Και τα αλλα τα γλυψιματα μονο σ' αυτους που εχουν στο καθημερινο διαιτολογιο πιανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος 1
    Κανονικά στις ερωτήσεις σου δεν έπρεπε να απαντήσω για ένα απλό λόγο. Ολα αυτά έχουν δημοσιευτει κατά διαστήματα στη στήλη σε διάστημα πέντε μηνών. Και οι απαντήσεις σύμφωνα με τα δικά μου ρεπορτάζ είναι όλα τυπωμένα. Αν απαντάω το θεωρώ προσβολή για εκείνους που πλήρωναν για να μάθουν. Αλλά επειδή χθες το βράδυ η μπάντα των γεροντορόκερ που άκουγα ήταν καλή και η μπύρα θεσπέσια συν το ότι σήμερα βρέθηκα από σπόντα στο μέσο των διαδηλώσεων στην Κερατέα (αυτές που κρύβουν τα κανάλια) και γενικώς μου συνέβησαν μερικά ευχάριστα γεγονότα θα σου απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σπανουλιάδα 1
    Θυμάμαι ακριβώς και την ώρα και τη μέρα που έμαθα την ιστορία για Σπανούλη. Ηταν η επόμενη του αγώνα Παρτίζαν- Αμαρουσίου στην Ευρωλίγκα. Μεσημεράκι γιατί έτρωγα. Με πήραν από το περιοδικό να μου μεταφέρουν όπως συνήθως κάτι παραπόνα (του Ολυμπιακού ήταν) για άλλο θέμα και με κάτι που μου είπαν φλάσαρα. Πήρα καπάκι μια ερυθρόλευκη πηγή μου και μου είπε άυτολεξί. ’’Με αυτά που γράφεται για τον Τσίλντρες στο περιοδικό έχει θυμώσει ο πρόεδρος. Πάνω που τον πείσαμε να πάρει τον Σπανούλη θα μας το χαλάσετε’’. Εψαχνα για δέκα μέρες τι παίζει. Και έμαθα ότι είχε γίνει συγκεκριμένη επαφή (όχι με τους Αγγελόπουλους και δεν ξέρω ειλικρινά τίποτε για γεύματα κλπ.) αλλά με έμπιστο άνθρωπο του Σπανούλη. Αυτός (ξέρω ποιός είναι αλλά σέβομαι τα off the record μου και δεν έχει σημασία ο μεσάζοντας) πήγε ως μαντατοφόρος στον Σπανούλη και του είπε ότι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός του ετοιμάζει πρόταση μαμούθ. Τότε είχα γράψει ότι θα φύγει ο Τσίλντρες και τα λεφτά του θα τα πάρει ο Σπανούλης (αν υπολογιστεί και η εφορία τα πλησίασε) γεγονός που έκανε έξω φρενών τον Αγγελόπουλο που ωρυόταν ότι αποκλείεται να δώσει τόσα λεφτά στον Σπανούλη. Μου έστειλαν τις γνωστές διαψεύσεις κλπ. Μέχρι τότε ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΌ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σπανουλιάδα 2
    Α κάτι για το παρε΄λθόν. Ο Σπανούλης έβαζε όντως λυτούς και δεμένους για να γυρίσει από την Αμερική αλλά ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε ούτε μια δραχμή. Αντίθετα είχε εισπράξει νομίζω 300 χιλιάρικα για το μπάι άουτ του το 2006. Αν τον είχε πάρει στα μέσα της περιόδου και όχι το καλοκαίρι θα πλήρωνε τη διαφορά στο συμβόλαιο του για να αποδεσμευθεί επειδή ήταν εγγυημένο.
    Συνεχίζω με λίγο παρελθόν. Η νοοτροπία που υπάρχει στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό εδώ και δύο δεκαετίες είναι ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΗ επειδή δεν θέλουν να τον πληρώσουν αλλά επειδή ο παίκτης τους...προδίδει.
    Το έχω ξαναγράψει επίσης. Η ιστορία Διαμαντίδη- Σπανούλη ήταν επανάληψη της ιστορίας Αλβέρτη- Οικονόμου των οποίων τα συμβόλαια τελείωναν το ίδιο καλοκαίρι. Ο Αλβέρτης άφησε τον μάνατζερ του έξω από το γραφείο και μπήκε μέσα μόνος του λέγοντας ’’πρόεδρε δώσε ότι θέλεις’’. Ο Παύλος αποφάσισε ότι αυτός θα γίνει σημαία. Ο Οικονόμου είχε τελειώσει ουσιαστικά από τη μέρα που εμφανίσθηκε στο γραφείο του Παύλου με τη μετέπειτα σύζυγό του Αννα Δρούζα για να διαπραγματευτούν! Αλλά παρότι ήταν αποφασισμένο μήνες πριν ότι θα έμενε ένας από τους δύο η αλήθεια παραχαράχθηκε...
    Ανθρωπος που δεν είναι πλέον στον Παναθηναϊκό και τον θεωρώ ότι είναι από τους έξυπνους έλληνες οργάνωσε παρασκηνιακά όλη την εκστρατεία φθοράς του Οικονόμου. Στις φιλοπαναθηναϊκές εφημερίδες μια φορά την εβδομάδα εμφανίζονταν φωτογραφίες του στα μπουζούκια! Και σε εφημερίδα ολυμπιακών αποχρώσεων και αισθημάτων δόθηκε αποκλειστικά η είδηση της συμφωνίας του με την Κίντερ την οποία ήξερε από την πρώτη στιγμή ο Παναθηναϊκός. Αλλά είπαμε παρότι δεν λογοδοτούν σε κανένα και δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν τα αφνετικά αυτών των δύο ομάδων διαχρονικά είναι καταδικασμένα να καλλιεργούν ένα συγκεκριμένο ίματζ: Οτι μόνο πληρώνουν και ότι ποτέ δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν οικονομία! Και φέτος όπως έχω ξαναγράψει παρατηρείται το παγκόσμιο φαινόμενο. Δύο προπονητές (Ιβκοβιτς, Ομπράντοβιτς) να λένε παντού ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ (όποιος βρει άλλο προπονητή στον κόσμο να το λέει να μου τον πει) και οι διοικήσεις να διαρρέουν ότι ’’εμείς τους λέμε πάρτε και δεν θέλουν’’!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σπανουλιάδα 3
    Στο πλαίσιο αυτό ο Ομπράντοβιτς είχε ξεκαθαρίσει το καλοκαίρι ότι ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ παίκτες αλλά αν είναι να μείνει ένας προτιμά τον Διαμαντίδη. Στο πλαίσιο αυτό ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον ’’εύκολο’’ στις διαπραγματεύσεις Διαμαντίδη και έβαλε ταβάνι στις αμοιβές τα 2 εκατομμύρια ευρώ που πήρε αυτός για οποιονδήποτε άλλο.
    Ο Σπανούλης όλη τη σεζόν χωρίς να έχει εκδηλωθεί πρόβλημα στις σχέσεις ήταν πειραγμένος γιατί η μπάλα περνούσε περισσότερο από τα χέρια του Διαμαντίδη και το τελεσίγραφο για το ’’πλαφόν’’ ήταν η χαριστική βολή. Μην ξεχνάς ότι ήξερε ήδη ότι ο Ολυμπιακός θα έσπρωχνε χρήμα. Μέσα από τη συνέντευξη του στον Μπουρλάκη που δημοσιευτηκε στο περιοδικό ουσιαστικά έστειλε το στίγμα του. Οτι δεν είχε συμφωνήσει με κανένα ότι θα έπαιρνε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και μετά ήταν ανοικτός σε όλα. Δεν είπε ποτέ ότι θα κλείσει στον ΠΑΟ αλλά ότι θα μιλήσει ως πρωταθλητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σπανουλιάδα 4
    Το καλοκαίρι ο Σπανούλης περίμενε για λόγους καθαρά εγωισμού τον Παναθηναϊκό να του δώσει 2,1 αντί για 2 εκατομμύρια που είχε φτάσει. Ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως δεν πήγαινε πάνω από 2,4 εκατομμύρια. Το τηλεφώνημα του μάνατζερ του έγινε. Και έγινε γιατί αυτό θα έκανε ο κάθε μάνατζερ. Ενημέρωσε ότι ο πελάτης του υπογράφει στον Ολυμπιακό και αν ο Παναθηναϊκός έχει κάτι τελευταίο να πει. Του ευχήθηκαν στο καλό και Καλό...Πάσχα. Η απόφαση ήταν δεδομένη ούτως ή άλλως. Απλά η κίνηση που θα έκανε κάθε μάνατζερ διέρρευσε επίτηδες για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους και για να τη συζητάμε μέχρι σήμερα.
    Αυτά είναι όσα ξέρω, όσα έχω γράψει από τον Φεβρουάριο μέχρι το καλοκαίρι σε διάφορα τεύχη και ουδέποτε διαψεύστηκαν.
    Χρωστάς γύρω στα 45 με 50 ευρώ για τα τεύχη που δεν αγόρασες αλλά επειδή μου μοιάζεις για καλό παιδί και υπάρχει και κρίση πληρώνομαι και σε είδος. Στείλε κανένα τενεκέ λάδι επειδή υπάρχει κρίση και πατσίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α και δύο λεπτομέρειες...
    Το Βερολίνο και το θέμα του ξενοδοχείου ήταν καθαρά σύμπτωση. Το σπίτι όντως πληρωνόταν από τον Παναθηναϊκό γιατί οι ομάδες έχουν κρατημένα σπίτια και αυτοκίνητα που τα πληρώνουν επί σειρά ετών για να τα χρησιμοποιούν για τις ανάγκες των παικτών τους. Οτι πιθανώς έλεγε στη Μύκονο που δεν τα γνωρίζω δεν είναι τίποτε διαφορετικό από ότι σου έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μου λες, την εξελιξη στα διοικητικα του Αρη πως την κοβεις? Προκειται για θετικη εξελιξη η ανθρακες ο θησαυρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles/1/aris-bavcic-metagrafi.html
    To σαφάρι για αναζήτηση ψηλών συνεχίζεται...

    http://www.arisbc.gr/#el/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Κ-Α-Ε-ΑΡΗΣ-3
    Πάλμας, Αντιπροέδρος...Όλο διοικητικές ζυμώσεις και στο τέλος ,τίποτα[Αφού δεν πληρώνουν τα χρέη και δεν βάζουν λεφτά (Ούτε 1.οοο.οοο ευρώ δεν είναι φέτος το μπάτζετ)].Εκτός αν προετοιμάζει το έδαφος ο Δαμιανίδης για έξοδο.

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή