Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η επιστροφή του Ράιτ

Λίγο μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όταν θα έχει και δικαίωμα αντικατάστασης παίκτη στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει την απόκτηση του Ζακ Ράιτ. Ο πρώην πλέι μέικερ του Ρεθύμνου (έπαιξε στην Κρητική ομάδα τη σεζόν 2011-12) ανήκει για την ώρα στη Μπάμπεργκ αλλά έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί ποιός παίκτης θα αντικατασταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτός θα είναι ο Μάικ Μπατίστ.

10 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δω ποτε θα πει κανεις το αυτονοητο για τα προβληματα του Παναθηναικου. Ειναι σαν να υπαρχει ενας ελεφαντας στο δωματιο και ολοι να κανουνε πώς δεν τον βλεπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε μου ανενημέρωτο σε βρίσκω!έχει κοινοτικό διαβατήριο(βοσνιακό)άρα δε θα χρειαστεί να βγει κάποιος ξένος για να μπει ο ράιτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Χρήστος
    Φίλε μου ρίξε μια ματιά στο άρθρο 10 παράγραφος 4 του κανονισμού πρωταθλήματος για τον αριθμό των ξένων παικτών κάθε ομάδας και τα ξαναλέμε...Για την ώρα μετράω έξι: 1. Ούκιτς, 2. Μασιούλις, 3. Κάρι, 4. Λάσμε, 5. Γκιστ, 6. Μπατίστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νομιζω θα παρκαρουν τον μπατιστ ετσι δεν ειναι?για το ελληνικο πρωταθλημα μιλαω.......παντως ο ραιτ δεν ειναι ακομακλεισμενος ....γινεταιμαχη λεει για τον τζετερ μαζι με το ζοτς.......Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωχ ωχ πολύ κρίμα θα είναι τις λαλακίες και τους κουτσαβακισμούς του κ Σούλη και των ποδοσφαιριστών και παραγόντων του ποδοσφαιρικού Αρη , να το "πληρώσει" το μπασκετικό τμήμα της ομάδας. Δυστυχώς είναι μια κακή ακολουθία αγώνων που εξαρτάται από ένθεν κακείθεν αμετανόητους εραστές της νίκης με όλα τα μέσα. Κατάσταση συνώνυμη του κόμπλεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουρούνα πιστεύεις ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι στο άσσο ή στο 5;;;

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς και στον άσο. Λείπουν γρήγορα πόδια και ανάσες στον Διαμαντίδη

      Διαγραφή