Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τεύχς 261

Με βασικό θέμα μια συνέντευξη του Σοφοκλή Σχορτσανίτη που μιλάει για όλους και για όλα κυκλοφορεί αύριο το τεύχος 261 του All Star Basket. Πρόκειται για μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις του έλληνα σέντερ που μιλάει στον Νίκο Συρίγο για τα λάθη και τα πάθη της καριέρας του, δεν αρνείται να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και αποκαλύπτει ότι είναι και ερωτευμένος αυτό το διάστημα. Τη διάβασα και προσυπογράφω ότι αξίζει κάθε λέξη από τις έξι σελίδες χώρου που πιάνει στο περιοδικό.
Ακόμη μεγαλύτερος ο χώρος που δόθηκε στον υποβιβασμό της ΑΕΚ. Σχόλια από Σκουντή, Καρύδα, αποκαλύψεις στη στήλη μου (όπως είχα δεσμευτεί και υποσχεθεί εδώ και μια εβδομάδα), όλο το χρονικό του υποβιβασμού και πολλά άγνωστα στοιχεία της τραγικής φετινής χρονιάς σε ένα inside ρεπορτάζ από τον Δαμιανό Παπαχατζή αλλά και όλοι οι υποβιβασμοί που έγραψαν ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το υπόλοιπο τεύχος γεμίζουν πολλές σελίδες για το ΝΒΑ και το τρίτο (αλλά όχι τελευταίο μέρος) της έρευνας του Γιάννη Ψαράκη που όχι μόνο μας αποκαλύπτει τι κάνουν σήμερα παίκτες που έγραψαν ιστορία όπως ο Παύλος Μελίνι αλλά καταγράφει και μια ιστορία δωροδοκίας (σε είδος) από τη δεκαετία του ’70 σε διεθνή αγώνα ελληνικής ομάδας.

22 σχόλια:

  1. κουρουνα ξερεις τιποτα για συγχωνευση της ΑΕΚ με την ΑΕΚ ΑΡΓΟΥς? ειναι εφικτη αυτη η συγχωνευση?τελος θα βοηθησει την αεκ?
    βαγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολο μέλι μέλι κι από τηγανίτα τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν τω μεταξύ άλλη μια πρώην ευρωπαϊκή δύναμη και ιστορική ομάδα, η Λιμόζ πάει φέτος για υποβιβασμό στη Γαλλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. symfwnw me xaridhmo en merei. ok, katalabame kapoia pragmata, alla perimename sta onomata pou 8a apokalyptes na einai kai tou 'mister x' pou epai3e komviko rolo k ekane th douleia. polu kalo teuxos pantws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Τί έγινε στο ΑΣΕΑΔ;
    Η ΑΕΚ μένει στην Α1;
    Χαμός στο ίσιωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσον αφορα τη συνεντευξη σχορτσανιτη δεν εντυπωσιαστηκα γιατι απλουστατα παντα τετοιου ειδους θεματα ειναι στημενα και οι ερωτοαπαντησεις προσεκτικες και προσχεδιασμενες.Ασε που ειπε και ενα-δυο ψεμματα σχετικα με το παρελθον του και τις καταχρησεις του...ο νοων νοειτο δεν λεω περισσοτερα γιατι δεν θελω να εκθεσω ατομα απο το χωρο του μπασκετ που μου ειναι συμπαθη.Παντως το μονο που εβγαλα σαν ειδηση ειναι πως θελει σαν τρελος ΠΑΟ.Και αποποιηθηκε σεμνα αλλα φανερα το ολυμπιακο παρελθον του και ειπε εμμεσως πλην σαφως θελω με χιλια παο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκλείεται .
    Αν μπορούσε να σταθεί η προσφυγή θα το είχε γράψει στις 13+ σελίδες που αφιέρωσε το περιοδικό στην ΑΕΚ (Ο Θάνατος της Βασίλισσας πουλάει πολύ.. 13 σελίδες πρέπει αθροιστικά να της αφιέρωσε στα προηγούμενα 13 τεύχη..) και η αγαπητή κουρούνα δε θα έλεγε πως η αξία της είναι ίση με ένα χαρτομάντηλο σόφτεξ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kourouna ti ginetai me asead?? dwse ligo paraskhnio giati egw kati gia prosfyges-softex 8ymamai.. xexexe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρίμα κι άδικό για την υπεροπροσπάθεια της ομάδας των Ηλυσίων... Ωραία, άλλη μια χρονιά με την ΑΕΚ να προσπαθεί να σωθεί, να εξευτελίζεται στην Α1 στο 70% των παιχνιδιών και να στηρίζεται σε παίκτες τύπου Μπόιντ και Κάρι περιμένοντας τα ξεσπάσματα του Νικολαϊδη και του Δορκοφίκη... (αν δεν υπάρξει και άλλη ανατροπή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι έκανε υπερπροσπάθεια η ομάδα των Ιλισίων..
    Χρειάζεται υπερπροσπάθεια άλλωστε για να καταφέρει ο Χαρίσης να χάνει τα layup και τα follow από κατω, και να σουτάρουν από τα 10μ..
    να τα ξύνει ο Παπαμακάριος με τον Καλαϊτζή στη Λαμία για να είναι έτσι κι αλλιώς δεμένη η υπόθεση, να είναι έτοιμος για ΝΒΑ στις τελευταιες αγωνιστικές κάθε σεζόν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Oντως Ζους γιατι και ο Δελημπα εχει αποσυρθει καιρο και τη νυφη πληρωνει ο καημενος ο γαμπιερακης.Τζαμπα τα λεφτα του ανθρωπου.Να δω τωρα τον Μπαμπαρα τι θα κανει με τη χρεωκοπημενη εταιρια που διαχειριζεται και καλα.Αλλα τοσα ξερει τοσα κανει.Για ΑΕΚ τα πε ολα ο Χατζης μετα το ματς με τον Κολοσσο.Παντως και συ Κουρουνα εκτεθηκες ανεπανορθωτα αν και κανεις δεν περιμενε την εξελιξη αυτη για να μαι δικαιος αλλα εσυ εχεις σπουδασει και λιγα νομικα.Διασταλτικη ερμηνεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα εδάφια των νόμων υπάρχουν εδώ
    ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ !
    είτε είναι ο Δελημπαλταδάκης μέτοχος/διοίκηση, είτε είναι οι Γαμπιεράκης/Παπαντωνιου/Χατζής, ο Ηλυσιακός είναι 'τρύπιος'..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. haridimos
    Πιο...λιανά να τα γράψω δεν γίνεται! Οποιος διαβάζει πίσω από τις γραμμές καταλαβαίνει τι έγινε. Δεν νομίζω ότι γράφτηκαν τόσα πολλά και με τόσες λεπτομέρειες αλλού για να παραπονιέσαι.
    Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέσαι για τις 13 σελίδες. Αν έμπαινε ένα δισέλιδο θα έγραψες το γνωστό σχόλιο ’’αν έπεφτε ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός θα γράφατε ολόκληρα αφιερώματα’’. Δεν σε πετυχαίνουμε πουθενά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οσο για την προσφυγή πέρα του δίκαιου της απόφασης φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να είσαι και πολύ περήφανος που η ομάδα σου μοιάζει πλέον στους Ολυμπιακο-Παναθηναϊκούς και ότι χάνει στο γήπεδο το κερδίζει στα χαρτιά! Μη μου πεις για εφαρμογή των νόμων γιατί θα σου θυμίσω πόσοι και ποιοί ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Α1 με βάση τους νόμους για χρέη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαριδημε....η κωλοτουμπα των αεκτσηδων τελειωμο δεν εχει....
    τωρα τα χαρτια ειναι οκ....οταν εκανε ο γαυρος την ενσταση με τη καλαμαρια στη μπαλα επρεπε να παιχτει το πρωταθλημα στο γηπεδο.....αποφασιστε τι θελετε ρε γυριστρουλες....

    Γιωργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πόσα χρωστάει η ΑΕΚ σε παίκτες και πόσα ο Ολυμπιακός μόνο στον Μασιγιάουσκας για παράδειγμα ; Το μετοχικό κεφάλαιο του Παο είναι τόσο ώστε να καλύπτει τα ανοίγματα που έχει για 2ο παράδειγμα ;

    Ο Ηλυσιακός για τους συγκεκριμένους λόγους θα έπρεπε να είχε αποβληθεί από πέρσι . Μην ανησυχείτε πάντως, θα δικαιωθεί ο Ηλυ στον ΑΣΕΑΔ και θα ηρεμήσετε ..

    τώρα για το 13σελιδο, απλά ανέφερα πως ο θάνατος της Βασίλισσας πουλάει.
    Στα στατιστικά στοιχεία υπάρχουν κενά.
    1/ Η Α.Ε.Κ. είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα σε αγώνα μπαράζ (το ξανάκανε ο ΠΑΟ στην Κέρκυρα)
    2/ Η Α.Ε.Κ. είναι η μοναδική ομάδα που ΔΕΝ έχει χάσει ποτέ σειρά στα playoff στην οποία είχε (πραγματικό) πλεονέκτημα έδρας .
    (λέω πραγματικό γιατί το 1988/89 θεωρητικά είχε πλεονέκτημα έδρας με τον Απόλλωνα, αλλά δεν μετρούσαν οι διαφορές και το 3ο ματς έγινε στο ουδέτερο Ναύπλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι, μας ειχε τρομαξει το θηριο που δεν ειχε χαρτι για να τυπωθουν τα στατιστικα του αγωνα και φαγωθηκαμε να βρουμε τροπους να γλιτωσουμε την απειλη. Γιατι ρε μαγκες το θυμηθηκατε τωρα με τον Δελημπαλταδακη και δεν το θυμηθηκατε αρχη της σαιζον? Αλλα τα ιδια σκ... ειναι ολοι. Οταν τα κανει ο αλλος ντροπη και αισχος, οταν τα κανουμε εμεις εχουμε δικιο.

    Ετσι ειναι ομως, τα χαμηλα γαιδουρια καβαλαμε. Τον (*@&@^% τον Ηλυσιακο στην μπαλα, τον *!*&@^ και στο μπασκετ. Επειδη δεν εχει "περηφανο κοσμο" και "λαο" πρεπει να εξαφανιστει. Μπραβο ρε Ελλαδα με τα ωραια σου.

    ΥΓ: Καλα ρε Ροντια, τι εγραψες παλι τρομαρα σου και εφαγες ακυρο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωπα κάτσε να σε πιάσω ανενημέρωτο...
    Ο Παναθηναϊκός κάνει αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου αλλά οριακά εντός χρόνου και σαφώς μετά τη δημοσίευση των ισολογισμών του.
    Ο Ολυμπιακός δεν χρωστάει δίφραγο στον Μάτσας. Η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει στη δευτεροβάθμια επιτροπή υπέρ του συλλόγου. Και αν διάβαζες με επιμονή τη στήλη μου κάποτε θα είχες δει μια λεζάντα και μια χειραψία... Νομίζω ότι ο ένας από τους εμπλεκόμενους σε εκείνη τη φωτογραφία καθάρισε και για την ΑΕΚ δίνοντας της όλα τα στοιχεία για τον αθλητικό δικαστή. Να συνεχίσω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ. Ψάξε στο πατάρι σου με τα τεύχη και θα καταλάβεις τι εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Rodia τα έσβησε μόνος του. Δεν πείραξα τίποτα...Για να εξηγούμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγω τα σβησα Τομυ γιατι ειχα γραψει 2 κατεβατα που δεν αρμοζαν στο συνηθες υφος μου και δεν ηθελα να στενοχωρησω καποιους με αυτα που εγραφα οποτε τα συμπυκνωσα σε ενα και μονο σχολιο πιο ευγενικα και ουδετερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή