Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τεύχος 244

Τεύχος για 15 μέρες αυτό που κυκλοφόρησε χθες αφού όπως συνηθίζουμε τα Χριστούγεννα θα κάνουμε μίνι διακοπές και θα επιστρέψουμε στην ενεργό δράση την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου με την πρώτη έκδοση για το 2011. Το τεύχος περιλαμβάνει διάφορα θέματα από τα οποία σας αναφέρω ενδεικτικά ορισμένα:
- Θέμα επικαιρότητας τα σενάρια και οι εξελίξεις στην Ευρωλίγκα με όλα τα σενάρια που αφορούν την τελευταία αγωνιστική αλλά και την κλήρωση για το ΤΟΠ-16 που ακολουθεί.
- Συνέντευξη Πρίντεζη που μιλάει για Μάλαγα, εθνική ομάδα αλλά και τον Ολυμπιακό. Tip: Οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Νικήτας Αβγουλής στη Μάλαγα όπου συνάντησε τον διεθνή φόργουορντ και η πρώτη φωτογραφία του Πρίντεζη που δημοσιεύεται (αν κάνω λάθος είναι γιατί δεν παρακολουθώ τα life style περιοδικά οπότε διορθώστε με) παρέα με την Βιβή Τσιάμη.
- Αφιέρωμα στην ομάδα της Δράμας που πάει φουλ για άνοδο στην Α1, συνέντευξη του προπονητή της Φώτη Τακιανού.
- ΝΒΑ και αφιέρωμα στους Μπόστον Σέλτικς που φαίνονται ικανοί φέτος να παίξουν μέχρι τέλος το ρόλο του διεκδικητή αλλά και στον Πολ Μίλσαπ που γίνεται ο νέος ηγέτης της Γιούτα.
- Μια δυνατή φωτογράφιση της εξαιρετικά hot Μαρίας Σπυροπούλου μπασκετμπολίστριας της Ολύμπια Λάρισας.
Ολες οι μόνιμες στήλες του περιοδικού συν μια καινούργια το Hall of Fame που ανοίγει τα....σεντούκια και τα αρχεία για να μας θυμίσει τους χάρτινους ήρωες του μπάσκετ. Φιλοδοξεί να μας μάθει οτιδήποτε έχει τυπωθεί για μπάσκετ και κάνει αρχή με μερικές σπάνιες φωτογραφίες και εξώφυλλα. Αν κρίνω από τα σκαναρισμένα (ήδη) εξώφυλλα, φωτογραφίες κλπ. η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Στο Hall of Fame θα υπάρχει και ένα εβδομαδιαίο photo quiz με δώρο σπάνια και ακυκλοφόρητα -στην Ελλάδα- βιβλία του μπάσκετ αλλά αν κρίνω από την πρώτη ερώτηση θα είναι τόσο δύσκολο που όποιος απαντάει θα παίρνει και μπασκετικό master!
Φυσικά, το πρώτο πράγμα που διαβάζουν οι αναγνώστες είναι η στήλη μου (για να μην περιαυτολογώ...) και για αυτή την εβδομάδα σας έχω μια ενδιαφέρουσα -μεταξύ άλλων- αποκάλυψη για τον παίκτη που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και ίσως αποκτηθεί μέσα στην εορταστική περίοδο.

31 σχόλια:

  1. Πολύ καλό τεύχος. Θα ήθελα να γνωρίζω αν ξέρεις Κουρούνα εάν η νέα retro στήλη (πολύ ενδιαφέρουσα για μας τους νεότερους και όχι μόνο βέβαια) θα αφορά μόνο το NBA ή και το ελληνικό ή και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zoys
    Από ότι έπιασε το αυτί μου καλύπτει όλο το φάσμα. Και Ελλάδα και Ευρώπη και ΝΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Koυρουνα στην Πειραικη που μενω ειναι πολυ δυσκολο να βρεις πια το Allstar δεν τους λες να επιληφθουν του θεματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη φωτό στο εξώφυλλο ο 3D δείχνει προς τα κάτω (thumps down) ενώ ο V-Span δείχνει προς την κορυφή.
    Τυχαίο ή σημαδιακό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. rh999
    Δεν θα το πιστέψεις αλλά όταν είδα τη φωτογραφία έκανα περίπου την ίδια σκέψη! ''Λες να το παρατηρήσει κάποιος και να κάνει τέτοιο συσχετισμό;'' σκέφτηκα! Αν υπήρχε βραβείο σχολίου της εβδομάδας ή κάτι τέτοιο θα στο έδινα κυρίως γιατί ανέβασες επίπεδο στη μόνιμη απορία που αιωρείται έξι χρόνια πάνω από το περιοδικό και παραμένει αναπάντητη: ''Αυτοί τώρα είναι Ολυμπιακοί ή Παναθηναϊκοί;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Rodia
    Θα το θέσω υπόψη των ειδικών επί της διανομής. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ, πέρα από τα Χρόνια Πολλά, θα ευχηθώ επίσης να μην απαντηθεί ποτέ η απορία αυτή για το περιοδικό σας και να παραμείνετε ουδέτεροι και αντικειμενικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά
    εγώ μόλις πήρα το περιοδικό και είδα το εξύφυλλο θυμήθηκα κάτι σχετικό. Όταν πήγαινα τρίτη λυκείου στο μάθημα των αρχαίων κάναμε κείμενα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη. Μία μέρα η φιλόλογος μας δείχνει μία φωτογραφία αυτών των δύο φιλοσόφων και μας ρώτησε ποια διαφορά υπήρχε. Εγώ λοιπόν παρατήρησα ότι ο Πλάτωνας έδειχνε προς τα πάνω ενώ ο Αριστοτέλης προς τα κάτω. Ο Πλάτωνας σύμφωνα με τη θεωρία του θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ιδεαλιστής, ο Αριστοτέλης σύμφωνα με τη δική του ρεαλιστής. Στο εξώφυλλο του περιοδικού ο Διαμαντίδης θυμίζει τον Αριστοτέλη και ο Σπανούλης τον Πλάτωνα.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Xοχο δεσποινις με βαζελικα αισθηματα κανατε μια ατυχη συγκριση.Ο Πλατων διαχρονικα αποδειχτηκε πιο επαρκης και διαχρονικος του Αριστοτελη του οποιου οι πολιτικες αποψεις(οχι οι ηθικες-ανθρωπιστικες)θεωρουνται πλεον ξεπερασμενες ενω του Πλατωνα εξελιχτηκε απο το Μαρξ.Το ποιος τωρα ειναι ρεαλιστης και ποιος ιδεαλιστης θα φανει στο χειροκροτημα.Παντως καλου κακου κρατατε μικρο καλαθι(μικρο οσο ο συνονοματος μπασκετμπολιστας της ομαδας σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι και πιο διαχρονικός ο Πλάτωνας!!
    Θρησκοληψίες πουλούσε ο άνθρωπος σε αντίθεση με τον Αριστοτέλη που προσπαθούσε να θέσει επιστημονικά στάνταρ.Και όπως θα γνωρίζεις οι επιστημονικές αλήθειες αλλάζουν γιατί δέχονται την συνεχή έρευνα και επαλήθευση σε αντίθεση με τις θρησκοληψίες και τα δόγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. E oχι και οι 2 αναζητουσαν σταθερες καθολικες αληθειες μακρια απο σχετικοτητες και δεισιδαιμονιες με βαση τη λογικη.Ο Πλατων αμα διαβασεις Πρωταγορα κανει μια απιστευτα προοδευτικη για την εποχη του θεωρηση της ποινης και του σωφρονιστικου συστηματος.Για να το παμε πιο πρακτικα ο Πλατων ηταν περισσοτερο φιλοσοφος απο τον Αριστοτελη που εχει στο εργο του στοιχεια ψυχολογιας-κοινωνιολογιας.Αλλα δες στις φαυλες πολιτειες του Πλατωνα και πες μου.Σαν να περιγραφει τη σημερινη εποχη τελειως.Και μην ξεχνας πως πανω στον Πλατωνα στηριχτηκε ο Χριστιανισμος.Ο Αριστοτελης απο την αλλη ειναι τελειως ξεπερασμενος στις πολιτικες του αποψεις,ενω τα ηθικα του νικομαχεια ειναι περισσοτερο διαχρονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το μπλογκ είναι σίγουρα μπασκετικό;
    Πλάκα κάνω.
    Πραγματικά με εντυπωσιάζει το επίπεδο των αναγνωστών της κουρούνας και του μπάσκετ γενικότερα.
    Τα παραπάνω σχόλια δεν περίμενα ποτέ να τα συναντήσω σε αθλητικού περιεχομένου site.
    Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Rodia
    συμφωνώ ως προς αυτό που γράφεις ότι ο Πλάτωνας είναι διαχρονικότερος του Αριστοτέλη ως προς τις φιλοσοφικές του απόψεις αλλά η μαγκιά του Αριστοτέλη είναι ότι κατάφερε εν αγνοία του φυσικά πάνω στις θεωρίες του να βασιστεί το οικοδόμημα που λέγεται δυτικός πολιτισμός. Και το γεγονός ότι βασίστηκε ο δυτικός πολιτισμός μόνο στις θεωρίες του Αριστοτέλη μας οδήγησε σε αυτόν τον άκρατο ορθολογισμό, υλισμό και μακρυά από κάθε είδους πνευματικότητα.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ως ταπεινός οικοδεσπότης του μπλογκ αφού τονίσω με τη σειρά μου ότι τελικά έχουν 100% δίκιο στο περιοδικό που περηφανεύονται για το επίπεδο των αναγνωστών του να καταθέσω μια μικρή προσωπική προτίμηση. Πλάτωνας γιατί η Πολιτεία του αποτέλεσε ένα από τα βασικά εφαλτήρια στα οποία έχουν βασιστεί όσοι έχουν ασχοληθεί με ένα από τα αγαπημένα μου θέματα: Τις ουτοπικές κοινωνίες (και τις δυστοπικές φυσικά κατ΄ επέκταση). Διότι κάθε ουτοπία ακολουθεί πάντοτε η δυστοπία. Τις ευχές μου δεν τις γράφω εδώ θα υπάρχει ειδικό ποστάκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμ της θεωρητικης ειμεθα ολοι.Κυριακη για δικηγορινα σε κοβω η σε κατι στυλ πολιτικων επιστημων.Κουρουνα το τι ειναι ουτοπικο και τι οχι ειναι μεγαλη κουβεντα και επεσες σε ρομαντικο ιδεαλιστη οποτε αστο θα φτασουμε παλι τα 100 comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και σε αυτό δυστυχώς έπεσες έξω. Σπούδασα την επιστήμη των επιστημών όπως κάθε τόσο μας υπενθύμιζαν οι καθηγητές μας στη σχολή. Μη με ρωτησείς ποια είναι αυτή.Μία είναι η ΕΠΙΣΤΗΜΗ, η ΘΕΟΛΟΓΙΑ. Και του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θεού θέλοντος και καθηγητού επιτρέποντος θα κάνω μεταπτυχιακό στην Ηθική.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χμμ με μπερδεψες δεν ταιριαζουν αυτα με το προφιλ που ειχα φτιαξει για σενα.Αλλα δεν ειναι λιγο ατοπο μια κοπελα της θεολογιας να εχει τοσες μπασκετικες γνωσεις και να διαβαζει τους αγνωστικιστες Πλατωνα-Αριστοτελη?Εκτος και αν εισαι της ευρυτερης φιλοσοφιας οποτε οκ.Αλλα δεν ειναι λιγο ριψοκινδυνη επιλογη επαγγελματος?Λενε πως τα θρησκευτικα θα καταργηθουν ως μαθημα στο λυκειο στο μελλον και ηδη υπαρχει μεγαλη ανεργια στον κλαδο σου.Μπηκες επειδη πιστευεις στην Ορθοδοξη εκκλησια η για αλλον λογο?Σορι για τον βομβαρδισμο κιολας αλλα με ξαφνιασες ομολογω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μία κοπέλα που έχει πτυχίο θεολογίας δεν μπορεί να την ενδιαφέρει το μπάσκετ και να διαβάζει θέματα ποικίλης ύλης.Πρέπει δηλαδή όλη μέρα να διαβάζει βίους αγίους και να ξημεροβραδιάζεται σε ναούς;Α!Δεν περίμενα από κάποιον στην εποχή που ζούμε να έχει μια τέτοια στερεότυπη αντίληψη. Η Θεολογία δεν ήταν από τις πρώτες μου επιλογές. Η φιλολογία, η ψυχολογία και η κοινωνιολογία ήταν αλλά επειδή για κάποιους λόγους ήθελα να μείνω θεσσαλονίκη και πουθενά αλλού και επειδή τα μόρια που είχα δεν τις έπιανα αποφάσισα να τελειώσω τη σχολή. Στη θεολογική σχολή πλέον βρίσκεις από αναρχικούς και άθεους μέχρι παπάδες και γυναίκες με κότσους και φούστα μέχρι τον αστράγαλο. Εγώ κινούμε κάπου στο μέσο με κάποια κλίση προς την αναρχία και την αθεία. Και ναι όντως ως προς την επαγγελματική αποκατάσταση τα πράγματα είναι δύσκολα, για να μη γράψω τίποτα χειρότερο ως προς τη σχολή αυτή καθε αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ας πούμε εκτός από τα αμειγώς θεολογικού περιεχομένου μαθήματα(κάποια από αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά κάποια άλλα σε παίρνει ο ύπνος-κυριολεκτικά) είχαμε μαθήματα κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, δικαίου, παιδαγωγικά, αρχαία και άλλα πολλά. Τώρα όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση, μία επιλογή είναι μία ακαδημαική καριέρα. Επίσης ποιος μας εμποδίζει να σπουδάσουμε κάτι και κατόπιν να ασχοληθούμε με κάτι άλλο; π.χ εγώ δηλαδή μπορεί να σπούδασα θεολογία αλλά γιατί να μην ασχοληθώ ας πούμε με το χώρο της βιολογικής καλλιέργειας; Ο άνθρωπος θα πρέπει να μορφώνεται για να ολοκληρώνεται ως πρόσωπο και όχι απλώς για να ασκήσει κάποιο επάγγελμα που θα του αποφέρει χρήματα, πολλά χρήματα.
    κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μα και γω διαβασε τι σου πα εντυπωσιαστηκα γιατι σπουδαζεις κατι που κανει μπαμ οτι δεν συναδει με τον χαρακτηρα σου και το επιβεβαιωσες η ιδια.προσωπικα πιστευω στην υπαρξη Θεου περισσοτερο απο εγωιστικη αναγκη και ματαιοδοξια παρα απο πραγματικη πιστη.Αλλα οκ το πρωτο μου ερωτημα ηταν αν μπηκες λογω πιστης η επειδη ψαχνεσαι χωρις να εισαι θρησκοληπτη και μου το απαντησες ικανοποιητικα.Τωρα εχω γνωρισει ενα ατομο που σπουδασε στη σχολη σου και μετα εκανε μεταπτυχιακο στη ψυχολογια και εγραψε βιβλια και ειναι πολυ γαματος τυπας γενικα δεν θα σου πω το ονομα του γιατι θα τον ξερεις λογικα και δεν γουσταρει να μαθευτει που σπουδασε θεολογια χαχα.Περα απο τν πλακα ειναι φιλοσοφια δεν το απαξιωνω αρκει να μη γινεις απο αυτες τις θρησκοληπτες η σαν το συμπολιτη σου Ανθιμο που του χω μια ΜΕΓΑΛΗ αδυναμια...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλλα εχεις δικιο ηταν λιγο ρατσιστικο το σχολιο μου αλλα πραγματικα ηταν το τελευατιο που περιμενα να ακουσω.Εγω τυπικα ειμαι δευτεροετης στα ΜΜΕ αλλα εχω επειδη δεν πολυγουσταρω φετος ξανδινω Πανελληνιες.Μπορει βεβαια μετα να το ξαναγυρισω δημοσιογραφια ακολουθωντας τα βηματα της Κουρουνας που απο οτι ξερω σπουδασε νομικα πριν ασχοληθει με τη δημοσιογραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tις ευχές μου ΚΟΥΡΟΥΝΑ!

    Ερώτηση- διατίθενται παλιότερα τεύχη από κάπου και με τί κόστος; (Νταξ,το τελευταίο φαντάζομαι θα υπάρχει ακόμη στα περίπτερα)

    Ώπα!Εδώ υπάρχουν όμως τεράστιες αποκαλύψεις,αντάξιες ενός εύρους της Αγγελικής Νικολούλη,χαχαχα.Νομικάρια η ΚΟΥΡΟΥΝΑ;;;


    υ.γ.
    Είμεθα πλέον κι επισήμως σε ανταγωνισμό...άκου Ρετρό στήλη (και) το "allstar basket".Αναμένουμε πώς και πώς τα διεθνή. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ενας ένας με τη σειρά. Συμφωνώ με την κυρία της παρέας ότι μετράει η μόρφωση με όποιον τρόπο και αν μπορεί να την αποκτήσει κάποιος. Αλλος για παράδειγμα την αποκτά διαβάζοντας μέχρι τα γεράματα και ας μην έχει ακαδημαϊκό παρελθόν. Αλλος την αποκτά εμπειρικά και σε πολύ συγκεκριμένα θέματα (π.χ. επαγγελματικά) και οι ''δήθεν μάγκες'' όπως λένε την αποκτούν στο πανεπιστήμιο του δρόμου.
    Από που προκύπτει ότι έχω σπουδάσει Νομική; Από όσο ξέρω Νομική προσπάθησε να σπουδάσει ο Σκουντής αλλά πρέπει να έχει περάσει τέσσερα με πέντε μαθήματα. Αλλον τρου περιοδικού που να είχε σχέση με τη Νομική δεν γνωρίζω. Οπότε Rodia οι πληροφορίες όσον αφορά τη σχολή είναι λάθος. Μάλλον ανήκω στην κατηγορία της Κυριακής. Κάπου, κάποτε, πέρασα αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να ασχοληθώ με κάτι αδιάφορο. Και με...κέρδισε η δημοσιογραφία! Οπως σοφά είχε πει ο Μάλκοβιτς κάποτε ''η μεγαλύτερη προσφορά μου στο μπάσκετ είναι ότι δεν έπαιξα ποτέ''! Αν αλλάξεις το μπάσκετ με το όνομα μιας επιστήμης με βρίσκεις... Αν θέλεις να ακολουθήσεις τα βήματα μου στη δημοσιογραφία αγαπητέ Rodia δεν είμαι βέβαιος ότι θα προκόψεις. Ξανασκέψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πι Ζήτα
    Πάγια αρχή της διεύθυνσης του περιοδικού είναι αν κάποιος έχει χάσει 1-2 τεύχη να του τα κάνει δώρο. Είμαστε large τύποι στο περιοδικό. Οπότε τηλεφωνείς μετά τις γιορτές στο 210-7712400 ζητάς τον πολύ συμπαθητικό αρχισυντάκτη μας Πανορμίτη Κωνσταντινίδη, του λες τα καθέκαστα και παραλαμβάνεις τα 1-2 τεύχη στο τζάμπα. Αν ψάχνεις περισσότερα τεύχη υπάρχουν...κάβα στο περιοδικό, κάνεις την ίδια διαδικασία αλλά πληρώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χαχα οκ μη θολωνεις τα νερα απο μενα η ταυτοτητα σου δεν κινδυνευει...παντως αμα εισαι αυτος που νομιζω η πλακα ειναι πως στο λυκειο ησουνα συμμαθητης του πατερα μου...χαχα αν σου αναψα την περιεργεια πες μου να σου στειλω με mail το ονομα του σχολειου να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κουρούνα
    ο Ομπράντοβιτς μετά τον αγώνα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για την απόκτηση παίκτη. Εσύ στη στηλή είχες γράψει ότι έχει πεισμώσει και δεν παίρνει παίκτη. Άλλαξε κάτι;Κοιτάζει παίκτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τωρα που το θυμηθηκε ποιον να παρει μωρε?Ασε μια χαρα ειμαστε ετσι Καλαθη ποιντ γκαρντ μια ζωη να του κανουν αιωνιο συμβολαιο και αυτου και του τεπιτς και να φερουν πισω το ντικουδη.Αντε μην δουμε και μεις μια ασπρη μερα αμεσως να παει παικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Rodia

    Στείτλο στο μέιλ μου αν και νομίζω ότι κάνεις λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος
    Τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Πάντως αν δεν φτάσει στο αμήν ο Ομπράντοβιτς παίκτη δεν θα πάρει εκτός αν έχει βρει παίκτη που να κάνει τη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. rodia kai etsi na meinei opws einai twra o panathinaikos apo ton olympiako einai dio klaseis anwteros kata tin diki mou apopsi...to thema einai na kontrarei tin barca.... enas ximikos mixanikos mallon den xwraei stin parea sas :PP o theos einai mia fisiki anagi tou anthrwpou na eksigisei tin adinamia afou dn mporei n dexthei oti den iparxei kati anwtero-dinatotero apo afton pou apofasizei gia afton...i athlitiki dimosiografia mou arese k emena poli alla protimisa na parw prwta mia panepistimiaki morfwsi se ena antikeimeno pou mou aresei afou to na diakritheis stin athlitiki dimosiografia thelei kai tixi kai gnwrimies kai polla... an exw adiko diorthwste me.. paixti pistevw tha parei o panathinaikos... an einai na ferei kati metrio kalitera na min ferei katholou... gia konto to vlepw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βασικα υ ηπαρξη Θεου ειναι αναγκαια για να δοθει μια εξηγηση(αληθινη η ψευτικη)για το λογο υπαρξης του ανθρωπου.Επισης για να υπαρχει ελπιδα πως μετα το θανατο δεν εισαι απλα τροφη για τα σκουληκια.τετοια εποχη μονο κατι μετριο μπορει να φερει ο ΠΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Rodia
    Η ελπίδα δεν καλλιεργείται από την ύπαρξη του Θεού αλλά από την ανάγκη των θρησκειών να διατηρούν το πελατολόγιο τους ανά τους αιώνες. Ζωή after μπορεί να μην υπάρχει αλλά αυτό δεν αποκλείει την ύπαρξη μιας ανώτερης συμπαντικής δύναμης. Ο συνδυασμός γίνεται για εμπορικούς λόγους. Επειδή για τις θρησκείες είναι δύσκολο να αλλάζουν ’’βιτρίνα’’ και να προσελκύουν πελάτες. Ακόμη και ο Χριστιανισμός την ίδια έχει εδώ και 2010 χρόνια.
    Κατά τα λοιπά μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο Ομπράντοβιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή