Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Προπονητικές....καραμπόλες με Μάρκοβιτς και....Καλαφατάκη!

Οχι μια αλλά δύο θέσεις προπονητών αδειάζουν μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο Αγγέλου παίρνει μαζί του και τον Γιαπλέ από το Ρέθυμνο που θα είναι ο πρώτος βοηθός του στην Εφές. Και έτσι δύο ομάδες της Α1 είναι σε αναζήτηση προπονητή.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις ο 'Αρης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νέναντ Μάρκοβιτς γεγονός που εφόσον επαληθευθεί φέρνει και τη Δράμα στο παιχνίδι της αναζήτησης προπονητή. Για τη Δράμα θα αποφασίσει ο ίδιος άνθρωπος που φρόντισε να ανοίξει τον δρόμο του Μάρκοβιτς στον Άρη και θα της πάει προπονητή της αρεσκείας του.
Για τον πάγκο του Ρεθύμνου φαβορί είναι ο Γιώργος Καλαφατάκης που είναι ελεύθερος και έχει άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο των Κρητικών Κωστή Ζομπανάκη. Συζητιούνται πάντως (με μικρότερες πιθανότητες) και τα ονόματα δύο ακόμη Ελλήνων προπονητών.
Στην καυτή καρέκλα πάντως του Άρη όποιος και να καθίσει θα έχει να διαχειριστεί εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις αφού στην ομάδα υπάρχει άνοιγμα μισού εκατομμυρίου ευρώ. Και ναι μεν αυτή τη στιγμή δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου αλλά οι....διαβασμένοι βλέπουν μπροστά τους μια ομάδα με τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και συγκομιδή μόλις τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα.

35 σχόλια:

  1. Ωραια και στα σοβαρα:1. ποιο ειναι το οριο παραμονης 2. ποιοι ελληνες προπονητες κυκλοφορουν αυτον τον καιρο στην πιατσα? Αυτο το ανοιγμα προηλθε απο την εποχη Δαμιανιδη να υποθεσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Tommygun
    1. Λογικά θα παιχτεί στις 8-9 νίκες όπως κάθε χρόνο. 2. Η απάντηση είναι ναι συν κάτι ψιλά από το φετινό άνοιγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει μόνο 4 νίκες αλλά έχει ήδη παίξει με τους 4 πρώτους και στα επόμενα 4 παιχνίδια έχει 3 εντός με βατούς αντιπάλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Η εφές έδωσε χρήματα στον Άρη για να αφήσει τον Αγγέλου;
    2. 3/16 προπονητες της Ευρωλιγκάς έλληνες + ελληνες προπονητες στις 2 πρώτες ομάδες Ελλάδας και Τουρκίας! Ζελικο και Ντούντα η ελληνική σχολή σας ευχαριστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 50.000 ήτανε το buy out όσο και το συμβόλαιο του και το πλήρωσε κανονικά η Εφες, αν δεν κάνω λάθος

      Διαγραφή
  5. Sin kazama
    Εγώ πάλι ξέρω για 150 χιλιάρικα buy out αλλά δεν θα το πληρώσει όλο η Εφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δηλαδη ο Αρης ζηταει ολο το συμβολαιου του Αγγελου?και ποσα θα παρει δηλαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Μουντομπάσκετ στην κοινοπραξία Αντέννα-ΟΤΕ TV

    Όσοι δεν έχουν συνδρομητική θα αρκεστούν σε μεταδόσεις που μετριώνται στα δάχτυλα των 2 χεριών---ελπίζω να μην επαναληφθεί η ντροπή να μη μεταδοθούν ΟΛΟΙ οι προημιτελικοί και ημιτελικοί για να μη χάσει το φιλοθεάμον κοινό το Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουρούνα, ο Πεδουλάκης μετά την νίκη στο ντέρμπι έχει κερδίσει την απαιτούμενη πίστωση χρόνου από τον Δ.Γ. ή θα παίξει το κεφάλι του στους κρίσιμους αγώνες του TOP-16;
    Επίσης, πόσο πιθανό είναι να επιστρέψει ο Γιαννάκης στον Άρη (ως προπονητής αυτήν την φορά) μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες και πως αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι οπαδοί;
    ΥΓ: Θα προτείνεις κανένα καλό βιβλίο για την Πρωτοχρονιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Panagiotis
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα προπονητή πλέον στον Παναθηναϊκό. Και δεν θα υπάρχει για αρκετό καιρό ακόμη.
    Για τον Γιαννάκη γίνεται προσπάθεια αλλά δεν ξέρω αν θα έχει ομαλή κατάληξη η διαπραγμάτευση.
    Βιβλία πολλά και καλά υπάρχουν αλλά από χρόνο δεν ξέρω που θα βρω να τα ξεχωρίσω μέσα σε όσα έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παντως ο Αγγελου φετος ειχε 120.000 ευρα συμβολαιο. Σε εναν Αρη που δεν εχει βρακι να αλλαξει με 50 χιλ. παιρνεις προπονητη, παλε και τους σουπεραδες μαζι. Να γυρισει να κανει ο Γιαννακης τι? Προλαβα μια χαρα τα γεραματα του Γιαννακη και το ποσο ευγνωμονες ηταν οι αρειανοι προς την μητερα του. Η νομιζεις οτι κανενας θα του αναγνωρισει το οτι βαζει το κεφαλι του στον ντορβα? Εδω στο fb σε αναλογα σχολια, θεωρουν οτι ο Γιαννακης πρεπει να πληρωσει για να προπονησει την ομαδα, "ως ευχαριστω στον συλλογο που τον ανεδειξε". Και δεν ειναι που τα λενε οι ατιμοι, ειναι που δεν μας λενε τι ναρκωτικα παιρνουν και ξεροσταλιαζουμε οι υπολοιποι. Φραγκιας ειναι ελευθερος, Σκουρτοπουλος το ιδιο, ας δωσουν περιπου τις ιδιες κατευθυντηριες γραμμες (αναδειξη πιτσιρικαδων για πουλημα, μπλαμπλαμπλα) και να φερουν καποιον. Σιγα τωρα, 9 νικες το οριο, 4 καναμε ηδη, 5 στραβοι δεν θα κατσουν να χασουν απο εμας? Καλα ειμαστε. Για εχει κανα στοχο η ομαδα και δεν το εμαθα? Μην πειτε το κυπελλο, ειμαι ακομα πιασμενος και οταν γελαω ποναω.

    Αυτο το ανεκδοτο που ακουσα, οτι σχεδιαζεται εθνικη με δυο προπονητες, εκ των οποιων ο ενας ειναι ο αξεχαστος στρατηγος του Παπαγου και ο αλλος τοτεμ του Μπιλμπαο. ποιος διαδοχος του Χαρρυ Κλυν το σκεφτηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Vaggelis Douros
    Επειδή για το αίσχος της πρεμιέρας του Ευρωμπάσκετ με τις διαφημίσεις ο ΑΝΤ-1 έφαγε κίτρινη κάρτα ενδέχεται να είναι πιο προσεκτικοί. Για την ώρα πάντως δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση. Και εγώ ξέρω ότι εκεί πήγαν τα δικαιώματα αλλά επίσημα η ΦΙΜΠΑ θα ανακοινώσει κάτι στις 31 Δεκεμβρίου ή με τη νέα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουρουνίτσα τι έκανε σήμερα η αλεπού στο παζάρι ;;;; Είχε σχέση με την τιμωρία του Παναθηναϊκού;;

    Takis N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού σε ποθα ημερομηνία θα κυκλοφορήσει (Πρωτοχρονιά ή 8/1);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Κουρούνα,

    α) Για τη συμφωνία, το διάβασα από δημοσιογράφους που εργάστηκαν στον Αντέννα πέρσι κατά τη διάρκεια του ευρωμπάσκετ

    β) Δεν εστίασα στις διαφημίσεις όπου μετά το κράξιμο της πρεμιέρας, το πρόβλημα σχεδόν εξανεμίστηκε. Σχολίασα το ότι δε μεταδόθηκαν live όλοι οι προημιτελικοί και ο 1ος ημιτελικός. Αυτό είναι απαράδεκτο και ελπίζω να υπάρχουν δικλείδες στο συμβόλαιο για να μην επαναληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Godfather
    Ποιά αλεπού και σε ποιό παζάρι; Δεν σε αντιλήφθηκα...H ποινή είναι ανώδυνη και άνευ ουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Παναγιώτης
    Στις 8 Ιανουαρίου γιατί λόγω των πολλών αργιών δεν προλαβαίναμε τους χρόνους στο τυπογραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Tommygun
    Δεν με προσέχεις και με στεναχωρείς. Καλώς ή κακώς ο πάγκος του 'Αρη έχει ειδικό βάρος. Και τελευταία να ήταν η ομάδα πάλι είναι ο Αρης κλπ. Συμφωνώ με το πλάνο και την προοπτική ανάδειξης παικτών αφού είναι στην ουσία μονόδρομος. Αρα το θέμα σου δεν είναι ποιός θα κοουτσάρει την ομάδα. Πάρε οποιονδήποτε, 4-5 νίκες θα της κάνει...Το θέμα είναι πως υποδέχεται ο κόσμος τον ''οποιονδήποτε''. Οι εφημερίδες, οι φίλαθλοι κλπ. Και το ακόμη σημαντικότερο: Δίπλα του πρέπει να βάλεις και δύο προπονητές ειδικευμένους στην ανάδειξη παικτών, στις ατομικές προπονήσεις κλπ. Οχι απλά δύο καλούς ασίσταντ. Αλλά ο κόσμος του Άρη δεν είναι σε φάση....αναμονής. Θέλει κάτι να πιαστεί για να ελπίζει και όλα αυτά μοιάζουν πολύ αόριστα και πολύ μακρινά. Ο Αγγέλου ήταν αρκούντως ''τρελλοκομείο'' και είχε την προσωπικότητα για να αντέξει την πίεση της Θεσσαλονίκης, του πάγκου του Άρη, να παίρνει και κανένα αποτελεσματάκι και να προχωράει. Ενδεχόμενα δεν έδινε και μια για όσα άκουγε, του έλεγαν ή του έγραφαν. Χωρίς πλάκα τώρα: Δεν ξέρω πολλούς Ελληνες προπονητές να αντέχουν αυτή την πίεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Vaggelis Douros
    Ο ΑΝΤ-1 εκπέμπει σε μια συχνότητα. Για να χωρέσουν όλα αυτά στο πρόγραμμα του πρέπει να κοπούν σειρές, να αλλάξουν ώρες δελτία ειδήσεων κλπ. Δεν είναι καθόλου εύκολο κάτι τέτοιο για αυτό ανέκαθεν ακόμη και τη χρυσή τηλεοπτική εποχή του μπάσκετ τα ιδιωτικά κανάλια απέφευγαν τις μεγάλες διοργανώσεις εθνικών ομάδων. Τώρα πλέον το πρόβλημα έχει λυθεί διαφορετικά: Μπαίνει στη συμφωνία και ένα συνδρομητικό που έχει μεγάλο αριθμό καναλιών-συχνοτήτων και άνεση στο θέμα χρόνου-προγράμματος κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σωστα τα λες, απο την πλευρα της λογικης, αυτη του Αθηναιου που ερχεται Σαλονικη και παραγγελνει καλαμακι με απ' ολα και τον κοροιδευουν ολοι στο ψητοπωλειο. Απο την πλευρα του "Αρης, ρετσινα, μαλαματινα" δεν ισχυει ομως αυτο. Οι φανελες βαραινουν και ελαφραινουν. Και ο Αρης εχει χασει σε ειδικο βαρος τα τελευταια χρονια, πολυ περισσοτερο η ΑΕΚ. Πικρο μεν, αληθεια δε. Και οσο οικονομικα δεν βελτιωνεται η κατασταση, δεν ερχονται παικτες, δεν παει κοσμος και ουτω καθεξης. Καταλαβαινω απολυτα τον Αρβανιτη και αναγνωριζω οτι κανει μεγαλες προσπαθειες για συμμαζεμα, αλλα οικονομικα ο Αρης θελει επενδυτη. Και μενα η απορια μου ειναι η εξης: ακουστηκαν ενα σωρο μαντολινα για την ΠΑΕ που ειναι καμμενο χαρτι με μηδενικη αξια. Αντιστοιχη προσπαθεια δεν εχω ακουσει για το τμημα μπασκετ. Για ποιον λογο? Επισης λες για πιεση. Απο ποιον? Απο τις εφημεριδες που δεν τις παιρνει ανθρωπος σην Σαλονικη και το εχουν ριξει στον ΠΑΟΚ μπας και πουλησουν κανα φυλλο, οπως η ντροπη της εντυπης δημοσιογραφιας τα "Σπορ που Βρωμαν"? Η απο τους χιλιοδιακοσοκατι που μαζευονται στο γηπεδο? Εκτος αν εμμεσα αναφερεις τον υπουλο και καταστρεπτικο ρολο του Allstar Basket, αυτο το φυλλο προπαγανδας που χρησιμοποιειται απο το σκοτεινο κεντρο εξουσιας της Νηαρ Ηστ. Η μηπως ειναι ο τουρκοφιλος Μπουταρης που παιζει τον υποπτο ρολο του? Μιλα, Κουρουνα, μην φωναξω τον Τασο Μαρκακη και τα ομολογησεις ολα.

    Και περα απο τον χαβαλε: τι ακριβως δηλαδη φανταζεται ο μεσος αρειανος? Κυπελλο? Αχαχαχαχαχα. Ευρωπη? ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???! Δεν γελαω αλλο, κανει ρυτιδες. Για να καταλαβω δηλαδη τι γινεται, μηπως ειμαι πια τοσο εκτος, που δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα. Και μια προσωπικη ερωτηση: εσυ θεωρεις οτι ο Γιαννακης ειναι ο ανθρωπος που θα συσπειρωσει τον Αρη? Η σε κανα δυο στραβες δεν θα αρχισουν τα "Γιαννακη, δουλε του χρηματος" και λοιπα κοσμητικα?

    ΥΓ: Ανακαλυψα ενα Basketball Retro blog του ΠΑΟΚ και δεν εχω αντερο απο τα γελια. Απιστευτα συνθηματα, βωμολοχα μεν, απιστευτα δε, και νοσταλγια αλλης εποχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νταξ, το μεγάλο γέλιο σήμερα είναι αλλού: "Συνάντηση μυστήριο Ανδριανού- Αγγελόπουλου" γράφουν όλοι μα όλοι!!! Με λίγα λόγια συναντήθηκαν ο υφυπουργός με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και οικονομικό παράγοντα της χώρας αλλά ηταν μυστήριο. Λες και συναντήθηκα εγώ ο τυχάρπαστος με τη θειά μου τη Ρούλα σε σουβλατζίδικο στο κέντρο της πόλης μυστηριωδώς. Αλλά τι να πεις... Ό,τι τους δίνει το γραφείο τύπου γράφουν. Που ειναι η δημοσιογραφία της δεκαετίας του 90; Τότε που απαγορευόταν σε παντός είδους ιπτάμενο δίσκο να πλησιάζει στα μεγάλα ρεπορτάζ;
    Άκου συνάντηση μυστήριο... Κλαίω από τα γέλια. Περισσότερο κατευθυνόμενο δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Tommygun
    Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις γιατί ζεις εκεί. Η Θεσσαλονίκη πάντοτε ασκεί πίεση στις μπασκετικές ομάδες. Ακόμη και άδεια να είναι τα γήπεδα. Κάνε μια βόλτα βράδυ να δεις πόσα μπασκετικά στέκια υπάρχουν. Εγώ στην τελευταία μου βόλτα όταν με πήγαν γύρω γύρω ζαλίστηκα. Η αθήνα δεν έχει ούτε τα μισά μέρη που να μπαίνεις και να μιλάνε για μπάσκετ. Και δεν ήρθα Θεσσαλονίκη τελευταία φορά πριν από 20 χρόνια....Ποιός είναι πάλι ο Τάσος Μαρκάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @tsarteristas
    Μόνο ένα θα πω....Δόξα και τιμή στον πιο παλιό (πλέον) ρεπόρτερ μπάσκετ τον Τάλη Ευσταθίου που εμφανίσθηκε σε ταξίδι με μισό κιλό καναβούρι και το πέταγε μέσα στο αεροπλάνο για να βοσκήσουν τα τότε ''πτηνά'' της μπασκετοδημοσιογραφίας! Αξεπέραστες στιγμές μαζί με την κλασική ατάκα του ιδίου ''Μήπως είσαι ΑΕΚ;''....Αλλά ακόμη και τα πτηνά εκείνης της εποχής που λες σήμερα θα ήτο πυρηνικοί επιστήμονες και κυρίως θα έκαναν ρεπορτάζ έστω και περιορισμένων διαστάσεων και δυνατοτήτων. Αλλά το πάλευαν....Τι θα γράψω μια μέρα στη μαύρο βίβλο της μπασκετοπδημοσιογραφίας δεν λέγεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γράψε ρε Κουρούνα να δούμε τι θα απογίνουμε. Κατά διαβολική σύμπτωση ο Τάκης είναι φίλος μου εδώ και 20 χρόνια αλλά δεν μου έχει αναφέρει ποτέ τη λέξη αυτή, πιθανότατα επειδή δεν θα την καταλάβω λόγω του ότι δεν είμαι δημοσιογράφος. Ειδικά το θέμα με τη "συνάντηση- μυστήριο" είναι εξαιρετικό, μιλάμε για το απόλυτο ρεπορτάζ. Το συνάντησα το (απόλυτο) ρεπορτάζ σε ένα σάιτ όπου γράφει μια ξανθιά κυρία η οποία όπως έχω διαπιστώσει γράφει και σε ένα μπασκετικό σάιτ... μπλογκ με τίτλο "συγγνώμη που πανηγύρισα". Ρε που τους έχετε μαζέψει όλους αυτούς; Δεν μου λες; Η συγκεκριμένη μπαίνει στα τσάρτερ ή μπααααα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κι επίσης μόλις επέστρεψα από τη Νέα Σμύρνη κι έκανα μιά γύρα στα σάιτ... Η δήλωση της χρονιάς στο κλείσιμο του 2013 από τον προπονητή της Κηφισιάς: "Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο ταπεινοί"!!! Πως μπορούν να χαρακτηρίζονται ταπεινοί εκείνοι που σε 11 αγωνιστικές έχουν βγάλει 58882 ανακοινώσεις, κανείς δεν μπορεί να το αντιληφθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κουρούνα,

    Δεν έχω την απαίτηση να προβάλλει την 1η/2η φάση για τους λόγους που αναφέρεις. Αν ο Αντέννα δεν μπορεί να προβάλλει προημιτελικά και ημιτελικά (δηλ. max 2 αγώνες την ημέρα) για τους οποίους καίγονται όλοι οι μπασκετόφιλοι γιατί θα του χαλάσει το πρόγραμμα, τότε τι την θέλει τη διοργάνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σήμερα, ο ΚΑΟΔ έζησε την σημαντικότερη στιγμή του από τότε που ιδρύθηκε και πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών. Η ήττα του Ολυμπιακού τι εξελίξεις μπορεί να δρομολογήσει στα ενδότερα των "ερυθρόλευκων";
    Στην μετάδοση του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, ο Χατζηγεωργίου πέταξε μια ατάκα κάπου προς το τέλος ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν μια ευχάριστη έκπληξη τις επόμενες μέρες. Ο συγκεκριμένος τύπος συνήθως αναπαράγει αναμασημένα σχόλια που λειτουργούν ως αβάντες (του στυλ "ο Τρινκέρι ήθελε να μας πείσει ότι το ουκρανικό μοντέλο μπάσκετ είναι καλύτερο από το ελληνικό και ως εκ τούτου αυτός είναι ο υπαίτιος της αποτυχίας της Εθνικής στην Σλοβενία", το οποίο επαναλάμβανε ξανά και ξανά στις πρώτες μεταδόσεις της τρέχουσας σεζόν, προσπαθώντας να αβαντάρει την Ε.Ο.Κ. θα συμπλήρωνα εγώ). Με βάση αυτό το σκεπτικό, μήπως η αναφορά του αφορούσε το πολυδιαφημισμένο ενδιαφέρον του Σαββίδη για την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ; Ξέρεις κάτι παραπάνω;
    Τα Τρίκαλα θα κάνουν καμία προσθαφαίρεση στο ρόστερ τους στο προσεχές διάστημα; Υπάρχει και μία κενή θέση στο ρόστερ μετά την αποχώρηση του Κόμματου. Ξέρεις κάτι για τον Βασίλιεβιτς; Και τέλος θέλω την προσωπική σου άποψη (αν και εφόσον έχεις παρακολουθήσει καθόλου την θεσσαλική ομάδα πέρσι): πόσο σημαντικός θα ήταν ο Γιάννης Παπαχρήστος στο φετινό ρόστερ της ομάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Vaggelis Douros
    Τη διοργάνωση τη θέλει για ένα πολύ απλό λόγο: Την παρουσία της εθνικής (εφόσον παίξει) γιατί στο Ευρωμπάσκετ έβγαλε υπερκέρδη αφού έπεσε στην ευνοϊκή συγκυρία ενός μήνα (Σεπτέμβριος) όπου δεν υπήρχε απολύτως τίποτε άλλο φρέσκο στα κανάλια. Αν δεν παίξει η εθνική θα δείξει 2-3 παιχνίδια των Αμερικάνων και τον τελικό και με τα λεφτά που δίνει σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχει ανεπανόρθωτη ζημιά (άλλα χρήματα δίνει αν παίξει η εθνική και άλλα αν δεν παίξει εννοείται)/. Επίσης κρατάει και την οψιόν του Ευρωμπάσκετ του 2015. Γενικά οι κινήσεις του ΑΝΤ-1 μέχρι τώρα ήταν καλές και η επιστροφή του στο μπάσκετ μετά από σχεδόν 15 χρόνια θεωρώ ότι ήταν πολύ έξυπνη κίνηση. Δεν ξέρω αν το Μουντομπάσκετ θα του αποδώσει τα λεφτά που θα δώσει γιατί συμπίπτει με ένα καλοκαίρι που διαφημιστικά η αγορά θα έχει στραγγίξει με το πολύ χρήμα που θα πέσει στην εθνική ποδοσφαίρου λόγω Μουντιάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @tsarteristas
    Κάποιος μου το ξαναθύμισε πρόσφατα....Η δήλωση περί ταπεινότητας έχει άλλη πατρότητα. Σωκράτης Ηλιάδης τρίτος βοηθός στον Ολυμπιακό. 'Εφυγε ο Γιατόζγλου, ο Ράμμος, ο Κοκορόγιαννης και κάθεται στον πάγκο για ένα ματς. Κερδίζει ο Ολυμπιακός στον Τάφο του Ινδού τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο ματς της σεζόν και δηλώνει: ''Θα μείνω ταπεινός παρά τη μεγάλη αυτή νίκη''. Μετά νομίζω ότι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ο....Ιωαννίδης με ενδιάμεσο τον Φώσκολο που δεν κάθισε ποτέ στον πάγκο της ομάδας.
    Δεν ξέρω για ξανθιές, μη με κολάζεις χρονιάρες μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Παναγιώτης
    Και εσύ με κολάζεις χρονιάρες μέρες. Με βάζεις να ερμηνεύω χρησμούς, όνειρα, οράματα και ασυναρτησίες; Που να ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, εδώ τις προάλλες ένιωσε έκπληξη με μια ήττα της Μπάμπεργκ στην Ευρωλίγκα σε μια εκπομπή της ΔΤ και το παιχνίδι είχε γίνει 24 ώρες νωρίτερα! Και εσύ με ρωτάς τι εννοεί; Σαββίδης; Ποιός Σαββίδης; Εχω ένα στη γειτονιά μου που πουλάει λουλούδια και του έχει ανοίξει το μαγαζί ο πατέρας του. Δηλώνει καταστηματάρχης αλλά με ξένα λεφτά. Αυτόν λες ή κάποιον άλλο;
    Γιατί να κάνουν μεταγραφή τα Τρίκαλα; Μια χαρά είναι η ομάδα. Οτι έπρεπε να κερδίσει το έχει κερδίσει. Είναι εποχή να σκορπάνε λρφτά; ΚΙαι το άλλο με τον Βασίλιεβιτς δεν το ξέρω επίσης, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Παναγιώτης
    Και εσύ με κολάζεις χρονιάρες μέρες. Με βάζεις να ερμηνεύω χρησμούς, όνειρα, οράματα και ασυναρτησίες; Που να ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, εδώ τις προάλλες ένιωσε έκπληξη με μια ήττα της Μπάμπεργκ στην Ευρωλίγκα σε μια εκπομπή της ΔΤ και το παιχνίδι είχε γίνει 24 ώρες νωρίτερα! Και εσύ με ρωτάς τι εννοεί; Σαββίδης; Ποιός Σαββίδης; Εχω ένα στη γειτονιά μου που πουλάει λουλούδια και του έχει ανοίξει το μαγαζί ο πατέρας του. Δηλώνει καταστηματάρχης αλλά με ξένα λεφτά. Αυτόν λες ή κάποιον άλλο;
    Γιατί να κάνουν μεταγραφή τα Τρίκαλα; Μια χαρά είναι η ομάδα. Οτι έπρεπε να κερδίσει το έχει κερδίσει. Είναι εποχή να σκορπάνε λρφτά; ΚΙαι το άλλο με τον Βασίλιεβιτς δεν το ξέρω επίσης, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σκεφτείς ότι τα Τρίκαλα έκαναν 20 (!) μέρες προετοιμασία, τα έχουν πάει μέχρι στιγμής τέλεια. Απλά δεν θα ήταν περιττός ένας έμπειρος παίκτης που θα μπορούσε να κοντρολάρει το παιχνίδι της ομάδας στο Δ' δεκάλεπτο, στην διαχείριση του οποίου υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μια τέτοια περίπτωση μπορεί να συμπληρώσει το πολύ καλό παζλ που έχει φτιάξει ο Φλεβαράκης.

      Διαγραφή
  31. Τελικά θα μου πει και μένα κάποιος who's the hell is.....Τάσος Μαρκάκης; Πόσες φορές πρέπει να ρωτήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @b-ball kourouna
    "Θα μείνω πάντα απλός" είχε πει. Είναι καταγεγραμμένο στο Τρίποντο της εποχής κι αν θες σου στέλνω και το πειστήριο. Από τότε έμεινε πάντα απλός ως μάνατζερ σε καμιά 20αριά ομάδες, ανδρών και γυναικών σε όλες τις κατηγορίες.
    Σιγά την κόλαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλη μερα. Λοιπον, για να μην ασπρισουν τα πουπουλα σου απ' το κακο τους, Τασος Μαρκακης ειναι χαρακτηρας στην Λαμψη της εποχης εκεινης (1981) που ειχε προβληθει στην τοτε ΥΕΝΕΔ (ΕΡΤ/ΔΤ/συμπληρωστε κατα βουληση) με τιτλο "Η κραυγη των λυκων", με σεναριο Φωσκολου. Τον ερμηνευε ο πολυ μεγαλος Χρηστος Παρλας (για τους μικροτερους απο εμας, ο Δοκτωρ Κλαου του αστυνομου Σαινη). Αφορμη ηταν αυτο εδω το βιντεο:http://www.youtube.com/watch?v=dZj_S84qTuM
    Ουτε φωνες αλα Θεοχαρης, ουτε ακομα λεκτικες ακροτητες. Απλως i'm the boss. Αυτο το παταρι οταν το καθαριζω βγαζει απιστευτα διαμαντια στην φορα.

    http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%97_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%BB%CF%8D%CE%BA%CF%89%CE%BD

    Παντως και το ντουετο Μουρατιδη-Καμπεριδη δεν ειναι ασχημη ιδεα. Μ' αυτα που διαβασα οτι θελει ο Μπαναωτης Γιαννακης, μας κανουν την δουλεια το ντουετο. Ασε που ποιος τον πιανει τωρα τον Μαρκοβιτς μετα το ντουντουκι στον ΟΣΦΠ. Επισης να δηλωσω οτι συμφωνα με μπουγατσορεπορταζ της πολης ο τσαρος με τα κουλουρια, μπορει να σπρωξει κανα ψιλο κλαμα, κλαμα αλλα να ασχοληθει σοβαρα ελαφρως δυσκολον. Καθιστε και καντε μια σουμα τι εχει τσιμπησει ο δικεφαλος στο τοπι με την πορεια με τα καραγκαντια και τα αλκμαρια και δειτε μετα τι εσοδα αναμενει η ΚΑΕ. Περισσοτερο ευσεβης ποθος φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή