Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Τεύχος 238

H νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ ήταν το γεγονός της εβδομάδας και σε αυτήν είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο του περιοδικού. Στο....εσωτερικό θα βρείτε ακόμη μερικά ενδιαφέροντα θέματα όπως:
- Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και του Διαμαντίδη σε μια ανάλυση του Νίκου Μπουρλάκη με τον τίτλο Run, Mitsos, Run.
- Συνέντευξη του Τζαμόν (Λούκας ή Γκόρντον μας έχει μπερδέψει με το επίθετο) για τον Ολυμπιακό σε στιλ...Αννίβα: ’’Αν δεν υπάρχει ο δρόμος για την κορυφή θα τον φτιάξουμε’’, είπε στον Νικήτα Αβγουλή (που δεν ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Αβγουλής όχι ο Λούκας).
- Μια ανάλυση της Μπαρτσελόνα που φαντάζει ως ανίκητη αλλά δεν είναι. Το είπαν και το εξήγησαν οι Έλληνες που αγωνίζονται ή προπονούν ομάδες στην Ισπανία στον Δαμιθανό Παπαχατζή.
- Ενα αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Ηλυσιακού και το τέλος του μάνατζερ-προέδρου Τάσου Δελημπαλταδάκη από την ομάδα.
- Παρουσίαση του Ρωσικού πρωταθλήματος στο Παγκόσμιο Χωριό του Γιάννη Ψαράκη.
- O Παναγιώτης Χορόζογλου ’’ψάχνει’’ τον κοπανατζή Σιμς και θυμάται τη λίστα των Αμερικάνων που έφυγαν νύχτα από τη Θεσσαλονίκη.
- Θέματα από το ΝΒΑ αλλά και τις μικρές κατηγορίες όπως και ένα ειδικό αφιέρωμα στις παλιοσειρές της Ευρωλίγκα με αφορμή τις 200 συμμετοχές του Παπαλουκά στην κορυφαία διοργάνωση.
- Κουρούνα για όλα τα γούστα με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να έχει την τιμητική του. Αποκαλύπτω τι έκανε και που ήταν τις κρίσιμες μέρες της αποχής των μπασκετμπολιστών τότε που είχε κληθεί να σώσει το ελληνικό μπάσκετ από την...καταστροφή!
Και διάφορα άλλα που δεν πρόλαβα να διαβάσω γιατί το τεύχος ήταν χορταστικό και πολυθεματικό.

31 σχόλια:

  1. Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ο αγαπημένος σου παίχτης Λάζαρος Παπαδόπουλος. Βοήθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. psaras δε παιζεις fair play...αφου ειπε η κουρουνα οι απαντησεις με email.
    εμεις δλδ που στειλαμε mail κοροιδα πιαστηκαμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τους… ερασιτεχνικούς χειρισμούς του ΕΣΑΚΕ και της ΕΡΤ, με θύμα τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος σε συνεννόηση με το κρατικό κανάλι, αποφάσισαν να ματαιώσουν την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη, το προσεχές Σάββατο στα Ιλίσια και αντ’αυτού να καλύψουν τηλεοπτικά τον αγώνα Ολυμπιακός-Ίκαρος Καλλιθέας. Κι όλα αυτά μόλις τέσσερις ημέρες πριν το παιχνίδι.

    Μία απόφαση που λήφθηκε ελαφρά τη καρδία, αγνοώντας τις συνέπειες που θα έχει στην ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ η ματαίωση των συμφωνιών με εταιρίες που θα διαφημίζονταν στα LED, του συγκεκριμένου αγώνα.

    Σε μία εποχή που το ελληνικό μπάσκετ δίνει μάχη καθημερινά για την επιβίωση, χειρισμοί όπως αυτοί του ΕΣΑΚΕ και της ΕΡΤ, αποτελούν ένα ακόμη χτύπημα στις ομάδες και πραγματικά προκαλούν απορία για το αν οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος αλλά και το κρατικό κανάλι έχουν συναίσθηση της κατάστασης.

    Από την πλευρά μας, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια, έστω και αν εκείνοι που θα έπρεπε να αποτελούν συμπαραστάτη των ομάδων, τους δημιουργούν επιπλέον εμπόδια.

    Στην προσπάθεια μάλιστα, οι συνθήκες του αγώνα να είναι οι καλύτερες δυνατές, την Πέμπτη το πρωί αθλητές της ομάδας μας θα μοιράσουν εισιτήρια σε σχολεία της περιοχής των Ιλισίων. Ακόμη και αν για κάποιους αυτή η εικόνα είναι λιγότερο ελκυστική από το άδειο-λόγω τιμωρίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός- ΣΕΦ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους ένα "κίτρινο" (μετά από πολύ καιρό)πρωτοσέλιδο με ουσία ....Ελπίζω όμως να τελειώσει με ουσία και η χρονιά....

    Εξηγούμαι: με την ομάδα να παίζει μπάσκετ,με το ρόστερ να έχει ξεκάθαρους ρόλους ώστε να έρχονται τα αποτελέσματα σε Ελλάδα & Ευρώπη χωρίς να χρειαστούν πάλι αλλαγές παικτών στη μέση της χρονιάς,με την ανάδειξη νέων ταλέντων,με τον Ντρούγκερ να μας πείθει με την δουλειά του ότι αξίζει, ώστε να μείνει παραπάνω από 1 έτος...


    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aφελής ίσως ερώτηση.

    Ο Βασικακόπουλος κουρούνα ξέρει ποιος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kourouna...

    Διάβασες την συνέντευξη του Δαμιανίδη που μίλησε για πολλά στον Άρηςfm ?
    Θα ήθελα τα σχόλια σου, κάτι που σου έκανε εντύπωση, κάτι με το οποίο διαφωνείς ή συμφωνείς...

    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ξέρω αν είναι μόνο σε εμένα και γενικά σε όσους είναι συνδρομητές στην ψηφιακή εκδοχή, αλλά εδώ και λίγα τεύχη εμφανίζεται κατά διαστήματα "λογοκρισία" στο περιοδικό. Εννοώ ότι όταν κείμενα είναι κοντά σε εικόνες, κάποιες λέξεις είναι μαυρισμένες και πρέπει να κάνεις μαντεψιές για να καταλάβεις τι λείπει και δε διαβάζεται. Ελπίζω να διορθώνεται εύκολα.

    Ακόμα λίγη γκρίνια (αν και ξέρω το άσχημο συναίσθημα να έχεις κάνει λάθος και να το βλέπεις δημοσιευμένο όταν ήδη είναι αργά): μου φαίνεται ότι ανάμεσα στο 1991 και τη Γιουγκοπλάστικα/Ποπ84 με το "θρι-πιτ" και την πιθανότητα η Μπαρτσελόνα να κάνει "ριπίτ" φέτος στο ευρωπαϊκό, υπήρξε και μια Μακάμπι που πήρε δύο σερί, άρα η εισαγωγή στο κείμενο για τη Μπαρτσελόνα έχει ένα φάουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπητη κουρουνα ξερεις κανα καλο παρασκηνιακο τι παιχτηκε με το πανο που αναρτηθηκε στο αγωνα παο-περιστεριου κ εγραφε για τον σαρας?..ποιος ενοχληθηκε κ προσπαθησαν να το καλυψουν? το πανο απ'οσο ξερω δεν εγραφε τιποτα υβριστικο κ απ'οσο τουλαχιστον λεγεται οι σχεσεις του σαρας με τον ομπραντοβιτς κ την ηγεσια του παναναθηναικου παραμενουν καλες..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. psaras:
    o Lazos Rwsos?Eisai sigouros?Vevaia ayto tha exigouse to kommounistiko aima pou reei stis fleves tou...re bas kai einai apogonos tou Stalin?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Παπαδοπουλος αν δεν κανω λαθος η ειναι Ρωσσος η Ρωσσοποντιος και το παλιο του ονομα ηταν Ποποφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ερωτήματα δεν απαντήθηκαν ούτε μια φορά!

    Πόσα χρωστάμε;
    Που τα χρωστάμε;
    Πως αξιοποιούμε τα ταλέντα, με μηδενικό χρόνο συμμετοχής και πουλώντας τους (Παπανικολάου) δωρίζοντας τους (Σχορτσιανίτης) ή δανείζοντας τους (Τσαιρέλης) σε άλλες ομάδες;
    Με τα λεφτά που παίρνουμε από τις πωλήσεις (Παπανικολάου, Μάσευ, Ουίλκινσον) τι κάνουμε;
    Γιατί ποτέ δεν έχουμε χορηγούς φανέλας κ.λ.π. ;
    Γιατί δε κάνουμε τις συνθήκες έτσι ώστε ο Γκάλης να έρθει στην ομάδα; Πότε θα το κάνουμε μετά θάνατον;
    Τι θα κάνουμε αν βγούμε Ευρωλίγκα την επόμενη χρονιά με το γήπεδο; Δεν ξέρει πως το ποιο κοντινό γήπεδο Ευρωλίγκας είναι 500 χιλιόμετρα μακριά;
    Γιατί πέρσι δεν αλλάξαμε έναν από αυτούς με σπασμένα μέλη και γιατί στις αλλαγές παίρναμε χειρότερους παίχτες και ποτέ σέντερ που φαινόταν να υποφέρουμε; Γιατί κάναμε αλλαγή και πήραμε έναν ξένο παίχτη να παίζει στην ίδια θέση με τον καλύτερο παίχτη που είχαμε;
    Αν σε 1-2 παιχνίδια πάθουμε κανένα πατατράκ όπως πέρσι λόγο των μετριότατων ξένων μας θα είναι αναγκαστικός λόγος για αλλαγές;

    Είναι η ιδέα μου ή έβγαλε ένα παράπονο για τον κόσμο που δε πάει στο γήπεδο;
    Τι κίνητρα έχει δώσει στον κόσμο για να πάει; Πότε έκατσε να μιλήσει με τον κόσμο ανοιχτά και να τον ακούσει;

    τα σχόλιά μου για την συνέντευξη Δαμιανίδη..Περιμένω τα δικά σας(κουρουνα,τοmmygun)

    NΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν ένα ματς γίνεται Δευτέρα, είναι λογικό να μη βάζετε τα στατιστικά του την Τετάρτη αφου δεν προλαβαίνετε, την επόμενη Τετάρτη μήπως πρέπει να μπαίνει όμως οεο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. νικος 21,χαλαρωσε λιγο,τι ηθελες δλδ να ξεμπροστιασει το παπλωμα???ολο το ανοιγμα εκει οφειλεται
    btw ουτε ο Ολυμπιακος εχει χορηγο στη φανελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να πω την αμαρτια μου ρε Νικο, ζοριστηκα να σου γραψω αυτο το ποστ. Δυο φορες εσβησα το κειμενο και το ξαναεγραψα, κι αυτο τοσο για να σεβαστω εσενα που ζητας την γνωμη μου, οσο και την κουρουνα, που μου παραχωρει χωρο να εκφραστω, χωρις ποτε να μου εχει ριξει ακυρο (ονοματα μονο σε mail) η να με λογοκρινει. Γι' αυτο λοιπον διεγραψα δυο φορες κειμενο, διοτι ειχαν ουκ ολιγες υβρεις.

    1. Η καλυτερη ερωτηση θα ηταν:" Που, σε ποιους, ποσα, γιατι και ποτε θα εξοφληθουν και τι απεγιναν οι εισπραξεις που ηταν κοντα 2 μυρια?" Η αμεσως επομενη ειναι ποιοι δεν αναλαμβανουν τις ευθυνες τους, γιατι δεν τις αναλαμβανουν και ποιες ειναι αυτες. Συγκεκριμενα με ονοματα και αποδειξεις. Αλλιως αλλα λογια να αγαπιομαστε.

    2. Ποιος αρειανος ηταν συμφωνος με την πωληση Παπανικολαου? Μην τρελαθουμε κιολας. Τυχαια ανοιξε η κουβεντα για τον Λινο η τεχνιεντως καποιος, καπου την ανοιξε για να καλυφθουν και παλι ανοιγματα? Και τι να το κανω εγω που τα εφηβικα κανουν δουλεια, αφου τους καρπους αυτης της δουλειας σαν Αρης δεν τους απολαμβανω? Αφου αυτη η ΗΛΙΘΙΑ πολιτικη ακυρωνει την δουλεια ΟΛΩΝ αυτων που δινουν το μερακι τους σ' αυτην την ομαδα.

    3. Εγω αναρωτιεμαι γιατι να μην προσπαθησουμε να εχουμε πολλους μικρους χορηγους, αφου μεγαλα οικονομικα μεγεθη η Βορεια Ελλαδα δεν εχει. Τοσο δυσκολο ειναι, η μηπως ο ενας μας βρωμαει ο αλλος μας ξυνιζει και τελικα μας μενει η φανελα χαρουμενη και σκετη? Εκτος αν γιναμε το αντιστοιχο της Ατλετικ Μπιλμπαο στο μπασκετ, οποτε παμε ξεβρακωτοι και ωραιοι. (Για τους παικτες δεν μας παιρνει)

    4. Ο Γκαλης για να ερθει στην ομαδα πρεπει να παρει και καποιες εγγυησεις. Ξερει απο πρωτο χερι οτι ο Ελληνας δεν σεβεται τιποτα και στην πρωτη στραβη θα πεσει να τον φαει. Γιατι λοιπον να ερθει? Για να εκτεθει αυτος και να πουλανε μοστρα οι αλλοι?

    5. Καλη ερωτηση για την Ευρωλιγκα. Πλακα θα ειχε να διναμε ευρωπαικους αγωνες στο Παλατακι...

    6. Στην αλλαγη παικτη σε ποιον αναφερεσαι?

    7. Εγω σου λεω οτι αν χαναμε απο τον ΠΑΟΚ την επομενη μερα θα ειχε φυγει τουλαχιστον το Ντανστον (δεν το εγραψα λαθος, πραγμα ειναι δεν ειναι παικτης).

    8. Τα περι κοσμου ας μην τα συζητησουμε. Σαν τον Μαρκοπουλο που ειπε οτι την ομαδα πρεπει να την στηριζει ο κοσμος, ειτε παιζει καλα ειτε οχι. Θαρρεις και ο αλλος που παει να δει μπασκετ, ορεξη εχει να του σπαν τα νευρα και στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για το θέμα του κουίζ δήλωσα εξ αρχής ότι δεν ξέρω την απάντηση οπότε ότι και να μου λέτε δηλώνω άγνοια!Απλά ήθελα την...βοήθεια του κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Yellowmadness
    Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε με την ΕΡΤ. Βλέπω τώρα ένα ματς σούπα και στα Ιλίσια γίνεται φοβερό ντέρμπι. Αλλά επειδή μου αρέσει να ψάχνω τα...άπλυτα της ΕΡΤ σε σχέση με το μπάσκετ και τα ακόμη χειρότερα που έχει κάνει τα γράφω την Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος
    Ο Βασιλακόπουλος ανάλογα με τις διαθέσεις του υποστηρίζει ότι είμαι διάφορα πρόσωπα! Εχει καταλήξει σε ένα λανθασμένο συμπέρασμα (από όσο ξέρω) και με βολεύει αφάνταστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάριος
    Δεν το ξέρω το θέμα αλλά ενημέρωσα υπηρεσιακά και ελπίζω να μπορέσω να σου απαντήσω. Το λάθος με το ριπίτ μας επισημάθηκε. Διέφυγε των...αναγνωστών μας και ήταν λάθος τους που πέρασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος
    Σχετικά με το πανό δεν ξέρω τίποτε παραπάνω από όσα γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. haridimos
    Τη μέρα που μια παρατήρηση σου για λάθος του περιοδικύ θα είναι δικό σου λάθος θα ανοίξω μια...σαμπάνια και θα στη στείλω για δώρο! Πέρα από το χιούμορ μου ήταν λάθος. Συνήθως ο υπεύθυνος των στατιστικών σελίδων είναι σχολαστικός και δεν κάνει τέτοια λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για Αρη και Δαμιανίδη...
    Είναι ωραίο να ασκούμε κριτική αλλά η αλήθεια είναι μια. Ο Δαμιανίδης κατάφερε να ξαναδώσει μια οντότητα στον Αρη και κυρίως μια σχετική οικονομική φερεγγυότητα. Δεν λέω ότι δεν χρωστάει αλλά δεν έχει τα χάλια άλλων ομάδων. Καταφέρνει να έχει προϋπολογισμούς αξιοπρεπείς, όπως ο φετινός μετρώντας χιλιάρικο χιλιάρικο τα λεφτά και είναι εύκολο να λέμε ’’άλλαξε αυτόν, πάρε εκείνο’’ αλλά όλα αυτά προϋποθέτουν άλλο μπάτζετ και άλλη οικονομική άνεση. Και εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να φύγει ο Ντάνστον αλλά δεν θα πληρώσω εγώ την απόζημίωση. Τον Γκάλη τον ρώτησε κάποιος αν θέλει να ασχοληθεί; Αν δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τον Γκάλη που ξέρω από παλιά δεν νομίζω ότι έχει τη διάθεση να ασχοληθεί με το μπάσκετ, ειδικά με τις σημερινές συνθήκες. Διότι σωστά επισημάνθηκε ότι στο τέλος θα τον κράξουν όλοι. Αν ο Δαμιανίδης έχει παράπονα με τον κόσμο (τα είπε ή δεν τα είπε) έχει δίκιο. Προφανώς τους έχει κερδίσει το ποδόσφαιρο γιατί κάτι πιστεύουν ότι θα γίνει εκεί. Επαιξε με τον Ολυμπιακό και ήταν το μισό γήπεδο γεμάτο. Να μην έχει παράπονο; Ο κόσμος του Αρη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην είναι κοντά στην ομάδα μπάσκετ. Για λόγους που τους καταλαβαίνουν όλοι. Η μοίρα του Αρη και του κάθε Αρη στο σημερνό μπάσκετ είναι να βγάζει παίκτες και να τους πουλάει. Αν δεν είχε πουληθεί ο Παπανικολάου ο Αρης σήμερα θα ήταν στη μοίρα του Πανελληνίου. Και θα πουληθεί και ο Λίνος... Δεν μπορεί να σταθεί μια ομάδα τύπου Αρη μόνο αγοράζοντας δέκα νέους παίκτες κάθε χρόνο και χωρίς να πουλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναμφισβητητο το οτι ο Δαμιανιδης πιστωνεται την οικονομικη αναγεννηση του Αρη. Οπως πιστωνεται την κατακτηση του Τσαμπιονς Καπ, του Κυπελλου Ελλαδας, του τελικου Eurocup, για τις επιλογες ξενων που βγηκαν λαβρακι, για την εξοδο στην Ευρωλιγκα, ολα αυτα το βγαζουμε το καπελο.

    Καλως η κακως ομως εχουν γινει και καποια λαθη, ανθρωπος ειναι, καλα τα εκανε. Ο τζογος ομως εχει ενα κακο: η σε κανει μαγκα η σε κανει μ...κα. Θα αλλαζε ο Αρης ξενο/ους εαν ειχε κανει 0/3? Πως βρισκουν δηλαδη ξενους οι υπολοιπες ομαδες, που υποτιθεται οτι ειναι σε χειροτερη οικονομικα κατασταση απο μενα? Αυτο ειναι και το τελευταιο σχολιο για αλλαγη ξενου, διοτι κοντευω να καταντησω ο Κωστας Πρεκας του μπλογκ.

    Εγω που ειμαι ασχετος πιστευω οτι ο Γκαλης θα ηθελε να ασχοληθει. Αλλα σε εναν ρολο που θα τον επιτρεπει να ειναι ατσαλακωτος. Ποιος ειναι αυτος? Βρειτε τον και κερδιστε καφετιερα. Ο Γκαλης σιγουρα θα θυμαται το κραξιμο που εφαγε οταν γυρισε για πρωτη φορα παικτης του ΠΑΟ στο Αλεξανδρειο. Προφανως και δεν θα ηθελε να ξαναπερασει κατι παρομοιο.

    Κουρουνα με συγχωρεις, αλλα ο κοσμος ουτε προβατο ειναι να το βαλεις στην στανη, ουτε παιδακι να το βαλεις να διαβασει τα μαθηματα του. Λευκες επιταγες δεν δινονται και δεν πρεπει να δινονται. Ειδικα ο κοσμος του Αρη εχει περασει φασεις που αν τις περνουσαν αλλες ομαδες θα ειχαν ξηλωσει το παρκε και θα ειχαν βαλει τους υπευθυνους να το φανε. Να πηγαινε π.χ περσυ ο κοσμος να δει τι? Δεν δικαιουται αυτος ο κοσμος να πει "ρε φιλε, μια φορα θελω να δω και κατι αλλο." Συμβολαιο εχει υπογραψει? Και εν πασει περιπτωσει, τι θα γινει δηλαδη, τα υπολοιπα τμηματα να μην εχουν κοσμο? Μονο μπασκετικος Αρης υπαρχει, αλλιως γιοκ?

    Τι να πω, απο συνδεσμο ξεκινησε ο Νταμιαν, αλλα πρεπει να βρει καπου τα εγχειριδια με τα βασικα του οπαδου για να βρει τις απαντησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. File Tommy nomizw pws lysi gia ton Ari tha apotelouse ena modelo metoxikhs Laikhs Symmetoxhs.Htois vriskeis enan proedro pou apodexesai(styl Damianidi)tou opoiou h thhteia krinetai kathe xrono kai eite pairnei ananewsh ebistosynhs eite apoxwrei apo ton proedriko thwko.Pisw tou pera apo tous(opoious)xrhmatodotes(xorhgous,filathlous epixeirhmaties k.a)oi opoioi tha exoun ena pososto pou den tha xeperna to 40% kai tha to diaxeirizodai kata voulisi.To pleiopsifiko paketo tha anikei se filathlous oi opoioi tha eklegoun kathe xrono to d.s,to opoio me th seira tou tha eklegei ton proedro pou tha analamvanei ti diaxeirisi twn oikonomikwn me diarkh elegxo twn oikonomikwn apo ta ypoloipa melh tou d.s.Fadasou dhladh na katexoun se ayto to modelo to 60% 15.000 filathloi.o kathenas ex aytwn na vazei 100 eyrw ton xrono.Budget 1.500.000 eyrw.pes me xorigies ktl alla 3 myria.Exeis ena axioprepestato budget i oxi?To opoio vevaia tha ayxanetai apo pwlhseis i apo proswpikes(kai epwnymes)dwrees tou proedrou i melwn tou d.s.Wrea san skepsi tha peis alla outopikh.E eimai romadikos ti na kanoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. mono pou kourouna sto thema tou linou exeis pesei stin periptosi.an to xeis psaksei to paidi sixainetai poli to ellada kai tou aresei para poli i idea na paei ispania.ksero ksero.den einai o ellinas pou exeis sinithisei.autos pou den borei na vgei apo ta sinora xoris tin mama tou kai ta taper tis.autos pou thelei na nai protos oxi sto xorio alla stin geitonia kai katourietai sta vrakia tou stin idea na vgei paraekso
    ipografei kai simvolaio se liges meres.den ksero an ta mathes.pali mesa epeses.eleges tha ton parei tzaba o vazelos ton dekemvri.dikaiothikes
    an thelei as staksei ta 2.5 miria pou tha bei ritra kai to aeroporiko eisitirio tou to kanoume doro.alla sou eipa.diskola.o gambros borei na nai plousios alla i nifi den thelei na menei se tsantiri.kai iparxoun kai alloi plousioi pou menoun se palatia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ροντια, my darling, κατι τετοιο συμβαινει ηδη με την μορφη της Λεσχης Φιλων Αρη, με την οποια να σου πω την αμαρτια μου δεν εχω ιδεα πως δουλευει, μια και με τις συγκεντρωσεις μελων εχω μια ψιλοαλλεργεια (πλεον). Μια χαρα ιδεα εχεις και μια χαρα κανεις που εισαι ρομαντικος. Κοιτα δηλαδη που ολα τα μπασκετοπουλα τα γνωριζω μεσω κουρουνας και σε ηλικια που εχω κοψει τελειως το ανοικτο. Την τυχη μου...

    Καρντασι, μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μην λες. Κατσε να υπογραψει ο μικρος πρωτα, γιατι ετσι και γινει καμια στραβη, θα πεσει ρετσινα-κολα που θα επιπλευσει ο Τιτανικος απανω της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανωνυμε, θελεις να πεις οτι θα δωσει 2,5εκ ομαδα του εξωτερικου..;

    Ειλικρινα μακαρι αλλα δεν το βλεπω.

    Εκτος αν τον τιμολογησει πιο φθηνα εξω απ'οτι μεσα, κατι δεδομενα αδυνατο.

    Προσωπικα, απλα θελω να παιξει οπου θα εξελιχθει καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Tommy eytyxismenos me tn eklogi Boutari?Gia pes o Anthimos eklapse katholou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φιλε Ροντια, αυτες τις εκλογες θα εχω να τις λεω: αξιωθηκα να δω την Εθνικη Ελλαδος να σηκωνει χρυσο σε μπασκετ και ποδοσφαιρο, τον Αρη να ραβει 2 αστερι στην φανελα με ευρωπαικο τιτλο και τον Μπουταρη δημαρχο. Πολυ χαρουμενος με την εκλογη του Μπαρμπα Γιαννη, και επιτελους νιωθω χαρα που η ψηφος μου δεν πηγε χαμενη. Τα υπολοιπα ποντικια που δηλωσαν αποχη, αρχισαν τα κλασικα "ολοι ιδιοι ειναι και λοιπα", αποδεικνυωντας οτι ο Ελληνας καταλαβαινει διαφορες μονο οταν τον γ...νε.

    Για τον Ανθιμο θα σου στειλω την εξης εικονα:

    http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=166762750021319&set=a.146114085419519.20700.146093818754879

    Ο Λιανος λεει θελει και την μπαλα. Μηηηηηη! Μην χωνεσαι αφεντικο εκει που δεν πρεπει και σε παρουν οι καουγκαλοι με τον γκασμα στο κυνηγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οχι μαν, δεν το ξερω το παληκαρι, αν και παιζει να ειναι παλιος μου συμμαθητης. Εχει κατι το οικειο το σκιτσο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Padws re man ti koblexikoi aytoi sth dhmokratikh aristera.Me kane friend h Dhmokratikh Aristera Korydallou.Tous tin eipa gia to thema tis taytisis me Pasok se ena swro themata kai mono pou den me vrisane.Gamise ta.Kai na fadasteis tous yposthrizw xronia,apo tote pou tane sto Syriza kai stis teleytaies ekloges psifisa tous ypopsifious tous.Ti na pw m tin eipan kiolas gia tn hlikia mou.Meta lene gt den asxoloudai ta pitsirikia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή