Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τέλος ο Γκέκος από την ΑΕΚ

Θέμα ωρών είναι μια ακόμη αλλαγή προπονητή στην Α1. Απόψε το βράδυ, ο Μηνάς Γκέκος υπέβαλλε την παραίτηση του στον Μπάμπη Καραμανλή. Ο τελευταίος δεν απάντησε αν την κάνει αποδεκτή αλλά ούτως ή άλλως στη δραματική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ και με το φάσμα του υποβιβασμού πιο κοντά από ποτέ, τέτοιες λεπτομέρειες είναι μάλλον ήσσονος σημασίας.

12 σχόλια:

  1. Ταφόπλακα στις όποιες φρούδες ελπίδες για παραμονή ... Τέλειωσε η Α.Ε.Κ. από την Α1..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φου, φου,ενα δυο,ενα δυο. ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ?? ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ?? ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΞΥΠΝΑ!!!

    Κριμα, πολυ κριμα. Τουλαχιστον τυχον πτωση στην Α2 θα φερει διαγραφη χρεων? Συγγνωμη αν ακουγεται ωμο ετσι πως το θετω, αλλα εκει που κατεντησαν την ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tommy
    Διαγραφή χρεών γίνεται μόνο με πτώση στη Β΄εθνική. Η ΑΕΚ ήδη έχει κάνει διακανονισμό χρεών υπαγόμενη στο άρθρο 99 και πρέπει όπου να'ναι να πληρώσει και τις δόσεις στην εφορία αν δεν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι όλων των χρεών.
    Δε νομίζω πως διαγράφονται χρέη σε ξένους τύπου Πάβιτς αν πάνε στη Φιμπα κλπ
    και σίγουρα ΔΕΝ διαγράφεται το δανειο που ειχε παρει η ΚΑΕ επί Φιλιππου από τη Γενική Τράπεζα με εγγυητή τον ίδιο τον γιαουρτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τον Ηλυσιακό να ανεβαίνει, τον Πανελλήνιο να έχει σωθεί και τον Ηρακλή πιο ανεβασμένο πώς να μείνει στην Α1... Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι, να πέσει δηλαδή στην Α2. Πιο μεγάλη ξεφτίλα για το σύλλογο από αυτή που ζει τα τελευταία χρόνια και κυρίως φέτος δεν θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hmoun megalos fan ths AEK twn telwn ths dekaetias toy 90 alla dystyxws prepei na omologisw oti tha xarw poly na pesei i omada sthn A2 gia ton aploustato logo oti ypovivazei me thn parousia ths to epipedo kai thn aksiopistia tou prwtathlimatos. Exei aorati dioikisi kai makran to xeirotero roster se sxesi me tis ypoloipes omades.
    Kai alles omades ths A1 exoun provlimata omws i AEK einai adikaiologiti pleon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οσο επαιξε η Ολυμπια Α2 φετος θα παίξει και η ΑΕΚ του χρόνου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. haridimos
    Μόνο για σένα λυπάμαι που είσαι ο τελευταίος μπασκετικός ΑΕΚτζής, τον Μηνά που τράβηξε τα πάνδεινα και τον πρόεδρο Μπάμπη π[ου έκανε δεκάδες λάθη αλλά έχει καταστραφεί στο όνομα της αγάπης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο κάποια στιγμή και μετά ο ηλυσιακός θα είναι διαθέσιμος για τη νεκρανάσταση της ΑΕΚ.
    Ή πέφτω πολύ έξω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. polykos
    Ετσι όπως πάει το πράγμα είσαι πολύ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kourouna, ,e afth th dystyxi thn ethniki ti tha ginei??
    Thn kyriaki einai i klirwsi toy eurobasket kai akoma den exoume proponiti... vlepeis kati na kineitai afti ti stigmi??
    elpizw mono na mhn proxorisei to asteio senario gia zdovc, 1000 fores o mpanaotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν γινει στο μπασκετ ότι και στο βόλλεϋ (που νομοτελειακά για εκεί πάμε, απλά στο μπάσκετ οι πρασινοκοκκινοι δεν έχουν τα οικονομικά προβληματα του βολλεϋ), δηλαδή να μην παίζουν μόνο ΚΑΕ αλλά και ερασιτεχνικα σωματεία στην Α1, τότε ίσως αλλάξει η κατάσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή