Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Μάρκοβιτς ή Λινάρδος για τον Άρη (updated)

Παρελθόν αποτελεί ο Σαρόν Ντρούκερ από τον πάγκο του Άρη. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σε λίγο μόλις ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΑΕ αλλά η αλλαγή προπονητή είναι προαποφασισμένη. Το θέμα της συζήτησης είναι η διάδοχη κατάσταση με υποψήφιους έκπληξη. Τη θέση διεκδικούν ο Βόσνιος Νέναντ Μάρκοβιτς που απολύθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν από τον Πανιώνιο και ο Έλληνας Νίκος Λινάρδος που ήταν επί σειρά ετών βοηθός προπονητή στο Μαρούσι.

Μετά τις καινούργιες εξελίξεις συνεδριάζει απόψε το βράδυ το ΔΣ του Κολοσσού και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες τα μέλη του είναι ήδη θετικά στο να αποδεσμευτεί ο Σφαιρόπουλος για να αναλάβει τον Άρη. Ηδη, άνθρωποι του Κολοσσού έχουν μιλήσει με δύο έλληνες προπονητές. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις ο Σφαιρόπουλος θα κοουτσάρει και το Σάββατο τον Κολοσσό και από Δευτέρα θα γίνει η αλλαγή φρουράς στις δύο ομάδες. 

18 σχόλια:

  1. Σημαίνει οτι οι μεταγραφές δεν είναι και τόσο θέμα προπονητή για άλλη μια φορά π.χ.Τομας που ήρθε 2 μέρες πριν φύγει ο Ντρούκερ και πριν από ευρωπαικό ματς...

    Ρεζιλίκια..προγραμματισμός μηδέν...

    *Προτείνω στο Δαμιανίδη ,αφού δεν αντέχει άλλο μόνος, να πάρει όλο το team του Αμαρουσίου που δούλεψε την δεκαετία που μας έφυγε..μπας και δούμε έργο...και μπάσκετ...


    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκος Λινάρδος ΔΑΓΚΩΤΟ!!! Ο Νίκος έχει όλα τα φόντα να κάνει πάλι τον Άρη μεγάλο... Ο Άρης φέτος πρέπει να βγει Ευρωλίγκα, θα είναι απίστευτη αποτυχία αν ο "Αυτοκράτορας" δεν τα καταφέρει ούτε φέτος... Χρειάζεται ΕΛΛΗΝΑ, ικανό προπονητή, που να μπορεί να αφουγκραστεί το μέγεθος της ιστορίας του Άρη! Λινάρδος για πρώτος προπονητής, λοιπόν...! Μανώλης 18, Παναθηναϊκός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kourouna esi ti gnomi exeis?giati nomizo oti o markovits einai epilogi damianidi (klasika diladi oti na nai) kai o linardos epilogi tou ipolipou ds tis sarisas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβασα στο basketblog ότι στον Άρη νέος προπονητής θα είναι ο Σφαιρόπουλος και σύντομα θα ανακοινωθεί. Καλά θα παρατήσει στα κρύα του λουτρού στη μέση της χρονιάς τον Κολοσσό ο Σφαιρόπουλος για να πάει στον Άρη;Αν το πράξει θα είναι χτύπημα αντικανονικό να αφήσεις την ομάδα που σε στήριξε και σου επέτρεξε να δείξεις την δουλεια σου έτσι ξαφνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν έρθει Σφαιρόπουλος με βοηθό Λινάρδο..θα είναι μια χαρά πιστεύω για τον ΆΡΗ.Αν και πέρσυ είχαμε καλό βοηθό , τον Πρίφτη...Πάντως αν ο Σφαιρόπουλος κάνει στον Κολοσσό,ότι μας έκανε πέρσυ ο Κατσικάρης...τι να πω...
    Εχουμε τρελαθεί στα forum-blogs από εχθές οι Αρειανοί..είμαστε όλοι μπροστά από ένα p/c και περιμένουμε και συνομιλούμε για τα χάλια μας...

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψυχραιμια, παιδια. Περαν του Σφαιροπουλου (ο οποιος κατ' εμε θα κανει λαθος να αφησει την διοικητικη ηρεμια του Κολοσσου, για να ερθει στο ψυχιατρειο του Αρη) οι υπολοιποι αποδεικνυουν ποσο εχουμε πεσει ως ονομα. Ενας βοηθος και ενας κουκουρουκου-μαου μαου για προπονητες.

    Τωρα αν ερχοταν ο Σφαιροπουλος, μια ευχη θα ειχα: να μην τεθει κανενας στοχος, εκτος απο την σωστη αξιοποιηση του υλικου. Ουτε ευρωπες, ουτε ευρωλιγκες, ουτε τιποτα. Μονο να αξιοποιηθουν οι υπαρχοντες παικτες και να ετοιμαστει το ροστερ για την επομενη σαιζον. Στην φετινη κουναμε πικρο μαντιλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι τους έφυγαν υπό το βάρος των συνεχών αποτελεσμάτων που πρέπει να παίρνει με το... ζόρι ο Άρης, με το ότι έχαναν απ' τον "τάδε" ή τον "δείνα" "μικρότερο". Ποτέ τους δε στηρίχθηκαν όσο θα ζητούσε ο "κοινός νους", αφού στον Άρη όλοι... ξέρουν μπάσκετ, όλοι έχουν άποψη, όλοι (και οι δημοσιογράφοι, φυσικά) θέλουν να περνά το δικό τους, και έτσι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, δηλαδή ο Γιάννης, κάποια στιγμή... λυγίζει! Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Γιάννης έχει την έννοια "τζένεραλ μάνατζερ" χαραγμένη στο μυαλό του εδώ και χρόνια και αυτή προσπαθεί να περάσει εμπράκτως. Δηλαδή του ανθρώπου που χαράσσει την πολιτική και την εφαρμόζει με τα χρήματα των επενδυτών-μετόχων, όπως γίνεται στο ΝΒΑ, όπου ο GM κάνει κουμάντο και ο προπονητής... προπονεί.
    Ας ελπίσουμε ο Σφαιρόπουλος να μην "καεί" όπως οι άλλοι:Ζούρος,Κατσικάρης,Αλεξανδρής,Μαρκόπουλος και να μείνει πολλά χρόνια

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εννοείται ότι συμφωνώ με την επιλογή του Σφαιρόπουλου τον οποίο θεωρώ μαζί με τον Μπαρτζώκα ότι καλύτερο έχει βγάλει τα τελευταία 4-5 η ελληνική προπονητική σχολή. Επίσης με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η τοποθέτηση του Tommygun. Οι άνθρωποι που είναι γύρω από τον Άρη και όχι αυτοί που είναι μέσα στην ομάδα πρέπει να καταλάβουν ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και ότι μόνο με σοβαρό πρόγραμμα και δουλειά με μεγάλο χρονικό ορίζοντα μπορεί ο Άρης να ξαναγίνει υπολογίσιμη δύναμη. Πιστεύω, ότι ο Δαμιανίδης κατά βάθος μπορεί να αρέσκεται στο ρόλο του GM αλλά θέλει να αφήσει την ομάδα στα χέρια ενός έλληνα προπονητή και αυτός να διαχειρίζεται τα πάντα. Αυτός ήταν και ο στόχος του επί ημερών Κατσικάρη άσχετα αν το έκανε με προπονητή που είδε τον Άρη ως σκαλοπάτι ή γέφυρα για να γυρίσει εκεί που πραγματικά ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kourouna mipos eisai piso apo tis ekselikseis i mipos brosta?o kolosos evgale anakoinosi oti o sfairopoulos menei kathos ta perissotera meli tis dioikisis tou einai kata.o sfairo ti thelei?poli berdema kai idrigka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε διαφορα site αναφέρει ότι και ο ίδιος ο Σφαιρόπουλος δεν θέλει να αφήνει μισοτελειωμένες δουλιές.
    Πιστεύω ότι είναι ο σωστός προπονητής σε λάθος χρόνο.
    Αν πραγματωθεί το deal θα είναι τουλάχιστον άκομψο και άσχημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σφαιροπουλος τελικα μαλλον παραμενει Κολοσσο. Καλυτερα ετσι, γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα καιγοταν πριν την ωρα του στον Αρη, μια και για την υπολοιπη σαιζον θα επρεπε να αποροφησει τους κραδασμους μιας ομαδας που δεν ειναι δικια του και πασχει σε πολλους τομεις. Ο κοσμος ηδη γυρισε πλατη, δεν χρειαζεται να φαει τα σκαγια αυτης της προσαρμογης ο Σφαιροπουλος.

    Τωρα για το ποσο οντως ο Δαμιανιδης ηθελε να αφησει ελληνα προπονητη στον παγκο να κανει διαχειρηση, επετρεψε μου να αμφιβαλλω. Εφαγε τον Αλεξανδρη νυχτα μετα την κατακτηση του Champions Cup, σκουπισε και τον Ζουρο. Για Μαρκοπουλο δεν σχολιαζω γιατι τον εχω ζησει τις μαγικες στιγμες επιλογων οπως του Νταρνελ Ρομπινσον και αλλων μαγων της πορτοκαλι μπαλας. Μετα αναρωτιομασταν γιατι φερνουν οι ομαδες ξενουν προπονητες.

    Υπο αυτες τις συνθηκες ας δωθει η ομαδα στον Λιναρδο (καταντια), και ας παει στο διατανο το παλιαμπελο...

    Πως καταντησαμε ρε γαμωτι?! ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βασει των οικονομικων κ ολων των αλλων συνθηκων που επικρατουν στην ομαδα αυτη τη στιγμη θεωρω οτι η καλυτερη επιλογη στη προκειμενη περιπτωση ειναι ο κακιουσης με εναν εκ των δημ.νικολαιδη-λιναρδο διπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έπρεπε να είχαν προλάβει το Ζούρο πριν κλείσει στη Λιθουανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προφανώς μίλησα με τους....μισούς του διοικητικού συμβουλίου του Κολοσσού που ήταν υπέρ της αποδέσμευσης του Σφαιρόπουλου. Ο Σφαιρόπουλος πάντως ήθελε να φύγει αλλά αυτές τις λεπτομέρειες θα της κρατήσω για το περιοδικό ώστε να έχω κάτι να γράψω και εκεί. Πάντως, καλά θα έκανε αν έφευγε αφού στον Αρη δεν θα πήγαινε για πέντε μήνες και ούτως ή άλλως νομίζω ότι το καλοκαίρι ο κύκλος του στον Κολοσσό θα κλείσει. Από την άλλη και παρότι είναι γνωστό ότι είμαι υποστηρικτής του η όλη υπόθεση είναι λάθος του Δαμιανίδη. Το καλοκαίρι ο ΣΦαιρόπουλος μίλησε μαζί του και τον περίμενε 15 μέρες αλλά τότε ο Ντέιμιαν προτίμησε τον Ντρούκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pali mesa epeses re koyroyna..... na asxolhtheis k me thn enorash...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην προλαβω να χαρω, αμεσως να φαω την κεραμιδα. Απολυθηκε λεει ο Παβισεβιτς απο την Αλμπα και μπαινει και αυτος στην λιστα του Σιντλερ...εεε, του Γιαννη ηθελα να πω. Ουτε προπονητη ουτε παικτες χρειαζομαστε. Τον Ανθιμο να κανει εναν αγιασμο να σπασει η γκαντεμια χρειαζομαστε.

    Καλα, αλλες διανοιες βεβαια και στην Αλμπα, αλλα σαν τον Γιαννη μας κανεις. Γιαννη γερα καντα ολα σκ^@%$!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.basketnet.gr/main/1/a1/teams/1/aris/articles/1/aris-drucker-thomas-dioikisi.html

    Οχι,λαθος εχει ο συγγραφεας. Ο κοσμος φταιει που δεν γεμιζει το γηπεδο. Το ειπε αλλωστε και ο Γιαννης μας...

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή