Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Βίντεο επιπέδου ΝΒΑ

Ανέβηκε χθες στο site της Ευρωλίγκα και είναι από τα πιο έξυπνα μπασκετικά βίντεο των τελευταίων χρόνων. Αξίζει τον κόπο να το δείτε. Δεν γράφω κανένα spoiler για να μη χαλάσω την...έκπληξη!






25 σχόλια:

  1. Τα τελευταία χρόνια πολλά πρωταθλήματα έχουν δείξει την δημιουργικότητα τους με βίντεο και διαφημίσεις. Οι Ισπανοί και οι Τούρκοι πουλάνε καλά το προϊόν που έχουν στα χέρια τους. Στην Ελλάδα το πολύ πολύ να δούμε στις ειδήσεις "ντου" της κερκίδας κατά του αντιπάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά το βίντεο είναι πολύ καλό.Για το δικό μας πρωτάθλημα κάνανε κανένα διαφημιστικό σποτάκι ή επικράτησε η λογική που να κάτσουμε να σκεφτούμε κάτι καλό και μετά να τρέχουμε για γυρίσματα.
    κουρούνα στον παναθηναικό επικρατεί ψυχραιμία για το άσχημο ξεκίνημα ή έχει αρχίσει η μουρμούρα; Σε ρωτάω γιατί σε διάφορα sites, blogs και σχόλια άρχισε η μουρμούρα και η κριτική για επιλογές και για τη διαχείριση του ρόστερ από τον πεδουλάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε να βαλουμε στους παρατρεχαμενους κατασκοπους του ζοτς τον τομμυγκαν,τα γουσταρει κατι τετοια αυτος
    ΥΓ:Ο Φ.Σ ειχε κοντρα με το Αγγελοπουλεικο λογω αρθρων του πρωτου για τους δευτερους?Και αν ναι τι ειχε υπαινιχθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουρούνα καλησπέρα,

    Έχω μια απορία για τον τραυματισμό του Ούκιτς.

    25 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε ότι θα λείψει 1,5 μήνα και η ομάδα ήταν έξω φρενών με τους Κροάτες που τον "σακάτεψαν". Αντί αυτού, επέστρεψε σε <20 μέρες.

    Ξέρεις τι συνέβη; Ο χρόνος αποκατάστασης εκτιμήθηκε λάθος, ο παίκτης πιέστηκε/πιέζεται να αγωνιστεί χωρίς να είναι εντάξει, κάτι άλλο;

    Θυμίζω ότι είναι το 3ο π.χ. (μετά το Σχορτσανίτη πέρσι το Δεκέμβρη και το Γκιστ στα ματς με τη Μπαρτσελόνα) που ανακοινώνεται σοβαρός τραυματισμός παίκτη και ο παίκτης γρηγορότερα του ανακοινωμένου επιστρέφει δριμύτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικος ηθοποιος ο Ζουρος, χαραμιζει το ταλεντο του στην προπονητικη. Ροντια, ετσι φτηνα βρε γινεται η κατασκοπεια? Θα παρω τον Τζοε τον Αρλουκας τηλεφωνο τι γουσταρει να κατεβαζει ο Ζοτς, παιρνω δυο μπουκαλες παραμασχαλα και σε μερικες ωριτσες θα κελαηδαει τι χρωμα καλτσες φορουσε στην Παρτιζαν.

    Αρης-ΠΑΟΚ το Σαββατο. Ο Θεος να βαλει το χερι του μην κλαψουμε νεκρους. Θερμα συγχαρητηρια στην ΕΛ.ΑΣ για την οργανωτικη της ικανοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kourouna, μιας και το αναφέρει ο Rodia, αλλιώς δεν ήθελα να το φέρω στην επιφάνεια: Έχει φτάσει στα αυτιά μου περί αρνήσεως από πλευράς Αγγελόπουλων να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, γι'αυτό καλό θα ήταν να μας ξεκαθαρίσεις και εσύ kourouna άν τις αποφάσεις αυτές τις πέρνει ο ΕΣΑΚΕ, η ΕΟΚ ή είναι και στο χέρι των γηπεδούχων καθαρά. Όσο για την ερώτηση σου Rodia, η πηγή του κακού (η αφορμή, γιατί οι αιτίες ίσως είναι και άλλες) ήταν η εκπομπή του με τον Θάνο Μικρούτσικο στη NOVA. Εύκολα ψάχνεις και βρίσκεις για το θέμα..

    Υ.Γ: Πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας την πρώτη εκπομπή super euroleague χωρίς Φίλιππα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @kyriaki
    Για την ώρα υπάρχει σχετική ηρεμία και δεν νομίζω ότι είναι εποχή για γρήγορα συμπεράσματα από δύο ήττες και δύο κακές εμφανίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Vaggelis Douros
    Το σοβαρότερο θέμα που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας με τα ζητήματα τραυματισμών ήταν πέρσι με τον Διαμαντίδη. Δεν ξέρω τι γίνεται και είναι δύσκολο να ανακατευτείς σε ιατρικά ζητήματα με ακρίβεια και ασφάλεια. Πάντως είναι γεγονός ότι από πέρσι έχει ξεκινήσει ένας κύκλος όπου άλλα λέγονται δημόσια ως εκτιμήσεις και άλλα γίνονται. Για να μη θεωρηθεί ότι ανακατεύομαι σε θέματα που δεν γνωρίζω καλά να σημειώσω ότι το καλοκαίρι άλλαξε μετά από πολλά χρόνια (13 νομίζω) και ο γιατρός του τμήματος μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για το θέμα του Φίλιππου Συρίγου και του Ολυμπιακού.
    Νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να ανοίγουν ιστορίες από το παρελθόν. Δεν έχει νόημα. Επίσης είμαι κάθετος και απόλυτος γιατί το γνωρίζω το θέμα. ΟΥΔΕΠΟΤΕ τέθηκε οποιοδήποτε τέτοιο βέτο από την πλευρά του Ολυμπιακού. Οπου γράφεται ή διαδίδεται είναι αισχρή προβοκάτσια. Δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο κάτι τόσο φτηνό οι Αγγελόπουλοι. Αλλού πρέπει να αναζητηθεί ο ένοχος της μικροψυχίας. Και το ξαναγράφω: Το ξέρω με βεβαιότητα τι έχει συμβεί αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το γράψω. Υποτίθεται ότι για το κάθε πρωτάθλημα είναι αρμόδια η διοργανώτρια αρχή. Αλλά είναι στο χέρι ενός συλλόγου να κρατήσει ενός λεπτού σιγή χωρίς συγκεκριμένη εντολή όπως έχει συμβεί κατ΄επανάληψη σε περιπτώσεις απώλειας παραγόντων ή οπαδών κάποιου σωματείου. Για παράδειγμα στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τρίτης του Πανιωνίου με απόφαση του ίδιου του Λιανού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Συρίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα kourouna... Θα ηθελα να σας ρωτησω που μπορω να βρω την εκπομπη της SUPER EUROLEAGUE της Πεμπτης προς Παρασκευης γιατι στο site της nova στο web tv υπάρχει μονο η αντιστοιχη εκπομπη της Παρασκευης προς Σαββατο...Ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Petros Kontos
    Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Αν δεν υπάρχει στο site της Nova το βλέπω μάλλον απίθανο. Αν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος περισσότερο σχετικός ας το γράψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρουνίτσα, ο Μεγάλος μίλησε. Καμία έκπληξη. Ούτε τα όσα είπε όσο κυρίως το που τα είπε...
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10495&subid=2&pubid=129528187
    Για έναν περίεργο λόγο (κοίτα σύμπτωση...) στο ίδιο Μέσο είχε δώσει συνέντευξη τόσο μετά το περσινό στραπάτσο στη Βενεζουέλα
    http://www.onsports.gr/basket/Ethnikes-Omades/Andrwn/item/231783-Basilakopoylos-Apotyhame-tha-epanelthoyme-dynatoi
    όσο και το 2009 μετά το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας
    http://www.inews.gr/17/vasilakopoulos-sinecheia-stis-epitichies.htm
    Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουρουνίτσα, ο Μεγάλος μίλησε. Καμία έκπληξη. Ούτε τα όσα είπε όσο κυρίως το που τα είπε...
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10495&subid=2&pubid=129528187
    Για έναν περίεργο λόγο (κοίτα σύμπτωση...) στο ίδιο Μέσο είχε δώσει συνέντευξη τόσο μετά το περσινό στραπάτσο στη Βενεζουέλα
    http://www.onsports.gr/basket/Ethnikes-Omades/Andrwn/item/231783-Basilakopoylos-Apotyhame-tha-epanelthoyme-dynatoi
    όσο και το 2009 μετά το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας
    http://www.inews.gr/17/vasilakopoulos-sinecheia-stis-epitichies.htm
    Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Βασιλακόπουλος ρίχνει το φταίξιμο σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του; Μιλάμε έπεσα από τα σύννεφα. Σε λίγο θα μας πείτε και ότι οι Χρυσαυγίτες έδερναν μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο Βασιλακόπουλος άδειασε τον Τρινκέρι στην συνέντευξή του στα "ΝΕΑ". Αναμενόμενα και άνευ ουσίας τα όσα είπε... Για πολλοστή φορά.
    Όμως, Κουρούνα, εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο με το παραπάνω: Θα στηριχτεί ο Φλεβαράκης από την διοίκηση των Τρικάλων αν τα αποτελέσματα συνεχίσουν να είναι αρνητικά, παρά το γεγονός ότι υπάρχει καθημερινή βελτίωση στην ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουρούνα, με ποια λογική έγινε αντικατάσταση του Μπατίστ από τον Πινγκ Σανγκ στους αγώνες της Α1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Nobodys bigger
    Να λεγα ότι δεν διαβάζεις Κουρούνα να το καταλάβω...Ολα είχαν προβλεφθεί και όλα έγιναν όπως έπρεπε στο μυαλό του Γιώργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. paanagiotis rafail
    για να παίξει και ο κινέζος κανένα λεπτό σε κανένα εύκολο παιχνίδι. Ο Μπατίστ γιατί να ταλαιπωρεί το κορμί του με τις Ελευσίνες και τους Ηλυσιακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τον Φλεβαράκη να υποθέσω πως δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κάτι ανησυχητικό για την θέση του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βλεποντας το βιντεο με τους προπονητες θελω να εκφρασω μια αποψη για τον πεδουλακη {σημειώνω είμαι φανατικος ΠΑΟ}.... θεωρω τον πεδουλακη καλο προπονητη, αλλά όχι κορυφαιο. Και δυστυχως οι κορυφαιες ομαδες θελουν κορυφαιους προπονητες. Ο πεδουλάκης μπορει να κανει ενα αουτσαιντερ {ΠΑΟ 2012-2013} φαβορί και να κάνει το κάτι παραπάνω, το κάτι αναπάντεχο {νταμπλ} , γιατί ο ΟΣΠΦ πέρσυι ειχε καλυτερη ομαδα σαν υλικό. απλά ο πεδουλάκης με τρικ και καλη΄προετοιμασία εμφάνισε μια καλύτερη ομαδα σαν συνολο στο παρκε. Ωστόσο νομιζω αυτό ειναι και το ταβανι του ως προπονητης. Δηλαδή δεν μπορεί να διαχειριστεί μια ομαδα φαβορι {ΠΑΟ 2013-2014} και να επιβεβαιωσει ότι η ομαδα του ειναι φαβορι....Αυτό φάνηκε και στο ματς με ΟΣΦΠ και ΛΙΕΟΤΥΒΟΣ όπου εκανε κακη διαχειριση υλικου..πολλούς πλέον παίκτες 5αδας χωρίς να μπορεί να μοιράσει σωστά χρόνο κ συστήματα. Αν δεις τους αγωνες μετρα ποσες αλλαγες κανει...εγω ζαλιστηκα παντως...πως να βρει ρυθμο η 5αδα ετσι;; επίσης ο Λασμε με ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ σερνόταν, ο Μπατιστ ήταν σε καλή μέρα, και όμως στα τελευταια λεπτα επαιζε ο Λάσμε...και μονο οταν ειχε 5 φαουλ εβαλε τον μαικ..επισης τι θαψιμο ειναι αυτο στον γιανκοβιτσ;; αδικαιολογητο..επίσης γιατι χρησιμοποιηε τον ανετοιμο ουκιτς;; και ειδιακ στην τελετυαια επιθεση να παρει αυτός την μπαλα;; γιατι οιχ ο μαι;; ο μητσος, ο παπας;; πολλα λαθη απο τον πεδουλακη...θα μου πεις κ περυσι ετσι δεν εκανε;; ναι αλλα υπαρχει μια διαφορα στο λαθος..περυσι ηταν λαθος επιλογη παικτων λογω μειωμενου μπατζε και δικαιολογειται..φετος τα λαθη ειναι στη διαχειρησ της ομαδας κ των πρωτοκλασσατων παικτων...αυτο φιλη κουρουνα δεν διορθωνεται...ειναι στη νοοτροπια του κοουτς... εγω βλεπω αλλαγη πρπονητη παντως αν συνεχισει ετσι..κ δεν ξερω ποιος μπορει να ερθει..ο ιβκοβιτσ;;χλωμο;; ο γιαννακης;; εχουμε ξεχασει αραγες το κοκκινο απρελθον του;; ο περασοβιτς τι κανει;; εγω θα ηθελα κατσικαρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλε Γιωργο, χωρις παρεξηγηση, αμα δεν σου κανει ο Πεδουλακης και σου κανει ο Κατσικαρης, μαλλον ριχνεις πολυ χαμηλα τον πηχη για την ομαδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mετά τα 800 διαρκείας που κέρδισε ο κύριος Πλιάτσικας, ήρθε και από τα σχόλια να μας τρολάρει. Ελπίζω, δηλαδή, να μας τρολάρετε κύριε Πλιάτσικα, γιατί διαφορετικά μάλλον ισχύει αυτό που σας γράφει ο Tommygun..

    Κοurouna μέχρι στιγμής θα σου ομολογήσω οτί αντιμετώπιζα με καχυποψία και κάποια δόση αστε'ι'σμού το μένος σου για τον Πατερούλη, αλλά μετά και την τελευταία του συνέντευξη και οι τυφλοί είδαν. Θα μου πείς, αυτήν περίμενες; Δεν ξέρω τί να πώ πλέον για τον άνθρωπο, ας πάρει σύνταξη να τελειώνουμε, είναι επικίνδυνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Παναγιώτης Ραφαήλ
    Ο Φλεβαράκης ξεκίνησε να φτιάχνει την ομάδα καθυστερημένα. Λογικά έχει πίστωση χρόνου αλλά αν δεν τον βοηθήσουν τα αποτελέσματα δεν θα είναι απεριόριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Γιώργος Πλιάτσικας
    Είναι μια άποψη αυτή, προσωπικά μάλλον διαφωνώ στο θέμα της διαχείρισης υλικού. Πιο πολύ βλέπω κάτι άλλο στον φετινό Παναθηναϊκό: Βάρυνε πολύ από ηλικίες και έχει γίνει πιο αργή ομάδα. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει κανένα θέμα Πεδουλάκη. Αλλά αυτά κρίνονται με βάση τα αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @karaflodaimon
    Σου δίνω το λόγο της προσκοπικής μου τιμής ότι δεν έχω προσωπικά με τον Βασιλακόπουλο. Κάποτε έβριζε το alter ego μου (όχι την Κουρούνα, τον άλλο τον κανονικό που είναι από πίσω) ότι είμαι πράκτορας της ULEB και του Μπερτομέου, κατά διαστήματα έχει πει ότι είμαι πράκτορας άλλων σκοτεινών δυνάμεων του εσωτερικού και του εξωτερικού αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτά δεν είναι σοβαροί λόγοι για να έχω κάτι προσωπικό μαζί του ή κάποιου είδους εμπάθεια. Τα μάθαινα και γέλαγα...Κάνει απλά κακό στο μπάσκετ. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή