Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Χορταστικό και ενισχυμένο καλοκαιρινό τεύχος

Στα περίπτερα από σήμερα το τεύχος 306 του All Star Basket. Εξτρα ενισχυμένο μια και το περιοδικό θα κυκλοφορήσει ξανά τον Οκτώβριο. Με 80 σελίδες από τις οποίες οι μισές είναι αφιερωμένες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας και την προσπάθεια της εθνικής ομάδας.

6 σχόλια:

  1. 1) Το περιοδικό θα έχει έρθει στην επαρχία ως το τέλος της εβδομάδας;
    2) Θα προτείνεις κανένα καλό βιβλίο (και) φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kourounara, μια γνώμη θα ξαναφέρω στο προσκήνιο, και αν θές την μεταφέρεις στο περιοδικό. Καταλαβαίνω οτί τον Οκτώβρη θα επικεντρωθείτε στην επερχόμενη Α1 και την επερχόμενη Ευρωλίγκα, καλό θα ήταν, όμως, να μην επαναληφθεί το περυσινό φαινόμενο (ευρωμπάσκετ) και να μην υπάρξει καν αναφορά στη διοργάνωση του Μουντομπάσκετ. Άλλο πράγμα το "αναλύω μία επερχόμενη διοργάνωση" (όπως κάνετε στο παρόν τεύχος), άλλο πράγμα το "γράφω το επιμύθιο μιας διοργάνωσης".

    Υ.Γ 1: Άν και 2 χρόνια μετά ακόμα ψάχνω τον out of print Πελεκάνο, περιμένω και εγώ με αγωνία τις προτάσεις σου για βιβλία. Φέτος το έριξα πολύ στον Βάργκας Λιόσα, ενώ άν έπρεπε οπωσδήποτε να προτείνω ένα βιβλίο, αυτό θα ήταν η "Διαθήκη της Μαρίας"¨από τις εκδόσεις "Ιανός".

    Υ.Γ 2: Άν και με "τσίγκλισες" συχνά με κάποιες απόψεις σου, φέτος δεν έγραψα τόσο συχνά. Ελπίζω να επανελθω δριμύτερος του χρόνου. Καλό καλοκαίρι και καλό Μουντομπάσκετ στον οικοδεσπότη και σε όλους τους μπασκετόφιλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συμφωνήσω κι εγώ με το τελευταίο σχόλιο.
    Εν τω μεταξύ νομίζω πως ίσως "πρέπει" λόγω του Μουντομπάσκετ (μόνο εμείς το λέμε έτσι),να πάρει μπρος το ιστολόγιο: http://allstarbasket.blogspot.gr/.
    Ή ότι άλλο εύχερο σοσιαλ μήντια.

    Ελέω Μουντιάλ διαβάζαμε σε ιστοσελίδες ποικίλλης ύλης {σικ!} κάτι σαν ανασκόπηση κάθε αγωνιστικής ημέρας με μπόλικη ή πιο λίγη,pop culture.
    Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε κι εμείς ένα βήμα μπρος ώστε το μπάσκετ να μην είναι ένα σπορ για κάποιους nerds (όχι πως έχω πρόβλημα) που ασχολούνται με τα picks κτλ..κτλ..

    Καλά Μπάνια

    Υ.Γ. Eκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ εννοούσε ο άνωθεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Pi Zita
    Λοιπόν αναλαμβάνω δημόσια τη δέσμευση τις ημέρες των αγώνων της εθνικής στο Μουντιάλ να σχολιάζω τα παιχνίδια από το μπλογκ μου όσο πιο αναλυτικά και διεξοδικά επιτρέπουν οι γνώσεις μου. Αρκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα φυσικά κι αρκεί... Πάρε τον χρόνο σου (που λεν κι οι Αμερικάνοι).
    Είπαμε, να "ανεβούμε λίγο ψηλότερα" (έτσι δε γράφεται στο ποίημα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή