Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Με τον ΠΑΟ στη Βαρκελώνη

Το tip του τεύχους που κυκλοφορεί αύριο έχει να κάνει με την καθιερωμένη προσφορά του περιοδικού στους αναγνώστες του. Οπως κάθε χρόνο δίνουμε δωρεάν 4 VIP εισιτήρια του φάιναλ φορ σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα, λεπτομέρειες του διαγωνισμού (αρκεί πάντως ένα SMS και όχι κάτι σύνθετο) στο τεύχος 258 που κυκλοφορεί αύριο. Το τεύχος φυσικά είναι αφιερωμένο στους αγώνες της Ευρωλίγκα και το εξώφυλλο του τιμάει τον μεγάλο πρωταγωνιστή της σειράς Παναθηναϊκού- Μπαρτσελόνα. Ενα εξώφυλλο όπου για πρώτη φορά δεν χρειάζεται καν τίτλος γιατί η σύνθεση τα λέει όλα από μόνη της...
Εντός του τεύχους και στη νέα στήλη Hall of Fame ένα αφιέρωμα στον άθλο της ΑΕΚ το 1968 και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων με άγνωστα και πρωτοεμφανιζόμενα δημοσιεύματα της εποχής μέχρι και διαφημίσεις της εποχής!
Φυσικά όλα τα υπόλοιπα γνωστά παρελαύνουν στις σελίδες με τη στήλη της Κουρούνας να αποκαλύπτει δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές που ενδέχεται να σκάσουν τους καλοκαιρινούς μήνες.

29 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι τη μέρα που το εξώφυλλο θα βγει με ένα τεράστιο Κ και μέσα θα σχηματίζονται οι μορφές του κόουτς Γιόνας.Θα το δεις και θα κυκλοφορείς στο δρόμο όπως ο Σταρκς όταν ερχόταν η ώρα να παίξει με τον Τζόρνταν.
    Να σε ρωτήσω κάτι.Γιατί δεν πας και εσύ στο φάιναλ-φορ;Θα χει άλλη χάρη η στήλη να βγει από την καρδιά των γεγονότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιός σου είπε ότι δεν θα είμαι εκεί; Απλά δεν το διαφημίζω που βρίσκομαι και αν βρίσκομαι κάπου για να μην αρχίσουν οι συνδυασμοί προσώπων κλπ.κλπ. Ακόμη όμως και αν δεν είμαι εκεί το ρεπορτάζ πλέον γίνεται από παντού. Γιατί αυτοί που θα πάνε τι θα γράφουν; Οτι δηλώνουν οι παίκτες και όσα τους λένε τα γραφεία τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πάει καλά η Εθνική το καλοκαίρι δεν θα αλλάξετε και το σχεδιο του εξώφυλλου (ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖούρος).
    Τον Ζήση δεν τον βλέπω να γυρίζει με τον Ομπράντοβιτς. Πιο πολύ για παρτενέρ του Σπανούλη τον βλέπω γιατί ΚΑΙ πρώτο όνομα δεν θέλει να είναι ΚΑΙ χαμηλό προφίλ έχει ΚΑΙ συνεργάστηκαν καλά στην Εθνική ΚΑΙ δεν τον πειράζει να μην παίζει πολλά λεπτά ΚΑΙ καλό χαρακτήρα έχει ΚΑΙ ο Ολυμπιακός θα "διψάει" για περιφερειακούς (Χαλπερίν σπίτι του, Παπαλουκάς 35+, Γκόρντον-Λούκας λίγος, Τεόντοσιτς στον κόσμο του).
    Αν δεν γίνει κάτι θεαματικό σε Κύπελο-Πρωτάθλημα βλέπω τον γαύρο να διαλύεται και να φτιάχνεται από το μηδέν κρατόντας 4-5 παίκτες μόνο.
    Μπορεί να μου πει κάποιος για αυτήν την κακή συνήθεια του Ομπράντοβιτς να παίρνει ένα νέο παιδί και να τον έχει ένα χρόνο να σκουπίζει πάγκο που αποσκοπεί;
    Είχε κάνει το ALLSTAR ένα αφιέρωμα που είναι αυτοί οι παίκτες που όλοι βολοδέρνουν από Α2 και κάτω.
    Έτσι θα κάψουν και τον Μάντζαρη.
    Ο Παπάς και ο Σλούκας που πήγαν σε σοβαρές μεσαίες ομάδες και κάνουν παπάδες και βρίσκουν χρόνο και χώρο, είναι παραδείγματα που δείχνουν τον σωστό δρόμο.
    Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά και ο Μπόγρης κάπου εκεί θα καταλήξει αφού τον ξεζουμίσει η Κοκκίνου πρώτα.
    Η σωστή συνταγή κατά την γνώμη μου είναι:
    Πάρε έναν πιτσιρικά σκίσε τον ένα καλοκαίρι με προπονητές καλούς, πρόγραμμα βάρη κτλ, στείλε τον ένα χρόνο δανεικό σε ομάδα σε 5-8 θέση με την προοπτική να πάρει χρόνο και σκίσιμο ένα ακόμα καλοκαίρι και μετά στην μεγάλη ομάδα. Ή ακόμα ένα χρόνο δανεικός αν δεν έχει ψηθεί αρκετά και μετά στην μεγάλη ομάδα.
    Αν πάρουμε παράδειγμα από το ποδόσφαιρο, όλες οι μεγάλες ομάδες αγοράζουν νεαρούς ελπιδοφόρους και μετά τους δίνουν δανεικούς σε μέτριες σε σχέση ομάδες και αν βελτιωθούν και φανούν τότε τους προωθούν στην πρώτη ομάδα.
    Νομίζω ότι αυτό κάνουν και στο μπάσκετ στην Ισπανία και στην Ιταλία.
    Θα ήθελα τις γνώμες του blog πάνω σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Badanaman symfwnw mazi sou me ta xilia

    Periptwseis opws ou Slouka, tou Pappa kai tou Manzari einai pros mimisi.
    O Bogris einai megalo talento omws eprepe na paei kapou daneikos fetos, an argisei akoma mia xronia petakse to poulaki
    Aftoi pou me apogoitefsan fetos einai oi Jankovic (pou pige to sout tou???)kai o Xrysikopoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουλακι μου Γιωργο, σημερα ολοκληρωνω το εργο μου στελνωντας και τον Πεσιτς σπιτι του. Χωχωχω, παω για το 2/2 μετα το Τεφαλ Ντουντα.

    Να σου πω την αμαρτια μου, ποτε δεν καταλαβα γιατι Ο Ομπραντοβιτς παιρνει πιτσιρικαδες αφου δεν δουλευει μαζι τους. Ειδικα στο ελληνικο πρωταθλημα που εχει γινει τσιρκο, που θα ηταν το προβλημα να πεταξει πιτσιρικαδες για κανα τεταρτο να παιξουν?

    Φταινε βεβαια και οι πιτσιρικαδες σ' αυτο. Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι ειναι τοσο δυσκολο να δοκιμασει ενας πιτσιρικας να παιξει Ευρωπη εστω και σε χαμηλοτερη κατηγορια, και ξυνεται συνεχεια στους 2 μεγαλους της Αθηνας. Καλος ο καφες, το να πουλας μουρη και να ξαπλωνει τα cougars, αλλα ετσι καριερα δεν κανεις. Για μενα δεν παιζει ρολο τοσο το πας σε μια μεσαια ομαδα, παιζει ρολο το να πας και να χτυπας 30λεπτα και κυριως να σε πιστεψει η ομαδα. Παραδειγμα: γιατι δεν προωθησε ο Αρης σε θεση βασικου τον Χρυσικοπουλο? Τι εχει να χασει? Γιατι αν μου πει κανεις την τριτη θεση δεν μπορω να γελασω γιατι ποναω (χτυπησα σημερα, ελαφρα ευτυχως). Μου εφερε τον Ουιντερς που ειναι αξιοπρεπης, αλλα περαν τουτου ουδεν. Γιατι δεν πηρε λεπτα ο Μποχωριδης? Βλεπω τα τελευταια χρονια κατι παικτες πατζουρια να εχουν φορεσει την φανελα του Αρη και διερωτομαι (χαζος γαρ) γιατι δεν φερνουν παικτη απο την Α2 αμα πρεπει να κανουμε τοοοση οικονομια πια?

    Βεβαια στον Αρη εχουμε και το αλλο θεμα οτι μας περισσεψαν τα λεφτα και αποφασισαμε να κανουμε αγαθοεργιες. 110.000 λενε οτι ειναι το ετησιο συμβολαιο του Γαιου Κρεμμυδιλη, γνωστος και ως Αρλαουσκας των φτωχων. Δηλαδη με εναν προχειρο υπολογισμο 60.000 ο Κουμπουρας και 110.000 ο Κρεμμυδιλης 170.000 στον καδο. Μετα ο κοσμος φταιει που δεν αγοραζει εισιτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. badanaman σωστο αυτο που λες, με εκνευριζει και εμενα αφανταστα, και δυστυχως δεν το κανει μονο ο ομπραντοβιτς (βλεπε σαρικοπουλο φετος, χρυσικοπουλο που χρησιμοποιηθηκε εντελως λαθος).. Στην περιπτωση του σερμαντινι (που για εμενα ειναι ταλεντο και εχει μεγαλες προοπτικες, καμια σχεση με τον μπογρη, που εχει footwork 0 για το υψος του και την θεση που παιζει) ο παο κινηθηκε σωστα, τον εδωσε δανεικο σε μια μεσαια ομαδα και του χρονου θα τον παρει πιο ετοιμο.. αλλα γιατι αυτο, που θεωρειται και αυτονοητο απο ολες τις ομαδες με σοβαρες υποδομες και σωστη νοοτροπια, αποτελει -στον ελληνικο χωρο παντα- εξαιρεση στον κανονα που δημιουργησαν με την απραξια τους ο βεργινης, ο μπογρης και αρκετοι που αναφερθηκαν παραπανω, δεν μπορω να το καταλαβω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουρουνα σου ξαναειπα στα του ΑΡΗ τα μπλεκεις λιγο.
    Αυτο που αναφερεις για τα διοικητικα εχει καποια βαση αλλα ηταν στο μυαλλο του κου παπλωμα οταν εκτοξευε τις φανφαρες περι ενιαιου ΑΡΗ γηπεδα στη Θερμη κλπ.
    Υπο τις παρουσες συνθηκες ακομα κι ο Σαουριδης να ηταν προπονητης στην ομαδα μπασκετ δεν υπηρχε περιπτωση να προχωρησει.
    Γιατι πολυ απλα μεγαλομετοχος στη ΠΑΕ ειναι η λεσχη (που ιδρυθηκε για αυτο ακριβψς το λογο δλδ να ασκει διοικηση στη ΠΑΕ και καμμια σχεση δεν εχει με το μπασκετ),αυτη οριζει διοικηση και ολες οι αποφασεις περνανε απο εκει.
    Περιμενω ενα σχολιο και για Σκορδιλη.Πολυ υποπτη η στιγμη που διαλεγει να διεκδικησει ο πιτσιρικας.Τι εγινε?
    Τα σπασαμε με το διαμαντι??Για πες τι μαθαινεις??
    Γιωργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο θέμα του δανεισμού δεν φταίνε πάντοτε οι προπονητές. Είναι θέμα διοικήσεων. Με απλά λόγια στην Ελλάδα ισχύει το εξής: Η μικρή ομάδα θέλει τον ταλαντούχο παίκτη χωρίς να πληρώσει ούτε μισώ ευρώ από το συμβόλαιο του. Και οι διοικήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έχουν βαρεθεί να πληρώνουν και να βρίσκουν και τους παίκτες απέναντι τους.
    Ο Ομπράντοβιτς ήθελε φέτος να δώσει τον Μπόγρη δανεικό στον Ηρακλή για να κάνει και μια μικρή ασήμαντη αβάντα στο φίλο του τον Ρούσο. Αλλά ο Μπόγρης αρνήθηκε θεωρώντας ότι δεν είναι του επιπέδου του ο Ηρακλής. Συμφωνώ ότι σύντομα θα έχει θέση στο αφιέρωμα με τους χαμένους παίκτες όχι λόγω ταλέντου αλλά λόγω νοοτροπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το έχω ψάξει το θέμα του Σκορδίλη. Οι πηγές μου στη Θεσσαλονίκη είναι βραδυφλεγείς.
    Στο διοικητικό θέμα που έγραψα δεν μίλαγα για σήμερα. Αναφέρω ότι η σχετική πρόταση του Ντέιμιαν έγινε την εποχή που είχε πουλήσει τον Μάσεϊ στη Ρεάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. I opoia syzitisi gia ton Bogri prosvallei tin noimosini mas. Paihtika den einai kai tipota to tromero. Itan anakatemenos stin APARADEKTI istoria me ton Kalathi stin ethiniki Elpidon to 2008 (aftos den eihe dosei to 'mpouketo';) kai to kalokairi tou 2009 panigirize to hriso me tin Ethniki me mplouza tou Panathinaikou. Toso stokos. Aporo ti tou eidan kai ton piran ston PAO. To na leme oti ehei provlima 'nootropias' einai efimismos. Miso drami myalo den ehei, kai fainetai se kathe vima tis zois tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όπως έλεγε και ο Μιλαν Μίνιτς για κάθε ψηλό σέντερ "μικρός είναι μπρε ακόμα" :-)

    Περιμένω σχολιασμό για την αλλαγή ώρας του τελικού της Ευρωλίγκας που πίεσε και πέτυχε (και μπράβο της) η Μακάμπι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΡΩΤΗΣΗ:
    Οι νικητές απλά κερδίζουν εισητήρια και μετά αναζητάνε εντός ολίγων ημερών αεροπορικά και διαμονή;;;

    υ.γ.
    πόσοι ('Ελληνες) ψηλοί έφυγαν ως αποτυχημένοι από τον ΠΑΟ;Αλλά καλύτερα να ρωτήσω τον Μπουρλάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για το θεμα των πιτσιρικαδων..νομιζω πως κατα βαση ευθυνονται κ οι ιδιοι οι πιτσιρικαδες..παικτες οπως οι διαμαντιδης,τσαρτσαρης,περπερογλου,σπανουλης(περα του οποιου ταλεντου τους) προτιμησαν να παιξουν σε μια μικροτερου βεληνεκους ομαδα,οπως ηρακλης-περιστερι-πανιωνιος-μαρουσι να "ψηθουν" και να αποκτησουν πρωταγωνιστικο ρολο στις ομαδες τους κ υστερα να κανουν το μεγαλο αλμα..δεν νομιζω πως ειναι τυχαιο πως και οι 4 μεταγραφηκαν στην ηλικια των 23-24 στον παναθηναικο κ καθιερωθηκαν..κατι αντιστοιχο φαινεται να ακολουθουν και οι μαντζαρης,παππας..αντιθετα παικτες οπως ο μπογρης,σλουκας,παπανικολαου νομιζω πως βιαστηκαν να κανουν το μεγαλο αλμα..

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με Πριντεζη τι παιζει?Θα ρθει δανεικος ακουσα στη θεση του γομαριλσεν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εαν βαρεθηκαν οι διοικησεις του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ να βλεπουν τους παικτες που πληρωνουν να μην τους αγοραζουν. Γιατι κυριως ο ΠΑΟ δεν εχει δειξει καμια διαθεση να δουλευψει με πιτσιρικαδες και ο ΟΣΦΠ μονο με τον Ιβκοβιτς στον παγκο εδειξε μια καποια διαθεση. Εκτος δηλαδη απο την αποδυναμωση των υπολοιπων ομαδων τι κερδος ειχαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΟΥ 2008???
    ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΠΟΓΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ???
    ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οντως με πριντεζη τι παιζει?..με τη σταση του παντως μου φαινεται πως προτιμαει να καθησει πανω στο πλουσιοπαροχο συμβολαιο της μαλαγα κ ας βλεπει κ την ερχομενη σεζον τα ματς της μαλαγα με πολιτικα,παρα να βρει μια συμβιβαστικη λυση κ να παιξει μπασκετ..γνωμη σου?

    legionnaire

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Δεν θέλουμε να εστιάσουμε στη μηδαμινή συγκομιδή τίτλων κατά την παρουσία σας στην ΚΑΕ. Δεν θέλουμε να καυτηριάσουμε πλέον, την άρνηση σας να ασχοληθείτε επιτυχώς, με το ρυπαρό εξωαγωνιστικό περιβάλλον της ΚΕΔ, του ΕΣΑΚΕ και των υποστηρικτών/αβανταδόρων του πράσινου κατεστημένου. Δεν έχει νόημα να τονίσουμε εκ νέου, την αναβλητικότητα σας να αφουγκραστείτε την ανάγκη του απλού κόσμου για ένα τμήμα που θα τον κάνει να αισθανθεί και πάλι οικεία και Ολυμπιακά. Ένα τμήμα όπως στις αρχές του 90 όπου κόσμος-προπονητής-παίκτες-ΚΑΕ (ΤΑΚ τότε), ήταν μια άρρηκτα συνδεδεμένη μονάδα που έβγαζε μαγκιά, περηφάνια και τσαμπουκά.

    Πέρασαν 10 μέρες από την αποτυχία σε έναν εκ των 3 στόχων της ομάδας και συγκεκριμένα στην Ευρώπη. Η σιωπή της ΚΑΕ είναι εκκωφαντική και σαφώς σε άλλη κατεύθυνση, από την ορμή και το πάθος του κόσμου, που σε 2 αγώνες με τη Σιένα στο ΣΕΦ, ποσοτικά και ποιοτικά με το πάθος του έβαλε πλάτη και στήριξε. Περιμέναμε μάταια μια ανακοίνωση από την ΚΑΕ. Μια ενωτική φωνή συσπείρωσης και ίσως επικοινωνιακά ένα πρόστιμο στους πλούσιους παιχταράδες μας, δίνοντας κάποιο πόσο στους περήφανους αθλητές του ερασιτέχνη, που καθρεφτίζουν αγωνιστικά την Ολυμπιακή ψυχή της καρδιάς μας.

    Αντίθετα, η πρώτη ανακοίνωση χρονικά, έκανε λόγο για διάψευση προτροπής της ΚΑΕ προς τους φίλους της ομάδας να κλείσουν εισιτήρια για τη Βαρκελώνη. Ασχολίαστο απλά η όπως λέμε λαϊκά.. γελάσει ο κόσμος. Η δεύτερη ανακοίνωση, έκανε αναφορά στις τιμές των εισιτήριων για τον κρίσιμο αγώνα με τον ποα , όπου και κρίνεται εν πολλοίς και το πλεονέκτημα της έδρας. Ενώ 10 μέρες πριν σε ευρωπαϊκό αγώνα ίδιας σημασίας οι τιμές ήταν 10-30 ευρώ και ελάχιστα εισιτήρια των 40 ευρώ, με έκπληξη βλέπουμε τιμές των 15,20,30,60,70,100 ευρώ.

    Πραγματικά σηκώνουμε τα χεριά ψηλά. Μήπως περάσαμε στο f4 και μαζεύουμε λεφτά για πριμ? Μήπως φέραμε πιο ακριβές μαζορέτες? Μήπως πήραμε καινούργια μοντέλα bmx και νέους ενισχυτές και ηχεία? Ας σοβαρευτούμε... Η αγάπη σας για το άθλημα του μπάσκετ είναι έκδηλη, αλλά εμείς θέλουμε αγάπη και σεβασμό προς τον Ολυμπιακό. Όπου Ολυμπιακός σημαίνει κόσμος.. Σημαίνει Σύνδεσμος Φιλάθλων. Ο πακτωλός χρημάτων δεν αποτελεί συγχωροχάρτι, ούτε το σεφ είναι το ecali club να κλείσετε ένα γηπεδάκι να κάνετε το χόμπι σας με συγκεκριμένους φίλους σας και γνωστούς.

    Το σεφ, το Καραϊσκάκη, του Ρέντη και το Παπαστράτειο είναι το σπίτι μας και οικοδεσπότες είμαστε εμείς. Παίκτες, προπονητές και πρόεδροι είναι φιλοξενούμενοι και καλοδεχούμενοι όσο δείχνουν σεβασμό σε αυτό που αγαπάμε και σε εμάς. Οι τιμές αυτές σε σχέση με τις τιμές 10 μέρες πριν, οι σύμβουλοι σας που μιλάνε πολύ και δείχνουν αλαζόνες και βασιλικότεροι του βασιλέως με μάρκετινγκιστικες μεθόδους και τεχνάσματα και η σπουδαιότητα του αγώνα μας προξενούν εντύπωση και προβληματισμό.

    Εμείς θα είμαστε στο σεφ στις 16 Απρίλιου να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη. Πηγαίναμε, πάμε και ΘΑ πηγαίνουμε όπου αγωνίζεται η ομάδα με τον έφηβο στο στήθος. Δεν πάμε επίσκεψη στα γραφεία κάποιας εταιρείας σας η στο σπίτι σας να φάμε πόρτα.. στο σπίτι μας πάμε.. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ.. σας καλούμε και εσάς.. παίκτες-προπονητές-πρόεδροι νοιώστε λίγο Ολυμπιακό όπως εμείς και πάμε να φέρουμε νίκες και τίτλους..».
    Ultras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλε Ουλτρας και γω Ολυμπιακος ειμαι και σου λεω απο προσωπικη πειρα πως ο προεδρος ειναι αρρωστος με την ομαδα και σιγουρα ο πρωτος που πονεσε για την αποτυχια ειναι αυτος.Εξαλλου αυτος πληρωνει και εχει δωσει 2 και 3 περιουσιες στο μπασκετ και μαλιστα διχως αντικρυσμα και με μηδαμινα αποτελεσματα.Μπορεις να τον κριτικαρεις για πολλα αλλα οχι πως δεν πονα την ομαδα.Ξερεις πολλους τρελους να αναλαβουν το μπασκετ και να σκανε τοσα χρηματα?Και απο πανω να τους βριζουν κιολας.Για σοβαρευτειτε λιγο.Δεν εχετε καταλαβει που ζειτε?Λιγη ρεγουλα δεν ειναι υποχρεωμενος ο αλλος να σκαει τα λεφτα του καλα καλα και να του τη λεει ο καθε τυχαιος για την ολυμπιακοφροσυνη του.Κριτικη να γινεται παντα αλλα οχι τετοια ισοπεδωση.Ο καθενας αντιδρα διαφορετικα.Προπερσι στο Βερολινο που τον εζησα απο κοντα τον ειδα και τι καψουρα εχει με την ομαδα και τι ωραιος τυπος ειναι.Μολις χασαμε απο το βαζελα σηκωθηκε και εφυγε και δε μιλαγε σε ανθρωπο.Κατι τετοιο σε πληροφορω συμβαινει και τωρα.Γιατι ειναι 2 και 3 φορες πιο πορωμενος απο μενα και σενα.Και τα λεω αυτα εγω που σε αυτο το μπλογκ εχω ριξει απειρο κλαψομουνιασμα και μπινελικι για την ομαδα μου.Αλλα πρωτα απο ολα να κανουμε το σταυρο μας που εχουμε ενα τετοιο προεδρο πανω απο ολα.Και να τον στηριζουμε ασκωντας του βεβαια εποικοδομητικη κριτικη.Επιτελους στην Ελλαδα πρεπει να μαθουμε το μετρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συνεχίζω να απεργώ όπως έχει γίνει αντιληπτό και θα απαντήσω συνολικά σε όσα σχόλια έχουν γίνει εδώ και σε όσα ακόμη γίνουν τη Δευτέρα. Διότι αν απαντούσα σε περίοδο απεργίας στα σχόλια θα ήμουν σαν τα μέλη του ΠΣΑΚ (Λάζαρος κλπ.) που απεργούσαν τα Σαββατοκύριακα και έκαναν προπονήσεις ή έπαιζαν φιλικά μεσοβδόμαδα.
    Ευχαριστώ για την αγάπη σας και τη συμπαράσταση σας στα δίκαια αιτήματα του κλάδου (των μπασκετμπωλιστών εννοώ και όχι των δημοσιογράφων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Ultras: εγω δεν θα σχολιασω τιποτα παραπανω, διοτι αποδεικνυεται περιτρανα οτι εχετε κοντη μνημη (οι παλιοτεροι και ως οπαδοι και ως μπασκετοφιλοι θυμομαστε), αλλα θα ριξω πολυ μεγαλο γελιο να διωξετε τους Αγγελοπουλους και να δω μετα ποιον θα βρειτε να σπρωχνει 30 εκ. ευρω την σαιζον, σε περιοδο που ο ελληνας εκανε το σ...το του παξιμαδι. Τοτε ειναι που θα γυρισεις στις γλυκιες εκεινες εποχες που ειχες στην ομαδα σου τον Γιαννουζακο, τον Σκλαβο, τον Αγαδακο και τον Καλαμποκη και η μια σφαλιαρα διαδεχοταν την αλλη σε Ελλαδα και Ευρωπη.

    Θα εγραφα τιποτα παραπανω αλλα σεβομαι πολυ τον συνολυμπιακο σου Rodia, ο οποιος εχει δωσει παμπολλα δειγματα τεκμηριωμενου λογου και μπασκετικης γραφης, οποτε σταματω εδω. Να μαθετε καποτε οι οπαδοι να εκτιματε και οχι μονο να απαιτειτε. Γιατι εσεις νομιζετε οτι ειναι υποχρεωμενος να πετα τα λεφτα του, για να κανετε εσεις τα γουστα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. symfwnw apolyta me rodia. san olympiakos ekana, kanw, kai 8a synexisw na kanw ypomonh kai na yposthrizw thn omada ka8e xrono, opws kai thn dioikhsh, o rodia kai o tommygun eipan oti eprepe na eipw8ei kai me kalypsan apolyta. paragontes opws oi aggelopouloi den yparxoun, einai vlakeia na yposthrizetai apo opoiondhpote oti den agapoun ton olympiako kai diafora alla tetoia. ypomonh, empistosynh sthn omada, kai na exoume sto pisw meros tou myalou mas oti roda einai kai gyrizei, den ginetai na eisai panta deuteros.. se 1,2,5,10 xronia ta pragmata 8a einai alliws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπορείς κάποιος να μου γράψει που μπορώ να δω όλοκληρους τους αγώνες της σειράς παναθηναικός και μπαρτσελόνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. A!και αυτά που γράφονται για ενδιαφέρον της μπάρτσα για μίλος έχει καμία δόση αλήθειας;Και κουρούνα το ενδιαφέρον του ολυμπιακού για πρίντεζη το γνώριζες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. haridimos
    Με την υπόθεση της αλλαγής ώρας αποδείχθηκε και αυτό που έχω γράψει πολλές φορές. Στην Ευρωλίγκα δεν τους ενδιαφέρει για τίποτε άλλο εκτός από το να παίρνουν τα λεφτά της τηλεόρασης και των χορηγών να δίνουν ψίχουλα στις ομάδες και να τρέχει το πράγμα. Ολα τα υπόλοιπα πάνε στην τύχη και στον αυτόματο που ακόμη λειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. bhoy
    To περιοδικό όπως κάθε χρόνο σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα προσφέρει κάποια εισιτήρια του φάιναλ φορ. Συνήθως καλά εισιτήρια, μου είπαν εκ των υστέρων ότι φέτος δεν είναι VIP αλλά σε καλές θέσεις. Τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής δεν καλύπτονται από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για Πρίντεζη
    Το θέμα είναι υπαρκτό αλλά νομίζω ότι υπάρχει πλέον σοβαρή περίπτωση να γίνει εκτός έκπληξης. Οχι δεν το ήξερα το ζήτημα για τις κινήσεις του Ολυμπιακού,, αν το ήξερα θα το είχα γράψει, βασική αρχή μου είναι να μην κρατκρατάω θέματα για το συσρτάρι μου. Το διάβασα στο Goal (επειδή εκτός από το κράξιμο στους αντιγραφείς πρέπει να επαινούμε και τα σωστά) σε ρεπορτάζ του Ρήγα Δάρδαλη που είναι από τα νέα παιδιά στη δουλειά με διάθεση να κάνουν ρεπορτάζ και να μην αντιγράφουν σάιτ και μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για την ανακοίνωση των ultras
    Τη θεωρώ άδικη 100%. Οι Αγγελόπουλοι έχουν κάνει λάθος χειρισμούς και έχουν πάρει λάθος αποφάσεις κατά καιρούς αλλά δεν τους αξίζει να τα ακούνε και από πάνω. Συμφωνώ με τις τοποθετήσεις των υπολοίπων για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μας ξέχασες.
    Πολύ ησυχία στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή