Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Θέμα Μίνιτς στον Άρη

Μάλλον τον πήραν γρήγορα είδηση. Μετά τη χθεσινή ήττα του Άρη από την Πάτρα στο Αλεξάνδρειο φούντωσαν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη ότι υπάρχει θέμα Μίνιτς στην ομάδα. Δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχουμε εξελίξεις.

11 σχόλια:

  1. Τι βλέπεις; Να συνεχίζει ο Μουρατίδης;
    'Εκλεισε και ο Γιαπλές- τον πρόλαβε ο Ίκαρος- ο δε Σκαραφίγκας απολαμβάνει της εμπιστοσύνης όλης της Ελευσίνας, ο Λυκογιάννης επέστρεψε στο ταχυδρομείο και ξεμείναμε από προπονηταράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @tsarteristas
    Δεν ξέρω ποιός θα πάει ή αν θα μείνει κάποιος...Αλλά με το σχόλιο σου διαπιστώνω ότι ξεμείναμε από προπονητές για μικρομεσαίες ομάδες. Με τον Μπαρτζώκα και τον Πεδουλάκη να έχουν ανέβει επίπεδο, τον Ζούρο έξω, τον Κατσικάρη στην Ισπανία, τον Αγγέλου στην Τουρκία και τον Γιαννάκη στην εθνική (αν θυμηθεί κάποιος από την ΕΟΚ να το πει και στον ίδιο) δεν έχει μείνει τίποτε έξω. Βλέπω επιστροφή Αλεξανδρή και τον Tommy να γράφει κατεβατό που θα με κάνει να αποχωρήσω από το μπλογκ και να του αναθέσω τη διαχείριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει και ο Λευτέρης.
    (όποιος Λευτέρης τους κάνει) χαχχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ονειρευομαι λεει τον Αρβανιτη, να κλαιει, να οδυρεται και να παρακαλει γονατιστος τον Αλεξανδρη, με το κουτελο στο πατωμα, και ο Αλεξανδρης χαιρεκακα και με απολαυση να τον παταει με το τακουνι στον σβερκο. Ετσι πρεπει στους πουλοβερακηδες που νομιζουν οτι κλανει βατραχακι μεσα στην μπαλα και γι'αυτο εχει αερα. Οξω φραγκογυφτοι, νταρνακια, στοκατζηδες που μου 'χετε I-Phone με κοσμοκαρτα προσφορα και δεν εχετε μαντιλι να σκουπισετε τα γυαλια σας και τα καθαριζετε με την φανελα απομεσα. Οταν ειχες ευκαιρια να φερεις Καλαφα, πηγες και μου εφερες τον ταβερνιαρη απο την Σερβια που πηρε κυπελλο στην Γερμανια και λερωθηκε η Μαριω στο Γενι Τζαμι, θαρρεις και σου πηρε Τζαμπιο Λιγκ που λεει κι ο θεοθεος Αλεφας. Αστειοι που εχετε το τριτο μεγαλυτερο brandname στην χωρα και δεν μπορειτε να φερετε ουτε κουλουρτζη εξω απο το Παλαι.

    Εκτος απο Λιογα, λυση αλλος κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tommy συγχυσμενο σε βλεπω εσχατως,ολα καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @tommy
    Πρόταση δεν έχω αλλά έχω απορία. Τι είναι τα νταρνάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Rodia
    Καλως τον πασακα μου. Μια χαρα ειμαι αγορινα, απλως διαπιστωσα ποσο κακο μου κανουν οι ευγενειες και κραζω πλεον αδιακριτως και διχως ελεος.

    @ Κουρουνα
    Νταρνακι, το, τα νταρνακια: τοπικος ιδιωματισμος της Θασου που σημαινει τον χαζο, τον αργοστροφο. Στην ακρως προσβλητικη του χρηση συνανταται και ως νταρνακας, οταν μιλαμε για μεγαλο βλακα, ο οποιος χρηζει σφαλιαρας η αλλων ασφαλιστικων για την πνευματικη μας υγεια μετρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης οι Νταρνάκες είναι και μια φυλή, όπως ας πούμε οι Σαρακατσάνοι, οι Βλάχοι, οι Καραγκούνηδες κλπ, οι οποίοι αγνοώ από που έλκουν την καταγωγή τους, ως επι το πλείστον πάντως απαντώνται στη Βόρειο Ελλάδα και κυρίως στους νομούς Σερρών, Δράμας , Ξάνθης. Δύο γνωστά χωριά όπου υπάρχει ένας σημαντικός πληθυσμός "Νταρνάκων" είναι ο "Εμμανουήλ Παππάς" (απ'όπου καταγόταν και ο ομώνυμος αγωνιστής του 1821) και το "Χρυσό" (φημισμένο για τη μπουγάτσα του, εξού και η γνωστή αλυσίδα μπυγατσατζίδικων), στο νομό Σερρών.
      Η "ιδιαιτερότητα" δε των "Νταρνάκων" συνίσταται στα ανοιχτά χρώματα (στην συντριπτική τους πλειοψηφία) των εκπροσώπων της φυλής.

      Διαγραφή
  8. Φοβερή ατάκα ''I-Phone με κοσμοκαρτα προσφορά''. Χαχαχα. Λίγος ο Μίνιτς. Σε ομάδες με τέτοιο ειδικό βάρος φανέλας, όπως ο Άρης, ταιριάζει βαρύ όνομα προπονητή. Αν και δεν είμαι Αρειανός, θα ήθελα να δω τον Άρη με προπονητή (again) έναν Ίβκοβιτς, έναν Πέσιτς για μια 3ετία ώστε να φτάσεις στο ταβάνι σου σαν ομάδα, ακόμα και με τους πιτσιρικάδες. Με τσόντες τύπου 5 αγωνιστικές ο ένας και 3 αγωνιστικές ο άλλος απλά βγαίνει η σεζόν. Ο Άρης πρέπει να βρει έναν κόουτς να δουλέψει για την φανέλα και τον κόσμο και όχι για τα φράγκα. Και για να γίνει αυτό και να έχει στήριξη και επιτυχία πρέπει να είναι βαρύ όνομα. Γνώμη μου.........

    Τώρα θα μου πεις...πώς έρχεται το βαρύ όνομα σε αυτόν τον Άρη με τόσο προβλήματα;;; Κάποιος που να αγαπάει τον Άρη......

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα για τον Άρη είναι κ άλλο εκτός απο τον προπονητή... Τα ταλέντα που έχει θα τα κρατήσει ή θα του φύγουν όπως ο Παπανικολάου; Είναι αυτό που λέμε όπου φτωχός και η μοίρα του!

    ΥΓ Όσο σκέφτομαι τι ομάδα είχε πριν 5-6 χρόνια και τι εγκλήματα έγιναν κυρίως με προπονητές τύπου Μπάρτον και τον άλλον τον Καναδό...
    ΥΓ2 Tommygun συμπάσχουμε! Το σχόλιο με τον κουλουρτζή το λάτρεψα
    ΥΓ3 Η πανάθα μετά το Μιλάνο τι λέει; θα προκριθεί;
    ΥΓ4 Ήμαρτον ρε Αργύρη με αυτό το μπάσκετ-ταμπούρι βρέξει χιονίσει κ με όποιον αντίπαλο πετύχεις! Δεν είναι όλοι Ολυμπιακός... Πάλι καλά που υπήρξε ο Wright και είδα την ομάδα να τρέχει λίγο μετά απο πολύ καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Godfather

    Πεφτεις στην ιδια λουμπα με την Κουρουνα, η οποια εξυπηρετει μονο φυλλαδες τυπου "Πρηχτασπορ" , "Σπορ που βρωμαν" και λοιπες εφημεριδες απασχολησης μπουγατσομαχων σφουγγοκωλαριων. Τα βαρη υπαρχουν στα γυμναστηρια, τα οικογενειακα βαρη στον πατερα. Τα περι πανοπλιας και λοιπα σιδηρικα ειναι καλα για λαικη καταναλωση, αλλα για παμε to the point: ο Αρης ειναι ομαδα με πλουσιο παρελθον, μετριο παρον, αβεβαιο μελλον (γι' αυτο και ειναι πρωτη επιλογη στο International Basketball Manager). Πρεπει να σεβαστουμε το παρελθον, αλλα να κατανοησουμε οτι πρεπει να ειναι οδηγος, οχι επιβαρυνση. Εγω θα ηθελα στον Αρη ενα προπονητη τυπου Μαρκοπουλου, με θεμελιωμενες γνωσεις στο μπασκετ (οχι αυτο το "εχει πολυ μπασκετ στο μυαλο του" παρακαλω να μην το ξανακουσω, και εγω την Formula 1 στο μυαλο μου, αλλα οδηγος F1 δεν εγινα ακομη) και γνωση της ελληνικης πραγματικοτητας. Αν ηταν να ειναι ξενος, ουτε Πεσιτς θα ηθελα, ουτε Ιβκοβιτς. Αυτα ειναι ονοματα αλλης κατηγοριας και κλασης. Θα ηθελα κατι τυπου Σακοτα η Μπαουερμαν, τον δε δευτερο, εφοσον πρωτα του εξηγουσα την ελληνικη πραγματικοτητα. Ο κοουτς που θα ερθει στον ερθει στον Αρη δεν θα ερθει ουτε για φανελες, ουτε για ισοθερμικα. Θα ερθει γιατι θα εχει μια υγιη ομαδα, που θα περιμενει το τελευταιο κομματι του παζλ για ανεβει ενα επιπεδο παραπανω. Επισης αλλο λαθος που κανει πολυς κοσμος: ο τελευταιος επιτυχημενος προπονητης του Αρη ηταν ο Ματσον. Αυτο σημαινει οτι οσο ονομα να ειναι και ο αλλος, δεν αγοραζει την επιτυχια.

    Εσυ Τακαρε μου, θες και βαρυ ονομα, και να αγαπαει τον Αρη, και να μην ερθει για τα φραγκα. Σαν να λεμε να βγω με την Παολα για δειπνο, να μιλησουμε για τον ιμπεριαλισμο και να πληρωσει και το τραπεζι. Ποτς να γκενεν αυτο?

    @Κωστας

    Τα ταλεντα θα σου φυγουν ετσι κι αλλιως, απο την στιγμη που πλενεις τις φανελες με αραιωμενο AVA, επειδη τα λεφτα δεν φτανουν για απορρυπαντικο. Σκοπος ειναι να παρεις ο,τι μπορεις αγωνιστικα και κανα ψιλο οικονομικα οταν φυγουν. Και πολυ σημαντικο: να τους αφησεις να φυγουν με χαρα. Οχι οπως στον ποδοσφαιρικο Αρη, που οποιος εφυγε σιχτιριζε και δεν ηθελε να ακουει κουβεντα. Με τους προπονητες, δεν θα πω κουβεντα. Διοτι αυτους καποιος τους εφερε. Καποιος ο οποιος ειχε πει "οποιος δεν γουσταρει να μην ερθει". Και επειδη τα γραπτα μενουν, κοιτα κουβεντα που ειχα σ' αυτο το blog, οπου ειπα το μεγαλυτερο ψεμα της ζωης μου (βλ. προτελευταιο σχολιο). 3 κοντα χρονια μετα, παλι κανουμε την ιδια κουβεντα.

    http://allstarkourouna.blogspot.gr/2011/01/245.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή