Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Θέμα προπονητή στα Τρίκαλα

Όπως φαίνεται πριν καν αρχίσουν οι προετοιμασίες των ομάδων στην Α1 θα αδειάσει θέση προπονητή. Οι πληροφορίες λένε ότι απόψε δημιουργήθηκε ζήτημα στα Τρίκαλα αφού ο Γιάννης Τζήμας και η διοίκηση των νεοφώτιστων διαφώνησαν σε θέματα σχεδιασμού της ομάδας για την πρώτη της παρουσία στην Α1. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Τζήμας οδεύει προς την έξοδο, άγνωστο για την ώρα αν αυτό έγινε με δική του επιθυμία ή με απόφαση της διοίκησης.

2 σχόλια:

  1. Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας αργά το βράδυ της Κυριακής (14/7). Μάλιστα, οι συζητήσεις τράβηξαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (15/7). Σύμφωνα με το www.trikalascore.gr οι συζητήσεις δεν έγιναν απευθείας μεταξύ των διοικούντων και του Γιάννη Τζήμα, αλλά υπήρξε ανταλλαγή e-mail. Οι φίλαθλοι των Τρικάλων υποδέχτηκαν αυτήν την εξέλιξη με έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο των διοικούντων την ομάδα, καθώς υπάρχει μεγάλη αγάπη για τον Γιάννη Τζήμα στην πόλη. Και όχι άδικα. Ο άνθρωπος ανέβασε το 2008 τον ΑΣ Τρίκαλα στην Α1 για πρώτη φορά στα χρονικά του τοπικού μπάσκετ. Μάλιστα, τότε δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του και δεν μπόρεσε να κοουτσάρει την ομάδα στα "μεγάλα σαλόνια". Το 2011 ανέλαβε τον Αίολο Τρικάλων, όπως ονομάζονταν τότε τα Aries Trikala BC (επίσημη ονομασία της ομάδας), στην Β΄ Εθνική και μέσα σε δυο σεζόν οδήγησε τον σύλλογο στην Α1 και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Και μάλιστα κάτω από αντίξοες - οικονομικές και όχι μόνο - συνθήκες. Μια πιθανή απομάκρυνση του Λαρισαίου τεχνικού ίσως δημιουργήσει ντόμινο αποχωρήσεων παικτών που πρωταγωνίστησαν στις δύο συνεχόμενες ανόδους... Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δεν παραμείνει ο Τζήμας στον πάγκο των Τρικάλων, η διοίκηση της ομάδας θα έχει διαπράξει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @pANAGIOTIS
    Από ότι μαθαίνω έχει δημιουργεί μια παρεξήγηση. Στο σύλλογο λένε ότι έστειλαν οικονομική πρσφορά στον Τζήμα και αυτός δεν απάντησε ποτέ. Ο Τζήμας υποστηρίζει ότι δεν πήρε ποτέ στα χέρια του προσφορά. Παρέξνο μπλέξιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή