Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τεύχος 243

Στην Καβάλα και τον Μιλτ Παλάσιο είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο του τεύχους 243 που κυκλοφορεί (κανονικά) αύριο αλλά λόγω της απεργίας ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα διανομής σε αρκετά σημεία της χώρα, οπότε ψάξτε το και την Πέμπτη! Ο Παλάσιο έχει δώσει μια εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη στον Παναγιώτη Χορόζογλου όπου μιλάει για την Καβάλα, το
ΝΒΑ, τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και την εμπειρία του στην Ισπανική λίγκα. Το ύπόλοιπο τεύχος ’’γέμισε’’ με ένα θέμα για τα φετινά εισιτήρια της Ευρωλίγκα και την εντυπωσιακή αύξηση προσέλευσης φιλάθλων στην Τουρκία, για τους ’’μικρούς’’ που κατά διαστήματα έχουν εμφανιστεί στη 12άδα του Παναθηναϊκού επί ημερών Ομπράντοβιτς (με αφορμή την παρουσία του Φώτη Ζούμπου στα φετινά παιχνίδια), στους πιο βελτιωμένους παίκτες της Α1, λίστα όπου στην πρώτη θέση είναι το όνομα του Πατ Καλάθη, παγκόσμιο χωριό όπου ο Ψαράκης ανακάλυψε ένα νέο παπούτσι που λανσάρει στην αγορά ο Τζον Σταρκς και υπόσχεται εντυπωσιακά βελτιωμένες επιδόσεις στο μπάσκετ και αρκετό ΝΒΑ με ένα αφιέρωμα στον Λουίς Σκόλα αλλά και όλη την τρέχουσα επικαιρότητα του μπάσκετ με ότι έγινε σε όλες τις εθνικές και τοπικές κατηγορίες (αυτές που πλέον δεν....καταδέχονται μέσα στην ποδοσφαιροκρατούμενη ύλη τους να φιλοξενήσουν οι...πενήντα αθλητικές εφημερίδες της χώρας). Οσο για την ταπεινή αφεντιά μου αποκαλύπτω μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία για ένα πρόσφατο αγώνα της Α1 που ’’κλειδώθηκε’’ από τα γραφεία στοιχημάτων εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα και πολλά άλλα που δεν μπορώ να τα (ξανα)γράψω εδώ.

9 σχόλια:

  1. κουρούνα,
    τώρα που ο Μάριτς βκήκε για δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης έχει πάρει τίποτα τα αυτί σου για απόκτηση παίκτη ώστε να καλυφθεί το κενό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai giati exei pai3ei polu o maric wste na dhmiourgh8ei kai keno me ton (neo) traumatismo tou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάχιστη έως ανύπαρκτη πιθανοτητα να πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός. Ειδικά ψηλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακολουθει το παραδειγμα του Αρη. Α ρε Ντρουκερ, πρωτοπορε, τσαμπα σε κραζουμε...

    Ευτυχως τουλαχιστον Ευρωπη καλα παμε. Αμα αξιωθουμε να παμε και κανα f4, τι καλα που θα ειμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ είχα παίξει στον ΟΠΑΠ βέβαια το ματς Ικάρου-Ηλυσιακού διπλό (με πλεονέκτημα 5 πόντων βέβαια για τον φιλοξενούμενο). Κουρούνα, μου έκανε εντύπωση στη στήλη σου στο περιοδικό η αναφορά για εκείνο το περιστατικό στο εστιατόριο... Μένει να ψάξουμε ποιοι παίκτες έχουν δικό τους μαγαζί για να ανακαλύψουμε ποιος ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zoys
    Πονταρίσματα των 5 και των 10 ευρώ δεν αρκούν για να κλειδώσει ένα ματς εκτός αν είναι....χιλιάδες! Για να κλειδώσει ένα παιχνίδι σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι το φόρτωσαν πάνω σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
    Εστιατόρια έχουν 2 ή 3 παίκτες οπότε η επιλογή είναι περιορισμένη! Το γεγονός είναι 100% αληθινό. Το βρίσκεις και με ανάποδη σκέψη. Ποιός από τους προέδρους της Α1 ασχολείται φέτος λιγότερο από κάθε άλλο με την ομάδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το άρθρο για τους μικρούς του ΠΑΟ πολύ φτωχό, κακή παρουσίαση και καθόλου βάθος. Δεν λέει τίποτα και ούτε και αντλεί κάποιο συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. badanaman
    Η ρετρό στήλη ξεκινάει την άλλη εβδομάδα...
    Η κριτική σου για το θέμα φαντάζομαι ότι θα γίνει αντιληπτή από τον αρμόδιο συντάκτη! Ολα τα παιδιά του περιοδικού μπαινοβγαίνουν εδώ μέσα και διαβάζουν τις απόψεις των αναγνωστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή