Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Τεύχος 245

Πρώτο τεύχος της χρονιάς με ευχές και ελπίδα για μπάσκετ στα χρόνια της κρίσης. Επειδή, με έπιασε εορταστική κρίση αφερεγγυότητας και ασυνέπειας και με πρόλαβαν στο προηγούμενο ποστ (κάποιος θέλει να γίνει κουρούνα στη θέση της κουρούνας) βάζω μόνο το εξώφυλλο για λόγους promotion και μόνο! Τα υπόλοιπα ήδη γράφτηκαν σε σχόλιο... Α, ναι στη στήλη μου αποκαλύπτω τα τέσσερα μεγάλα οικονομικά κανόνια που ενδέχεται να σκάσουν στην Α1 (τρία και η ΑΕΚ δηλαδή...), μια μεταγραφή του Παναθηναϊκού το επόμενο καλοκαίρι, το νέο εκλεκτό του Βασιλακόπουλου για τον πάγκο της εθνικής και μόλις ανακάλυψα ότι δεν κράτησα τίποτε για την επόμενη εβδομάδα και πρέπει επειγόντως να βρω υλικό μέχρι αύριο!!! Καλή ανάγνωση, καλό ρεπορτάζ για μένα...

30 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά κουρούνα
    το περιοδικό δεν το πήρα ακόμα. Αύριο θα το πάρω οπότε δεν γνωρίζω σε ποιον παίκτη αναφέρεσαι ότι θα πάρει το καλοκαίρι ο παναθηναικός. Αυτό που θα σε ρωτήσω αφορά τον Καλάθη όχι όμως τον Νικ αλλά Πατ. Αυτόν τον παίκτη θα τον πάρει κανείς από του δυο.Και πιο πολύ με ενδιαφέρει αν θα ενδιαφερθεί ο παναθηναικός;
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Me to ghpedo pou eftiaxne o kolossos ti ginetai???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλη χρονια...
    Αυτο που γραφεις για τον Αρη ,το χρεος στην εφορια και το Δαμιανιδη.
    Ειναι διακανονισμενο,το θεμα ειναι ποιος θα πληρωνει τις δοσεις.
    Φετος αρκετα που εβαλε η σαρισα πηγαν στην εφορια και σε χρωστουμενα σε παικτες απο τις χρονιες Τζεβελεκη.
    Δε θελουν να πληρωσουν αλλα παλια και αυτο φαινεται στις ανακοινωσεις που (τεχνηεντως) καλουν το Τζεβελεκη να αναλαβει τις υποχρεωσεις που ειχε υποσχεθει οτι θα καλυψει,ωστε να αλλαξει διοικηση και να αναλαβουν την ομαδα καθαρη.
    Εκει ακριβως (στα παλια χρεη) κολλαει και το θεμα Δαμιανιδη αφου συμφωνα με το νομο Ορφανου η διοικηση ειναι υπευθυνη για ολα τα χρεη και οχι μονο αυτα που δημιουργησε.
    Επειδη λοιπον οσο δε τακτοποιουνται τα παλια δε βρισκεται κανεις ''χαζος'' να αναλαβει ο Δαμιανιδης μενει εκει που ειναι.
    Αν δεν εχει καποια εσοδα ο Αρης στο αμεσο μελλον η δεν πληρωσει τα παλια ο Τζεβελεκης η κατασταση θα διαιωνιζεται με τη διοιηκηση πρωτοδικειου να ειναι ορατος κινδυνος.
    Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ καταδικάζω και τους τρεις υποψηφιους που αναφέρεις,γιατί δε θα σου δίνουν υλικό για ατάκες.Θα νοσταλγήσουμε τα ''δημοδιδάσκαλος του Βίλνιους''.Αν δε φέρουμε Γκέρσον δουλειά δε γίνεται.Εν ανάγκη τεχνικό διευθυντή Ροδόπουλο για να εμπνευστεί νέες εποποιίες ο Σκουντής ή Φρατέλο,μήπως βρεθεί κάποιος και τον πει Φραπέλο όπως το 98 και ασχοληθούμε.Αυτοί που αναφέρεις είναι καλοί,αλλά είναι και σοβαροί,ικανοποιούν τον οπαδό,αλλά προβληματίζουν τον προβοκάτορα.Η ψυχή σου θα διχαστεί ανάμεσα στο πτηνό-πελαργό και το πτηνό-κουρούνα.Θα πεινάσεις σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριακή
    Υπάρχει δημοσιευμένη απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος
    Δεν διαφωνώ σε όλα λες για τον Αρη και είσαι και πολύ ενημερωμένος αλλά το ένα εκατομμύριο ακόμη και διακανονισμένο είναι πολύ βαρύ φορτίο. Δεν ξέρω αν ο Δαμιανίδης έχει πλέον τις αντοχές να κουβαλήσει και αυτό το φορτίο. Εδώ δεν διαβάζεις τι γίνεται; Χρωστάει δύο χρόνια ΦΠΑ η ομάδα και του ζητάνε μόνο μεταγραφές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργος
    Πίστεψε με και το γράφω με κάθε ειλικρίνεια. Ας πάει καλά η εθνική και υπόσχομαι να γράφω εκείνο το διάστημα μόνο....πελαργισμούς και όχι κουρουνισμούς. Αλλά επειδή ο προβοκάτορας ζει μέσα μου όπως σωστά γράφεις είναι βέβαιο ότι ο Βασιλακόπουλος θα βρει τον κατάλληλο προπονητή για να μου δώσει τροφή. Δυστυχώς για την εθνική ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. που είναι η δημοσίευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδα την Τετάρτη τον εκδότη κ. Καρύδα στην εκπομπή του Χάρη Ξύδη στο Sport TV λίγο πριν βγω να πάρω το περιοδικό! Κουρούνα για άλλη μια φορά ήσουν απολαυστική στη στήλη σου και για τις ομάδες της Α1 και για τη μεσογειακή λίγκα. Keep Going!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεταγραφες ζηταει ο κοσμος που νομιζει οτι ως δια μαγειας χωρις οικονομικη στηριξη ο Αρης εγινε ομαδα να χτυπαει τιτλους.
    Βεβαια για το οικονομικο προβλημα ενας απο τους κυριοτερους υπευθυνους (αν οχι ο κυριοτερος) ειναι ο Δαμιανιδης που στηριζοντας λανθασμενες επιλογες (γκορντι το 08,το ματσον περσυ στην αρχη) εφερε το πισωγυρισμα μετα τις δυο χρονιες της ευρωλιγκα.
    Αυτο του καταλογιζει ο κοσμος και δεν ακολουθει.Η λαθος διαχειριση τη χρονια Γκορντι,σε συνδιασμο με τη τραγικη περσυνη χρονια,τη πωληση παπ,τη μη ανακοινωση υπογραφης Λινου,οδηγουν το κοσμο στην αποχη.
    Πλεον η ομαδα πρεπει να τραβηξει το κοσμο και οχι το αντιστροφο.
    Οταν δε φετος υπαρχουν απογοητευτικες εμφανισεις οπως με περιστερι-παο-κολοσσο καταλαβαινεις.
    Η μονη ελπιδα φετος να γυρισει ο κοσμος ειναι η διακριση στην ευρωπη.
    Οσο για τη παραμονη Διαμανιδη η οχι,ειμαι της γνωμης οτι θα μεινει γιατι απλα δε μπορει να φυγει επειδη δε βρισκεται κανεις να μπει μπροστα με τα χρεη σε εκκρεμοτητα.Πιστευω οτι για την υστεροφημια του και μονο (αν φυγει θα δικαιωσει τους επικριτες του)δε θα πει φευγω ελαφρα τη καρδια ξεροντας οτι η διαδοχη κατασταση ειναι μονο το πρωτοδικειο.
    Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κουρούνα
    γνωρίζεις αν ο βασιλόπουλος θα παίξει την τετάρτη με τον παναθηναικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Zoys
    Τα της μεσογειακής λίγκας ήταν μια...δανεική (και αγύριστη) προσφορά στη στήλη μου από έτερο μέλος του περιοδικού. Εγώ απλά τα διαμόρφωσα λίγο! Αλλά ήταν όντως απολαυστικά, την ώρα που τα διασκεύαζα γέλαγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργος
    Ο κόσμος έχω την αίσθηση οτι ζητάει υπερβολικά πολλά πράγματα και δίνει λίγα. Δεν διαφωνώ ότι έχουν γίνει λάθη αλλά μη ξεχνάς που παρέλαβε τον Άρη ο Δαμιανίδης και που βρίσκεται σήμερα. Για το θέμα του Παπανικολάου έχω τοποθετηθεί. Αν δεν πουλιόταν ο Αρης οικονομικά θα είχε διαλυθεί. Ο δυνατός Αρης θέλει γεμάτο Αλεξάνδρειο και τον κόσμο κοντά του. Δεν ζω στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι ο κόσμος έχει παραμυθιαστεί λίγο με το ποδόσφαιρο και έχει γυρίσει την πλάτη του στο μπάσκετ. Τα υπόλοιπα μου μοιάζουν δικαιολογίες. Οχι δικές σου αλλά δικαιολογίες που αναπαράγονται και οδηγούν στη διαιώνιση ενός αδιεξόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος
    Ο Βασιλόπουλος θα είναι στη 12άδα και του αυριανού αγώνα. Αρα ο βαθμός ετοιμότητας του μάλλον είναι καλός. Θα δείξει πάντως αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Paris Indie Boy
    Είπαμε τον είδε ο κυρ Γιώργος στην τηλεόραση και του άρεσε. Ποιοι είμαστε εμείς που θα διαφωνήσουμε όπως λέει και ο Χατζη-έτσι της ΕΡΤ. Γιατί τον Πετρόπουλο τον ήξερε νομίζεις ως προπονητή; Τον είδε ένα βράδυ που το Μαρούσι κέρδισε τον Ολυμπιακό και την άλλη μέρα τον έχρισε προπονητή της εθνικής. Και μην ακούσω αηδίες από κανένα γιατί τη συγκεκριμένη ιστορία την ξέρω πολύ καλά και συμπτωματικά από πρώτο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Gia to ghpedo pou eftiaxne o kolossos rodou ksereis tipota???????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος
    Μάλλον δεν είναι εποχή να προχωρήσουν τα σχέδια για κάτι τέτοιο. Από ότι μαθαίνω ο Κολοσσός θα έχει ακόμη χαμηλότερο προϋπολογισμό την επόμενη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλη μερα κουρουνιτσα, μαυρη μαυρη και χαρωπη.

    Οταν λεμε οτι ο κοσμος ζηταει υπερβολικα πολλα, το "υπερβολικα πολλα" ως τι το ερμηνευουμε? Υπερβολικο ειναι να θελεις να εχεις μια ομαδα που δεν παραταει κανενα παιχνιδι, ακομη και τα θεωρητικα χαμενα? Υπερβολικο ειναι εσυ να κοντευεις να βαλεις τα κλαματα απο τα νευρα σου που βλεπεις την ομαδα να πανηγυριζει την ηττα στους προκριματικους του Γιουροκαπ και να σου την λενε και απο πανω οτι δεν στηριζεις την προσπαθεια της ομαδας? Υπερβολικο ειναι να θελεις η ομαδα να εχει τουλαχιστον δυο καθαρα πενταρια, για να μην μας ξεφτιλιζουν ψηλοι αντιπαλων ομαδων? Υπερβολικο ειναι να θελεις να τελειωνουν αμεσα οι αγωνες και να μην ειναι καθε αγωνας ντερμπυ, ακομη και με τον Ηρακλη που παει αβυθιστος στην φυσικη του θεση (λεγε με Α2)? Υπερβολη ειναι να βλεπεις τον γειτονα σου (ΠΑΟΚ) να χτιζει αξιοπρεπεις ομαδες με πολυ χαμηλοτερο μπατζετ απο σενα και εσυ να μην μπορεις να βρεις ψηλο? Υπερβολη τελος ειναι οταν ο κοσμος εβαλε τις φωνες για τον Γκορντον, ο Δαμιανιδης απαντησε με το επικο "οποιος δεν γουσταρει να μην ερθει" και τωρα που σφιξανε τα αγγουρια το εριξε στην κλαψα?

    Εαν ολα τα παραπανω ειναι υπερβολη, τοτε δεχομαι οτι ειμαστε εμεις οι Αρειανοι υπερβολικοι και απαιτουμε τρελα πραγματα, οπως F4 στην Ευρωπη και τριτη θεση στην Α1. Αμα ειναι τοτε να κανουμε συγχωνευση με την ΜΕΝΤ και να το κλεισουμε το μαγαζι.

    Επισης απο καθαρη περιεργεια θελω να σε ρωτησω κουρουνα αν ξερεις, ποσο πανε τα συμβολαια του Κυριτση (Ηλυσιακος), του Γιαννουλακου (περσυ στην Δαφνη) και του Καραβανα (περσυ Τρικαλα). Για να ξερω δηλαδη αυτοι οι παικτες ποσο κοστιζουν σε συγκριση με τους πωλητες cd, που πουλουσαν μαιμουδες NIKE στην Καμαρα και ξαφνικα εγιναν επαγγελματιες παικτες.

    ΥΓ: Ουτε μομφη προς εσενα ειναι Κουρουνα, ουτε προσπαθεια εξυπνακισμου. Το τονιζω ακριβως, επειδη ξερεις ποσο σε σεβομαι και σε εκτιμω. Πικρα ειναι, γιατι στον μπασκετικο Αρη κοροιδευομαστε μεταξυ μας και δεν βγαινει ενας να μιλησει ανοιχτα, για το που παμε και τι θελουμε. Μεχρι τοτε μην απορεις γιατι ο κοσμος παει μπαλα, παροτι δεν ειναι και το φορτε του: γιατι εκει εχει την ελπιδα για κατι καλυτερο, που δεν την εχει πλεον το μπασκετ.

    Συγγνωμη αν κουρασα, δεκτες αντιρησεις και κριτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κουρούνα καλημέρα! Ευκαιρίας δοθείσης, θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω για το γήπεδο του Κολοσσού. Είχα διαβάσει την άνοιξη ότι τα έργα βρίσκονται σιγά-σιγά στο τελικό τους στάδιο και το φθινόπωρο θα ήταν έτοιμα! Όμως έχει φτάσει Ιανουάριος (άλλαξε κι ο χρόνος) και ενημέρωση δεν υπάρχει! Είχα διαβάσει στο all star basket ότι ίσως υπάρχει και οικονομικό θέμα στην μετακόμιση καθώς ο Κολλοσός βάζει στα ταμεία του περί τις 250.000 το χρόνο (εάν δεν κάνω λάθος) από τον δήμο της Ρόδου, αυτή την εποχή, που αγωνίζεται στο Βενετόκλειο. Και ο δήμος Καλλιθέας (νομίζω), όπου βρίσκεται το νέο γήπεδο, δεν ξέρουμε αν είναι διαθετειμένος να δίνει αυτό το ποσό. Σωστά; Η βασική μου ερώτηση, όμως, είναι σε τι στάδιο βρίσκονται τα έργα του νέου γηπέδου; Μήπως (λόγω οικονομικών ζητημάτων παράδειγμα) πάγωσαν τα έργα; Και όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο, ο Κολοσσός αναμένεται να μετακομίσει εκεί; Γιατί θεωρώ αδιανόητο μια ομάδα κόσμημα για το Ελληνικό μπάσκετ σαν τον Κολοσσό να μην αγωνίζεται σε ένα τέτοιο γήπεδο-στολίδι! Και νομίζω ότι αυτό είναι ανεξάρτητο της μείωσης του μπάτζετ, καθώς με την μετακόμιση η ομάδα της Ρόδου μπορεί να αυξήσει τα έσοδά της. Και κάτι τελευταίο: για τον παίκτη που έγραψες ότι ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός (ονόματα δεν λέμε...!) στο τελευταίο τεύχος, έχεις πληροφορίες ότι θα τον αποκτήσει ή είναι απλή διαίσθηση; Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ...ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ?VAGELHS OR NOWITZKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tommygun, για τον Κυρίτση θα διαφωνήσω καθώς τον θεωρώ καλό παίκτη και πραγματικά μεγάλο σκόρερ για μικρομεσαία ομάδα. Μην ξεχνάμε και ότι 2 χρόνια συνεχόμενα τον κάλεσε στην εθνική ο Γιαννάκης. Οι άλλοι 2 όμως είναι εντελώς κομπάρσοι και μαζί με αυτούς θα σου προσθέσω τους Καλλέ (ΠΑΟΚ) και Γαλιώτο (Ηλυσσιακός) που είναι εντελώς κομπάρσοι.
    Κρίμα το ύψος τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γνωρίζουμε το μπάτζετ της ομάδος αλλά το ερώτημα είναι γιατί έχουμε τέτοιο μπάτζετ;
    που πήγαν όλα τα λεφτά των μεταγραφών;
    και φυσικά ξέρουμε που...
    Tο πρόβλημα της ομάδος δεν είναι το μπάτζετ ,αλλά είναι η διαχείρισή του.
    Εδώ και μερικά χρόνια ξοδεύτηκαν απίστευτα λεφτά για παίχτες που δεν άξιζαν ούτε το 1/3 των χρημάτων που πήραν, για κακές αλλαγές σε παίχτες και προπονητές με αποζημιώσεις κ.λ.π.
    Δηλαδή,αν αντί του Κουμπούρα που παίρνει 60.000ε και σκουπίζει τον πάγκο εδώ και καιρό και με τα 80.000$ του Ντάνστον και τα 90.000ε του Μπορόβνιακ ,παίρναμε έναν σέντερ της προκοπής;
    Ναι θα είχαμε για τρίτο άσσο μέχρι να επιστρέψει ο Βεργίνης τον Μούρτο και για ψηλούς έναν λιγότερο ,όμως και τώρα που τους έχουμε σάμπως παίζουνε;με ΑΕΚ π.χ 7 λεπτά χτες ο Μπορόβνιακ, 0 ο Τσαιρέλης 5 ο Σκορδίλης...
    Οπότε δε μπορώ να ακούω πως είναι θέμα χρημάτων είναι θέμα διαχείρισης....
    Καλύτερα να έχεις 3 ξένους να κάνουν την διαφορά και ας παίρνουν όλοι μαζί 700.000$
    και από δίπλα 2 καλούς Έλληνες όπως ο Σλούκας-Βεργίνης-Ταπούτος και γεμίζεις πιτσιρικάδες με την ελπίδα πως θα σε βγουν παρά αυτό που κάνουμε φέτος και πέρσι...

    ΝΙΚΟΣ,21,Α8ΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Tommygun
    Θα σου επαναλάβω ότι αυτό είναι μια αδιέξοδη λογική. Μην ξεχνάς ότι ο Αρης ήταν αφημένος στην τύχη του πριν ο Δαμιανίδης αναλάβει το ρίσκο. Οτι και να του καταλογίζουν έχει δύο στοιχεία που είναι υπέρ του και για αυτό τον υποστηρίζω: Είναι και Αρειανός γνήσιος και μπασκετικός. Συμφωνώ ότι έχουν γίνει λάθη αλλά παντού γίνονται λάθη και στην ιστορία του Αρη έχουν διαπραχτεί ακόμη μεγαλύτερα. Κατάφερε να βγάλει την ομάδα δύο χρονιές στην Ευρωλίγκα και παλεύει με περιορισμένο μπάτζετ και επιπλέον τα χρέη πάνω από το κεφάλι του. Για να συντηρηθεί ο Αρης χρειάζεται κόσμο και εισιτήρια γιατί τα άλλα έσοδα είναι περιορισμένα. Ο κόσμος του πήγαινε στο Αλεξάνδρειο ακόμη και όταν η ομάδα είχε φτάσει πιο κοντά στον πάτο της βαθμολογίας απο τότε. Στα επι μέρους συμφωνώ στα περισσότερα αλλά ο κόσμος για μένα είναι αδικαιολόγητος. Δεν πάει για τον Δαμιανίδη στο γήπεδο, πάει για την ομάδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ανώνυμος
    Μάλλον είσαι πιο ενημερωμένος από μένα για το θέμα του γηπέδου. Τη λεπτομέρεια για το δήμο δεν τη γνωώριζα για να είμαι ειλικρινής. Το ζήτημα πάντως είναι ότι ένα γήπεδο για να συντηρηθεί χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια ομάδα μπάσκετ. Μόνο με αγώνες μπάσκετ δεν σώζεται η κατάσταση. Εδώ θα γράψω κάτι που αποτελεί προσωπική εμπειρία. Πριν από 10-12 χρόνια έτυχε να γνωρίσω κάνοντας διακοπές στη Ρόδο τους ανθρώπους που λίγο αργότερα ανέλαβαν την ομάδα (μιλάω για τη διοίκηση επί εποχής Κωσταρίδη). Συζητούσαμε για τις προοπτικές της ομάδας που νομίζω ότι μόλις τότε είχε ανέβει στη Β΄εθνική. Και είχα πει ότι το νησί πρέπει να έχει γήπεδο αλλά για να αξίζει τον κόπο μια τέτοια επένδυση έπρεπε να συνεργαστούν οι ξενοδόχοι. Να υπάρχουν δηλαδή οι δυνατότητες να φιλοξενεί το χειμώνα το νησί εκθέσεις, συνέδρια κλπ. τα οποία έχουν τον τρόπο μέσω πρακτορείων να τραβήξουν στο νησί οι ξενοδόχοι. Χώρια που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και σε επίπεδο κατασκευής κλπ. Η απάντηση που μου έδωσαν οι κατά τα άλλα σοβαροί άνθρωποι ήταν ότι ''εδώ δεν γίνονται αυτά γιατί ο καθένας λειτουργεί για την πάρτη του''. Επιμένω ακόμη και σήμερα που αποδείχθηκε ότι το νησί στήριξε την ομάδα ότι αυτό δεν είναι ουτοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος
    Οσο για τον παίκτη ότι έγραψα ισχύει. Τον βλέπει ο Παναθηναϊκός και το καλοκαίρι θα υπάρξει ενδιαφέρον. Συνήθως τις πιο πετυχημένες μεταγραφικές πληροφορίες τις δημοσιεύω παραδοσιακά το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Και το καλοκαίρι βάζω....φωτοτυπίες για τις θυμίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Baggelis
    Ο αγώνας αναβλήθηκε και το θέμα δεν ήταν η γραφειοκρατία αλλά ότι ο δήμος δεν έπαιρνε εγγυήσεις για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτη θα ειναι και η τελευταια αναφορα μου σχετικα με το θεμα Δαμιανιδη, διοτι σεβομαι απολυτα την γνωμη σου, αλλα και εγω πιστευω οτι εχω καθε δικαιωμα να κραταω την δικη μου. Και η δικη μου λεει τα εξης:

    1. Θυμασαι μηπως για ποιον λογο ο Αρης ηταν αφημενος στην τυχη του? Μηπως γιατι ειχε χωθει στα διοικητικα του Αρη ο Σουπερ-3 και μπλοκαριζε συστηματικα προτασεις? Θυμασαι μηπως τι ειχε δηλωσει τοτε ο συγχωρεμενος ο Ζαφειρης ο Σαμολαδας οταν τον ρωτησαν γιατι δεν βοηθαει τον Αρη?

    2. "Ο κόσμος του πήγαινε στο Αλεξάνδρειο ακόμη και όταν η ομάδα είχε φτάσει πιο κοντά στον πάτο της βαθμολογίας απο τότε" Ειδες που μονος σου το λες? Αρα τι εγινε και αυτος ο κοσμος την εκανε με αλαφρα πηδηματακια? Μηπως γιατι καποιοι τον ειδαν σαν πορτοφολι και οχι σαν οπαδο?

    3. Δεν μου απαντησες για τα συμβολαια που σε ρωτησα. Αυτοι οι παικτες που ανεφερα μπορουσαν η οχι να βοηθησουν την ομαδα σε σχεση με τους ξενους? Και γιατι δοθηκαν αυτα τα λεφτα κουτουρου? Μας περισσευουν μηπως?

    3. Γιατι ειναι ο κοσμος αδικαιολογητος? Επειδη δεν δινει λευκη επιταγη? Οι λευκες επιταγες πεθαναν και σωστα εγινε. Δεν καταλαβα δηλαδη. Ο αλλος κανει οπως του την βαρεσει και εγω πληρωνω? Γιατι? Για να μου την λεει και απο πανω. Λυπουμεθα, αλλα με ξενα λεφτα μαγκιες δεν γινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επισης χτες ξεχασα να αναφερθω στον Peris.

    Φιλε μου, τον Κυριτση δεν τον εβαλα ως κουλαδι. Ειναι πραγματικα καλος σκορερ και βοηθαει καθε ομαδα που παιζει. Εγω το εθεσα ως εξης: αφου παραπονιομασταν οτι δεν ειχαμε σκορερ και ψηλο, ποσο δυσκολο ηταν να κλεισεις τον Κυριτση σαν αξιοπιστη επιθετικη λυση και ενα απο τα δυο αγγουρια να παριστανουν τους τερματοφυλακες? Για δεκα λεπτα ξυλο και ριμπαουντ. Αντ' αυτου πηρες τον Πιρς και τον Ντανστον, ο οποιος για μενα κακως αποκτηθηκε αφου ο ανθρωπος δεν ηταν point guard και του σκισανε και την ψυχολογια, ενω ο Ντανστον ειναι ανυπαρκτος.

    Τελος, εγω ξανα σε κουβεντα με τα διοικητικα του Αρη δεν ανακατευομαι. Να ασχοληθουν αυτοι που πρεπει και να βρουν τις λυσεις. Και πανω απ' ολα να σταματησουν να μας κοροιδευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο ζουρος και επισημα προπονητης της ζαλγκιρις καουνας.του ευχομαι καλη επιτυχια...βαγγελησ αεκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή