Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Πρωτάθλημα οίκος αν(τ)οχής


Της χάρισαν ένα μηδενισμό στον αγώνα με τον Ηλυσιακό όταν κατά παράβαση του κανονισμού δεν μπορούσε να θεωρήσει εισιτήρια. Τότε, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να μετατρέψει τον αγώνα σε….κεκλεισμένων των θυρών. Της χάρισαν σήμερα άλλο ένα μηδενισμό αφού ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να αναβάλλει για την άλλη εβδομάδα τον αγώνα με το Μαρούσι παρά το γεγονός ότι με υπαιτιότητα της ΑΕΚ δεν υπήρχε γήπεδο διεξαγωγής του. Ο Βασίλης Οικονομίδης συνεχίζει να διοικεί τη λίγκα με τη δική του λογική όχι της ισονομίας αλλά της πλήρους ατιμωρησίας. Φυσικά, με τη συνενοχή ή την ανοχή όλων των υπολοίπων ομάδων που έχουν τις (διαφορετικές) δικές τους ‘’αμαρτίες’’. Η ιδιότυπη αυτή ομερτά οδηγεί σε πλήρη ανυποληψία την Α1. Το Μαρούσι αποδείχτηκε….μεγαλόψυχο αφού ούτε διαμαρτυρήθηκε αλλά για να διευκολύνει την ΑΕΚ πρότεινε και αμοιβαία μετάθεση των εδρών. Διεξαγωγή του αποψινού αγώνα στη δική του έδρα. Άλλη μια πρωτότυπη λογική αφού έτσι καταστρατηγείται ακόμη και η λογική της κλήρωσης. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ συνεχίζει να λέει δεξιά και αριστερά ότι ‘’τι να κάνω, δεν μπορεί να βγάλω από το πρωτάθλημα μια ομάδα με το μέγεθος της ΑΕΚ’’. Ποιο ακριβώς μέγεθος αντιπροσωπεύει η σημερινή ΑΕΚ δεν το έχω καταλάβει. Και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έπαθε το πρωτάθλημα όταν υποβιβάστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν ομάδες όπως το Περιστέρι ή ο Ηρακλής. Αυτά τα ολίγα για τους φίλους μου ΑΕΚτζήδες που μονίμως κατατρέχονται από το αίσθημα του….αδικημένου.

5 σχόλια:

  1. Ρε κουρούνα, τώρα σε φέρανε που λένε και στο χωριό μου; Από την αρχή, ειδικά του φετινού, γιατί αν πάμε και παραπίσω δεν μας χωράει το διαδίκτυο όλο για να τα αναφέρουμε, έχουν γίνει δεκάδες παρανομίες. Από την άκαιρη και άκυρη συμμετοχή Μαρουσίου, Ηρακλή (και εγώ δεν ξέρω ποιας άλλης ΚΑΕ) στο πρωτάθλημα, τις επαναλλαμβανόμενες παρανομίες με την ΑΕΚ (μη θεώρηση εισιτηρίων, γήπεδο δίχως χρονόμετρο εδώ και ένα μήνα και από το ματς με τον Κολοσσό, έλλειψη 2ης έδρας και πολλά πολλά άλλα), την κωμωδία του ΠΑΟΚ στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό με την... άνωθεν παρέμβαση και τις απειλές του υπερ-πρόεδρου για να τελειώσει το ματς ο κόσμος να χαλάσει που είχε ως αποτέλεσμα τον μη μηδενισμό του ΠΑΟΚ και πάει λέγοντας. Απόψε, δε, θα έρθει να δέσει το γλυκό...
    Και όλα αυτά; Με τα περισσότερα να περνάνε εντελώς στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και των ΜΜΕ γενικότερα μη τυχόν και "πειράξουν" τον πρόεδρο και όσους τον στηρίζουν δηλαδή τις εν πολλές αμαρτίες ΚΑΕ που εδώ και μήνες έχουν απλήρωτους εκατοντάδες παίκτες.

    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θυμάμαι κανένα άρθρο ποτέ πχ για το Μαρούσι επι Βωβού με τον Άγιο Θωμά τίγκα, και να δηλώνονται 387 ή 426 εισιτήρια σε διάφορα ματς..

    Όσο για τα μεγέθη, σόρρυ, αλλά ΑΕΚ, Ηρακλής & Περιστέρι είναι εντελώς τελείως διαφορετικοί σύλλογοι στο μπάσκετ..
    Άλλο να έχεις παίξει μερικές φορές ευρώπη, κάνα-δυο Ευρωλίγκα ..
    Άλλο να έχεις πάρει πρωτάθλημα στο μεσοπόλεμο έχοντας παίξει και κάμποσες φορές Ευρώπη και μια Ευρωλίγκα και μια Σουπρολιγκα..
    κι άλλο να έχεις στο παλμαρέ σου 2 ευρωπαϊκά βάζα, 2 x φαϊναλ-φορ με έναν τελικό, ημιτελικούς Ευρωλίγκας, πρωταθλήματα κύπελλα...και να είσαι και η δεύτερη καλύτερη σε τίτλους ομάδα στην Ελλάδα την τελευταία 12ετία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΕΚ έχει πάψει εδώ και χρόνια να είναι μεγάλη ομάδα. Ο κύριος Οικονομίδης είναι μάλλον ανίκανος για τη θέση που έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με 6 παίκτες δεν βγάζεις πρωτάθλημα κύριε Nτρούκερ, δεν γίνεται, δεν υπάρχει πουθενά... Τραγική άμυνα με τον πανιώνιο σήμερα..και πολλές βολές στα σκουπίδια ξανά..Περίμενα να πάμε καλύτερα φέτος...Χάνω την αισιοδοξία μου γιατί δεν βλέπω να τα δίνει όλα το υπάρχον ρόστερ..και να το εκμεταλλεύεται 100% ο Nτρούκερ...Συμφέρει ο Kουμπούρας να είναι εκτός 12αδας ,όταν ο Mπράουν αποβάλλεται για μπουνιά...??Μας συμφέρει να γίνουν πάλι αλλαγές στο ρόστερ ή στον προπονητή?Θα παραιτηθεί?Και ποιόν να φέρει ο Δαμιανίδης?Είναι ολομόναχος..και δεν μπορεί πλέον..είναι ξεκάθαρο..Βλέπετε φως? Ας μην μπούμε στα πλει-οφς και να μην βγαίνουμε ευρώπη αν είναι να ρεζιλευόμαστε...Τι να πω?Χάνω τα λόγια μου..Η μεσογειακή λίγκα θα μας σώσει μετά.......
    (Και να αφιερώσω την ήττα μας(αλλή μια...)στους μάγκες που για χάρη τους τιμωρηθήκαμε με 3 αγωνιστικές ,αλλά και οι 3 αγωνιστικές είναι σχετικά λίγες..έπρεπε να φάμε 20 και να γίνουν 10 ,όπως του Ολυμπιακού οι 10 που έγιναν 6..)

    ΝΙΚΟΣ,22,ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ανωνυμο 12/1 6:45
    η Α.Ε.Κ. ακόμα και να κατεβάσει ρολά ή να παίζει στην Δ' ΕΣΚΑ, θα παραμένει μεγάλη ομάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή