Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

''Γαμώ τη Μάλαγα, γαμώ’’!

Ποιός είπε την παραπάνω φράση; Η καλύτερα ποιός την έγραψε;
Αναρτήθηκε κάποια στιγμή σήμερα στο status του προφίλ της κυρίας Βιβή Τσιάμη, μοντέλου και συντρόφου του διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη. Τι της έφταιξε η ομάδα του Γιώργου;
Αν εξαιρέσουμε ότι του έδωσε περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ σε δύο χρόνια, τους πληρώνει μια έπαυλη δίπλα στον ωκεανό για διαμονή (την είδα στη συνέντευξη του που δημοσιεύθηκε πριν μερικούς μήνες στο περιοδικό) μάλλον το πρόβλημα είναι ότι αρνείται να δώσει στον έλληνα παίκτη την ελευθέρας του για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Η Ισπανική ομάδα ζητάει από τον Πρίντεζη να μην πληρωθεί από την ίδια το υπόλοιπο του φετινού συμβολαίου του αλλά από τον Ολυμπιακό! Παράλογο μου φαίνεται....γαμώ τη Μάλαγα....γαμώ!
Υ.Γ. Το σχόλιο αποσύρθηκε σε χρόνο ρεκόρ μόλις ο Πρίντεζης ενημερώθηκε τηλεφωνικά από φίλους του στην Αθήνα.

10 σχόλια:

  1. Vathitata kalliergimeno koritsi, olo leptotita, mia pragmatiki kyria. Telika tipota den einai tyhaio stin zoi (gia ton Printezi paei afto).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οντως παραλογο..ειχα διαβασει οτι για τον δανεισμο του πριντεζη αρχικα ειχε συμφωνηθει να πληρωσει η μαλαγα τις υπολοιπες 2 δοσεις του φετινου του συμβολαιου(200.000 ευρω) κ ο ολυμπιακος την τριτη(100.000).Με ποια λογικη ομως η μαλαγα θα πληρωνε τις υπολοιπες 2 δοσεις δεν καταλαβα..αφου στην ουσια ο παικτης θα αγωνιζοταν για το υπολοιπο της σεζον στον ολυμπιακο..πρεπει να ναι μεγαλα κοροιδα εκει στη μαλαγα..για τον πριντεζη τι να πω..αμα συνεχιστει αυτη η κατασταση πιθανοτατα θα του στοιχισει κ τη θεση του στην εθνικη..δοξα τω θεω 4αρια εχουμε..φωτσης,τσαρτσαρης,μαυροκεφαλδης,καιμακογλουακομα κ ο μαυροειδης που κανει καλη σεζον στην ισπανια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αρκετή χρονοκαθυστέρηση η είδηση αγαπητή κουρούνα..
    Είχε μπει στο basketnet πριν 3 μέρες..
    12 | 04 | 2011 23:07. "Gamw tin Malaga tous, gamwwww!!!!"
    μαζί με screenshot από το facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι οκ,ας ειχε μυαλο ο Πριντεζακος να εμενε πριν 2 χρονια με την προταση των Αγγελοπουλων κι ας μην ηθελε παραπανω απ'οσα μπορουσε(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ..)..ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..ας καθεται τωρα στην εξεδρα..και μην ακουσω για καλυτερη προταση,γτ υπαρχει και μια καριερα που αυτη τη στιγμη την πηρε ο διαολος(Εθνικη τελος,κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είδε το ταβάνι του ο Πρίντεζης στην Ισπανία. Το κακό για τον ίδιο είναι πως μόνο στον ΟΣΦΠ μπορεί να πάει πλέον εκτός και αν συμβιβαστεί σε μεσαίας ταχύτητας ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρούνα
    ποια είναι η γνώμη σου για τον χθεσινό αγώνα ολυμπιακού-παναθηναικού;Από ότι είδα ο Παναθηναικός δεν σκιζόταν και τόσο πολύ για την νική.Την ήθελε αλλά όχι τόσο πολύ όσο ο ολυμπιακός.Επίσης μου φαίνεται κάπως περίεργο πως ο Τσαρτσαρής και ο Μάριτς έπαιξαν μόνο για 5 λεπτά ενώ ο Νίκολας ππαρά το γεγονός ότι είχε προπονηθεί δεν έπαιξε καθόλου άσχετα αν είχε πάθει γαστρεντερίτιδα και θα ήταν κάπως αδύναμος. Αν καιγόταν για την νίκη θα τον έβαζε για λίγα λέπτα.Μήπως επειδή στο γήπεδο ήταν και άνθρωπος της Σιέννας και ήθελε να κρύψει κάποια πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eγώ θα σχολίαζα για την σύμπτωση..ομορφιάς πάντως μεταξύ τους! :-))


    υ.γ. ρε συ κουρούνα,τώρα που έρχονται κι άγιες μέρες γράψε για κανά βιβλίο - εγώ θα προτιμούσα και για καμιά σειρά πάντως.Αναρωτιέμαι αν είσαι της SciFi...(μου μοστράρεις και τα amazon,μην μπούμε στον κόπο να ψάξουμε σε trackers κανά torrent)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. bhoy
    Αν είσαι σκληρός αναγνώστης sci fi σου προτείνω τη ’’βίβλο’’ του Νιλ Στίβενσον. Τον Υδράργυρο... 850 σελιδούλες, πρόσφατα μεταφρασμένο και στα ελληνικά και καλό κουράγιο! Αλλά αξίζει τον κόπο και τον χρόνο.. Εγώ δεν βρήκα το χρόνο ως τώρα να το ξεκινήσω στην αγγλική του εκδοχή οπότε κάποια στιγμή θα το περιλάβω στα ελληνικά.
    Υ.Γ. Από download βιβλίων είμαι λίγο....σκράπας. Το μαραφέτι που αποθηκεύει βιβλία μου το έκανε δώρο ένας φίλος με 50 βιβλία δικής μου παραγγελίας μέσα αλλά ακόμη ούτε το...ον δεν έχω πατήσει. Αν δεν έχει χαρτάκι να ακουμπήσω δεν μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος
    Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις η τεστάρεις τις αντοχές και το χιούμορ μου; Δηλαδή η Σιένα δεν μπορεί να πάρει το DVD του αγώνα ή μάλλον τα DVD των 30 τελευταίων αγώνων και να δει ότι θέλει; τι έκρυψε ο Ομπράντοβιτς δηλαδή; Αυτά που ούτως ή άλλως θα...αλλάξει στο φάιναλ φορ;
    Μήπως εννοείς ότι κάθισε και έχασε κιόλας; Γιατί αν αυτό είναι το βαθύτερο νόημα όσων γράφεις λύσε μου την απλή απορία γιατί ο διαμαντίδης έχασε τη βολή αφού πρώτα ρώτησε στον πάγκο και πήρε εντολές ώστε να πάει το ματς στην παράταση μήπως πάρει τη διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για κατέβασμα σειρών εννοώ!!!
    Πάντως,θα την ακολουθήσω την πρότασή σου.

    υ.γ.
    ρε συ κουρούνα ώρες ώρες το ρίχνω στην συνωμοσιολογία πάντως,αν έχουν μοιράσει οι κουμπάροι...(θα μου πεις είχαν προβλέψει κι ήττες/νίκες στην Ευρωλίγκα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή