Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Κλείνει Λούντζη ο ΠΑΟ

Ο 16χρονος Μιχάλης Λούντζης του Κρόνου, ένας γκαρντ με μπόι κοντά στα 2 μέτρα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του ΠΑΟ. Ο νεαρός γκαρντ και η ομάδα του έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Τρεβίζο όπου παίρνει μέρος στο καμπ νέων παικτών που γίνεται στην Ιταλική πόλη.

11 σχόλια:

  1. Από τον Κρόνο δεν είχαμε χρυσοπληρώσει και τον άνθρωπο-αμόνι, το απόλυτο μπασκετικό φετίχ των εφηβικών μας ψυχών Μυριούνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. @The American
    Ναι να προσθέσω ότι ήταν και ο θεωρούμενος νέος Φάνης Χριστοδούλου. Ατυχώς έκανε μια επέμβαση στη μέση και ποτέ δεν έπαιξε μπάσκετ της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι εντελώς άσχετο με το post:
    Σήμερα πέθανε μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ, ο Κώστας Μουρούζης. Δυστυχώς, σε όσα site διάβασα την είδηση του θανάτου του, είδα... πετσοκομμένες αναφορές στην σημαντικότατη καριέρα του. Περιμένω ότι το All Star Basket (το μοναδικό αθλητικό - και όχι μόνο μπασκετικό - περιοδικό) θα κάνει ένα αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που άφησε το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχεις τεράστιο δίκαιο. Είναι μεγάλη μου παράλειψη ότι σήμερα δεν έγραψα δύο λέξεις για τον Ντίνο. Θα το κάνω αύριο. Φυσικά και θα υπάρξει μεγάλο αφιέρωμα στο περιοδικό δεν το συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαναλαμβάνω το μήνυμα από προηγούμενη ανάρτηση γιατί το πρόβλημα δεν πρέπει να είναι μεμονωμένο:

    Αγαπητή κουρούνα, ενημερώνω εδώ (όπως έπραξα και στο facebook page) ότι υπάρχει πρόβλημα με την ψηφιακή μορφή του περιοδικού στο Readpoint. Στο τελευταίο κατέβασμα αντί για το τεύχος 304 κατέβασε το 96 (το εξώφυλλο του οποίο δείχνει λανθασμένα ως τεύχος 304). Παρακαλώ κοιτάξτε το και ενημερώστε. Ευχαριστώ θερμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και σχετικά με την ανάρτηση αυτή: βρέθηκα τον Απρίλη στο τουρνουά στο Μπελγκάρντ της Γαλλία όπου έπαιξε η εθνική νέων. Ο Λούντζης ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισα. Ο Χρηστίδης έδειξε επίσης πολύ καλά στοιχεία στο 5! Ο Λούντζης είναι πολύ μεγάλο ταλέντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουρουνα τι τρεχει πραγματικα με τους ξενους στον Παναθηναικο?αν κ Παναθηναικος μπορω να σου πω οτι η προπαγανδα των τελευταιων 24 ωρων απο δημοσιογραφους που γραφουν το ρεπορταζ του Παναθηναικου(Κοντος onsports,Μπακουλη sport24) υπερ της φυγης ολων των ξενων αλλα κ σ'αλλα site(gazzeta,sentragoal,superbasket) μου προκαλει αηδια..προσπαθουν να μας πασαρουν οτι οι Λασμε,Γκιστ,Ματσιουλις πρεπει να φυγουν χαρη της ελληνοποιησης της ομαδας..δε το τρωω το κουτοχορτο..κ οι 3 τους(Λασμε,Γκιστ,Ματσιουλις) εχουν προσφερει τα μεγιστα τωρα 2 χρονια στον Παναθηνακο..κ αν τους διωξεις τωρα θα ναι η υπερτατη αχαριστια..

    παντως ετσι κ μεινουν ελευθεροι κ ημουνα Αγγελοπουλος θα τσιμπαγα Γκιστ αντι Πετγουει,Λασμε αντι Σιμονς κ ενα καλο περιφερειακο(π.χ Ντιλεινι) κ θα πηγαινα φουλ για το ευρωπαικο κ θα κανα κ πλακα εδω στους τελικους με τον Παναθηναικο..ασε τη καζουρα που θα κανα στον Γιαννακοπουλο μετα το περσινο με τον Μαυροκεφαλιδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @The enforcer
    Ξανά το γράφω. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ δημοσιεύματα άλλων δημοισογράφων. Στο χώρο τους για να μπορούν να απαντήσουν. Εδώ δεν είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν και να τα βλέπουν αλλά και να τα δουν τι να κάνουν;
    Δική μου καθαρά άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ τι γράφεται....Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Οι τρεις αυτοί παίκτες μαζί πλησιάζουν τα 3 εκατομμύρια. Δεν είναι θέμα ελληνοποίησης. Αυτή θα γίνει ούτως ή άλλως είναι στα σχέδια. Θα αποκτηθούν κάποιοι άλλοι με λιγότερα χρήματα. Απλό, απλούστατο, ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @The enforcer
    Παράλληλα να γράψω ότι όλα αυτά είναι ήδη (και προ ημερών μάλιστα) δημοσιευμένα στο περιοδικό στο ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα των δύο αιωνίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιστεύω η πρόταση στον Καλάθη γίνεται απλά για να γίνει. Αντικειμενικα να το σκεφτούμε, καταρχήν προτιμάει το ΝΒΑ και 2ον στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη να ναι η τρίτη του επιλογή κι αν. [πολυ πιο ευκολα θα επέλεγε Ομπράντοβιτς ή Μπαρτσελόνα πχ]. Και δεν νομίζω ότι θα δοθούν τα λεφτά αυτά κάπου αλλού. Ενδιαφέρον πάντως το πρότζεκτ ελληνοποίησης αλλά με μόνο 3-4 ξένους δύσκολο να πετύχει. Επίσης [θα αγοράσω σήμερα το περιοδικό], η διαφαινόμενη μείωση του μπάτζετ του ΠΑΟ σχετίζεται με τα συμβόλαια για τα οποία διαμαρτύρεται ο ΟΣΦΠ ή αυτό έχει παγώσει τελικά; Σε κάθε περίπτωση ο περυσινός θετικός! ισολογισμός του ΠΑΟ χτυπούσε άσχημα.
    Α, και για το νέο προέδρο του ΠΑΟ, παίζει να είναι ο Μπαλτάκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θέμα των συμβολαίων έχει λήξει εδώ και καιρό. Εδώ και 7-8 μήνες τουλάχιστον.
    Οι σχέσεις Γιαννακόπουλου-Μπαλτάκου έχουν φτιάξει εδώ και καιρό αφού πέρασαν μια φάση κρίσης. Αλλά δεν ξέρω αν έχουν φτιάξει σε τέτοιο βαθμό. Το θέμα του προέδρου πάντως είναι τυπικό. Μπορεί να είναι ο Αλβέρτης (τυχαία η αναφορά) ή ο σημερινός αντι πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος ή κάποιος άλλος. Δεν έχει σημασία, ούτε παίζει ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή