Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Λύθηκε το θέμα Τρινκέρι

Οι καλοί μου φίλοι δίπλα στον πρόεδρο (ένας είναι ο πρόεδρος) φροντίζουν να είμαι ενημερωμένος. ''Λύθηκε το θέμα Τρινκέρι σήμερα. Πήρε μια δόση της Eurobank και δεν θα κάνει προσφυγή''. από όσο ξέρω τα ''μηνιάτικα'' της Eurobank κυμαίνονται από 100 μέχρι 120.000 ευρώ.
Φυσικά αν προσθέσουμε άλλες 100.000 ευρώ στα...έκτακτα έξοδα της ομοσπονδίας (μαζί με τα 830 χιλιάρικα για την αγορασμένη κάρτα συμμετοχής στο παγκόσμιο) φτάνουμε το εκατομμύριο. Το 1/3 των εσόδων της ομοσπονδίας πετάχθηκε για το κέφι του προέδρου της.
Για να ρεφάρει όπως αποκάλυψε εδώ επισκέπτης του μπλογκ ο Βασιλακόπουλος έβαλε χαράτσι σε όλο το ελληνικό μπάσκετ με τα παιδάκια που θέλουν να ασχοληθούν με το σπορ να του πληρώνουν 10 ευρώ για να βγάλουν δελτίο! Αλλά αυτό δεν απασχολεί τους διάφορους γραφιάδες που ασχολούνται με το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Είναι λεπτομέρειες ότι ο Βασιλακόπουλος έβαλε μνημόνιο σε όλο το ελληνικό μπάσκετ για κάθε νέο δελτίο και για κάθε μεταγραφή ή ανανέωση δελτίου!
ΥΓ Χαίρομαι που επιτέλους ο υφυπουργός αθλητισμού κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Και οικονομικός εισαγγελέας θα ζητήσει στοιχεία από όλες τις ομοσπονδίες που έχουν διαχειριστεί κρατικό χρήμα καθώς και τα ''πόθεν έσχες'' όσων το διαχειρίστηκαν. Ελπίζω η έρευνα αυτή να γίνει σε βάθος και να μην σταματήσει τόσο ξαφνικά όσο αναγγέλθηκε. Και φυσικά είμαι βέβαιος ότι η ομοσπονδία μπάσκετ θα δώσει πρώτη και καλύτερη όλα αυτά τα στοιχεία στον εισαγγελέα. Αυτό δεν έλεγε και σήμερα το πρωί σε στενούς του συνεργάτες ο πρόεδρος; Δεν έλεγε αυτό ακριβώς; Κακοήθειες.

1 σχόλιο:

  1. <>

    Μμμ, έτσι εξηγείται το δείγμα προπονητικής φιλοσοφίας, όσον αφορά τη δημιουργία κινήτρου στους πάικτες του, πέρσι στη Σλοβενία (τους έταζε 50άευρα για να προπονηθούν στα τρίποντα...).
    Διότι λεφτά, απ' ό,τι φαίνεται, υπάρχουν (...να φαν' κι οι παίκτες).
    Όσο υπάρχουν κορόιδα, υπάρχουν και λεφτά.
    Και γελάω που θυμάμαι που κάποιοι βγάζανε "καθυστερημένο" πέρσι τον Τρινκέρι.
    Κάτι καθυστερημένοι ήτανε.


    ...Γενικά ό,τι έχει να κάνει με τον συνδυασμό λέξεων "μπάσκετ" & "Ελλάδα", περνάει από το φίλτρο του 50ευρου απ' ό,τι φαίνεται, εν τω μεταξύ : προπονητές τα προσφέρουν σε παίκτες, πρόεδροι τα σκορπάνε σε διαιτητές...
    Έχει μείνει πίσω το Υπουργείο Παιδέματος Και Δια Της Βίας Μάθησης. Πρέπει επιτέλους να τυπώσει αναγνωστικά σε στυλ "Λόλα, να, κοίτα έναν Ταμήλο". Κοίτα και μάθαινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή