Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ψάχνει προπονητή ο Ηλυσιακός

Προπονητή για την ώρα έχει αλλά από ότι φαίνεται ο Δημήτρης Λιόγας δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης του Ηλυσιακού. Η ομάδα έχει βγει στην αγορά και κάνει κρούσεις σε διάφορους ελεύθερους προπονητές αλλά και σε ένα (τουλάχιστον) που είναι δεσμευμένος. Γεγονός που σημαίνει ότι ισχύει ο γνωστός για την περίπτωση κανόνας: ''Στην επόμενη εκτός προγράμματος ήττα φεύγει''. Οι απαντήσεις που πήρε ως τώρα ο Ηλυσιακός από τρεις προπονητές ήταν αρνητικές.

14 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που η δημοφιλής και αγαπημένη Κουρούνα έχει αναβάσει τόσο ψηλά τον πήχυ για τον φετινό Ηλυσιακό, θεωρώντας ήττες εκτός προγράμματος από τον Απόλλωνα στην Πάτρα και τον Ολυμπιακό στα Ιλίσια, ώστε ''Στην επόμενη εκτός προγράμματος ήττα φεύγει'' ο κόουτς.

    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ το κατάλαβα κάπως αλλιώς. Η εκτός προγράμματος ήττα άρα και η εκπαραθύρωση αφορά τον "δεσμευμένο" προπονητή, πάντα κατά το ρεπορτάζ της κουρούνας στα ΒΠ υποθέτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Nikos Sirigos
    Η επόμενη εκτός προγράμματος ήττα δεν σημαίνει ότι είναι η τρίτη ή η τέταρτη ή η πέμπτη. Το νόημα ήταν στην πρώτη εκτός προγράμματος επόμενη ήττα. Τώρα μη με ρωτάς ποιά θεωρούν στον Ηλυσιακό εκτός προγράμματος. Στο ένα τηλεφώνημα σε προπονητή ήμουν ακούσιος ωτακουστής οπότε ξέρω και ποιός πήρε τηλέφωνο και φυσικά ποιόν πήρε γιατί καθόταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Είναι αυτό που λέμε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη....καρέκλα (για μένα το γράφω αυτό όχι για τον προπονητή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήταν ο Ομπράντοβιτς ο τέταρτος στον οποίον θα τηλεφωνούσαν, αλλά έχει ομάδα! Δεν ειρωνεύομαι, πλάκα κάνουμε, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημέρα κουρούνα
    με Μαυροειδή τι ακριβώς γίνεται; Σε ρωτάω γιατί κάπου διάβασα πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο πόδι και υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο να μη παίξει ξανά μπάσκετ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.maxpreps.com/news/-vu2vYEFc0K7bGLQqcIg_w/westtowns-georgios-papagiannis-enters-high-school-basketball-with-nba-possibilities.htm
    Για όποιον ενδιαφέρεται.. το site είναι απο τα μεγαλύτερα στον χώρο και ο συγκεκριμένος λέει οτι ο Παπαγιάννης μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος center στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων στην σύγκριση και των ψηλών των 76ers..
    Υ.Γ : κουρούνα, θα γίνει ποτέ live chat? Είδα και μερικά ωραία στο χθεσινό ματς με την Μπάγερν αλλά δεν κολλάει να τα γράψω εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανό σε ευχαριστούμε για το ωραίο άρθρο. Στην Ελλαδα υπήρχε η παραφιλολογια οτι ειχε θέμα χαρακτήρα η οτι ειχε θέμα με το περιβάλλον του( είχαν τρελές απαιτήσεις απο τον Ολυμπιακό ειχε γραφτεί). Βέβαια ο Αμερικανός του πλέκει το εγκώμιο και σε οτι αφορά το χαρακτήρα του. Κατα τη γνώμη μου πρεπει να τον δουλέψουν στα πόδια. Ειναι κρίμα τέτοιο ταλέντο να μη γίνει υπεροπλο. Αν μπορείς βρες μας ανάλογο scouting report για τον Πάρι Μαραγκο!!

      Διαγραφή
  7. Κουρούνα, ο Λιόγας θα κρατήσει λογικά την θέση του για μία τουλάχιστον εβδομάδα. Θέλω να σε ρωτήσω για τον ηττημένο της αναμέτρησης Ηλυσιακός - Τρίκαλα: ο Φλεβαράκης μίλησε για αλλαγές παικτών στην ομάδα του. Ο Τύπος των Τρικάλων είχε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα ότι οι Μουτακαμπίρ και Περούνισιτς είναι ένα βήμα πριν την έξοδο. Εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο;
    ΥΓ: Τα όσα έγιναν το φετινό καλοκαίρι στην θεσσαλική πόλη είναι πέραν κάθε μπασκετικής και όχι μόνο λογικής. Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι παίκτες, ο Φλεβαράκης και οι συνεργάτες του που έχουν κάνει αγώνα δρόμου για να παρουσιαστούν στοιχειωδώς ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα.
    ΥΓ-2: Εξαιρώ τον Νικολαΐδη, ο οποίος έκανε τις επιλογές των ξένων παικτών (2 είχαν φύγει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας) και κατηγορήθηκε έντονα από τον προηγούμενο προπονητή, τον Γιάννη Τζήμα για τον ρόλο του στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @tsartreristas
    Ασε το παραμύθι του Ομπράντοβιτς θα το πουλήσει άλλος σύντομα. Τους πρόλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως εννοείς τον Βασιλακόπουλο και ενδεχόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζοτς;

      Διαγραφή
  9. @κυριακη
    Η απάντηση υπάρχει στην αυριανή μου στήλη. Σόρι που δεν στο γράφω εδώ αλλά δεν μπορώ να ακυρώσω τη στήλη μου προκαταβολικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @panos 919
    Και εγώ θέλω να κάνω live chat αλλά δεν βρίσκω χρόνο.
    Ο Παπαγιάννης αν δουλέψει σωστά θα αφήσει εποχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Panagiotis
    Εγώ είπα τι γινόταν στο παρασκήνιο με τον Λιόγα αλλά ο Ηλυσιακός κέρδισε. Στα Τρίκαλα έφυγε ο Νέστορας και θα γίνουν αλλαγές. Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι καθοριστικά για την ομάδα και τον Φλεβαράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που θα φύγουν θα είναι Έλληνες ή ξένοι;

      Διαγραφή