Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

O θείος Νώντας ξέρει....Βεβαίως! Βεβαίως! (Ο Πουλίκας κάνει χοντρή....ανατροπή στον Πρετεντέρη)

Τι το ήθελε ο Πρετεντέρης να καλέσει τον ''Θείο Νώντα'' στην εκπομπή του. Τέτοιες εκπομπές αποφεύγω να δω αλλά μου το είπαν πριν από λίγο τι έγινε και είδα το σχετικό βίντεο σκασμένος στα γέλια...
Ο Πουλικάκος δεν είναι για τα....κανάλια. Αφήστε τον στην ησυχία του γιατί ''δαγκώνει άσχημα'' και δεν μασάει τα λόγια του....
Πάρτε μάτι το χουνέρι του Πρετεντέρη....







Βλέποντας το βίντεο προσπάθησα να θυμηθώ πότε πρωτοάκουσα για τον Πουλίκα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος θαμώνας και επσικέπτης (με φόρμα παραλλαγής και μπότες) του γραφείου της Μάνιας Τεγοπούλου στην Ελευθεροτυπία. Εξάρχεια connection...
Λοιπόν, πιτσιρικάς λίγο μετά την πτώση της χούντας χάζευα μόνο τηλεόραση (για αυτό δεν μου αρέσει τώρα, είχα φάει overdose) και στη θρυλική ΥΕΝΕΔ κάθε απόγευμα είχε μια μουσική εκπομπή. Εκεί εμφανίσθηκε το πρώτο video κλιπ τραγουδιού στην Ελληνική τηλεόραση. Αφορούσε στο τραγούδι ''Πολύ ωραίο στυλ'' από τον δίσκο Ελλαδέξ του Γιάννη Λογοθέτη που είχε κυκλοφορήσει ένα-δύο χρόνια νωρίτερα. Τότε δεν το ήξερα αλλά μπροστά στα μάτια μου γραφόταν μια μισοξεχασμένη -πια- ιστορική στιγμή της Ελληνικής τηλεόρασης. Τραγουδιστής ο Δημήτρης Πουλικάκος.
Φυσικά μερικά χρόνια αργότερα τον έμαθα για τους κανονικούς λόγους....Και πάλι πρωτοπόρος....Crazy love στου Ζωγράφου, συναυλία της βροχής, είμαστε όλοι εκεί και μόνο αργότερα μάθαμε ότι οι φωνές και οι κραυγές μας είχαν συμπεριληφθεί στον πρώτο live δίσκο του Ελληνικού ροκ! Θείε Νώντα είσαι πάντα στις καρδιές μας...
Και το Πολύ ωραίο στυλ για τους νεότερους (οι εικόνες δεν έχουν σχέση με το original video clip)











14 σχόλια:

  1. Αγαπητή κουρουνα,
    Δεν κρατούν ουτε τα προσχήματα. Σε εκπομπή που θα είχε κεντρικό θέμα τη συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, είχαν σαν εκπρόσωπο της κυβέρνησης άνθρωπο με περίεργο παρελθόν στην εξέδρα του Παναθηναϊκού, στη σχολή που φοίτησε και που διετέλεσε γ.γ στη νεολαία της ΕΠΕΝ.ειχαν προλάβει να διαφημισουν τη σύνθεση του πάνελ 1-2 ημερες πριν την εκπομπή και ειχα στηθεί να απολαύσω την επίθεση του Πουλικακου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό το μπάσιμο του Πουλίκα δε λέω, αλλά σήμερα άκουγα τους συμπολίτες μου να σχολιάζουν μόνο την μπλούζα που φορούσε. Αυτό τους έμεινε. Δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @nike mike
    Τι προσχήματα να κρατήσουν αδελφέ...Εδώ ο άνθρωπος έχει παραδεχτεί ότι ήξερε την αλήθεια για το μνημόνιο και φώναζε....λύκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Peris Indie Boy
    Οσοι πάντως τον είδαν είχαν τα καλύτερα να πουν. Το μπλουζάκι πήγαινε ασορτί με αυτό που είπε για τα....κόμιξ! Είναι από τους μεγαλύτερους συλλέκτες κόμιξ στην Ελλάδα αν και πρόσφατα έμαθα ότι έβγαλε στο σφυρί ένα μεγάλο μέρος της συλλογής δίσκων και περιοδικών του για οικονομικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μόνη φωνή λογικής του στούντιο ανάμεσα σε ανεκδιήγητους τύπους σαν τον τσεκουράτο Βορίδη, τον Mr προπαγάνδα Πρετεντέρη και έναν αριστερό της πλάκας, τον Ψαριανό. Στη συνέχεια πρέπει να τον μάλωσαν οι της εκπομπής και πήρε ελάχιστα το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρουνάρα, πές αλεύρι!!! Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες: https://twitter.com/gvasilakopoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χτες έκανε account στο twitter ο Δ. Καρύδας, ακολούθησε σατιρικός(;) λογαριασμός του Βασιλακόπουλου... και το βράδυ, το βραδάκι, η αυτού εξοχότης https://twitter.com/NickGalis6 Σπεύσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το περιοδικο κυκλοφορει στα Γρεβενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o βοριδης βασικα εχει μιλησει 1 φορα δημοσια για την εποχη εκεινη και ειχε πει το ανεκδιηγητο
    Εμεις οι δεξιοι δεν ζηταμε δημοσιως συγνωμες,αυτα ειναι συνηθεια της αριστερας.Εμεις εξομολογουμαστε στον ιερεα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Zoys
    Δεν τον μάλωσαν. Απλά όταν κατάλαβαν ότι είναι ''εκτός κλίματος'' θα έπαψαν να του δίνουν το λόγο. Δεν είδα την εκπομπή αλλά δεν θέλει φιλοσοφία το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @karaflodaimon-- Douros
    Αν δεν μπει Κουρούνα στο twitter τι νταβαντούρι να γίνει. Πάντως η σύμπτωση είναι φοβερή! Αν και από ότι άκουσα στο περιοδικό ο λογαριασμός του πατερούλη είνια ''μούφα'' για να γίνει πλάκα. Και φυσικά δεν έχουν σχέση με αυτό άτομα από το περιοδικό. Απλά συμφωνούσαν όλοι το πρωί ότι έγινε από κάποιον για χαβαλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Gouvas
    Το περιοδικό πάει παντού στην Ελλάδα. Απλά σε ορισμένα μέρη φτάνει Πέμπτη λόγω διανομής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Rodia
    Εντάξει έδωσες καλή ιδέα στον Πρετεντέρη. Θα καλεί τους εξομολόγους των πολιτικών μήπως μάθει και αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω απορω πως δεν εκανε εμετο ο Πουλικακος με αυτα τα ατομα τριγυρω του. Θα μου πεις, τι απορεις ρε μεγαλε? Μετα τον εμφυλιο, οι δωσιλογοι, οι γερμανοτσολιαδες και οι Μπουρανταδες δεν πηραν τα ποστα-φιλετα? Ο Μπαμπαλης που ηταν ο αρχιβασανιστης της Χουντας, ουτε την χωριστρα του πειραξαν. Ο Τεμπονερας ακλαυτος, ο φονιας του κυριος και καταδικαζουν την Χρυση Αυγη ατομα με σχεδον συγγενικο ποιον. Οχι να πηδηχτεις απο το παραθυρο, να παρεις και το κουφωμα μαζι.

    Μακρυα Θειε Νωντα, μακρυα. Τα γουρουνια ειναι ξερεις επικινδυνα ζωα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή