Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ένας έμεινε, ένας έφυγε, πρώτη επιλογή ο Ντόρσεϊ

Οι πληροφορίες μου δικαιώθηκαν σήμερα σε ποσοστό 50%. Είχα γράψει στο τεύχος 293, προ διμήνου ουσιαστικά, ότι ο Σχορτσανίτης δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό την εποχή που κανείς δεν αναφερόταν σε τέτοιο θέμα και σήμερα ο Παναθηναϊκός δεν ανανέωσε την οψιόν του  Big Sofo αφήνοντας τον να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του που θα είναι λογικά εκτός Ελλάδος.
Αντίθετα, ο Ολυμπιακός ανανέωσε την οψιόν με τον Στράτο Περπέρογλου και δεν τον άφησε ελεύθερο παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του είναι αρκετά βαρύ για την επόμενη σεζόν (480 χιλιάδες ευρώ). Λέγεται ότι παρά αυτή την κίνηση ο παίκτης έχει ενημερωθεί ότι θα κληθεί να συζητήσει μείωση της τάξης του 20%, κάτι που εξηγεί σε μεγάλο ποσοστό τη σημερινή κίνηση του Ολυμπιακού. Εκτός αν ο Περπέρογλου που έχει περιθώριο 15 μέρες για τη δική του οψιόν εμφανίσει ανάλογη ή μεγαλύτερη πρόταση και μείνει ελεύθερος όπως έχει δικαίωμα.
Οσον αφορά στον Παναθηναϊκό πρώτος επιλαχών για τη θέση του Σχορτσανίτη είναι ο Τζόι Ντόρσεϊ αλλά για την ώρα υπάρχουν αρκετές σκέψεις σχετικές με τον χαρακτήρα του. Αν τελικά αρθούν οι σχετικές επιφυλάξεις θα είναι ο επόμενος ψηλός που θα κλείσει η ομάδα.

26 σχόλια:

  1. Πήρα σήμερα το περιοδικό. Και μου γεννήθηκαν μερικές απορίες. Γράφεις πως ο Δημήτρης επιδιώκει να γίνει στα μάτια των οπαδών του παο Παναθηναικάρχης. Συμφωνώ πως αυτό επιδιώκει. Εγώ θεωρούσα πως επεδίωκε αυτό γιατί απώτερος στόχος του ήταν να πάρει στα χέρια του την Παε αλλά με αυτό που γράφεις μου αναίρεσες αυτήν την αντίληψη. Επίσης αναρωτήθηκα γιατί δε θα πάρει την Παε όσο ο Μαρινάκης κάνει κουμάντο στον ολυμπιακό και κατ΄ επέκταση στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Σκέφτηκα λοιπόν πως επειδή ο Μαρινάκης είναι πανίσχυρος τόσο στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο και ο ίδιος δε θα μπορούσε να τον κοντράρει και να βγει νικητής και άρα Θεός στα μάτια των οπαδών μένει στην Καε που είναι κυρίαρχος και αυτός κάνει παιχνίδι. Υ.Σ Δε μπορεί να σκέφτονται στα αλήθεια τον Ντόρσευ;Άνω κάτω θα κάνει την ομάδα. Καλύτερα να κρατούσαμε τον Σοφοκλή. Και οι δύο δημιουργούν προβλήματα αλλά τουλάχιστον ο Σόφο είναι έλληνας και δεν πιάνει θέση ξένου ή κοινοτικού. Υ.Σ Διάβασα πως ο Πεδουλάκης θέλει τον Μποχωρίδη και θα κάνει η ομάδα πρόταση αγοράς στον Αρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολη καλος παιχτης ο Ντορσαυ αλλα εχει 1 μειονέκτημα οτι ειναι ιδιο στυλ παιχτη με Λασμε σουπερ αμυντικος καλος στο να του πετας την μπαλα να καρφωνει αλλα δεν εχει παιχνιδη με πλατη κ ενω με την παρουσια του κανεις σουπερ αμυντικα δυδιμα GIST-LASME ΦΩΤΣΗς-DORCEY Επιθεση εκτος αμα παρεις κ 3 ψιλο με παιχνηδι για να μπορεις να παιξεις διαφορετικα εχεις 1 θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @kyriaki
    για το θέμα του ποδοσφαίρου και της ΚΑΕ νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρο ότι γράφω. Δεν αφήνει απορίες όσον αφορά στις προθέσεις του. Το γιατί είναι μια άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενδεχόμενη εμπλοκή του Δ.Γ στα του ποδοσφαίρου όσο είναι ο Μαρινάκης στον γαύρο θα δημιουργούσε θέλοντας και μη πρόβλημα στις πολύ καλές σχέσεις των 2 ανδρών....
    καλός ο ντόρσει για μένα και πιστεύω ότι δε θα δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα(άλλο παναθηναικός άλλο γαύρος,μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα)απλά η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται ψηλό με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά!
    εκτός αν τρελάθηκαν και αποφασίσουν να φέρουν και τον Βουγιούκα για 3ο ψηλό αλλά αυτό για πολλούς λόγους είναι δύσκολο ως και απίθανο!πρώτον αν είχαν τέτοια επιθυμία δε θα ανανέωνε ο Σκορδίλης και δεύτερον είναι πολλά τα λεφτά για τα συμβόλαια και των τριών χώρια τα χρήματα που θα έπρεπε να δοθούν για την αποδέσμευση του Έλληνα σέντερ!
    πάντως αυτό για τον χαρακτήρα του Ντόρσει είναι τελείως άκυρο!ο παίχτης την πρώτη χρονιά δεν είχε δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα και ήταν από τους καλύτερους παίχτες του γαύρου!το τι έγινε το καλοκαίρι και άλλαξαν όλα είναι λίγο πολύ γνωστά!
    η ομάδα θέλει ένα 5άρι και έναν παίχτη που να αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 για να καλύψει το κενό του ματσιούλις.γκαρντ δεν χρειάζεται άμεσα εκτός αν το γκαρντ που αποκτηθεί είναι ο Καλάθης που είναι ειδική περίπτωση!αλλά αυτό κι αν φαντάζει απίθανο!
    πάντως τώρα που όπως φαίνεται μένει ο σπαν στον γαύρο (καλό νέο αυτό)όλα μπορεί να τα περιμένουμε από τον Δημήτρη!
    σίγουρα και η διοίκηση και ο προπονητής θέλουν τον μποχωρίδη και θα κάνουν κίνηση για να τον πάρουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για Ντόρσευ απλά να θυμίσω οτι ήταν η μοναδική εισήγηση του Ϊβκοβιτς να μην μείνει..

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

      Διαγραφή
    3. αν δεν ξέρεις να μη μιλάς..

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ..ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.. ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΩ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ..ΑΚΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  5. Κουρούνα νομίζω οτι ο Περπέρογλου έχει περιθώριο μέχρι 12 Ιουλίου, και όχι μέχρι 20. Χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια. Ο Ντόρσει στον ΠΑΟ θα είναι τρομακτικό, αν τελικά γίνει, όμοιο παιχνίδι με τον Λάσμε, με την διαφορά οτι ο Ντόρσει έχει καλύτερη αντίληψη του παιχνιδιού (φοίτησε στο κολλέγιο του Μέμφις....) και παίζει πολύ καλύτερη άμυνα χαμηλά, πάνω στην μπάλα. Θέμα με χαρακτήρα δεν νομίζω οτι θα μπορέσει να διαχειριστεί ο Πεδουλάκης, αλλά και πάλι αξίζει, είναι τρομερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οταν στον Παναθηναικο υπαρχουν ανθρωποι στα αποδυτιρια οπως ο φραγκισκος Αλβερτης κ ο Μανος Παπαδοπουλος κ ο Αρχηγος ειναι ο Διαμαντηδης να εισαι βεβαιος οτι οιπιθανοτητες να να δημιουργησει προβλημα ο Ντορσει ειναι πολη λιγες. στον ολυμπιακο ποιος θα τον συνετιση ο Τομιτς η ο Αγγελου? υπηρχε περιπτωση αθλητης του παναθηναικου να ειχε την συμπεριφορα Παπανηκολαου πχ στους αντιπαλους του ποτε τον ποτων ακομα ξυλο θα τρωγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι τι συμπεριφορα ειχε ο Παπανικολαου??? Ημαρτον,με το κουτοχορτο που σας σερβιρει η Πρασινη...

      Διαγραφή
    2. ναι, και αυτός ακόμα ξύλο τρώει...

      http://www.youtube.com/watch?v=3LRbS697-uQ

      Διαγραφή
    3. μια φορα στα 13 χρόνια ! ελα έχεις κάτι άλλο ;

      εφυγε και ακομα σας ποναει ! 10 χρόνια ηταν εδω ! σας καταλαβαινω !

      κοίτα τον παπανικολάου ! και 0/10 να εχει , οταν βαλει ενα τρίποντο κανει λες και πηρε
      τον τσαμπιονς λιγκ .... επισης , εκνευριζεται ευκολα , τρωει ταπες απο στεφάνια και πετάει μπάλες σε αντιπάλους ! δεν χρειάζεται καμία πράσινη , έχουμε ματάκια και βλέπουμε !

      εκτός κι αν εσύ , μετά τον 1ο τελικό , δεν είδες τους υπόλοιπους !

      Διαγραφή
    4. πετούσε την Μπαλα στην πλάτη τον αντιπάλων έβριζε συνεχια πήγε μαζί με τον Σπανουλη να την πει στον Λασμε κ στον Πάγκο του παναθηναικου επιδη τόλμησαν να πανηγυρίσουν τη νίκη τους στο σεφ πουλούσε συνεχώς τσαμπουκάδες εχεις δει να συμβαινει κατι τετοιο στον Παναθηναικο? μαλλων δεν πρεπει να ειδες καθολου τη σειρα των τελικων

      Διαγραφή
    5. Συγνωμη αλλα που τα ειδες ολα αυτα;! Φανταζομαι την τρικλοποδια του Μασιουλις δεν θα την ειδες..ουτε τις ειρωνιες ολα τα χρονια του Πλουταρχου,ουτε τα καραγκιοζιλικια του Σαρας,ουτε τους τσαμπουκαδες του Τσαρτσαρη.. Σε αγωνες με τοση πιεση επιτρεπεται κ κατι παραπανω αλλα μην λετε κ πραγματα που δεν υπαρχουν..

      Διαγραφή
  7. κουρουνα,βγηκε μια φημη για επιστροφη του Τζαμοντ Γκορντον στον Ολυμπιακο..Ξερεις κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτός παίρνει 1+ εκατ ευρω στην εφες ! ασε που αν μεινει ελεύθερος , θα είναι περιζήτητος !
      πάντως , αν κρατησει Σπανούλη ο Ολυμπιακός , πάει για Ντεϊβις και πάρει και καλο γκαρντ για αλλαγή τότε επιστρέφετε στα μπατζετ παλιότερων ετών !

      αλλα , γίνεται και ενα απο τα φαβορί για Ευρωλίγκα ...

      καλύτερα βέβαια να ξοδέψουν λεφτα οι Αγγελοπουλοι ,για να ρίξει χρημα και ο Γιαννακοπουλος !

      έτσι πάει ..εχει Ομπραντοβιτς ο ενας , παιρνει Ιβκοβιτς ο αλλος !
      εχει Μπαρτζωκα ο ενας , ο αλλος παει και φερνει Πεδουλακη !!!!

      Διαγραφή
  8. @Ioannis
    Συμφωνώ για Γκόρντον. Δεν βγαίνει το μπάτζετ.
    Διαφωνώ ως προς το ύψος του μπάτζετ. Ο ολυμπιακός έχει ακόμη 3 μεταγραφές το πολύ πολύ να κάνει...Ακόμη και με τα χρήματα του Σπανούλη και τις αυξήσεις σε Περπέρογλου-Λο το μπάτζετ είναι ελαφρά αυξημένο σε σχέση με τα περσινά επίπεδα. Ο Πετγουέι παίρνει τα λεφτά του Άντιτς, ίσως και κάτι λιγότερο, ο Σίμονς τα λεφτά του Πάουελ (ίσως και κάτι λιγότερο), υπάρχουν τα λεφτά που δίνονταν στον Χάινς για τον Ντέιβις εάν αποδεσμευτεί έγκαιρα από τη Χίμκι ή για άλλο ψηλό. Ο Μαυροκεφαλίδης ως πέμπτος ψηλός φαντάζει πολυτέλεια αφού υπάρχει και το συμβόλαιο του Μαυροειδή που θα παίξει αυτό τον ρόλο. Αρα ο Ολυμπιακός πάει στην ουσία για ένα ψηλό και για ένα γκαρντ με τα λεφτά του Γκετσεβίτσιους.
    Και ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στα ίδια με τα περσινά επίπεδα (μιλάω για το τελικό μπάτζετ και όχι αυτό με το οποίο ξεκίνησε η σεζόν πέρσι) αλλά συμφωνώ ότι ο ένας βλέπει στον καθρέφτη τον άλλο και μου φαίνεται απόλυτα λογικό. κούρσα για δύο στην Ελλάδα είναι το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσον αφορά τα σχόλια περί Ντόρσεϊ και Ολυμπιακού. Ο Αμερικάνος είχε παράξενη συμπεριφορά και την πρώτη χρονιά και ο Ιβκοβιτς με τον Αγγέλου δεν άφησαν ποτέ το πρόβλημα να πάρει διαστάσεις. Το χειρίστηκαν πολύ καλά και έμεινε εντός αποδυτηρίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τσαμπουκάδες του Τσαρτσαρή???αφού τ' ακούσαμε κι αυτό νομίζω τ' ακούσαμε όλα!!προφανώς θα αναφέρεσαι στο σπρώξιμο του σπανακοτυροπιτούλη εκτός φάσης στον επί χρόνια συμπαίκτη του κολλητό του και συγκάτοικό του....είστε πολύ μικροί για να βάζετε στο στόμα σας ανθρώπους σαν τον Κώστα που όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να λένε!!!
    τέτοιους πάιχτες εσείς ούτε είχατε ούτε θα έχετε ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όσο για τον κωστάκη τον παπανικολάου τον είδαμε πως χτυπιόταν όταν έβαζε καλάθι άσχετα που η ομάδα του ήταν 20 πόντους πίσω ή τους τσαμπουκάδες που έκανε σε Γκιστ και Λάσμε γιατί είχαν το θράσος να καρφώνουν μέσα στα μούτρα του!και μιλάμε για έναν χθεσινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξεχνας τα κολληματα στην μουρη που εκανε στον Μαυροκεφαλιδη πριν δυο χρονια ο "Κωστακης" σας μαλλον..Για την τρικλοποδια του Μασιουλις θα μας πεις κατι???? Φαε το σανο σου με ηρεμια,φιλε μου..Εχουν πολυ ακομα να σου δωσουν τα μέσα του Τρακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η τρικλοποδια ηταν εκτος αγωνα και πιο πολυ ηταν για πλακα,Το γδαρσιμο στο μπτρατσο του Ματσιουλη δεν το ειδες;;;μηπως το χτυπημα στα τετοια του οταν ετοιμαζοταν να βαλει τριποντο ο Λιθουανος το ειδες;;;Α ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  13. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο φόρουμ στο γκαζέτα.gr για να κάνετε αυτή την ωραία κουβεντούλα που έχετε. Μάλιστα, θα βρείτε και άλλους να μοιραστείτε τις απόψεις σας και να σας στηρίξουν! Οπότε, άμα θέλετε, αφήστε την κουρούνα για εμάς που μπαίνουμε εδώ να διαβάσουμε κανένα νέο και να συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι γυρευε στον παγκο του Παο ο Παπανικολαου μιας κ λες για την τρικλοποδια μηπως πηγε να πουλησει τσαμπουκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή