Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Εκλεισε Πολ Ντέιβις ο Ολυμπιακός

Το όνομα του είχε ακουστεί αρκετά τις τελευταίες μέρες. Ο Αμερικάνος σέντερ της Χίμκι συμφώνησε χθες σε όλα με τον Ολυμπιακό και για το τυπικό της ανακοίνωσης της νέας μεταγραφής απομένει μόνο η αποδέσμευση από τη Χίμκι που λόγω τεράστιων οικονομικών περικοπών ουσιαστικά έχει ''διαλύσει''. Ο 28χρονος Ντέιβις ήταν από τους καλύτερους ψηλούς στην περσινή Ευρωλίγκα και κουβαλάει στις πλάτες του και μια μικρή θητεία στο ΝΒΑ (Κλίπερς, Ουάσινγκτον) αλλά και δύο χρόνια παρουσίας στην Ισπανία πριν μετακομίσει στη Ρωσία.

13 σχόλια:

  1. Μας έκανες χαρούμενους ρε Κουρουνάρα! Φοβερός επιθετικός παίκτης με πλούσιο οπλοστάσιο. Λογικά οι Αγγελόπουλοι τρέχουν τις μεταγραφές για να πείσουν και τον Σπανούλη ότι το πρότζεκτ παραμένει ανταγωνιστικότατο, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πριν λίγο έμαθα οτι δεν έχει κλείσει.
    Κουρούνα αν επιβεβαιωθείς σε αυτό θα προσκυνήσω:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Greg m
    Είμαι σαφέστατος! Ο παίκτης τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό. Εάν τον αποδεσμεύσει η Χίμκι είναι άλλη ιστορία. Λεφτά στους Ρώσους για να σπάσει το συμβόλαιο δεν δίνει ο Ολυμπιακός. Το ξεκαθάρισα για να μην έχουμε παρερμηνείες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άρα και με όλο τον σεβασμό ο τίτλος θα έπρεπε να είναι "συμφώνησε με Ντέιβις" και όχι "έκλεισε"...σωστά?
      πέρα από την πλάκα αν καταφέρει και φέρει αυτόν ο γαύρος θα έχει μια καταπληκτική γραμμή ψηλών!εκπληκτικός παίχτης με εκπληκτικά ποσοστά σε όλες τις κατηγορίες(καλύτερα του προκατόχου του) και ειδικά στις βολές!
      θα τον ήθελα πολύ στον Παναθηναικό άσχετα από την υπόθεση του Λάσμε!
      πραγματικά μια πολύ καλή μεταγραφή...αν γίνει....

      Διαγραφή
    2. @kourouna
      συγνώμη αλλά σαφέστατος δεν ήσουν, γράφεις στον τίτλο ''έκλεισε davis ο ολυμπιακός'' και τα υπόλοιπα που αναφέρεις στην απάντησή σου δεν τα γράφεις στο κυρίως κείμενο.
      anyway λήγει εδώ το θέμα και μακάρι να έρθει ο παίχτης.

      Διαγραφή
  4. εμαθες μηπως για καλαθη κατι??ηταν αυτη η επιστροφη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κουρούνα
    τι ακριβώς γίνεται με το συμβόλαιο του Διαμαντίδη;Τι δυσκολίες υπάρχουν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και να ανακοινωθεί;Κάθε μέρα ανακοινώνεται και κάποιος παίκτης αλλά όχι αυτόν που θεωρούμε σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή