Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τα παραμύθια του μπαρμπα Γιώργη

Επειδή υπάρχουν ακόμη αφελείς (για τους εγκάθετους χαρτζηλικωμένους δημοσιογράφους δεν μιλάω, αυτοί είναι μια κατηγορία διαφορετική) που πιστεύουν ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα προχωρήσει στην ίδρυση της Μεσογειακής Λίγκας τους αφιερώνω όσα είπε ο γενικός διευθυντής και παλιός δημοσιογράφος της Εφές Πίλσεν Ενγκίν Οζερχούν στον Γιάννη Ψαράκη και δημοσιεύονται στο μπλογκ του τελευταίου...
Θα τα βρείτε εδώ....
http://greekbball.blogspot.com/2011/03/blog-post_21.html#more

Επειδή όποιος κάνει ρεπορτάζ βρίσκει και την αλήθεια που επιμελώς διαστρεβλώνουν τα...παπαγαλάκια της ομοσπονδίας μπάσκετ!
Υ.Γ. Φυσικά τα όσα λέει ο Τούρκος αποτελούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ των όσων υποστηρίζει το All Star Basket αλλά και προσωπικά η αφεντιά μου εδώ και μήνες... Απομένει να δούμε μέχρι πότε οι μεγαλόσχημοι παράγοντες του μπάσκετ θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως ραγιάδες υπό το φόβο του μπαρμπα Γιώργη και θα του επιτρέπουν να κάνει κουμάντο με καταστροφικές συνέπειες στο μπάσκετ της Ελλάδας. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την πτώση του καταστροφικού Βασιλακοπουλισμού...

2 σχόλια:

  1. Kαλησπέρα δύσπιστο κ αφελές πτηνό..μάλλον δεν έχεις πάρει μυρωδιά από το σχέδιο του μπάρμπα Γιώργου,για αυτό τέντωσε τα φτερά σου κ άκου τον άρχοντα.Ξεκινάω..επειδή το μυαλό ενός κοινού θνητού δεν μπορεί να το συλλάβει(παρά μόνο ενός ζωντανού-μπασκετικά νεκρού)να σε πληροφορήσω ότι οι συμμαχικές κ λοιπές δυνάμεις βρίσκονται δίπλα στον ΗΓΕΤΗ Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ βομβαρδίζοντας αδυσώπητα τη φίλα προσκείμενη στο Μαινινί,Λιβύη.Στην,κατά βάθος,μπασκετική εκστρατεία ηγείται ο Γιωργάκης Ράμπο Σιγάλας ο οποίος λέγεται ότι στην διόπτρα του έχει βάλει φακό με φόντο τον Ιωαννίδη,για να ανταποδώσει με τον πιο κτηνώδη τρόπο το ιπτάμενο μπουκάλι,σκοράροντας στις δυνάμεις του παραστρατούντος Καντάφι.Κ τώρα πάμε στο ζουμί της υπόθεσης.Μας έχεις πρήξει τόσο καιρό από που θα χρηματοδοτηθεί η Μεσοποταμιακή λίγκα κ άλλα τέτοια γραφικά ερωτήματα.Μάθε ότι το σκοτεινό αυτο σχέδιο έχει ως απώτερο σκοπό την αναρρίχηση του χρηματοδότη Αλ-θανί του οίκου της κουτσής καμήλας στα ύπατα στρώματα των οικονομικών κολοσσών του κόσμου,από την εκμετάλλευση του πετρελαίου του αλλόθρησκου λιβυκού λαού.(Σου δίνω το ελεύθερο να πάρουν πόδι οι πηγές σου,που συνέχεια επισημάνεις)Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.Μπορεί να επανέρθω..
    ΥΓ.Να υπόθέσουμε ότι η μπαρμπαγιωργική λίγκα θα έχει την οργάνωση της Α2?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πω και εγώ ο ταπεινός....πτηνός! Τέτοια σχόλια με αφήνουν με το ράμφοες ορθάνοιχτο και η διαφορά με τη συμπαθέστατη τάξη των....ροφών υπάρχει πια μόνο στα...πούπουλα (οι επίσης ανυποψίαστοι ροφοί έχουν λέπια ως γνωστό). Μια ταπεινή προσπάθεια μίμησης της σουρεάλ γραφής σου αν και εξ ορισμού αποτυχημένη (η δική μου, η δική σου πάλι ήταν άψογη!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή