Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτη κοροϊδία από Δημόσια Τηλεόραση και Στουρνάρα!

Οταν μου το είπαν δεν το πίστεψα αλλά υπάρχει στη Διαύγεια και σε κοινή θέαση! Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημόσιας Τηλεόρασης τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για τους αγώνες πρωταθλήματος αγοράστηκαν έναντι συνολικού τιμήματος 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Τίποτε μεμπτό ως εδώ....Υπάρχει όμως και η υποσημείωση ότι αγοράστηκαν με έκπτωση 50% σε σχέση με την περσινή συμφωνία!!!!
Πως γίνεται αυτό τη στιγμή που οι δύο ομάδες πήραν ακριβώς τα ίδια χρήματα που είχαν πάρει την περασμένη αγωνιστική περίοδο; Η ανακοίνωση είναι σκέτη κοροϊδία για να πειστεί ο Ελληνικός λαός ότι δεν γίνεται σπατάλη των χρημάτων με τα οποία επιχορηγεί κάθε μήνα τη λειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης! Και το άθλιο ψεύδος τι κρύβει; Οτι η ΔΤ είχε όντως πληρώσει περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ πέρσι για να έχει ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της Α1. Φέτος τα δικαιώματα όλων των υπολοίπων ομάδων πήγαν στη...Nova που πλήρωσε 1,8 εκατομμύρια ευρώ...
Φοβερή λογική: 1,8 που δώσαμε και 1,8 που έδωσαν οι άλλοι μας κάνει 50% μείωση!!!
Σημειώστε ότι τα δικαιώματα δεν διαπραγματεύτηκαν απευθείας με τη ΔΤ αλλά μεταξύ της διαφημιστικής εταιρείας Τ και του Υπουργείου Οικονομικών. Φαντάζομαι ότι αν σε κάτι τόσο αθώο λέγεται ένα τέτοιο ασύστολο ψεύδος μέσω της Διαύγειας τι γίνεται με τα υπόλοιπα οικονομικά μεγέθη της χώρας, τα πρωτογενή πλεονάσματα και όλα τα σχετικά!

1 σχόλιο: