Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Καλό μπασκετικό 2011





Σε λίγες ώρες όλοι θα αλλάζουμε ευχές. Πέρα από το αναγκαίο, καθιερωμένο και απόλυτο ''την υγειά μας να΄χουμε'' όλοι θα μιλάμε για τη δύσκολη χρονιά που μας περιμένει. Δύσκολη για τη χώρα, δύσκολη για όλους μας.
Σε πείσμα της μιζέριας των ημερών, των σκυφτών κεφαλιών και των σπασμένων χαμόγελων σας καλώ να δώσουμε μια νότα μπασκετικής αισιοδοξίας. Αφήστε σε αυτό το ποστ τις μπασκετικές ευχές σας και όχι μόνο.... Ξεσπάστε, φωνάξτε, ευχηθείτε, γράψτε ότι σας έρθει στο μυαλό για να μπει καλά το 2011. Γιατί όπως έγραψε και ένας συγγραφέας που δεν θυμάμαι το όνομα του αυτή τη στιγμή ''σημασία δεν έχει το νόημα της ζωής αλλά το νόημα που δίνουμε εμείς στη ζωή μας''. 
Και επειδή ότι και να γίνει μόνο κάτι δεν μπορούν να μας στερήσουν αφιερώνω και το τραγουδάκι του βίντεο σε όλους τους μπάσκετ μάνιακ που πιστεύουν ότι ακόμη δεν έχουμε τελειώσει.Γιατί όσο έχουμε όνειρα είμαστε ζωντανοί...

5 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά να έχουμε.

    Υ.Γ. Ντρούκερ πάρε ψηλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω παντως θα ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος στις ευχες μου. Φατε σαν ζωα, πιειτε σαν αλογα και αμα παθετε κανα εμφραγμα, δεν πειραζει. Χρονιαρες μερες πρεπει να ζησουν και οι νεκροθαφτες.

    Μπασκετικα, δεν ευχομαι τιποτα. Οταν επιμενουμε να στηριζουμε τα ιδια προσωπα, να εμμενουμε στις ιδιες νοοτροπιες και να επαναλαμβανουμε τα ιδια λαθη, ο,τι και να ευχηθουμε παει χαμενο.

    Το μονο που ευχομαι ειναι να κρατησουμε ολοι την τρελα μας και το χαβαλε μας, να εχουμε υγεια, να τα λεμε οσο μπορουμε και να μην ξεχναμε -οσο δυσκολο και να ειναι- οτι θα μπορουσαμε να ειμαστε και χειροτερα. Καλο μας κουραγιο.

    Για την ομαδα μου ενα πραγμα μονο θα ευχηθω: να καταλαβουν ολοι σε ποια ομαδα βρισκονται, τι πρεσβευει αυτη η φανελα και ποσος κοσμος θελει να βρεθει διπλα στην ομαδα που λατρευει, και νιωθει οτι δεν τον θελουν. Ας μην ερθουν τιτλοι, ας ερθει συσπειρωση και ενωση της κιτρινης οικογενειας.

    ΥΓ: Μην ανακατευετε σαμπανια με ρετσινα-κολα. Βγαινουν ασυναρτητα μηνυματα οπως αυτο. Χικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011! Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ... ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ. ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ. ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!

    ΕΛΠΙΔΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!
    MS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη μπασκετικη χρονια.κουρουναρα μου να'σαι καλα να μας ανοιγεις τα ματια...καλη επιτυχια και στις ομαδες μας στην ευρωπη γιατι στο ελληνικο πρωταθλημα δε βλεπω φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια και δεν εγινε λογος: το πρωτο φετινο τευχος του Allstar κυκλοφορησε και λεει. Οσοι το περνατε για κανετε οφθαλμολουτρο, μικροι και αξιοι μπανιστηρτζηδες, ατυχησατε. Πιπινια το τευχος δεν εχει. Εχει ομως ενα σκασμο πραγματα που λενε οπως:

    1. Η αποχωρηση του Γιωργου Μασλαρινου απο την ενεργο δραση, που εδειξε σε εμας τους αμπαλους οτι την ζωνη την σπας με τριποντα μονο αν ειναι οπαδος του Πινι Γκερσον, αλλα υπαρχουν και πιο εξυπνοι τροποι, καθως και η ακαδημια που εχει στησει.

    2. Η συνεντευξη του Νταλιμπορ Μπαγκαριτς, μεγαλης αγαπης του Rodia και διακαης μου ποθος για τον Αρη, αλλα ως γνωστο εμεις εχουμε πλανο χωρις ψηλο, διοτι ειμαστε και πολυ ομαδα να πουμε (μπεεεεε!)

    3. Τα αφιερωματα του Γεωργουλια για το NBA: ενα για τους Bulls (τους οποιους εχω σταματησει εδω και χρονια να παρακολουθω) και ενα για την Bosh-Wade-Lebron Company, μια και ομαδα να την πεις θα φας καρπαζιες.

    4. Και πολυ κουρουνα με την οποια θα μαλωσω στα του Αρεως οταν με το καλο τελειωσουν και επισημα τα Χριστουγεννα, διοτι και τα αποθεματα κακιας, χρειαζονται ανανεωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή