Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τεύχος 260

Βρίσκεται από χθες στα περίπτερα το τεύχος νούμερο 260. Γιορτινές μέρες, ραχάτι και ωραία παρέα δίπλα στα...ψητά ένα All Star Basket. Δεν γράφω τι περιέχει γιατί ήδη σε άλλα ποστ έχουν αρχίσει και σχολιάζουν τα...ενδότερα του απλά το αφήνω εδώ ως υπενθύμιση!
Απλά επειδή έχουμε σχεδόν ετοιμάσει και το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου τεύχους να προαναγγείλω κατόπιν αδείας ότι θα βγει Τετάρτη του Πάσχα με μια συνέντευξη που θα συζητηθεί για το περιεχόμενο της (σίγουρα στις δέκα καλύτερες που έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό από την έκδοσή του), δέκα ή και περισσότερες σελίδες αφιερωμένες στο δράμα της ΑΕΚ και μεταξύ αυτών ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΣΕΛΙΔΟ αφιερωμένο στα όσα έγιναν την Μεγάλη Τετάρτη... Δύο χιλιάδες λέξεις με ονόματα και λεπτομέρειες... Υπομονή!

4 σχόλια:

  1. To αφιέρωμα στους ΕλληνοΑμερικάνους είναι απλά υπέροχο! Τον Κρις Μάντιγκαν τον είχα ξεχάσει,όσο για τον Χουχουβιά ούτε καν! Αλλά ο Τζόνι Μπρούγος;

    υ.γ.
    δεν υπάρχει καθόλου αναφορά στο f4 του Εurocup(πού εκείνες οι εποχές που υπήρχε μια σελίδα με τα ρόστερ τουλάχιστον),αλλά και στην Euroleague των γυναικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικό να μην υπάρχει αναφορά σε διοργάνωση που δε συμμετέχει στην τελική της φάση ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή ο Άρης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tέλος, μπράβο στον Σκουντή για την αναφορά του σε πρωταθλήματα κάτω από την α2. Νομίζω πως το μυστικό για την ευημερία του περιοδικού είναι και σε αυτά τα πρωταθλήματα! Ψάξτε την άκρη...

    ΠιΖήτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @humbazine Όντως, όχι μόνο στο περιοδικό, αλλά και στα υπόλοιπα ΜΜΕ το final 4 του Eurocup πέρασε πολύ στα κουφά. Καλά ΟΚ, στα ποδοσφαιρομανή site σιγά μην γινόταν και πρώτο θέμα, αλλά ούτε καν στα μπασκετικά site δεν υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή