Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο Σάκοτα στην Αθήνα (για την ΑΕΚ)

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ντούσαν (βιαζόμουν!!!) Ντράγκαν Σάκοτα και οι πληροφορίες λένε ότι έχει έρθει μετά από πρόσκληση της ΑΕΚ. Θεωρητικά πάντως είναι εξαιρετικά απίθανο να αναλάβει την ομάδα αφού το κασέ του είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα της ομάδας. Αντίθετα, η θέση της ΑΕΚ και οι προθέσεις της με κριτήριο ότι το Σάββατο (σε άγνωστη για την ώρα έδρα) παίζει αγώνα επιβίωσης με τον Ηλυσιακό δεν είναι καθόλου θετικές για τον Γκέκο που βρίσκεται σε δυσμένεια!

23 σχόλια:

  1. Dragan Sakota ennoeis.Dousan einai o gios tou kai prospathei na paixei basket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γκεκος φταιει. Που αντι να σηκωθει να φυγει το καλοκαιρι εκατσε και εμεινε στο τουρλουμπουκι της ΑΕΚ, χωρις λεφτα, χωρις παικτες και κυριως χωρις οργανωση και ελπιδα για κατι καλυτερο. Τωρα βρισκεται και σε δυσμενεια που εχει ενα ροστερ για κλαμματα, τον τραμπακουλα τον Καραμανλη, ο οποιος νομιζει οτι με τον φραγκοφονια και κατι ξενους του γιαουρτιου θα γινει η ΑΕΚ πρωταθλητρια χωρις γηπεδο, χωρις κοσμο, χωρις λεφτα χωρις τον κακο του τον καιρο.

    Τι να πω ρε παιδια? Εχω ζησει στιγμες διαλυσης και στον Αρη, αλλα εκει υπηρχε και ενας Super 3 τουλαχιστον. Στην ΑΕΚ ουτε τα ορνεα της ερημου δεν θελουν να ασχοληθουν. Πως καταντησε ετσι αυτη η ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Tommygun:

    Ο προπονητής δεν έχει ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει μια ομάδα? Το ίδιο ο Ματσόν, το ίδιο ο Μπλάτ?

    Ποιό ρόστερ είναι για κλάματα? Το ρόστερ της ΑΕΚ (ατομικά), εάν εξαιρέσεις την έλλειψη σέντερ, που υστερεί από τον ΠΑΟΚ που έχασε εκτός με κάτω τα χέρια, ή από του Πανελληνίου που έχανε εντός με μεγάλες διαφορές για 25 λεπτά?

    Τον Μηνά τον αγαπάμε, αλλά φέρει ευθύνη για το σχεδιασμό - που κατέληξε στο να μην υπάρχει σέντερ στην ομάδα - και την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα.

    Ευχόμαστε να κάνει καλύτερο κοουτσάρισμα στη συνέχεια για το καλό της ομάδας, αλλά και του ίδιου που προσπαθεί να καθιερωθεί σαν κόουτς επιπέδου Α1.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο πιθανό ειναι να θέλουμε τον Ντούσαν...
    Εχουμε έλλειψη απο τριαροτεσσάρια στην ομάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ferei tromeri efthyni o Gkekos giati exei kanei thn omada KAPH. Exei mazepsei olous tous palaimaxous, apo pou na arxisw kai pou na teleiwsw?
    Dikoudis-prwhn basketbolistas
    Prodromos Nikolaidis-filotimos sta teleiwmata tou
    Kallinikidis-anekdoto
    Dorkofikis-diplo anekdoto (alitheia pws thn evale thn 35ara)
    Castle-38 etwn talento

    Ntropi tou, anti na ependysei se talenta paizei me tous pio argous kai apo slow motion paiktes pou anefera. na pesei i omada sti b ethniki na isixasoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαφωνώ με όσους τα βάζουν με τον Γκεκο.
    Σε 3-4 ομάδες της Α1 το καλοκαίρι ήταν απελπιστικό. Η ΑΕΚ δεν έχει δίφραγκο και ουσιαστικά δεν τη σώζει ούτε η συμφωνία με το συνδρομητικό. Χρωστάει παντού και έπρεπε να φτιάξει μια ομάδα με ψίχουλα. Ο Ντικούδης παίζει για 30 χιλιάρικα και με άλλα τόσα πήρε τον Καστλ. Ποιούς να έπαιρνε με 30 χιλιάρικα; Τα ταλέντα τα βάζει ένας προπονητής δίπλα σε κανονικούς παίκτες αλλιώς θα τα ’’κάψει’’. Και εδώ που τα λέμε δεν είδα να έχει βγάλει και κανένα ταλέντο η ΑΕΚ από τις υποδομές της μετά την ομάδα που έπαιζαν οι γιοί των Γιαννάκη, Σάκοτα κλπ. Αμαρτίες του παρελθόντος πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To περιοδικό γιατί να μην κυκλοφορήσει κανονικά; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ανώνυμε; Κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Ρομέιν Σάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθυστερησα λογω χειροτερευσης της υγειας μου (προσοχη μην συναχωθειτε, δεν φευγει με τιποτα)

    Προς Στελιο: Ο προπονητης εχει ευθυνη για το πως παρουσιαζεται μια ομαδα, μονο εφοσον η διοικηση εχει φροντισει να λυσει ολα τα υπολοιπα θεματα. Ο Καραμανλης προσπαθει σαν σκυλι και αυτο ειναι προς τιμην του, αλλα και ασχετος ειναι με το αντικειμενο και κανει τσαμπουκαδες εκει που δεν τον παιρνουν. Πιστεψε με οτι εσυ με τον ΠΑΟΚ και τον Πανελληνιο, εχεις χαρακτηριστικη διαφορα ποιοτητας και εαν χαθει και η αγωνιστικη διαθεση θα αρχισεις να τρως τις σφαλιαρες σαν τον Τζανετακο. Συγγνωμη που γινομαι ωμος ,αλλα συνεχεια να ειναι οι παικτες απληρωτοι και να ειναι και σκυλια στο γηπεδο δεν γινεται.

    Προς Peris: Σε σενα μονο ΚΑΠΗ και απεγνωσμενοι θα ερχονται γιατι στην πιατσα εχεις βγαλει κακο ονομα, οσον αφορα τις πληρωμες και διοικητικα δεν υφιστασαι. Αδερφε, λυπαμαι αλλα ετσι οπως εισαι μονο παικτες απο Α2 θα μπορουσες να παρεις. Δυστυχως εκει που εχουν παει τα χρεη (χαρη και στην αδιαφορια του γιαουρτα) δεν ξερω που θα καταληξεις.

    Ας με πιστεψουν οι ΑΕΚτζηδες: τους καταλαβαινω γιατι και εγω εφτασα ενα βημα πριν φουνταρω. Δεν βλεπω ομως καμια συνιστωσα που θα μπορουσε να αλλαξει καπως τα πραγματα. Και αν σκεφτουμε οτι στην Οριτζιναλ ειναι ο Χατζηκουριερ, δραμα η κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ tommygun:
    Με τα γενικόλογα περί χρεών του Φιλίππου, καθώς και τα άλλα για χαρακτηριστική διαφορά ποιότητας δεν απαντάς με σύγκριση των ρόστερ. Εγώ θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει ισάξιο ή και καλύτερο, παρά την κραυγαλέα έλλειψη σέντερ.

    @ κουρούνα:
    Εντελώς άστοχα τα παραδείγματα. Μήπως δεν έχεις δει κανένα μάτς της ΑΕΚ? Ο Castle έχει πολύ καλό rakning μέχρι στιγμής. Ο Ντικούδης, όσο, λίγο, έχει παίξει ήταν πολύ αποτελεσματικός. Τα γράφω αυτά παρά το γεγονός ότι δε συμφωνούσα με την απόκτησή τους.

    Γενικά, με καλύτερο κοουτσάρισμα η ομάδα θα παέι πολύ καλύτερα, ακόμη και εάν αντιμετωπίσει τα ίδια περίπου οικονομικά προβλήματα με πέρυσι.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ κουρουνα
    Εχεις δει φετινό ματς της ΑΕΚ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Κουρούνα,
    σήμερα στο εξώφυλλο της Πράσινης γράφει ότι ο Ζήσης δεν είναι ευχαριστημένος στη Σιέννα και σκέφτεται τον επαναπατρισμό. Και αναρωτιέμαι εγώ: Γιάτι αυτή την πληροφορία την αναφέρει μόνο η Πράσινη; Ποια ομάδα μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη και τις φιλοδοξίες του; Ποια ομάδα έχει κενό στην περιφέρεια και ίσως πάρει παίκτη; Ο Παναθηναικός λέω εγώ και πόσο μάλλον που ο παίκτης είναι Έλληνας και μένει και μία θέση ξένου κενή για μία ακόμη προσθήκη. Εσύ τι λες κουρούνα; Ποια είναι η γνώμη σου; Πιστεύεις ότι ταιριάζει στη φετινή ομάδα του Ομπράντοβιτς; Παλιότερα θυμάμαι όταν η Ζήσης έφευγε από την cska και συζητούσε με τον ολυμπιακό είχες γράψει ότι ο παίκτης προτιμούσε Παναθηναικό.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πάντως τότε ο Ολυμπιακός δεν είχε Ιβκοβιτς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ kyriakh
    o zhshs safws kai tairiazei ston pana8hnaiko, einai poiotikos guard. gia mena einai akribws oti xreiazetai. apo kei kai pera, to symbolaio tou mporei kallista na to kalypsei kai o olympiakos, an kai pisteuw oti den xwraei kai den 8a paizei oso 8elei. pantws an 8es na me akouseis, prospa8hse oso mporeis na mhn enhmerwnesai apo opadikes efhmerides. sthn pleionothta twn periptwsewn dinoun entelws avasimes plhrofories kai peftoun sxedon oloklhrwtika e3w se provlepseis metagrafwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την ΑΕΚ δεν την έχω δει με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο του αγώνα της πρεμιέρας με τον Ικαρο. Μάλλον θα την δω πρώτη φορά το Σάββατο εναντίον του Ηλυσιακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριακή+Πάνος
    Νομίζω ότι ο Ζήσης μια χαρά χωράει στον Παναθηναϊκό και μπορεί να του δώσει τα 15-20 λεπτά που χρειάζεται για πίσω από Διαμαντίδη, Νίκολας. Οχι παραπάνω πάντως απ΄ αυτά (πλέον)....
    Θα καταθέσω μια συγκεκριμένη διαφωνία. Οχι γενικά αλλά ειδικά...Η συγκεκριμένη εφημερίδα εκδίδεται ουσιαστικά από την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Δεν θα έγραφε ποτέ στην πρώτη της σελίδα κάτι αβάσιμο ή αστήριχτο για την ομάδα μπάσκετ. Για κατανοητούς και ευνόητους λόγους νομίζω. Για να υπάρχει αυτό το θέμα και μόνο εκεί ως πρωτοσέλιδη είδηση για μένα σημαίνει ότι κάτι ’’παίζει’’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στελιο, το τι θεωρει καποιος ειναι προσωπικη γνωμη, και φυσικα και υποκειμενικη. Εσυ σαν ΑΕΚ δεν εχεις ουτε Μακ Γκραθ, Μαρσαλ, και πλεον και Ντοζιερ, ουτε Ουντριχ, Μπαιερς, Παπαμακαριο. Επισης στον ασο εισαι με τον Καστλ, που ειναι 38 ετων και μετα το χαος, ενω παικτες τυπου Καλλινικιδη ειναι βουρ για Α2. Ουσιαστικα οι μονοι σου ποιοτικοι ειναι ο Δορκοφικης, ο Γκραντι και ο Νικολαιδης. Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρεις τοσο αμελητεα τα οικονομικα προβληματα. Εκει θα επρεπε να εφιστησεις την προσοχη σο

    Οσον αφορα τον Ζηση, βαζω καφε και κονιακ, βαλτε τα τυροπιτακια να κανουμε ενα ακομα μνημοσυνο σε ελληνικο ταλεντο. Πως ξεκινησε και για που οδευει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tommygun, εγώ θεωρώ ότι γενικά στις θέσεις 2-4 είμαστε καλύτεροι από πολλούς άλλους της κατηγορίας. Εάν ανταποκριθεί ο Sparks, τότε ο Castle είναι άριστη λύση για μπάκαπ (εάν συνεχίσει να παίζει όπως τώρα). Μένει το πεντάρι που δεν έχουμε. Γι' αυτό λέω ότι ο Μηνάς θα έπρεπε είτε να πάρει σέντερ, ή, τουλάχιστον, να εμπιστευθεί αυτούς που διάλεξε να παίξουν στη ρακέτα (Cohadarevic, Ντικούδη) και να μην αφήνει την ομάδα να παίζει μόνο με τρίποντα (όλα εντελώς προβλέψιμα).

    Για τον Καλλινικίδη, δεν συμφωνώ μαζί σου. Είναι από τους καλύτερους ρολίστες (έλληνες ή ξένους) στο πρωτάθλημα. Αρκεί να χρησιμοποιείται ως τέτοιος.

    Τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ, τα έχουν και οι άλλες ομάδες της Α1. Θυμίζω ότι πέρυσι το Μαρούσι βγήκε ευρωλίγκα, με τους παίκτες απλήρωτους σχεδόν όλη τη χρονιά. Φέτος διαλύεται. Ο ΠΑΟΚ είναι στο ίδιο πλαίσιο και πολλές άλλες ομάδες. Απλώς οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ ξέρουν ότι πουλάει το θέμα και παίζουν όλη μέρα τις προσφυγές. Πέρυσι δε νομίζω να έπαιζαν κάθε μέρα τα χρέη του Βωβού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κουρούνα
    ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ αυτό πιστεύω.
    Προς panos919 ευχαριστώ για την απάντηση σου και για την συμβουλή σου. Δεν διαβάζω οπαδικές εφημερίδες αλλά έχω την συνήθεια να διαβάζω όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και φυσικά των αθλητικών. Η είδηση ήταν στο πρωτοσέλιδο της πράσινης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπορείς να ξεγελάσεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για πάντα. (Αβραάμ Λίνκολν).

    Αυτά τα λόγια ίσως βρίσκουν έδαφος στους διοικούντες-μετόχους του ΆΡΗ με αφορμή την σημερινή εκδήλωση-παρουσίαση της ομάδος 2010-2011...

    (αν και το ρητό αυτό, νιώθω ότι ισχύει συνολικά για την Ελλάδα που κρύβει τα κακώς κείμενα μέσα από απαστράπτουσες-δαπανηρές εκδηλώσεις..)


    ΝΙΚΟΣ,21,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. i ekdilosi re file egine gia tous xorigous.poio einai to provlima sou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ κουρούνα..

    Αν εγώ κρίνω το φετινό All Star Basket, με βάση ένα ξεφύλλισμα των πρώτων σελίδων από ένα τεύχος, θα είμαι αξιόπιστος κριτής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. haridimos
    Δεν υποστήριξα ποτέ ότι είμαι ο πιο αξιόπιστος κριτής! Ακόμη και αν είχα δει όλα τα παιχνίδια πάλι υποκειμενικα θα έκρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή