Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

All Star Basket 296

Λέμε....καλημέρα στη νέα σεζόν με το καινούργιο τεύχος του περιοδικού που βρίσκεται από σήμερα στα περισσότερα περίπτερα της χώρας.
Λέμε...καλημέρα με:
- Δωρεάν διαρκείας για τους αγώνες της Α1, της Ευρωλίγκας και του Eurocup σε συνεργασία με τις ΚΑΕ της Α1.
- Ενα CD με όλα τα στατιστικά, όλων των παικτών που έχουν αγωνιστεί στην ιστορία της Α1 από τη δημιουργία του ΕΣΑΚΕ.
Αυτά για τη...σακούλα. Εντός του τεύχους θα βρείτε:
- Ένα πληρέστατο οδηγό για το νέο πρωτάθλημα της Α1.
- Παρουσιάσεις όλων των εθνικών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών.
Δεν σας αρέσουν ή δεν σας ενδιαφέρουν όλα αυτά; Η Κουρούνα σε μεγάλα κέφια πέρα από τη μόνιμη στήλη της υπογράφει ένα ΥΠΕΡ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ για τα όσα έγιναν στην εθνική ομάδα. Διάλογοι, στοιχεία, ονόματα και διευθύνσεις. Οχι αοριστίες αλλά ένα κανονικό ρεπορτάζ που θα συζητηθεί στους κύκλους του μπάσκετ.

8 σχόλια:

  1. Αγαπητή κουρουνα,
    το διάβασα ήδη το περιοδικό μέσα σε μία ώρα! Όσο πάνε και λιγοστεύουν οι σελίδες. Κατά την γνώμη μου όταν δίνεις 4 ευρώ για ένα περιοδικό και είναι και μηνιαίο, θα πρέπει ύλη να είναι πολύ περισσότερη.
    Κατά τ' άλλα όντως όλα τα θέματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.sportday.gr/KEIMENO/17824/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF
    Σχολιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @gk
    Το περιοδικό έχει τις ίδιες ακριβώς σελίδες από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Αρκετές φορές έχει βγει σε αυτό το διάστημα και με 84 σελίδες αλλά ποτέ δεν τις μειώσαμε. Και εγώ να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να είναι μεγαλύτερο. Αλλά όλα αυτά τα χρόνια ένα πράγμα που δεν έχει μειωθεί είναι η τιμή του χαρτιού η οποία μόνο αυξάνει. Περισσότερες σελίδες με απλά λόγια θα σημαινε αυτόματα και αύξηση της τιμής διαφορετικά.....Οπότε προτιμάμε τις 68 σελίδες και σταθερή την τιμή παρά την αντίστοιχη αύξηση της τιμής του χαρτιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Rodia
    Δεν νομίζω ότι ο Παπαδογιάννης γράφει κάτι παράλογο ή εκτός πραγματικότητας. Στα περισσότερα από όσα γράφει με βρίσκει μάλλον σύμφωνο παρά αντίθετο. Η συνέντευξη του Μπουρούση ήταν εξόχως αποκαλυπτική και συμπληρώνει το ρεπορτάζ που έγραψα στο τελευταίο τεύχος. Τι εννοώ; Είχα μια δέσμευση να μη γράψω πως έμεινε στην εθνική ο Μπουρούσης ενώ είχαν ειπωθεί αυτά που γράφω με τον Ιταλό. Η δική του αποκάλυψη ότι πήρε τηλέφωνο τον Βασιλακόπουλο συμπληρώνει την εικόνα και απλά επιβεβαιώνει όσα γράφω. Απλά επειδή είμαι υποχρεωμένος να σέβομαι τις πηγές μου και τα off the record δεν μπορούσα να το γράψω. Αντίθετα για το πως έμεινε στην εθνική ο Φώτσης νομίζω ότι ήμουν πολύ συγκεκριμένος και πολύ επεξηγηματικός. Νομίζω ότι πλέον αμφισβητούν τα περιστατικά με Φώτση και Μπουρούση μόνο τα Βασιλακοπουλικά φερέφωνα ή όσοι δεν ασχολήθηκαν με το θέμα και δεν έκαναν ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρούνα θα ήθελα να μου πεις αν Παναθηναικός-Εθνική,όχι αγωνιστικά, είναι κάτι παραπάνω από συγκοινωνούντα δοχεία; Με αφορμή αυτό που αναφέρεις για τιμωρία Παππά από το σύλλογο του. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Παναθηναικός με αυτό;

    Το δεύτερο που με προβλημάτισε είναι αυτό που γράφεις για Καιμακόγλου. Είμαι άφωνος,απλά.

    Και να προτίνω μια λύση: Ίσως θα είναι καλύτερα,όλοι οι παλιοι να αποχωρήσουν από την ομάδα, όποιος και να είναι ο προπονητής. Όπως έχεις γράψει ότι η υστεροφημία του Βασιλακόπουλου κλωνίζεται τα τελευταία χρόνια έτσι και αυτών των παικτών κινδυνέυει η προσφορά τους να ξεχαστει και να απαξιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Soulis
    Ο Παππάς δεν τιμωρήθηκε ποτέ από τον Παναθηναϊκό. Απλά τα άκουσε άγρια (και όχι μόνο) γιατί δημιούργησε δημόσιο θέμα με τη φυγή του από την εθνική. Εκφράστηκαν και πολλά παράπονα (από την ομοσπονδία) στον Παναθηναϊκό. Οι καλές σχέσεις των δύο πλευρών είναι παραπάνω από δεδομένες. Και νομίζω ότι αυτό είναι γνωστό σε όλους τους κύκλους του μπάσκετ. Δεν είναι κάτι που υποστηρίζω εγώ.
    Για τον Καϊμακόγλου δεν έχω κάτι να προσθέσω σε σχέση με τα όσα έγραψα και ήταν θέμα συζήτησης στην εθνική ομάδα.
    Νομίζω ότι οι παίκτες δεν κινδυνεύουν να απαξιωθούν. Αυτοί κάνουν ότι μπορούν. Το θέμα είναι ότι βρίσκονται διαρκώς ανυπεράσπιστοι και παίζουν το ρόλο του....πειραματόζωου. Πιο πολύ κινδυνεύει η ίδια η εθνική από την απαξίωση των παικτών που βλέπουν τι συμβαίνει γύρω τους παρά οι ίδιοι οι παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα θα το παίξω τσίπης και πρήχτης αλλά ως παλιός παίρνω το θάρρος: Επειδή δεν αγοράζω πια το περιοδικό μιας και μένω μόνιμα εξωτερικό, θα προθυμοποιηθεί κανείς να μου πει τί γράφει η Κουρούνα για τον Καϊμακόγλου; Μου εξήφθη η περιέργεια από τα σχόλια επάνω. Ευχαριστώ για την ανοχή σου Κουρούνα.

    Απεργοσπάστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @American
    Για σένα ειδικά θα κάνω μια εξαίρεση. Για πάρτη σου που λένε και οι....μάγκες. Μείνε συντονισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή