Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Γνώριμη τακτική

Θα ασχοληθεί κανείς με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες σε ομάδα της Α1; Και δεν είναι η πρώτη χρονιά που βλέπουμε το έργο. Το έχουμε ξαναδεί και είναι προφανές ότι θα το ξαναδούμε εάν μείνει και φέτος στην κατηγορία.
Η απλή δοκιμασμένη μέθοδος: Μόλις σώζονται τα λεφτά και αφού έχουν εκχωρηθεί τηλεοπτικά δικαιώματα σε όσους....πρόλαβαν ο μεγαλοεπενδυτής πρόεδρος ανακοινώνει στους παίκτες ότι από δω και πέρα παίζουν όσοι και όποιοι θέλουν αλλά είναι αμφίβολο αν θα βρεθούν λεφτά για να πληρωθούν...
Οι παίτκες αρχίζουν και σκορπίζουν σιγά-σιγά. 'Αλλοι δηλώνουν τραυματίες, άλλοι (οι ξένοι) βρίσκουν ομάδες στο εξωτερικό και φυσικά φεύγουν απλήρωτοι. Φυσικά, η ομάδα αρχίζει και τις περικοπές μετακινούμενη αποκλειστικά με πούλμαν και χορηγώντας για φαγητό στους παίκτες ένα....σάντουιτς.
Μόλις αδειάσουν οι θέσεις των ξένων έρχεται η επόμενη φουρνιά....θυμάτων. Θα παίξουν και αυτοί κανένα μήνα απλήρωτοι θα φύγουν για να έρθουν οι επόμενοι. Με τα παραμύθια η ομάδα μπορεί και να μείνει στην κατηγορία. Το πως παίζει στην κατηγορία είναι το παράξενο: Έχει ασφαλιστική ενημερότητα; 'Εχει καταθέσει εγγυήσεις; Ουδείς ξέρει....Ο πρόεδρος πάντως συνεχίζει να κάνει το κέφι του εμφανιζόμενος στα γήπεδα με τους νεαρής ηλικίας φίλους του και να παριστάνει τον μεγαλοεπενδυτή.

21 σχόλια:

  1. @tsarteristas
    Π)ου να ξέρω εγώ τώρα; Ετσι μου τα είπαν, έτσι τα έγραψα, όπως έλεγε και μια ψυχή παλαιότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @tsarteristas
    Π)ου να ξέρω εγώ τώρα; Ετσι μου τα είπαν, έτσι τα έγραψα, όπως έλεγε και μια ψυχή παλαιότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Έτσι μας το είπανε, έτσι σας το λέμε" που έλεγε και ο Μανόλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουρούνα, η φήμη για Γιαννάκη και ΑΕΚ έχει καμία βάση ή είναι τελείως ράδιο αρβύλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Παναγιώτης Ραφαήλ
    Αν εννοείς Γιαννάκης σε Αρη έχει μεγάλη βάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @dreamer in space
    Από που ξεπετάχτηκε αυτό; Ο Καϊμακόγλου έχει κλειστό συμβόλαιο στο Καζάν και από όσο γνωρίζω δεν έχει λόγο να φύγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι σημαινει κλειστο συμβολαιο;;.απο το καλοκαιρι γραφετε αυτο,απλα τωρα με τον τραυματισμο Πετγουει το ξαναδιαβαζουμε σε καποια μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καϊμακόγλου δεν αφήνει νύφη και πεθερό. Χαζός είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουρούνα, μήπως ξέρεις πότε θα έρθει επαρχία το περιοδικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω παντως ηθελα να ξερω απο που ξεπηδησε τοση αισιοδοξια για το θεμα Γιαννακη, απο την στιγμη που το μεγαλο ναι ηταν συνδεδεμενο με το αρθρο 99, με το οποιο ως γνωστον μολις και υπαχθουμε θα μαλωνει ο Αμπραμοβιτς με τον Σορος ποιος θα μας πρωτοαγορασει. Να κρατησουμε Μουρατιδη για γουρι, το 1998 που πηγαμε με προπονητη αναγκης σηκωσαμε κουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο τα sites: «Αυτοκτόνησε» η Εφές του Αγγέλου!.....μάλλον αυτοί της Εφες κάτι θα είδαν στις προπονήσεις και κατάλαβαν οτι έπρεπε να επισπεύσουν τον ερχομό του "σοφού" χαχαχαχαχαχαχ
    Δεν προκαμαν όμως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρούνα, κάντε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού ένα αφιέρωμα στους νεαρότερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ στην Α1 επ' αφορμή του σημερινού ντεμπούτου του Γιαννούλη (15,5 ετών) των Τρικάλων στην ήττα της ομάδας του από τον ΚΑΟΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουρούνα σε παρακαλώ στο επόμενο τεύχος κάντε ένα αφιέρωμα στον Γιαπλέ. Είναι το ίνδαλμά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουρούνα, είχε ο Μίνιτς κόντρα στην πρώτη του θητεία στον Άρη με τον Στακ και τον Γκαγκαλούδη, επειδή δεν του άρεσαν τα μακριά μαλλιά και τα σκουλαρίκια των παικτών; Κάπου την είχα διαβάσει πριν πολύ καιρό αυτήν την "ομορφιά" αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
    Tommygun, αν μπορείς, διαφώτισέ με κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με Στακ κ Γκαγκαλούδη δεν ήταν το 2003 που πήρε και το Ευρωπαϊκό στο Παλέ κ με προπονητή Αλεξανδρή; Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι! Πάντως θα ήταν πραγματικά έκπληξη με αυτά τα οικονομικά να πήγαινε ο Γιαννάκης!

      ΥΓ Δεν πληρώνει, δεν πληρώνει ο Ηλυσιακός, αλλά πάλι κατηγορία θα μείνει με 200 άτομα στο γήπεδο κ κινδυνεύει η Χαλκίδα και η Πάτρα...

      Διαγραφή
  15. Στην αρχή της σεζόν ήταν προπονητής ο Μίνιτς και τον αντικατέστησε ο Αλεξανδρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρακαλω αφηστε με για μερικες μερες να πνιξω τον καημο μου στο αλκοολ. Απο Σαββατο και μετα που θα εχω παει και στον Πουλικα, θα ειμαι σε θεση να σας δωσω τα φωτα μου. Ποια φωτα δηλαδη, ο Μινιτς εχει τοση σχεση με το μπασκετ οση η Λουκα με τις τσοντες. Ηθελα να ηξερα εκει στην διοικηση, ειναι ηλιθιοι 24/7 η παιρνουν κανα ρεπο? Βρωμαει το συμπαν απο προπονητες και ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!! 100 χρονια αυτος ο συλλογος θα κλεισει, ποιος κερατας τον καταραστηκε ετσι και ακρη δεν βγαζουμε?


    ΥΓ: Μαγικες εμφανισεις η Εφες, χωχωχωχωωχωχω. Να τον ακουτε τον Tommygun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με τον Σάκη τον Γιαπλέ ελεύθερο και να παίρνεις τον Μίνιτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή