Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οριστικό και αμετάκλητο....

Αύριο θα γραφτεί ιστορία. Κλείδωσε και δεν αλλάζει!

16 σχόλια:

  1. Αναφέρεσαι στο περιοδικό που θα βγει αύριο ή στην αυριανή αγωνιστική της Α1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Κουρούνα,

    Επειδή:
    α) ιστορία αύριο μπορεί να γραφεί ΜΟΝΟ εάν πέσει η ΑΕΚ από την Α1,
    β) αφορά το μπάσκετ που αγαπώ, χωρίς να ζώ απο αυτό, όπως εσύ, και
    γ) αφορά την αγαπημένη μου ομάδα,

    έχω να πώ ότι η αναφορά σου ότι το μάτς στη Ρόδο είναι στημένο για να να νικήσει ο Ηλυσιακός, σε καθιστά υπόλογη στη δικαιοσύνη.
    Πρόκειται για κακουργηματικές πράξεις τις οποίες φαίνεται να γνωρίζεις.

    Επίσης, φαίνεται να μην έχεις κανένα ενδοιασμό (ηθικό ή άλλο) και πανυγηρίζεις κιόλας, διαχέοντας την πληροφορία σου, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες.

    Κατάντια.

    Στέλιος

    Υ.Γ. Μόνη περίπτωση να έχει "κλειδώσει" η ιστορία είναι να νικήσει ο Ηλυσιακός. Το να "στήσουν" το μάτς ΑΕΚ και Πανιώνιος για να ... χάσει η ΑΕΚ, δε λύνει κανένα πρόβλημα της ΑΕΚ (χρέη κ.λ.π. την ακολουθούν στην Α2).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I AEK tha pesei giati to aksizei kai gia na "tarakounithoun" epitelous kapoia myala.
    O Kolossos einai kaliteros apo ton Hlisiako alla den apokleiw na exoume ektos edras niki tou telefteou. Den mporw na katalavw giati na thewreitai nte kai kala stimeno to matsaki an xasei o Kolossos. Arketa pia me tis thewries synomwsias. Kai einai kai ypotimitiko gia thn AEK na asxoleitai me tetoia themata edw pou eftase.
    Fetos sernetai kai prosferei mazi me ton Hrakli to xeirotero theama gia ta matia tou theati.
    Krima gia thn istoria ths AEK alla i anikanotita twn dioikisewn pou perasan thn odigoun ston ypovivasmo.
    As ginei mathima afto gia to mellon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέλιος
    Επειδή δύο μέρες γράφω κάτι αόριστα και χωρίς την παραμικρή αιχμή έρχεσαι και μου λες με τη δισστρεβλωμένη κουτοπονηριά σου ότι κάτι ξέρω και με καθιστάς και κακουργηματικά (!!!) υπολόγο! Χωρίς καν να κάνεις τον κόπο να περιμένεις να δεις τι εννοώ αύριο. Μπορεί να κάνω τεστ πονηριάς για κάτι τύπους σαν και σένα, μπορεί να κάνω πλάκα ή μπορεί να εννοώ ότι γράφω κάτι που θα γράψει ιστορία! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πάω στον...εισαγγελέα για κατά φαντασία κακούργημα. Τα ίδια εννοείται ότι ισχύουν και για όλους τους υπόλοιπους που σκέφτονται όπως εσύ! Χαμογέλα τώρα που τα άκουσες γιατί το γέλιο μακραίνει τη ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Κουρούνα,

    Ως γένους θηλυκού, όπως δηλώνεις, δεν περίμενα να φοράς παντελόνια. Αλλά να μην έχεις το θάρρος να υποστηρίξεις ούτε τη διπλή ανάρτησή σου???

    Εγώ έγραψα καθαρά:
    Εάν γνωρίζεις το αποτέλεσμα ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ σήμαίνει ότι το μάτς είναι στημένο. Εφόσον το γνωρίζεις, είσαι υπεύθυνη συγκάληψης (τουλάχιστον) και πρέπει να λογοδοτήσεις όπως οποιαδήποτε άλλη πολίτης αυτής της χώρας.

    Στέλιος

    Υ.Γ. Peris IB: Να φανταστώ ότι το να χάνουν όλοι οι άλλοι με κάτω τα χέρια από τον Ηλυσιακό δεν είναι υποτιμητικό για εκείνους, ούτε γελοιοποίηση του αθλήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυριο ειναι Τεταρτη αρα προφανως αναφερεται στο περιοδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μπορούσε να το διευκρινήσει .
    Δεν το έκανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. haridimos
    Δεν είμαι υποχρεωμένος όταν για ένα θέμα δεν γράφω λεπτομέρειες να διευκρινίζω. Μπορεί να αναφέρομαι στο οτιδήποτε, μπορεί και στον αγώνα της ΑΕΚ. Μπορεί και σε κάτι άσχετο με την ΑΕΚ, υπομονή μέχρι αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oloi sto pale na sthriksoume ton arh mas aurio !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είπε κανείς πως είσαι υποχρεωμένος .
    Υποχρεωτικά υπάρχουν μόνο στη ντάμα μου έλεγε όταν ήμουν πιτσιρικάς ο πατέρας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η "κιτρινόμαυρη" εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση : "Επειδή η ιστορία δεν γράφεται με απόντες… Επειδή τα αδέρφιά μας στη Ρόδο θα είναι εκεί… Κι επειδή είμαστε η ΑΕΚ, η Βασίλισσα του Ελληνικού Μπάσκετ, ραντεβού αύριο στις 17.00 στην έδρα μας… ΑΕΚΑΡΑ για πάντα".
    /////////////////////////////////////////////
    Δεν ξέρω τι θα κάνει ο εισαγγελέας πουλιών στην κουρούνα, αλλά αν είσασταν εισαγγελέας τι θα κάνατε στον κυρ μπάμπη τον ξεσαλωμένο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλά, αυτό με τα αδέρφια στη ρόδο απλώς δεν υπάρχει, ούτε ομαδούλα γειτονιάς δεν θα έβγαζε τέτοια ανακοίνωση, χειρότερα και από τον αυστριακό θρύλο (Βόλου) του (μ)πέου κατάντησε η καημενούλα η βασίλισσα. Πάντως θα έλεγα σε όλους τους φίλους να μην πολύ-τρελένωνται με ότι ακούγεται παραμονές τέτοιων αγώνων. Κατά 99,99% όλα αυτά λέγονται για δημιουργία κλίματος και για να πετύχει ο καθένας τους στόχους του (να «πείσει» τους παίκτες της άλλης ομάδας να τα δώσουν – κυριολεκτικά – όλα με τον φόβο του ότι «αν δεν κερδίσουμε θα λένε μετά ότι το είχαμε δώσει»… αντίστοιχα και για διαιτητές, παράγοντες, και δεν ξέρω και γω ποιους άλλους). Πάντως εγώ βλέπω σήμερα τουλάχιστον ένα από τα δυο ματσάκια να πάει καθαρά στο τελευταίο σουτ και βέβαια μετά όλοι θα ψάχνουν να δικαιολογήσουν τις συνωμοσίοθεωρείες που έχουν βγάλει όλες αυτές τις μέρες. Και βέβαια ας μη βάλουμε στην εξίσωση και τους αγώνες ηλυσιακός-πανελλήνιος ή μαρούσι-αεκ (για να αναφερθώ μόνο στους πιο διάσημους) γιατί τότε πραγματικά όλο αυτό το παρασκήνιο γίνεται πολύ-πολύ δύσκολα διαχηρίσιμο. Και βέβαια, εκ των υστέρων, η κουρούνα μας θα έρθει αύριο-μεθάυριο και θα μας τα πει όπως θέλει! Βέβαια η κουρούνα δεν έχει πρόβλημα να πει ένα «συγνώμη οι πληροφορίες μου ήταν λάθος» και να καθαρίσει. Σάμπως, επώνυμα γράφει; Τώρα θα μου πείτε, αυτοί που γράφουν επώνυμα γράφουν καλύτερα; Και θα χετε δίκιο. Τέλος πάντων… Άντε συνεχίστε να τρελαίνεστε με τις φήμες
    ο γνωστός άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ κουρούνα

    Το διάβασα το δισέλιδό σου και δεν κατάλαβα ποιο είναι το οριστικό και αμετάκλητο που θα γράψει ιστορία.
    Ένα explain θα βοηθούσε, ακτός αν το έκανες για να ψαρώσεις το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γνωστός άγνωστος
    Ξέρεις πολλά μπλογκ που δεν έχουν moderation στα σχόλια; Δεν μιλάω για μπλογκ με 10-20 επισκέψεις τη μέρα... Αυτό είναι δείγμα το πόσο δημοκρατικό πτηνό είμαι, δέχομαι και τα κραξίματα που με αφορούν και απλά απαντάω...Αντί να το εκτιμήσεις μου τα χώνεις και από πάνω...Η πολλές φορές τα λέω όπως θέλω; Οταν κάνω λάθος απλά το λέω. Γράφεις αντικρουόμενα πράγματα. Το παράλογο και κατακριτέο θα ήταν να επιμένω και όταν κάνω λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω προτεινω για την κουρουνα τα εξης μετρα:

    1. Δημοσια διαπομπευση με ξεπουπουλιασμα και την ταμπελα "ειμαι τεντυμποης".

    2. Να σταλει στο ευρωπαικο δικαστηριο της Χαγης και να δικαστει για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας.

    3. Συμπληρωστε οποιο μετρο εσεις θελετε, για τις κατ' εξακολουθησιν κακουργηματικες πραξεις του εγκληματικου αυτου πτηνου και φωναξτε τον Καπεταν Παβισεβιτς να τον μπουντρουμιασει. Ειναι γνωστο τοις πασι οτι μολις η Κουρουνα ακουει το "two cups" λιποθυμα.

    Σεβαστο να ειστε στεναχωρημενοι, απογοητευμενοι, πικραμενοι η οτιδηποτε αλλο οι Αεκτζηδες, αλλα να ξεφευγουμε και να γραφουμε μπουρδες, παει πολυ. Σε λιγο θα βγουμε να ζητησουμε ευθυνες απο το ΔΝΤ επειδη επεσε η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας αρχίσουν πρώτα οι ΑΡΔ να μη γράφουν για ηρωϊκές νίκες του Ηλυσιακού σε αβαβά ματσάκια, και μετά να πιάσουμε τον κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή