Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κρόκερ στην Εφές

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία της Κηφισιάς με την Εφές για την παραχώρηση του Τόνι Κρόκερ στην Τουρκική ομάδα. Η Εφές αφού προσπάθησε να κλείσει τον Κάρτερ του Πανιωνίου στράφηκε σε ένα άλλο πολύ καλό σκόρερ της Basket League και αυτή τη φορά είχε καλύτερη τύχη. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και οι ανακοινώσεις θα γίνουν μάλλον από Δευτέρα. Ο Κρόκερ έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Ευρωλίγκας από τη δεύτερη φάση του ΤΟΠ-16.

11 σχόλια:

  1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΡΟΣΟΥ
    Η κουρούνα πάλι θα έχει υλικο για να γράφει.
    http://www.basketnet.gr/News/articles/2/drosos-koutsoballis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουρούνα
    σου έχω νέα. Ο Σιγάλας μάλλον κατεβαίνει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ανεξάρτητους έλληνες του καμμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.basketplus.gr/index.php/rss-aris-basketball/item/57432-paei-gia-evrovouleftis-o-sigalas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος ο οποίος αναφέρεται σε "επιστροφή" Δρόσου ως "επενδυτής" (προφανώς) σε ομάδα μπάσκετ και να το γράφει ως καλό? Δηλαδή είναι καλό να καταστραφούν και άλλες ομάδες μπάσκετ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα τι λέτε τώρα....Ο Δρόσος ήταν ο άνθρωπος που θα έσωζε το ελληνικό μπάσκετ. Δεν ήταν δικό μου θέμα, η αλήθεια είναι ότι η στήλη μου ασχοληθηκε λίγο με τον Δρόσο και προς το τέλος της λαμπρής του θητείας, νομίζω ότι τον παρέλαβα την εποχή που έφευγε από την ΑΕΚ. Αλλά συνολικά το περιοδικό είχε ασχοληθεί εκτενώς με την περίπτωση του από πολύ νωρίς, τον καιρό που ακόμη βρισκόταν στον Σπόρτιγκ. Τώρα αυτός θέλει να γυρίσει ως....επενδυτής αλλά υπάρχει σοβαρή ομάδα που να τον θέλει. Να το θέσω διαφορετικά: Ομάδα τόσο απεγνωσμένη; Υπάρχει! Υπάρχει! Υπάρχει! Εδρεύει στην Αθήνα και είναι πολύ βολική. Θα την εγκαταλείψει άλλος μεγαλοεπενδυτής, στήνει παιχνίδια στο στοίχημα και πέφτει (μάλλον) από την κατηγορία που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή. Σκέτη αμαρτία δηλαδή....Φανερά πάντως δεν νομίζω ότι μπορεί να πάρει ομάδα. Λόγω ποινικού μητρώου...Αλλά μην ανοίγω τα χαρτιά μου από τώρα.
    Τώρα για τον Γιωργάκη Ράμπο Σιγάλα μου χαλάσατε το κέφι. Αν βγει Ευρωβουλευτής χάνω κάθε ελπίδα να γυρίσει (απεγνωσμένος και αυτός) στην προπονητική που εγκατέλειψε τόσο άδοξα μετά τις λαμπρές του επιδόσεις στον Ερμή Λαγκαδά. Πως θα ζήσω με όλους τους πελάτες μου να φεύγουν από το μπάσκετ; Ο Λάζαρος έγινε προπονητής ταλέντων, ο Σιγάλας πάει για ευρωβουλευτής, δεν με προβοκάρει κανείς στην αγορά να ανοίξω καινούργιες βεντέτες, πάει ξόφλησα. Με ένα Βασιλακόπουλο πως να ζήσει μια ταπεινή κουρούνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δικο σου θεμα δεν ηταν ο Δροσος, αλλα μια χαρα διαφημιση του εκανε το Allstar Basket με εκεινη την συνεντευξη-διαφημιση που του ειχε γινει μετα την φυλακιση του. Οπως παλιοτερα μια χαρα συνεντευξη-διαφημιση ειχε γινει με τον Μητρουδη στο Τριποντο. Βγαινανε και απο πανω ατομα-φαντομαδες, ατομα λαμογια, που αφησαν συντριμμια απ' οπου κι αν περασαν. Κατα τα αλλα μετα πεφτουμε απο τα συννεφα και βαραει υπερωριες η πυροσβεστικη.

    Προκειμενου να μην χασεις το κεφι σου, ειμαι διατεθειμενος να κανω διαδικτυακο καναλι και να εχω στο πλευρο μου ως σχολιαστη τον Σιγαλα. Θα περιμενεω μαξιμουν 15 λεπτα, μεχρι να αναρτησεις μηνυμα στο μπλογκ: "ΕΛΕΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουρούνα
    πιστεύεις πως ο Λιανός όντως θα αποχωρήσει από τον πανιώνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @kourkouna το σχόλιο μου ήταν για το άρθρο στο basketplus, όχι για σένα. Εγώ ομολογώ το περιοδικό δεν το διαβάζω άρα δεν ξέρω τα θέματα εκεί. Αν και όχι μικρής ηλικίας προτιμώ τον ηλεκτρονικό Τύπο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ενημέρωσή μου και την επιβίωση εντύπων όπως το περιοδικό σας.
    Τέσπα πάντως το άρθρο του basketplus ήταν λες και το είχε γράψει ο Δρόσος ο ίδιος, άντε κανένας πρωτοξάδελφός του το λιγότερο.
    Πραγματικά εύχομαι να μην γίνει πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @κυριακή
    Σου έχω απαντήσει σε άλλο θέμα σε ανάλογη ερώτηση του tsarteristas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Tommy
    Η συνέντευξη είχε γίνει ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ του. Και τουλάχιστον με τα ταπεινά δημοσιογραφικά κριτήρια του περιοδικού ήταν θέμα να μιλάει ο Δρόσος μετά την αποφυλάκισή του και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Χώρια που η συνέντευξη ήταν και με καλές ερωτήσεις και ουχί διαφημιστικές. Το τι επέλεξε να πει και τι όχι είναι δικό του θέμα όπως καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @panos
    Και μας έλλειπε ένας αναγνώστης και δεν μπορούσα να βρω ποιός είναι! Τώρα μου λύθηκε η απορία!!!
    Για το θέμα του Δρόσου νομίζω ότι τοποθετήθηκα επαρκώς και δεν σε κατηγόρησα ή αν κατάλαβες κάτι τέτοιο κατάλαβες λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή