Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ο λόγος που έγινε διάσημος ο Κόλινς

Λίγα πράγματα μπορεί να θυμάται κανείς από την παρουσία του Μάρντι Κόλινς στο ΝΒΑ. Σίγουρα θυμάται ένα. Τη συμμετοχή του στον μεγαλύτερο καβγά στην ιστορία της λίγκας (μετά το ντου των παικτών στον αγώνα Ντιτρόιτ- Ιντιάνα) πριν από επτά χρόνια. Στις 16 Δεκεμβρίου του 2006 το δικό του φάουλ (έπαιζε στους Νικς) πάνω στον Καρμέλο Αντονι (τότε στους Νάγκετς) πυροδότησε ένα αγώνα πυγμαχίας που κόστισε ποινές σε επτά διαφορετικούς παίκτες των δύο ομάδων. Ο Κόλιςν που σήμερα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ως ο αντικαταστάτης του Λο είχε τιμωρηθεί με έξι αγωνιστικές αποκλεισμό.
Δείτε στο βιντεάκι διάρκειας οκτώ λεπτών όλη την αξέχαστη κλωτσοπατινάδα στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν


5 σχόλια:

  1. ...όχι στον Μelo πάντως, Δημήτρη.
    Στον J.R. Smith έκανε το φάουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ...γράφω ένα ακόμη με την ευκαιρία τότε : Τάσος...
      (...ας γράφω όσα θέλω βέβαια : αφού είναι ανεπιτήδευτα, είναι και δικιολογημένα...)

      Διαγραφή
  3. Άσχετο με το παραπάνω θέμα, αλλά ο άνθρωπος είναι κάτι παραπάνω από προβλέψιμος στο θέμα του προπονητή (και όχι μόνο): http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10495&subid=2&pubid=129602023.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Παναγιώτης- Ραφαήλ
    Από που να ξεκινήσω τώρα...Η βράβευση ήταν παράτυπη. Δεν πρόβλέπεται από τον κανονισμό της ΟΔΚΕ΅να δίνεται ο τίτλος του επίτιμου προέδρου σε άνθρωπο που δεν έχει διατελέσει πρόεδρός της. Αλλά έπρεπε στον....ευαίσθητο χώρο της διαιτησίας να κερδίσει πόντους το όνομα Βασιλακόπουλος. Ολα έχουν σημασία...
    Επειδή είναι προβλέψιμος όπως λες. Αρχίζει και καλλιεργεί το κλίμα της αποτυχίας για τη wild card. Η λέξη κλειδί είναι....πλειοδοσία. Οταν δεν την πάρουμε θα πει ότι έγινε πλειοδοτικός διαγωνισμός και ότι λόγω οικονομικής συγκυρίας δεν μπορούσαμε να βρούμε τα λεφτά. Στο αυριανό τεύχος βέβαια τον βγάζω πρόγραμμα για τις κινήσεις που κάνει υπογείως και παρασκηνιακά για να βρει τα 500 χιλιάρικα...Και επαναλαμβάνω ότι του γράφω ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ και όχι ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή